Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Verus Adamantem

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
23
Reaction score
83
Локација
Beograd
To je klasicna zamena teza, ja imam svoje izgradjeno misljenje na koje Pantic ne moze da utice, i samim tim se nesto sto on govori poklapa sa mojim misljenjem, a vecina stvari ne. Ne menjam ja misljenje kako vetar duva. A da sam protiv njega, govori cinjenica da sam mu blokiran na profilu jos od pre 3 godine, kad je lagao kao pas da smo pod Batom imali najjaci tim u zadnjih 10 godina, a imali smo kantu od ekipe. Mada mi ovaj deo - po svaku cenu biti protiv necega cak iako je to istina, zvuci kao stav nekog od 15 godina.

Nije sve u zivotu crno ili belo, iako ih grobari uglavnom tako vide, nego sivo. Nijedan covek nije potpuno dobar ili los, vec postoje razliciti odnosi minusa i plusa kod svih, pa tako i kod Pantica.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Tako je Stojance, stvar je zdravog razuma biti protiv tog psihopate, sta god pricao.
Jbg, uvek ce se pre ili kasnije misljenje sa nekim koga ne podnosis poklapati po nekom pitanju, ali zbog toga hvaliti toga nekog, u ovom slucaju pantica je neverovatna stvar. Njemu su trebale godine svesne konfrontacije sa vecinom navijaca Partizana, da bi sad pricao ono sto su svi pricali sa kojima se konfrontirao. Jedina razlika je sto smo mi sa kojima je bio u "sukobu" i dalje istog misljenja iz licnih ubedjenja, a kod njega je promena misljenja dosla posto vise nije na platnom spisku onih koje je do tada branio kao zenicu oka svog.
Ja ne pamtim kada sam gledao neku njegovu emisiju, ne pamtim. Ima tome vise godina.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.874
Reaction score
13.642
promocija novog pojačanja
Na prvu se vidi da je pozitivan i prizeman, da nije neki nabedjeni bivsi igrac PSZ-a sto je jako bitno. A ova izjava sve dodatno potvrdjuje:
____________________________________________________________________________________
Francuz je upitan i “da li Partizan vidi kao povratak u neku od liga petice”.
– U ovom trenutku ne razmišljam o tome, jer sam dobio poverenje kluba. Želim da se koncentrišem na ovaj trenutak, na ovaj klub, ne mogu da znam šta će biti za godinu, dve ili tri, tako da mi je samo ovde fokus.
_____________________________________________________________________________________
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Jeste da ima 11 dana ali polako bi naši iz kluba trebali sem taktike i generalno fudbalskih stvari, da obrate pažnju na motiviranje ekipe.
Dakle, neko iz kluba da bude vredan i prikupi video materijal svih ciganskih krađa i da se pušta ako treba pre i posle svakog treninga, do samog dana utakmice.

Eto imaju iz prošlog kola primer na koji način se sudije ophode prema njima. Na video analizama da se sem njihovih vrlina pokaže i odnos protivnika i protivnikovog zalaganja na tim utakmicama. Da se pokazuju novinski natpisi u kojima protivnički treneri najavljuju odmaranje tima u 2. kolu lige, da se pokažu novinski naslovi gde ona debilčina recko najavljuje da zvezda nema potrebe da brine i da čuva tim za evropu.

Sledeća stvar koja je bitna, je da se Degeneriku i Milunoviću skrate krila odmah na početku. Svaki vazdušni duel u kom učestvuje mesar Milunović, po pravilu nabija protivniku lakat. I to ne samo kad igra protiv nas nego i u evropi je to radio. Na prvi njegov lakat, cela ekipa treba da opkoli sudiju i izvrši pritisak. Jeste da je u maniru španskih cigana ali zna se protiv kakvog naprednog zla igramo, sve je dozvoljeno. I ne samo za njega, već za bilo kakvu sumnjivu situaciju, moramo vršiti pritisak.

Ako mentolčina gobeljić bude bio na desnom beku, ne dozvoliti mu ovakvo ponašanje u našoj kući. Takvo kurčenje u našoj kući ne sme proći nekažnjeno, pogledaš samo ovaj pogled posle rušenja. Pa jebati mu mater ako to bude opet pokušao. Ne sumnjam da će ih glavati napaliti.

Moramo ući jako i u meso, prebiti ih i pobediti i poželeti srećno putovanje u Nemačku.
 
Последња измена:

The Partisan

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
51
Reaction score
147
Локација
always too far
covek pustio gol i namestao utakmicu Partizana kao igrac
Uz dužno poštovanje, ali u ovako nešto bih poverovao samo da mi igrač Partizana, ko god bio, isto pismeno izjavi na samrti uz prisustvo i overu dva svedoka! Baš teške reči. Valja izbegavati takvu retoriku. Ako je dokaz priloženi video, onda svako od nas može da kaže da je Tepić namestio protiv Cedevite kad je šutnuo sa 45 stepeni ili Boja protiv Artmedije. Karikiram, ali ne mogu da ne reagujem.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
na 0:23 da je covek pustio gol i namestao utakmicu Partizana kao igrac, zajedno sa njegovim kumom koji brani i odbija loptu na nogu igraca Spartaka, tako da takvog coveka ne mogu da volim sigurno. Imate sve lepo u klipovima pomracenje Partizana, ne morate Pantica ni da gledate, klipovi su od pre 7 godina, tako da nisu uopste danas dosli u prvi plan, ali vi jednostavno ne zelite da vam se srusi snesko.

za ovakve stvari se leti sa foruma, sem ako nemas proveren info, a cisto sumnjam da imas..
moderacija ce razmisliti sta ce preduzeti u vezi ove informacije i ovog posta..
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Sada kada imamo Markovica kao "bonus"igraca to izgleda znaci da se vraca Stojkovic na gol.
Po meni glupost, Pop je taman uhvatio neki kontinuitet i popravlja se i sada opet vracamo Stojkovica.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Sad kad sam se raspisao na KK temi kratko još ovde. Kad napišem dva, tri posta dnevno osećam da sam preterao. Elem, sve priče Savo/Stanoje, Miljković, pojačanja, ovaj smeta, ovaj se ne trudi, Miljković, Sadik, Šarloa, sve se svodi na to da Stanojević jednostavno MORA da dobije derbi. Briga me i za lepu igru (ali je poželjna) i za trčanje, borbu (isto poželjno), ni remi ni mokra trava ni sudija ni sreća, ništa drugo samo pobeda. U suprotnom... Mog'o je i Ljubinko...
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
Pa, mislim da ce Stojković braniti derbi ipak. Iskreno, volio bih drugog ciganin da vidim malo na golu :D
I da ce se onda Pop vratiti, po meni je on uhvatio neki zalet
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.874
Reaction score
13.642
Sada kada imamo Markovica kao "bonus"igraca to izgleda znaci da se vraca Stojkovic na gol.
Po meni glupost, Pop je taman uhvatio neki kontinuitet i popravlja se i sada opet vracamo Stojkovica.
To je odlika najveceg broja trenera, ako ne i svih, da kad god mogu prednost daju iskusnijem golmanu.....jednostavno se osecaju sigurnije tako. Po merni licno Stojkovic je odavno zreo za neki posao izvan terena i da vecu minutazu dobiju Popovic i Stevanovic. Stojkovic nikad nije bio neki vihoran golman ali sada su godine dosle po svoje i vidi se da je bas trom i da nema tu ostrinu i brzu reakciju kao ranije.
PS Videh sad da se prikljucio mladi desni bek - Bojat prvom timu. Jel zna neko nesto vise da kaze o njemu? Ovaj klip je ipak malo stariji:
 
Последња измена:
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.377
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
U sezoni koja je moze se reci izgubljena( nadam se nekim cudom da nije mada tesko)
imas odlicnu priliku da guras mladog golmana ti se ipak odlucis da ti brani Stojkovic od skoro stotinu ljeta, koji ce se verovatno zadrzati jos samo ovu sezonu. Pa ces onda na pocetku u nove sezone gurati tog mladog golmana? :rolleyes:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top