Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.077
Reaction score
14.328
Локација
Kipar
Perfidno sudjenje od pocetka do kraja. Valjda je svima jasno zasto Srdjan Jovanovic ne sme da sudi derbi. I sada me ne bi iznenadilo da se najbesramniji srBski klub pozali na sudjenje I izda neko saopstenje.
Sto se fudbala tice, Duljaj je ocigledno izabrao da ide na kontre I da njima prepusti inicijativu. I to bi najverovatnije donelo rezultat da je umesto Arandjela bio bilo koji drugi desni bek iz ping-pong lige. Direktan krivac za oba gola a po formu najgori igrac od pocetka sezone.
Na kraju, zbog svih okolnosti, dobar rezultat za nas. Nadam se da ce Duljaj izabrati drugaciju taktiku za naredni derbi a ciganima ostaje da nastave penal seriju u narednom kolu I da nastave da kradu brze, jace, bolje.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.068
Reaction score
3.985
Локација
Beograd
Što bi rekao Dule "jel sam rekao da će govno da krade". Jebo mu pas mater cigansku, da mu jebo. Sad je bar svima jasno ko ga i zašto gura. Ovakvim stvarima bukvalno možeš da staneš na kraj samo ako mu jebeš mater kao što je Taki na kraju tekme i još x 1000. Pička ciganska.

Što se utakmice tiče, ovo je bio maksimum u ovim uslovima koji smo mogli da izvučemo.

Mene samo zanima dokle Duljaj misli da glumi gospodina sa stokom? Kako ga je onaj govnar neopevani smrad, iskulirao na kraju tekme da nema dalje.

Svakim danom me sve više i više sramota što isti vazduh dišem, a ne nešto više sa najpoganijim sojem u istoriji sveta. Hitler je za ove bio humanista.
 

Bokili

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
195
Reaction score
1.167
Локација
Tamo daleko

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.068
Reaction score
3.985
Локација
Beograd
Ovako izgledaju kada su naguženi, ali ono što sledi vrlo verovatno (iako smo videli svašta) je nešto neviđeno i em će protivnici odmarati igrače protiv njih, em će na svakoj tekmi biti neki Pavle Ilić.

Jednostavno, sve što su uložili x 50 u odnosu na nas, pokazali smo da je bačeno u bunar u ova dva derbija.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Pa Oskara pominje iskljucivo u nadi da nas jos vise potlace. To je oproban recept dupeuvlakastva jer zna da je ovaj lud i osetljiv na to. Bukvalno ga je ovom izjavom pozvao da ovo do sad nije dovoljno i da se mora brze jace i bolje. U fudbalu niko iz uprave ne sme ni a da kaze o tome nit je iko govorio a on cinkari ne znam koga , valjda navijace . Samo ne znam kako da poveze upravu i navijace kad navijaci jos vise prozivaju upravu. Ali vide jedno od drugih , kopira Covica.
 
Последња измена:
Top