Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."
Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
Dobrodošli!
Vidim diskutuje se o Popoviću.
Najgori golman u ligi.
Toliko.
Dečko nema muda da budr golman i tu svaka diskusija staje. Želim mu sve najlepše ali u klubu koji nije Partizan
Da ne bude da se neko "iživljava nad novim članovima" upozoriću te ovako, bez poena. Tri posta sa istom poentom si napisao, dosta je. Shvatili smo šta misliš o Popu, i posle prvog posta i nema potrebe da sad svaki put pljucneš po njemu kad ga neko spomene u bilo kom kontekstu.Livadarski golman sa sve nepismenom odbranom. Ajde ovi pajaci ali Sveta koji je prošao našu školu... Baš sam se razočarao u njega. Sad vidim zašto je g.Savo bio pametan pa ga klupirao u sezoni 18/19
Ako mislis na LS, sanse nije bilo/nema... igrali bi sa nekim fejnordom i opet bi bila blamaza.Ja ne znam cemu sada cudjenje, jaooo, pali smo na trece mesto. Ovde se pisalo da budemo i sesti, samo da ode pola tima i stanoje. Izgubimo li drugo mesto i sansu da zaradimo 20 miliona, ne vidim kako cemo se iscupati a da nas ne privatizuju.
Da, isto kao ove godine sa Nicom ili Kelnom....ili nešto ranije sa AZ. Blamaža do blamaže.Ako mislis na LS, sanse nije bilo/nema... igrali bi sa nekim fejnordom i opet bi bila blamaza.
Eno klinac pita jel moguće da neće on više pričati jer mu od prvog dana kad je došao u Hram vičem u isto vreme kad i Ljuba to čuveno: poštovani ljubitelji fudbala, dobrodošli na stadion Partizana.Nekad smo imali asove. Nekad smo imali igru. Nekad smo imali titule. Nekad smo imali publiku. Nekad smo imali Mišu Tumbasa. I stari dobri semafor lampaš.
Bilo pa prošlo.
A sada smo ostali i bez dobro poznatog glasa: poštovani ljubitelji fudbala, dobrodošli na stadion Partizana...glas postojan ,,kano klisurina,,...kao stadion JNA, jedan, jedini, nezamenljiv, večan...
Taj glas me je dočekao na mojim prvim utakmicama na JNA i pratio decenijama sve do pre neki dan...
A pre neki dan, taj što ga je zamenio, već je ,,zapeo,, kod sastava tima...
A i da nije, jednostavno, to nije to!
Gol! Gol! Gol! Dobri naš ,,Cvikeru,, - HVALA ti za sve!
Kako bez tvog glasa na JNA?
![]()
Велика промена у Хумској, Љуба отишао после више деценија уз "југ"
Партизан остао без легендарног спикера, нема више Перићевог „Гол, гол, гол”www.zurnal.rs
Погледајте прилог 20145
Sankcionišite me ako sam zaslužio. Nemam problema s tim.Da ne bude da se neko "iživljava nad novim članovima" upozoriću te ovako, bez poena. Tri posta sa istom poentom si napisao, dosta je. Shvatili smo šta misliš o Popu, i posle prvog posta i nema potrebe da sad svaki put pljucneš po njemu kad ga neko spomene u bilo kom kontekstu.
Pušteno vam je svima da izbacite iz sebe bes posle poraza, u nekim gornjim granicama praga za vredjanje. Ajde sada malo spustite loptu.
Da je jedini problem Pop ili odbrana tj. igrači, mi bi bili na konju. Najveći problem, rak FKP, sedi u foteljama.
Ja prosto ne mogu da verujem da neko misli da će teranjem ili kenjanjem po nekim igračima nešto da se promeni dok prvo ne oteramo smrdljivu bandu koja sedi tamo gore u dimu tompusa.....
Nicu nismo pobedili, Keln jesmo sa dva bunkera, ali taj Keln i AZ ne ucestvuju u kvalifikacijama za LS - sa razlogom. Ako ti je to merilo kako Partizan treba da izgleda nemamo mi o cemu da pricamo. Mi ne bi evropu ni videli po nekim starim pravilima, ispali bi od kiprana... Pogledaj recimo Partizan protiv Njukastla i uporedi sa ovim raspadom od tima. O ciganima, mislim sve najgore - njihov problem, proci ce ko u ligi evrope ove godine.Da, isto kao ove godine sa Nicom ili Kelnom....ili nešto ranije sa AZ. Blamaža do blamaže.
Nismo mi za jebropu (a nismo ni za ove livade trenutno), za razliku od galaktikosa iz rupe.
Po onome sto pisu 20024/25 dva kluba iz lige idu u kvalifikacije, ali sudeci po klipanima iz uprave to je nebitno za njih.2024/25 šampion ne ide direktno, tako da to igranje dve godine za redom nije sigurno.
Ti si rekao"blamaže", ja sam ti naveo par utakmica sa solidnim protivnicima (bar u rangu tog Fejnorda koji navodiš kao primer blamaže) gde se nismo blamirali. A ima ih još. Da se ne vraćamo sad u vreme "lepog fudbala do noge" gde smo umeli i da dominiramo, držimo posed, loptu, pravimo akcije, a na kraju završavamo sa 0:3 i sličnim rezultatima.Nicu nismo pobedili, Keln jesmo sa dva bunkera, ali taj Keln i AZ ne ucestvuju u kvalifikacijama za LS - sa razlogom. Ako ti je to merilo kako Partizan treba da izgleda nemamo mi o cemu da pricamo. Mi ne bi evropu ni videli po nekim starim pravilima, ispali bi od kiprana... Pogledaj recimo Partizan protiv Njukastla i uporedi sa ovim raspadom od tima. O ciganima, mislim sve najgore - njihov problem, proci ce ko u ligi evrope ove godine.
Ovaj Partizan je negledljiv. Jebe mi se za fizicku borbu, hocu da vidim fudbalske poteze, dupli pas, centarsut, smislen dribling, tacan pravovremen pas, jasnu taktiku, ili u najgorem slucaju golmana u protivnivkom sesnaestercu ako vec gubimo. Ako vam je cilj da igramo bunker protiv osrednjih evropskih ekpipa.. bolje nismo ni zasluzili.
I uz ove ni jednom nećemo biti drugi na tabeli.Tačno. Sledeće prvak direktno, one tamo oba u kvalifikacije.
Bazel mora ući u finale da se ne bi išlo direktno u ligu šampiona, ispravite ako griješim?2024/25 šampion ne ide direktno, tako da to igranje dve godine za redom nije sigurno.