Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.640
Ovo je mislim najgori derbi u taktičkom smislu sa naše strane, gdje se jasno vidi da Duljaj jako puno mora da uči, da ne može sve da se kreira na suvi kvalitet pojedinaca ili motivaciju sa njegove strane. Onaj peder sa ciganske klupe ga je taktički uništio.

Onakva udaljenost od igrača, bez trunke agresije, prepuštaš igru protivniku, ne vršiš uopšte presing za 90min nijednom?!

Odatle i sijaset prilika ganfera, koje nisu iskorištene zahvaljujući Bogu, Jovanoviću, sportskoj sreći i nekoj pravdi koja je djelimično zadovoljena.

Nadam se da je uvidio gdje je sve pogriješio i da će ispravljati sve to usput, ave do derbija sljedećeg, na kome ovakva igra ne smije da se ponovi.

Ova utakmica je pokazala da su Antić i A. Stojković najslabije karike, pogotovo Aranđel na desnoj strani, koji je teška rupa, dezorijentisan u prostoru.

Utakmica koja je pokazala i koliko je nama zapravo Belić značio.

Sudijska krađa po ko zna koji put, perfidno zaboravio da pokaže nekoliko žutih kartona još u orvoh 30min igre, ne svira očigledne prekršaje, laktove i sl.

Nadam se da ćemo se dozvati pameti i da nećemo ponoviti ovakav pristup nikad više, jer za titulu i borbu protiv cijelog trulog sistema države, mora da se igra agresivnije, da se kida, grize.

Jovanovića ću da istetoviram!
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
U ovakvoj zemlji, odnosno jazbini, sa ovakvim pacovom od sudije, koji je od početka sa kriterijumom dosudjivanja faulova, pokazao da je pacov, a doktorirao na 2. žutom za Severinu, pričati o tome, kako smo odučeni od fudbala ?!!?, ili da žalimo što nemamo bolje štopere, pa primamo oba iz kornera, ili kako su Aranđela probijali po njegovoj strani...ili...ili...ma dajte ljudi, jeste li realni?
BRAVO PARTIZANE!
BRAVO IGRAČI. SVI. SVI. SVI.
BRAVO JUG.
BRAVO ISTOK do JUGA.
P.S. šteta, za dripačko primljene golove, ali živi smo i idemo dalje.
Napred Partizan.
P.S. #2 komentatore, Milovane Vučićeviću, ti što glumiš Partizanovca, za pandan, onom drugom rošavom, Milovanoviću, pusti glas slobodno...kad Partizan da gol...probaj...nije teško...neotpuštaju i zato samo, sa posla, valjda... ????
 

Bokili

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
194
Reaction score
1.167
Локација
Tamo daleko
Isplakacu se, kunem se. Bravo, bre!!! Krv im jebem lopovsku, sto igrate sa njima uopste, jebo ih i Vucic i patrijarh i Mirotic i sve u kurac! Mamu li vam jebem cigansku! A tebi ce neko picku da polomi, govnjivi cigane sto sad seres na Areni!
Govnjivo cigaance i svi oni su bili sigurni u pobedu, zato je mucenik deprimiran. Ipak je on samo fudbaler ciganije i stoga mu je
Koeficijent kao broj kopacki.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
358
Reaction score
2.405
Локација
Pozega
Ovo što mi zovemo fudbalom u svakoj normalnoj zemlji zove se cirkus. O namerama sudije večeras sve mi je bilo jasno kod izmišljenog slobodnog udarca na 17 metara i postavljanja živog zida na 6 metara od našeg gola. Dakle celih 11 metara. Nijedna sporna situacija iz prvog poluvremena u prenosu nije ponovljena. Mi smo niža rasa u sopstvenoj zemlji. E zemljo moja.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Bravo momci bravo heroji.
Sta reci posle ovakvog navlačenje za njih.
Duljaj se nije proslavio sa taktikom mada bi u ovom ambijentu i Klopu teško bilo.
Bravo za sve na tribinama i za dvoglas.
Da ostanemo prvi do kraja pa da im se na JNA useremo u život za titulu.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.280
Reaction score
10.730
Локација
underground
Sramotno je prigovarati bilo sta nasim momcima u situaciji kad oni imaju 5 puta skuplji tim , i kad je magistar birao sve sudije ukljucujuci i cetvrtog da bi produzio koliko je produzio i delegata za slucaj da Duljaj povuce tim zbog kradje.
Nemoguce je ovako igrati pa jestel vi videli da se nasi od prvog minuta bukvalno sklanjaju u 16 jer znaju da bi i minimalan kontakt bio sviran kao penal.
U takvim okolnistima pricati o fudbalu je bezobrazluk, momci su preziveli giljotinu koja je bila spremna i mogu biti samo heroji.
A o losoj odbrani nepostojecoj skok igri mozemo pricati kad u Srbiji fudbal bude fudbal i sport bude sport a to moze biti samo ako se resimo Oskara.
Posto to nije slucaj mogu samo da kazem bravo heroji sto se preziveli ovu golgotu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.946
Локација
Žrnov
Dobro, neka mene bude sramota. Ne naše igrače, što ih raspali cigani odučili od fudbala. Ja ne znam, šta ste gledali.. Sam Bog i Jovonović su nas spasili.. Bruke
A evo meni je utisak glavni to sto su nas nekaznjeno prebili, sto je sudija postavio živi zid na 12m umesto na 9m, sto je Severina dobio crveni, što je sudija Zahidu rekao “Shut the fuck up”
I ja sad treba da im zameram što su u takvoj atmosferi odigrali lošije, kao da smo mi zadnjih 5 gosina svaku tamo dobili?!
Hajde malo neke druge perspektive.
 
Последња измена:

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.454
Локација
U Kinšasi
Ja da sam bio trener Partizana danas, onaj slobodnjak gde je živi zid bio na 11 metara ne bi izveli, pa makar mi poslednja bila u fudbalu.

Na zapadu danas crno bele boje brane Denis Šefik, Milan Aleksić, Nikola Grubješić, zakleo bih se da je bio i Savo Manojlović.
Jug pederuje imbecila. Divno veče, za srčku dobiti.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.089
Reaction score
5.046
Локација
vezenemam
Šta kaže gradska manguparija i neumorni borcu za pravdu, čuvene gejlije?
FKP državni projekat koji drži fss, sudijsku, disciplinsku...pa dokle više!?!
Vreme je da se krene sa akcijama, kao pre petnaestak godina, jer ovo šta se radi stubu smrdstva sramota je veća i od one Toletove i Tadićeve....Samo hrabro geljije, celokupno smrdstvo je uz vas.

Bravo momci, igrači, struko!
Trpati sekundarce kad god se sretnemo, više se ne može i ne sme tražiti!
Neka njima svih titula, pocrkali kurvama koje ih okotiše, svi do jednog.
Idemo dalje, za Beograd!!
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.366
Локација
.
Odgledao sam ne znam koliko utakmica, ovakvo suđenje u životu video nisam. Da sudija kaže našem igraču "shut the fuck up" i daje žuti karton čoveku koju mu kaže "e alo umesto 9, odmerio si 12 metara".
Kriterijum njima svira kontakt pogledom, nama ništa pa to nema nigde.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Covek dize zastavicu za ofsajd, njihov igrac sutira i brani Jovanovic i lopta odlazi u korner. I sudija gle cuda svira korner, ispravlja pomocnog sudiju. To je bio negde 7 minut. Tu se sve videlo, pa posle onaj smesni faul i zivi zid na 11 metara.
Cestitke na borbi , u ovakvim okolnostima igrati i nadati se necemu, to je neverovatno. Sta cemo jos sve videti do kraja prvenstva!?
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.328
Локација
Kej Republika
Kako možete da zamerite Duljaju nešto jebote?
Posle svega.
Taktike, kurci palci.

Ajde da radi u regularnim uslovima, da su pre njega na klupi Partizana uvek bilo treneri ranga Murinjo, da na JNA ima vise od hiljadu duša, da ima bar pristojnu upravu. Ajde I onda nešto da kenjamo.

Vidimo svi, šuplji smo pozadi ali vozimo. Igrači ginu prvo za njega, pa za grb i dres.

Podrška do kraja sezone, kao nikad pre. Samo nam to treba. I vrhovni šećer dUMRE.
 
Top