Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ocekivano. Pribojavao sam se da cemo usrati nakon nekog retkog kiksa cigana i to se desilo.

Cisto da se razumemo - blage veze mi nemamo.

Mi i titula? Boze me sacuvaj. Pa mi smo trenutno blizi da budemo osmi kome bezimo svega tri boda, kakva bre crna titula...
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Da se ne lažemo više, Stanoje je upropastio sve dobro što je bilo kod Save, a ništa novo nije doneo. Stanoje je razbucao i igru i ekipu i svlačionicu. Da li će biti bolje? Neće... Da li možemo nešto da učinimo? Ne možemo!
Mi smo protiv ekipe koja prima gol po utakmici napravili jednu jedinu krštenu akciju za 95 minuta (ono kad je Obradović šutirao neometan kao moja strina).
Uostalom, da li je neko stvarno očekivao bolje od ekipe u kojoj su Miljković i Obradović?
I ne spominjite igrače cigana 3... borili su se i izborili... to što protiv drugih ne žele da se bore je druga tema... državno-politička.

I da, moram nešto da dodam: Stanojevića boli patka za Partizan, on je vraćanjem rekovalescenata završio nekom posao, jebe mu se za ostalo.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
451
Reaction score
2.412
Jbt sunce mi odugovlacimo do 70og minuta. Jebite se svi ovo vise nije slucajnost, ovo je bol u kurcu. Ja se vise nervirati necu, do nekih boljih vremena.
Partizane moj, drzi se!!
 

Sone_PFC

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
22
Reaction score
26
Локација
Vlasenica/Zvornik
Ne pucamo mi sebi u kolena, mi to po kratkom postupku odmah u slepoocnicu. Geniji, umesto -6, mi smo uspeli jos da povecamo razliku na tabeli.

Jedan od retkih u svom okruzenju, a verovatno i na forumu, sam precutno davao Stanojevicu neke kredite, sansu, nadajuci se da ce da donese boljitak, davajuci mu vremena, ali dzabe sve, izgleda da ne ide..

Kakve izmene, horor..
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Danas sve osim tri boda je težak fijasko. Očekujem čvrstu disciplinu, motivaciju da pokidamo i tri boda kao prošle godine na istom mestu. Stanoje razvali ih!
Citiram samog sebe, gledao nisam zbog posla, čuo sam da smo bili bolji. Sramota velika. Ova ekipa nema kičmu, užasna selekcija i prelagana sezona za galaktikose.
Moje očekivanje je da se rasformira prvi tim jer ovo ne vredi k. Pokazuje se da nije ni do toga ko je trener, isto bi i Savo prošao izgleda.

Rasprodati sve koji su igrali prethodne tri sezone. Od svih bi ostavio jedino Sumu i Zdjelara. Sve ostalo bi oterao.

Mučno je sve gledati ove godine jer nam za svaki meč treba po tabla bensedina.
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Da se izvinim na mom prethodnom komentaru. Trener i fudbaleri definitivno i jesu za pljuvanje a ne za kritike. Pu picka im materina nesposobna eto, oce srce da mi rikne od njihove igre. Daj bre tu pauzu vise da ne gledam govna. Izvinite na psovanju al majku im jebem nesposobnu eto.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ne pamtim kad sam gledao sramniju i jadniju utakmicu Partizana. Bez igre,bez ideje,bez icega! Nemam dalje sta da pisem.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Гифери, молим вас спољку Миљковића у првом полувремену да сачувам и покажем деци ко је некад носио дрес Партизана.

Због кога ми кидамо живце мамицу ли им јебем свима, јави се Ивице гњидо једна да хвалиш Вазуру цркли да бог да сви из управе.

Ово је најгори Партизан у последњих 20 година.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.248
Reaction score
2.900
Opet ponavljam NAJVECI probelm je sto smo mi oformili ekipu tek u PETOM kolu, i to od igraca od kojih pola NISU igrali fudbal minimum pola godine! I kako ti da budes uigtan i da ocekujes da nesto i dobijes od takve ekipe?!
 

Beelmt

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
161
Reaction score
206
Локација
Beograd
vlada85pfc
Natko nije trebao ni da igra,forsiranje nespremnih igrača dovelo nas je dovde,više puta primljen gol na isti način.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.375
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ja sam u jednom trenutku pomislio da ćemo stvarno bar dobiti neki čvršći fudbal. Imamo tim od 30 plus godina sa potencijalom samo da dobije vodu u kolenu, a ne da se prodaju. protiv radničkog dva leva beka završavaju utakmicu, dva desna počinju Miljkon dobija unapređenje da bude udarna pesnica napada sa svojim filigranskom tehnikom, Šćekić jača sredinu pri “aktivnom” rezultatu, onaj lažni mađar cigan iz Kragujevca igra još lažnijeg napadača. Stojković mora da brani jer je iskusan, iako loptu nije odbranio od kada je Obama sišao s vlasti. Jebotebog pa poludeo bi ovo gledajući i neki joga instruktor.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.253
Reaction score
3.717
Jbm ti, kakav blamage. Mislim kad čovek pogleda postavu koja je završila utakmicu, plafon da kažeš da je cukaricki. Mada ni ona koja je počela... Kad si vec izašao sa postavkom za koju znaš da će posle 45 minuta trojica biti za respirator, onda je valjda poenta da nagrnes odmah i probaš da povedes 2 razlike. A onda nervoza, izmene iz zone sumraka, ako je iko znao na kraju šta igra, dobro je.
P. S. aksentijevicu, acl ti pukao na 3 mesta.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top