Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Čudio sam se šta se dešavalo po komšiluku, i nisam nikad pomislio da naš Partizan sa ozbiljnim talentima koje iznedri svake godine ode u kurac, a onda eto kurca doživesmo sudbinu >>> Rapid/Dinamo/Levski/CSKA/Hajduk. Ekipe koje su nekad bile kao i mi, a sad sporedni faktor u svojim ligama.

Praznina koju osećam može da se poredi sa nekim ozbiljnim dijagnozama (tipa depresija jer si saznao da umireš od teške bolesti), jer uz ovakve morone koji nam besomučno jašu klub ne vidim to svetlo na kraju tunela.

Što bi rekli, bolestan čovek ima jednu želju, a mi bolesnici koji ludo vole ovaj klub žele da odu smradovi i da se desi neki restart koji nam je preko potreban.

Voleo bih da se udruže legende Partizana i preuzmu ovaj klub uz neko ime iz sfere biznisa. Možda ćete me napljuvati, ali bi obe ruke dao da dodje Ostoja na čelo FK.

Gordanu želim svu sreću i da bar pokuša da ovako demotivisan i psihički razjeban tim malo podigne. Možda će im on biti osveženje. Možda je i dobro što imamo 0 očekivanja. Nadam se samo, Gordane, da nećeš nemo pratiti teren, unesi neku emociju za promenu, muka mi da gledam ljude koji gledaju kao telad pred klanje.

Nek umre svako ko ne voli Partizan.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.361
Da se razumemo, sva trojica su vrlo verovatno bolji izbor od Petrica jer Petric nema nista sto je blizu bilo kakvog uspeha u svojoj karijeri gde je promenio poprilican broj timova, ali to su sramotno niski kriterijumi, jer onda mozemo da kazemo i da je Stolica pobedio cigane kada niko nije smeo.

Stamenkovic ne postoji na fudbalskoj mapi od kad je otisao iz Uzica pre 8 godina, Tumba je vec 20 godina van evropskog klupskog fudbala, Gacinovic je karijeru u velikoj meri napravio na racun jednog dvomeca, mada je fino startovao sa poprilicno skromnom ekipom Pazara ove sezone, tako da je on verovatno najmanje los izbor od ove trojice.

Vazura, Vucela i drugari su napravili takav svinjac u klubu da to jeste neki nivo trenera koji bi sad pristao da dodje, ali reci da je to ono sto nam treba je smesno u najmanju ruku. Ono sto nama treba nece doci u Partizan dok su u klubu ova govna, pritom pod ovim “ono sto nam treba” ne mislim cak ni na Marka, Jokana i ostale ocigledne opcije, vec na bilo koga ko bi stvari malo promenio na bolje.

Upravo sam mislio da su to treneri koji bi prihvatili vruć krompir, što ne znači da su pravi izbor. Oni koji su za Partizan nisu nam dostupni, naravno da bi Jokan, Paun ili Marko bili bolja rešenja. Što se tiče Tumbe, tačno je da dugo nije u klupskom fudbalu, ali zna posao, mogao bi da pokrene ekipu. Stamenković je egocentrik i veliki motivator, ali tačno je da posle Slobode nije imao uspehe, imao je epizode u Borcu, OFK Beogradu i Napretku. Ono što je on uradio sa malim Sevojnom je ogroman uspeh, to ne može da se negira. Gaćinović je trenutno jedan od naših najboljih trenera, a dovoljno iskusan i zreo za iskorak u karijeri. U suštini, slažem se sa onim što si replicirao....
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Napokon se vratih iz banovine. Pozdrav braći grobarima, ne stigoh na vreme da kukam za Saletom i opljunem Stolicu, ali zato u pravi čas da poželim srećnog Gordana, Živinog najboljeg đaka i omiljenog igrača, svima koji slave.
Imao sam tu (ne)sreću da igram protiv njega, a i da čujem iz prve ruke o njegovim trenerskim danima (ne mesecima) u Čuki.
Da ne otputujem ponovo, reći ću samo da njegovo postavljanje za trenera našeg voljenog kluba može da znači dve stvari:
Ili je namerno, da udare ekser u kovčeg, ili u klubu ne postoji niko više ko bilo kakve veze sa fudbalom ima.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.587
Локација
Beograd
Ovoj upravi su treneri samo potrošna roba, ode jedan, dovedu drugog, otprilike kao kad ti pregori sijalica, staviš drugu i ne razmišljaš mnogo...
Samo i sijalica treba da bude odgovarajuća za sijalično grlo ili svoju namenu, ali kod ove uprave sve normalno gubi smisao, NJIHOV smisao je samo što duže zadržati fotelju.
Pitam se da li će iko od njih uopšte biti na Petrićevoj promociji da daju neku izjavu, ili eventualno odgovore na pitanja novinara?
A svašta bi moglo da se pita...

Ako Vučelić i Vazura ili bar jedan od njih ne bude na promociji, a Iliev nam je otišao, ko će da predstavi Gordana? Bilja?

Doduše, Gordan Petrić je dobro poznato ime, bar starijim Partizanovcima...poslednja funkcija u Partizanu bila mu je da bude pomoćnik Bati Mirkoviću, ali nisu se baš nešto proslavili, niti sam čuo da se Petrić igde samostalno proslavio kao trener, ali ko zna...evo mu šanse...
Uprava je Stolici dala 6 utakmica kao šansu, pitam se kakav li rezultat očekuju od Gordana u naših sledećih 6 utakmica, i šta će biti s njim, ako taj rezultat ne ostvari?

Podsetimo se malo nekih stvari iz prošlosti:




 

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
345
Reaction score
213
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Ovo je meni od najtuznijih dana od kad pratim Partizan kakva ispadanja od Samroka, Zaglebja itd jedan otisao pocetnik dolazi.. prije kad su treneri davali/dobijali otkaze novo ime mi je davalo nadu ali ovo sad je absolutna propast , uprava i ostali koji ucestvuju u ovome cilj su ispunili..
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Uz Petrića će takođe biti i drugi pomoćni trener Strahinja Pandurović, analitičari Lazar Tomić i Miloš Podunavac, kao i kondicioni treneri Miša Filipović i Saša Tomić, koji su bili deo stručnog štaba i kod Ilije Stolice.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Možemo mi da lupamo glavu zbog čega nam se sve ovo događa poslednjih 8-9 godina, ali mi izgleda nismo ozbiljno shvatili šta se dogodilo 2017.te godine.
Marko Nikolić je odmah nakon osvojene titule napravio plan priprema, plan pojačanja i........napustio klub preko noći! Svojom voljom nije sigurno.Negde se čak i pojavila informacija ili je neko ko je tada bio u upravi rekao kakav je poziv usledio i kakvo je obećanje upravi dao lično On po pitanju daljih prvenstava i da dok je On na čelu države mi titulu videti nećemo. Očekivati od Juga da ustane u odbranu Partizana je toliko smešna da je ne vredi ni pominjati, očekivati od "Legendi" da puste glas, ma dajte bre ljudi. Pa uzmite primer Grbovića, čovek koji van košarke nije znao ni u prodavnicu da ode bez spiska za dve stvari je dobio mesto direktora Arene i to je za njega kruna karijere. Za njega je Vučić lično mesija, a takvih sličnih Grboviću u Partizanu ima koliko hoćeš. Ostajemo jedino mi "sirotinja" koja je navikla da živi za Partizan a ne od njega, da jebemo majku onom ko je zaslužan za sve ovo, dobijajući povremeno pendrek preko leđa i to je jedino što mi trenutno možemo da pružimo Partizanu, poneku masnicu, srednji prst onima koji su za to zaslužni....i to je to.
Ali proći će i ovo jedmog dana, a tada, kao što san obećao bivšim prijateljima "Ne računaj na to da je Hrišćansku praštati, jebaću ti mater!"
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.247
Reaction score
2.899
Последња измена:

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
362
Reaction score
965
Локација
Banja Luka
A ja osjećam da je neprimjereno da u ovom našem cirkusu ijedan drugi klub trenutno prozivamo ciganima.
Jesu oni, nema spora, al i naši sad smrde od onih na čelu kluba i države.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top