Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.243
Reaction score
2.824
Bravo Partizane! Ovo je bilo veliko u svakom smislu. Nismo bas bili na nivou u prvom poluvremenu, a teren nam nimalo nije pomogao, ali ulaskom Nikolica bilo je pitanje kad ce i koliko golova da bude. Dzaba nam ponistavate golove. Kakva crna ruka. Cigani, strepite. Bicemo samo jos bolji dok vi budete odlagali derbi.

A ovo sto je Duljaj rekao, muda do poda. Ne znam je li ko ovako direktno rekao upravi da treba da ide. Prosto nisam mogao da vjerujem da cujem sta cujem.
 

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
53
Reaction score
122
Cestitke momcima na pobjedi, sudija da mi se napusi kurca
 

Dekstasijel

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
96
Reaction score
257
Локација
Beograd
Bravo za ove momke!

Ma sta ima bre Duljaj da ide, Vazura majku ti jebem u picku raspalu, ti ces da ides!!!

Kakvi su to govnari!

I FSS i sudijama da porucim - Ne mozete vi da ponistite koliko mi mozemo da damo! I penal ste zaboravili da svirate, rukom lik drknho loptu u drugom poluvremenu.

Zivio Partizan!
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Igra zrela, sudijama sve najgore za onaj ponisten gol, Nikolic opet sjajno sa klupe, uverljiva pobeda! Izjava posle meca konacno! Strasno dokle su nas dovela govna iz uprave kao da smo zonaski klub, pocrkali svi do jednog!
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
364
Reaction score
2.433
Локација
Pozega
Posle ove izjave i svega što je uradio Igor Duljaj mora da ide. IGOR DULJAJ IDE U LEGENDU. Svima je pokazao da obraz i čast nemaju cenu. Imali smo sigurno mi i boljih trenera, ali ovakvog čoveka na klupi sigurno nismo nikada.
 
Top