Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
276
Reaction score
1.769
Локација
Beograd
Ko trlja ruke što ing soc, udbe, planiraju da narednih dekada gledaju koga su proglasili da je šiptar i sl.
Igor Duljaj, po slovu degenerika.. i teraju nas da opovrgavamo, da smo bogovi, grdno se vara... odavno se zna.

Se podrazumeva ako VAR je u službi
...da nebuloze, potvoravanja bez pameti ne smeju da su.

Najmanje 300 utakmica gde su sudije Partizan ojadile će biti poništene i osuđeni zločinci i dosuđene Partizanu.
Taj sveti božji sudski proces je pri kraju,.. za Nas je.
Ako sažmu na brojku podnošljivu svima, da se otrpi.
Pa iako kremlin i branderburg im srušimo...i dalje.

I to kako Natho i naredne generacije koji nisu za fudbal, spletke za turbo folk, cidi, kosti, naš potez!!!!


......


Ja samo kažem da će Jug do total maksimuma da zategne baklju 1986. na Jugu poslednje kolo, protiv Željezničara 4:0 za Partizan, na osnovu koje su cigani, pacovi, naš KŠ, igrali, nakon žalbi da smo vandali i divljaci, pred kolor: TV-om i časopisima seljanije.

Naspram te baklje mrtvog šavije na čmarakani pre par godina, koja je "ista priča"... su oni tek sad tu, al to je za Nas, kao što je za njih 1986.
Internet i bilbordi mesta gde se mi borimo protiv obesti njihove.

Partizan da igra Ligu šampiona i prošlu godinu treba da je, adekvatna odmazda!!!!

Gde su ti SAJevi da prepreče put za Naš sport, ako beretke za njih politički?!

/// I u času bujne sreće i kad tuga uzdah sprema\\\
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.738
Reaction score
29.565
Локација
Beograd
koliko boli što konačno vidimo neko poboljšanje, da je stalo momcima, konačno vidimo Partizanštinu i onda dođe Duljaj i popiša se na sve to.
A ne misliš da je Duljaj koji radi kao trener imao uticaja da dovede te momke u Partizan, i da na treninzima i utakmici radi sa njima na tom poboljšanju, i na tome da momcima uvek bude stalo?
Duljaj ti je 14 godina proveo u Partizanu, a pored njega sedi Albert Nađ. I njih dvojica su ti ,,suva Partizanština,,.

E sad, druga je stvar što se u Partizanu uči da igraš fudbal a ne da kradeš, i da ono što imaš da kažeš, ,,kažeš,, na terenu...a u zvezdi se uči da fauliranom Boroti sudija ne svira faul, a Šestić mu kaže ,,Pero izvedi,, pa mu uzme loptu i da gol. I ukradu pehar da im ga kapiten rahmetli KK-a drži na tribini. I imaju 5 minuta za spas srBskog fudbala od zlog Toleta.

Nije Duljaj pričao o sudijskoj krađi ne zato što ne sme, ili da bi se ,,popišao,, po svojim fudbalerima, nego zato što mu je ispod časti da priča o tome. NEĆE da priča o tome.
To je razlika.
Jel Žoc priča o sudijama?
Ista škola. Partizanova.

Žoc pozove novinare da oni kažu, to je njihov posao...

Pa jesu videli novinari ovo:

Šćekić nije uticao na igru kad smo dali poništen gol, Pantić je prekršaj počeo da pravi van kaznenog prostora kad je sviran penal za TSC, vreme nadoknade utakmce je već bilo isteklo kad smo primili treći gol, penal Kanutea je stvar slobodnog sudijskog uverenja, Kalulu je sudija dao dva žuta kartona a njima je ,,gledao kroz prste,, za istu stvar, čak nam tada ni faulove nije svirao!

Uostalom, Duljaj nema pored sebe Tv za vreme utakmice pa da gleda ponovljene snimke i da ih posle pušta dok daje izjavu...
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
970
Reaction score
4.329
Локација
Nis

Steff

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
130
Reaction score
478
Локација
Beograd
Ja sam zadovoljan prikazanim,u normalnim okolnostima bi ovo bila 4:2,5:2 pobeda,nema potrebe za pljuvanjem bilo kog igrača posle jednog meča.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.738
Reaction score
29.565
Локација
Beograd
Duljaju bi jedno trebalo da bude jasno.

Ako se već izjašnjava kao grobar i tvrdi da mu je stalo do Partizana, a znajući da u upravi sjede lopovi koji neće ništa reći nakon krađe...on kao čovjek koji vodi tim i tu krađu vidi direktno na terenu, treba istu i javno isticati kad god je u prilici i time stavljati javnosti do znanja da nismo pičketine koje ćute.
Bilo je dosta bivših igrača koji su bili treneri, ali niko se nije ovako pičkasto ponašao kao Duljaj, a čoveče pit bul je bio na terenu.
Ne volim kad se loše piše o Duljajevoj ličnosti...u redu je, može da vam se ne dopada kao trener, ali...pitam se koliko uopšte znate o njegovoj ličnosti kad pišete ovako...ili, da li ste dovoljno upoznati sa nekom situacijom pa da tačno ocenite stvar....

Evo sad sam video i snimak koji je postavio @Detelinarac90 i na njemu Duki uopšte ne izgleda kao pičketina koja ćuti, ili se ponaša pičkasto...ali, jednostavno, svi smo mi različiti, neko je paljevina kao Lesor, neko je kuler kao Lajsna, neko kaže u oči sudijama ono što ima da kaže, ali ne želi da to kaže u izjavama za štampu, itd...

 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.505
Reaction score
29.249
Локација
Novi Sad
⚠️
Партизан.НЕТ поносно стоји на бранику Партизана, а вечерас се само на трен учинило да ће Клуб престати да ћути и трпи насиље и оружане пљачке, и да ће коначно стати у заштиту играча и стручног штаба! Али прерано смо се порадовали јер је неко из клуба одлучио да стопира већ спремно саопштење које погађа суштину.

Партизан ће се званично огласити сутра (вероватно након дозволе), само да не буде - мало сутра!

 

Slavensky

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2014
Порука
84
Reaction score
100
Pišem na košarci jer je više volim ali za fudbal sam stručnjak :)
Napisaću vam ovde (besplatno) neke utiske i zaključke od večeras, koje sam izveo na osnovu ove utakmice:

Obzirom na okolnosti, na sastav, na tajming dovođenja igrača i na momentum, večerašnji meč je doneo više od očekivanog. Biću jako srećan ako ostanemo na tom nivou što će nam u regularnom prvenstvu (u šta ne verujem) doneti drugu poziciju i ništa više od toga. Državni tim ima jači sastav, širi sastav, tj 2 ekipe, na vreme sastavljene i dobro pripremljene. U ovoj sezoni uz tretman koji imaju tradicionalno-ne možemo im ništa.

Ali vratiću se na nas. Energija vrlo dobra, posebno u odnosu na protivnika. 2 moguća razloga, 1) ili smo jednostavno bili motivisaniji i spremniji, rasterećeni jer ulazimo na žalost u startu u prvenstvo kao autsajderi, ili su igrači TSC još umorni od pripremnog perioda došli na nas sveže (što dugoročno nije dobro).
3 postignuta gola su ODLIČNA stvar obzirom na impotentnost ovog sastava. Natho je igrač koji je "bivši igrač" (ne zbog promašenog penala i ne bukvalno) u smislu da tempo trpi kada je u igri, posebno defanziva i "žilavost" veznog reda. Sa tim u vezi i Duljajeva zamisao od danas je bila jasna, jedan zadnji vezni u fazi defanzive, ispred njega Natho polulevo ispre sa malom količinom trčanja i Belić poludesno ispred. Naizgled čudna pozicija za Belića jer je do sada igrao klasičnog krpača na poziciji defanz. veznog. Danas je upravo Natho izlazio višlje, usmeravali smo im napad na njihovu sporiju stranu-levu, ujedno na našu agresivniju (Belić) - desnu, gde bi odmah po izazvanom spuštanju lopte TSCa na levi bok, pravili gustinu i pritisak u nekom sinhronizovanom presingu, u nameri da iz te zamke na pola terena, dođemo do lopte i što lakše gurnemo Menigu i Severini u prostor da se trkaju i igraju licem ka golu protivnika.
Severina slab igrač (za sada) , nedovoljno konkretan, dribling u mestu, nedovoljno agresivan i ne preterano brz sa loptom, mislim da se neće naigrati ako bude imao konkurenciju na tom mestu.
Natho će veću ulogu imati kada bude trebalo mirnim pasom ili šutem sa 16 rešiti bunker u utakmicama gde smo dominantniji. U utakmicama gde smo egal i gde smo podređeni, on neće imati šta da kaže i biće teško sa njim držati vezu u sistemu sa 3 vezna. Uprkos tome ima ogroman značaj za svlačionicu i za mlade igrače. Biće kao Saša Ilić pred kraj karijere, da uđe, da odradi na iskustvo.
Menig, videli smo koliko može već, ne može on da iznenadi ni poz ni negativno. Ništa spec od njega ne dobijamo. Nemamo ni alternativu na žalost.
Novajlija Brazilac Saldanja, vidi se klasa U ODNOSU na našu ligu i na ono što imamo. Mislim da nije on babaroga tolika koliko smo mi navikli na Nikoliće i Pavloviće i špiceve tog profila. Garantuje 16-18 golova u sezoni. Ako bude izvodio i jedanaesterce, možda i više. Nedovoljnan je on sam za veće uspehe.

Ono što je evidentno je da imamo ofanzivce koji se komotnije osećaju u igri tj u vrsti napada kada "dolazimo" gore iz uzete lopte tj nakon promene poseda, a ne kada mi imamo dominaciju a protivnik se vrani, što će nam doneti bolju igru protiv kvalitetnijih ekipa u ligi (zvezda, tsc, čuka) dok ćemo se mučiti sa slabijima.
Golman nam je slab u igri dole i biče pritiskan svaki put, ne vidim da imamo igrače koji će to rešiti mirnim iznosom kroz pas pa će biti dosta duvanja lopte gore gde nam fali neko da razgrne, da sačuva, da skoči ili zagradi, iznudi faul.
Takođe duga lopta i domet su mu upitni.

Naš tamnoputi igrač-zadnji vezni je za mene na osnovu ove utakmice prijatno iznenađenje-dobro pokriva sektor, čvrst je, jebe ga pas i okretnost ali jbg da ima i to ne bi bio tu. On i Belić u isto vreme na terenu samo u utakmicama gde nismo favoriti.
Mali štoper Ilić vrlo dobar danas obzirom na (ne)iskustvo. Dobra procena, ne ispada, ne paniči. Kompatibilan je sa Markovićem.


Po meni ekipa nam je dosta kruta (kao odraz discipline) , u smislu da nema "prelivanja" linija, mešanja, (primer prelivanja od prošle sezone su bili dolazci uroševića gore gde je pravio višak ili centaršut, neretko davao i golove). Duljaj izvlači maksimum iz ovoga što ima za sada i treba mu čestitati za ovo danas.
Biće nas lako skautirati i zatvoriti u derbiju bojim se.

Danas su 3 stvari donele bod TSCu a to su penal nakon kraja poluvremena, promašen penal naš, i "sreća" u nadoknadi nadoknade. Inače smo zaslužili 3 boda.

Ako ima pitanja-tu sam :icon-biggrin:
Brate drži se ti košarke, ne cimaj se ovde previse....
Ps. Nisu "tri stvari" donele bod tsc-u nego nevidjena sudijska pljačka
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.544
Reaction score
3.822
Локација
Beograd
Vratih se iz Topole. Lep dan, mnogo Grobara, posebno BG i NS table su preplavile grad.
Generalno utisak je da s obzirom da je ekipa nova i da mora da se uigra nije lose. Naravno to nije lose je nedovoljno za borbu sa srpskim bajernom. Znajuci gde zivimo sve mi ovo lakse pada jer ocekivati titulu u ovim uslovima je utopija.
Bekovi su nam katastrofa mada stigao je Arandjel pa da sacekamo. Najavljen je stoper za narednu sedmicu pa i to se mora sacekati i ne mozemo ovu zadnju liniju komentarisati kao konacnu sa kojom ulazimo u sezonu.
Severina iako samo 45min pokazao je neku zustrost,ima poteze ali u paru sa Filipovicem to ni ne moze ni na sta da lici.
Kanute potpuno neinteligentan potez kod pravljenja penala koji je bio cist. Bio sam tu iza gola neposredno i jasno se videlo da je sutnuo ovog.
Saldanja mirise da moze biti dobro pojacanje.
Kalulu nije ni igrao na svojoj poziciji. Najavljeno je i pojacanje na krilu pa cemo videti. Svakako ne moze se analizirati na osnovu pola sata i jos je igrao na pogresnoj poziciji.
Natho solidna partija ali sta bi sa onim penalom?
Belic izuzetno borben. Hvala mu na tome. Svaki navijac to mora da ceni.

Grobari najvece pohvale. Jeste da je 1. kolo pa su ljudi uvek vise motivisani i uzeleli se fudbala ali ekipa je nosena do 90. minuta, uz takodje dobru brojku.

Igraci moraju da imaju nasu podrsku. Ako neko od njih i ne zna nije on kriv sto je doveden. Na borbenosti u 1. kolu im se zahvaljujem i nadam se da ce nastaviti sa istim zarom da igraju i naredne utakmice.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.003
Reaction score
11.803
Локација
JNA
PODRŠKA!!! Jebem li vam majku sektašku, pa dokle bre više? 100 miliona ste upumpali, i nije dosta, nego i dalje mora da se sapliće kurvinjski, protiv nikad slabijeg Partizana, protiv kluba koji nema za struju? Proći će i ovo, onaj od gore sve vidi!
 
Top