Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
630
Reaction score
2.054
Ne znam da li sam uman,ali bih odgovorio:
NEMA POSLEDICA
Kao ni za šta drugo u ovoj jebenoj državi
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
@Borac NBGD to jeste generalno tačno. Ali šta treba da pamtimo u ovom slučaju? Pobede protiv Subotice, Radničkog.. Jedino bitno je titula s obzirom da smo ispali iz Evrope. Ako ne osvoji titulu džaba mu sve.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
817
Reaction score
4.316
Локација
Beograd
Govorim o samoj igri, čitaj sve, a ne samo napamet. Primili smo bizarne golove gde je daleko najveća krivica na Jovanoviću, kod prvog gola, poprilično i na Antiću, ali sama igra i način na koji nam reaguje zadnja linija i kako su spori, bode oči da će sa eksploatiše svaka iole pismenija ekipa.

Nisu oni nas pobedili tako sto su kruzili oko nasih 16 metara, ili zato sto defanzivci lose izgledaju u igri, ili zato sto su nas nesto mnogo nadigrali. Izgubili smo jer smo dopustili da oni iz 5 kornera 3 puta postignu gol, sto ne znam da li sam ikad u zivotu video pre ovog meca. Ako to dopustis, dzabe ti i ako je igra kako treba, izgubices mec. Nije ovo bila utakmica kao protiv Danaca gde su nas oni ubili u igri, ovo je cak i sa ovakvom igrom moglo da se dobije uz kvalitetnu odbranu prekida i malo srece.

Da li mozemo i moramo da igramo bolje od ovoga? Naravno da da. Da li je nasa igra u polju glavni razlog poraza? Apsolutno ne.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.783
Reaction score
22.959
Локација
Beograd
Pa nije da nam peti gol nije visio u vazduhu i da nam početni nalet i entuzijazam nije ubio i ono malo nade u 4' minutu drugog dela, nisi u pravu u tom segmentu, dok se za deo oko prekida slažem, to nešto se ne sećam da sam doživeo.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.445
Reaction score
12.001
Локација
Beograd

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
573
Reaction score
2.219
Copy Nordsjeland:partizan 5:0 24.8.2023.
Paste Partizan:TSC 0:4 25.11.2023

Identicne utakmice, izgledalo je kao da mogu da nam daju jos 3,4 ako zapnu.

Ova ekipa jeste ogranicena i za ocekivati je da ima pomracenje uma, kao veceras. Jedini je problem da to bude protiv cigana, to se ne prasta.

Verujem da je tesko motivisati igrace u ovim okolnostima (kane plate, bojkot, kompletno crnilo u i oko kluba), ali gurajte kako znate i umete.

Zaboraviti ovo i nastaviti sa pobedama do derbija, a na samom derbiju samo igrati sa jednom zeljom, da se srbciganiji useremo u zivot.

Jesmo svi svesni da ovo nije azdaja od ekipe, kao i da imamo trenera koji prakticno pece zanat trenutno, ali mi simpatizeri mozemo samo dati podrsku.

Treba imati u vidu da vise od pola tima moze da iscenira slucaj Asano ili da zapali iz kluba (zbog kasnjenja u isplati) sutra bez ikakvih posledica, tako da lozimo se dok mozemo.

Napred muceni Partizane.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Гробља су пуна оних који су мислили да су незаменљиви...
Е па...
Ја нити мислим да сам незаменљив на мом послу, нити ми се нешто жури да заузем ту неку парцелу два метра без геометра, нити сам желео да се вечерас осећам као да сам хиљаду километара од стадиона ЈНА - направио сам неку комбинација-керефеку да ме неко на послу вечерас замени, и...дошао у моју другу кућу...
Илити да будем уз ово наше ,,Гробље,, - али у смислу нашег популарног надимка, ништа више од тога...

Само...нисам имао баш неки добар осећај...
Знао сам да серији победа једном мора доћи крај, да ТСЦ воли (а и зна) да игра фудбал, да сам (због тог мог посла) нервозан, напет, уморан, депресиван...да не могу да будем опуштен на утакмици не знајући да ли је тај што треба дошао да ме на послу мења и да ли ме достојно мења...и да ли ће ме неко звати или слати смс...као што касније уосталом и јесте, и...

И као на курац одмах примимо гол...

Бог ми је сведок да сам помислио пре гола како лоше стојимо да бранимо нашу мрежу, само ме мрзело да одмах на почетку то вичем околини.
Али онај део Запада око мене ми је сведок да сам и код другог и код трећег гола викао да не чувамо играче ТСЦ-а, а да сам после трећег гола викао и на наше играче да сам им то рекао и пре него што су га примили.

Па и они Кинези са Запада су ми исто сведоци, само они не разумеју Српски, али био сам им много занимљив колико сам викао за време утакмице...ето бар неке користи и од мене...ето...хиљаде Гробара и хулигана...и милијарду Кинеза...даће свој живот за Партизана...добро, Кинези можда баш и неће, али и ја се сасвим солидно држим, нису ме вечерас сахранили ни ТСЦ а ни наши играчи.

Јбг, ни први, ни најтежи, пораз нашег Партизана који сам доживео...и преживео...
Терај даље. Биће још пораза, биће и победа, и...

И све мислим можда није лепо да напишем, можда кад се охладим и не бих...али ја се много споро хладим, тако да - посерем се ја на тај савремени фудбал и стручне дипломе које он некоме даје ако ти ,,савремени,, мисле да се корнер брани тако што играчи чувају линију петерца а противнички играчи им стану без чувара где год ко хоће и онда кад лопта крене они се мрдну и дају нам гол...

Јеботе живот да те јебо. И модерни фудбал. Линија петерца не може да ти да гол, али противнички играч итекако може!!! :banghead::banghead::banghead:

ТСЦ-у и Жарету честитке, јбг, одржали су нам час фудбала, ја сам тог истог Жарета грдио кад је у Телеоптику зауставио једну контру свог сопственог тима, али, сад је то један искуснији Жаре који учи у Европи како се игра прави фудбал: директно, брзо, убојито.
Без мрсомуђења и играча који не знају где је лево где је десно, где лопта а где противник.
Јбг, они играју ту Европу, ми не.

Ето и зашто Салдања кошта милион и нешто а неко не кошта толико. Разлика, мој бато.

Ови наши (без Салдање) су очигледно умислили да су већ шампиони и да ће победом избацити ТСЦ из трке за (бар) друго место.
Којом курчевом победом?
Победа се уписује тек кад се утакмица заврши. Ови наши је уписали још пре утакмице, али ТСЦ дошао да покаже да зна да игра. Или бар да даје голове, што је много важније него сама игра.

Веровали смо да можемо до преокрета, подржали наше на почетку другог полувремена, али...кад смо примили четврти гол, ови наши су потонули к'о Титаник...и онда јебига - ја могу да вичем колико ме грло служи, и да се НИКАДА не предајем...али не могу да сиђем доле па да (и то овако сакат и непокретан) бар једном шутнем ка голу ТСЦ-а - за разлику од већине наших фудбалера којима је то вечерас била само мислена именица...ако је била чак и то...

А иначе, не замерам им што су вечерас изгубили - ова утакмица је била њихов тренутни максимум, свеједно што је личио на минимум...
Дођу такви дани, па шта ћеш...

Пре неки дан изгубиле кошаркашице, па после и кошаркаши, па фудбалери...кад неће, неће, и не замерите ми што ћу на овој теми да ставим изјаве сва три наша тренера, јер тако ми се све то уклапа и преклапа једно у друго и у ове мрачне новембарске дане и црне ноћи...јер...




Јер...

Уз Партизан смо и у победи и у поразу...

Чак и за мене помало изненађујуће, али Игор Дуљај је добио овације при изласку са терена. Натхо такође. Осталим фудбалерима је (колико сам чуо) само поручено: хоћемо титулу.

О.к. наравно, било је током утакмице, и нервирања, и узвика и ко зна чега, то је нормално, али...пелцер партизанштине и даље је ту...и траје...
Публика се не предаје и нада се титули фудбалера.
Форумаши пазе да се не вређају кошаркаши.
Победиће и кошаркашице у следећој утакмици.

:napred-partizan:







(фото: Г.Т.)
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
666
Reaction score
5.338
Локација
Nis
Ja hoću da umrem, a on prihvatio odgovornost, istuširao se i otišao kući bez da se sekira.
Majstor fudbala koji se lažno predstavlja kao fudbalski trener. Sramota!
Opet krece pljuvacina.... Da li stvarno mislis da se ne sekira, ni on ni igraci? Koliko god nama bilo tesko njima je 100 puta teze, samo oni znaju sta prolaze.
Uverili smo se do sada mnogo puta koliko i igraci i Duljaj vole Partizan i koliko im je stalo, ako to ponovo treba da se preispituje onda nemam reci...
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
489
Reaction score
2.707
Tsc nas vratio u realnost. Za tri klase su bolji. Imao sam osećaj kao da igramo protiv Nordsjelanda. Provlačili smo se dugo, moralo je i ovo kad tad da se desi.
Protiv Nordsjelanda? Ja sam imao utisak da igramo protiv Mancester Sitija. Da ce nas usrani TSC rutinirati kao da smo trecerazredni amateri, to zaista nisam mogao da pomislim. Nista, nadam se da je ovo samo kratkotrajni izlet u proslozenska bespuca, i da cemo se podici do sljedece utakmice. Tj. da cemo se podici dovoljno da pobijedimo, jer se nize od ovoga i ne mozemo spustiti.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.104
Reaction score
4.128
Локација
Beograd
Odslušah tri minuta Duljajevu izjavu posle meča i koliko loše sam bio, sada sam 10 x gore.

Apsolutno niko nema nikakvu odgovornost za poraz.
Duljaj svestan da je klub u kanalu i da nema nikakvog plana, nikoga ko preispituje odgovornost, ništa.

Ja sam kriv.
Idemo dalje.

Ceo fazon.


Sunce vam jebem, pa nije Mančester pa da kažeš ništa, idemo dalje...
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
374
Reaction score
1.537
kakav je ovo veceras bio smrzojeb

ova odbrana uvek je za kritiku i pored cetri gola manje su krivi od sredine, koja nije postojala
Sto Rece Vili iz histija, Duljaja samo pobede u derbiju rehabilituju
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
643
Reaction score
2.360
Локација
Beograd
Svaki igrač može imati loš dan. Dešava se, a krivica je naravno samo njegova.
Ako svih jedanaest igrača ima loš dan, krivac može biti samo jedan, a to je njihov trener. Toliko.
 
Top