• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Gimnastički klub Partizan

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.581
Локација
Beograd
Још одавно сам вам предложио, да, ако имате децу која би да се баве спортом - онда их упишите у неки од клубова нашег ЈСД Партизан, ако сте у могућности...
Они повремено позивају децу да им се придруже, а један такав позив, упућен девојчицама од 4 године (и старијим) упутио је недавно и наш Гимнастички Клуб!


Како сам приметио да до сада нисмо имали тему посвећену том Клубу, ево ја је отварам, па да имамо одговарајуће ,,место,, на сајту где ћемо о ГК моћи да нешто напишемо, пренесемо понеку информацију, ,,залепимо,, или ,,окачимо,, неку слику илити фотографију, и, надајмо се - честитамо на успесима који ће уследити!

Наравно, добродошла су и сећања, фотографије или текстови који ће се бавити и неким прошлим временима овог нашег Клуба!

За почетак, ево неколико фотографија и једног видео-снимка...

1.G.K. MALA.jpg

2. G.K. GIMNAST MALE.jpg

3. G.K. GIMNAST SVE.jpg

4. G. K. KRUG.jpg

5. G. K. GIMNAST SREDNJA.jpg

6. G.K. GIMNAST VELIKE.jpg

 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.581
Локација
Beograd
Evo i ,,adresa,, sajta, fejsbuka, instagrama, Jutjub kanala:

A evo i par vesti o našem GK, kao i jedan intervju, sa Ivom Zimonjić, nekadašnjom gimnastičarkom Partizana, petostrukom šampionkom države u ritmičkoj gimnastici, sportistom godine JSD Partizan, diplomiranim ekonomistom, operativnim trenerom, novinarom i voditeljem MIP radija...koja trenutno vodi svoju školu gimnastike i radi u sektoru za marketing i PR KK Partizan...
MALA IVA.jpg

VELIKA IVA.jpg
 
Top