FK Partizan-intervjui iz Тurske, februar 2009.

Dr.Hofmann

Guest
Undertejker hvala ti na uputstvima odradio sam sve po uputstvima, međudim kada treba da krene da ga Downlouduje pojavi se eror " Server Error Message:the system cannot find the filed specified"! U svakom slučaju pokušaću još pa možda upali .
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.474
Чалићу, ако не можеш да преузмеш ундертејкеров снимак, биће ти послан у року од 2 дана. :wink:
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.474
Što se tiče pitanja koja ste postavili Moreiri i Žuki, ona nisu zaboravljena i na njih će svakako uslediti odgovori, uskoro. :wink:
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
aco, jel se ''uskoro'' meri nedeljama ili mesecima...?

znaj da neki od nas i dalje strpljivo cekaju, i cekacemo koliko god je potrebno... :D ali zaboraviti necemo!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.474
Не зависи све од нас, али свакако ћемо се још данас распитати и учинити колико је у нашој моћи. Теби хвала на подсећању и на томе што пратиш ову рубрику. :wink:
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.474
Малочас проверено-првом приликом, чим прође ова серија мало јачих утакмица (гарагани, сланинари) и кад буде времена за предах, требало би да очекујемо и одговоре Мореире и Жуке на ваша питања. :wink:
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.474
Obećano-učinjeno. :wink:

Iskoristili smo današnju konferenciju da prenesemo Moreiri i par odabranih pitanja koja su postavili navijači Partizana, koji redovno posećuju naš oficijelni klupski sajt i navijački partizan.net. Evo na kraju i tih pitanja, kao i Moreirinih odgovora:

Za razliku od onih kojima trebaju godine napornog učenja, ti si titulu „doktora“ dobio posle godinu dana igranja fudbala u Partizana. Da li i koliko ti znači ta „titula“ koju si dobio od naših navijača za sve tvoje „operacije“ na terenu i u kojoj meri si zadovoljan njihovom podrškom koju ti neprekidno pružaju?
Mnogo mi znači njihova podrška. Oni su uvek 100% uz mene i uz celu ekipu. Mnogo im hvala na tome.

Na terenu deluješ kao jedan od fizički najspremnijih fudbalera Partizana. Da li je razlog za tvoju dobru „fiziku“ tvoj naporan rad u teretani i na treninzima uopšte, ili je u pitanju čista genetika?
-Glavni razlog je igranje basketa sa Ivanom Tomićem! Šalu na stranu, ja volim posao kojim se bavim, posvećujem mu se uvek u potpunosti i mislim da je to pravi razlog.

Da li smatraš da je za mlade igrače u Srbiji, pogotovo u Partizanu, korisnije da kao mladi najpre odigraju dve-tri sezone ovde, pa da tek onda potraže dalji razvoj svoje karijere u inostranstvu, ili misliš da bi trebalo da odu u inostranstvo čim dobiju prvu pravu ponudu odande?
-Mnogo toga zavisi od starosti igrača, ali i od same ponude. Ne postoji dakle univerzalan odgovor na to pitanje, ali ipak mislim da bi generalno igrači koji imaju 17,18 ili 20 godina trebalo najpre da ovde odigraju par sezona, da steknu neko igračko iskustvo, pa da tek onda prihvate neku kvalitetnu ponudu iz inostranstva.

 
Top