Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
767
Reaction score
1.883
Petrić je preneo svoju energiju i opuštenoat na ekipu.
Problem je što je on bez energije.
Pa sada igramo opušteno bez energije.
Još kada ih Miša Filipović kondiciono spremi...
 

ZHOO

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
232
Reaction score
581
Локација
Bijeljina
3-6-1 ili 5-4-1 je recept za zvijezdu, al' dok je bio Tele. Mi kao da druge formacije ne možemo igrati. 1:0(89' Baždar) i ko im šmirgla uši.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.390
Reaction score
3.210
Локација
Tamo gde su Grobari
Što se Traorea tiče, jel ono Petrić reče da je on kombinacija Evertona i Moreire?

Jebeš mu mater ako je on normalan kad to izjavi!

Pa jesi li gledao možda Evertona ili Moreiru ili toliko pojma nemaš o fudbalu ili si prosto bezobrazan?

Traore nema voljni momenat ni 1% kao Moreira ili Everton, o agresiji da ne pričamo.

A lik je zadnji vezni?!

Šta dalje da pričamo.
Mislim da je rekao da je kombinacija Zdjelara i Dr. Mo-a. Meni je delovao kao kombinacija Fejse i Djemba Djembe:D
Ali tek mu je prva utakmica bila, tako da sacekajmo pre nego sto donesemo sud o njemu...
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.879
Ja ne vidim razlog za optimizam. Ovo sto Petric radi odskace od svakog "menadzerskog" pristupa psihologiji tima. Bitno je jeli da se oni jadni opuste i da igraju svoju igru... Pa koji ces im ti qrac rodjace, da gledas kao tele u sarena vrata kada igrac treba tvoj savet u toku utakmice? Kad ga neko konstantno probija i ne zna sta da radi moze samo da izgubi zelju za zivotom kada pogleda ka klupi. Mi nekako uspeli da spadnemo sa magarca na ovcu... A ekipa je vise nego pristojna, i igrace cenim i postujem. Nisu oni ni delimicno krivi za ovo sto se desava.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Погледајте прилог 17615
Dečko je bio "malo" besan zbog izmene... Evo ga slavi posle gola.
То је проблем који је могао да се предвиди. Човеку су сигурно обећавали да буде алфа и омега тима јер таквог играча другачије и не можеш да доведеш, а онда смо остали и без СД-а и без тренера који су га довели па се и његова улога очигледно променила јер с обзиром на ову реакцију вероватно није био договор да ће због неких бонус правила имати мању минутажу. На све то се надовезао долазак петог странца па ће сад њихова ротација у лиги бити отежана и ствара се ризик да Диабате не буди једини незадовољан странац што би нас одвело у тунел без излаза. Под хитно нам треба тренер који је у стању да избалансира овај тим и на менталном и на тактичком плану јер ово што Петрић ради је ход на ивици провалије, а то је радио и претходни тренер.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Njegovo ponašanje upravo pokazuje da ni on nije hteo da bude trener, već da je ucenjen. Pisali su mnogi da ima svoje poslove sa izgradnjom nekretnina, te da je morao da prihvati posao trenera. Što se mene tiče, ne sumnjam u to nimalo. Petrić nije trener i ne želi to da postane.

Derbi možemo da dobijemo samo na loženje igrača. Konkretno, najviše nade imam u Natka. On je rođeni pobednik i vođa ove ekipe.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
pa sta jel treba da ga slavimo sto je hteo...upravo suprotno kada nisi trener i ne znas reci im ja volim partizan ali ne mogu da mu pomognem hvala vam...jer sigurno nije toliko nadmen da misli da moze nesto da donese..nego u fazonu ajde sta mi tesko nemam pametnija posla plus dobijem malo parica plus neke vezice za zgradicu ovo ono..znaci cista korist...taj petric je trener koliko vi ili ja,ali meni da ponude mesto trenera ja bi odbio jer volim partizan i ne zelim da se koristim od njega
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.376
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ruku na srce Petrić i da je dobar i iskusan trener, za 2,3 nedelje ne bi mogao da izmeni nešto što je uigravano na pripremama i u predsezoni. Ovaj problem s igrom ide na Stolicin račun a meni se čini da je ceo problem u korenu nastao kada su izbrisana 2 igrača na sredini volšebno za nedelju dana i sredina ostala sa dva igrača koji zajedno imaju 70 godina i mogu da igraju jedno poluvreme.
Ali nije ni bitno, nije ni Stanojević do prve polusezone kada je nasledio tim napravio tim koji pobeđuje u domaćem prvenstvu a tu je svakako mnogo bolji od Petrića, tako da je Petrić sad kao statistika šuta za tri kod nekih centara, nedovoljno pokušaja da bi se izvela…
Igrači su svakako bolji od trenutne igre, a uprava je najgora.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Људи је л разумете ви да исти тај Петрић ког пљујете је неко ко је једини хтео да буде тренер Партизана.
Druze, hocu i ja da budem trener Partizana, gdje mogu da se prijavim? Eto nije jedini on. Vjerujem da ima jos forumasa ovdje, a isto vjerujem da ima forumasa koji bi bolje radili njegov posao, nisam sarkastican.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Gledam ovog našeg giliptera Jovića,pa se pitam kad se bre tako pokvari čoveče?
Koj će ti moj te tetovaže,ta frizura iz crnačkih slamova...ko da se spremaš za zadrugu?
Ccccccccc....
Upropasti se dečko...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top