Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Hokejaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Kavčič vodi Partizan u Slohokej ligi sledeće sezone

Hokejaški klub Partizan saopštio je danas da će Pavel Kavčič biti trener ekipe u sledećoj sezoni, u kojoj će crno-beli drugi put zaredom nastupati u slovenačkoj ligi.

16812_partri061_f.jpg


Kavčić je prošle sezone predvodio Maribor do titule prvaka Slohokej lige, a u finalu je njegova tadašnja ekipa savladala Partizan.

Slovenački stručnjak bio je trener Partizana u sezoni 1985/86, kada je ovaj tim osvojio titulu prvaka SFRJ u hokeju. Osim Partizana, u bogatoj trenerskoj karijeri vodio je Jesenice, Olimpiju, Slaviju, Medveščak, Milano, Auronzo i Asijago.

Pored klupskog rada, Kavčič je bio dugogodišnji trener slovenačke hokejaske reprezentacije, a od 2008. do 2010. vodio je selekciju Hrvatske.

Pored Partizana, sledeće sezone u Slohokej ligi igraće hrvatski Medveščak, austrijski Grac i slovenačke ekipe Maribor, Triglav, Jesenice, ML Bled, HDD Bled, Slavija i Olimpija.

Takmičenje počinje u septembru.

Izvor : Blic
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Kakav je to hokej bio za vreme Kavičiča..Ko se seća braće Lomovšeka,Kaveca i ostalih,bilo je ludilo.
Sećam se kada sam se vraćao sa 1/2 finala kupa protiv veleža,sav pokisao i popišan.Ispali smo na penale posle 1-1, i u povratku čuo da smo postali prvaci u hokeju.Andrej Jovanović dao odlučuji gol iz penala, u Jesenicama.Melem na ranu.
Tika taka,tika taka, gol gol gol :buhaha , navijanje u Jesenicama
I naravno hvala nastavniku Mušici, što me je puštao sa otoa, da gledam hokej. :D
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Austrijska liga je misaona imenica za nas, bar za sada. Pusti ti da se i ustalimo u ovoj ''jadranskoj'' pa cemo videti sta dalje.

Dogovoreno. :) U debitantskoj sezoni je bilo finale, sad bismo mogli da tresnemo jedno tri vezane titule, pa kad dodju Austrijanci da nas mole, mi kazemo - Kasno, vec nas zvali Rusi. :)
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Nadamo se najboljem!:D
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
21. jul 2010. | 14:20 | Izvor: B92
Tumbas i Babić u Partizanu

www.hokejsrbija.org
Hokejaški klub Partizan angažovao je dvojicu reprezentativaca Srbije, Ivana Tumbasa i Miloša Babića.

Miloš Babić je napadač, rođen je 1988. godine, a posle četiri sezone u Partizanu igrao je za Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Ivan Tumbas je bek, dolazi iz novosadske Vojvodine gde je i počeo karijeru. Rođen je 1987. godine. Partizan, prvak Srbije i vicešampion Slohokej lige, i ove sezone će učestvovati u regionalnom takmičenju.

http://www.b92.net/sport/zimski/hokej.php?yyyy=2010&mm=07&dd=21&nav_id=446951
 

bla-bla

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
73
Reaction score
0
Da li neko moze da mi kaze koji su igraci Partizana igrali u 2. utakmici play-offa 2005/2006 sa zvezdom, kad smo pobedili 3:1, ali ne svi koji su bili registrovani za utakmicu vec samo oni koji su ulazili u igru.Ako znate da je bilo koji igrac igrao tu utakmicu javite mi na PM.
Hvala unapred
 

darkic

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
34
Reaction score
0
Imam jedno pitanje vezano za hokejase...cuoo samo da ce mo igrati protiv svedskog djurgardena...imali neko neki info oko ovoga?
 

Digi

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
7
Reaction score
0
Локација
Moskva
E a ja bio u vojsci u Kumanovu i zapalim za Jesenice.Savata me vojna policija i vrati u kasarnu.Ipak,gledao sam na TV i tamo se svađao i ratovao sa Slovencima.A sa mnom služio rođeni brat onog tada ganjcija Nenada Ilića.Kasnije je igrao i kod nas.
 

Svetogorska

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
125
Reaction score
2
Evo malo vesti o našem Partizanu.

Partizan će se i sledeće godine takmičiti u Slohokej ligi. I ove godine 10 klubova će sačinjavati ovu ligu i to su Triglav, Maribor, Slavija, Jesenice II, Olimpija II, Bled, Grac II, Partizan. Nove ekipe su HDD Bled i Tim Zagreb (najbolji hrvatski hokejaši)

Imali smo i "određene" kadrovske promene u ekipi. Od igrača koji su nastupali prosle godine u play off-u ekipu su napustili svi stranci: Šurek, Walling, Schneider, Ambruž, Liška, Raček, dvojica srbo-kanadeza, Jacob, Fournier, dvojica naših, Mamić otišao u Mađarsku i Sibinović prestao da igra.

Angažovali smo i pojačanja tri Kanađana P.Ouellet (NCAA), M.Hanson (CHL), J. Konkle (ECHL), dvojicu slovenaca Terlikar (Jesenice), M.Sotlar (Milano), i amerikanca golmana John Murray (ECHL).

Došli su i domaći reprezentativci, M. Protić (Spartak), M. Babić, G. Ristić, i Tumbas (Vojvodina).

Ostali su i "glavni" domaći igrači Sretović, Milovanović, Gabrić, Kovačević i dva mlada igrača Ogrizović i Stefan Ilić.

Postoji mogućnost da nas pojača i "domaći Rus" Popravko koji bi za nekoliko dana trebalo da dobije naš pasoš. Neizvesna je sudbina Mirkovića koji još nije produžio ugovor.

Kao što znate imamo i novog trenera Kavčića.

Sezona u Sloligi počinje 11.9. Partizan će svoju prvu utakmicu odigrati tek 29.9 septembra. Pionir nije u mogućnosti pre da postavi led pa su nam Slovenci izašli u susret i dozvolili da se kasnije priključimo.

Ekipa bi trebala da 8 septembra ode na pripreme u Slovačku gde će odigrati dve utakmice.



 
Последња измена:

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Jako mi je žao zbog odlaska golmana Šureka... Fantastičan je golman a na onih par utakmica koje smo pratili proletos postao je i ljubimac nas Grobara...
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Voleo bih da opet dodjemo u velikom broju na nekoliko utakmica kao pre nekoliko meseci.
 
Последња измена:

Svetogorska

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
125
Reaction score
2
www.B92.net

Partizan napada "Slohokej" ligu

18210833584c9b3f44dbf07921413487_big.jpg
Hokejaši Partizana utakmicom protiv Triglava (Kranj) počinju takmičenje u Slohokej ligi, kapiten Marko Milovanović kaže da ekipa ima kvalitet za trofej.

"Neće nam biti lako protiv Triglava, jer smo imali kratak pripremni period za ovu sezonu. Tek smo 6. septembra počeli da treniramo u hali na Novom Beogradu, a na led u Pioniru smo izašli 15. septembra. Ipak, ubedjen sam da nikome neće biti lako da nas pobedi u Beogradu. Prošle godine to je uspeo samo Maribor", izjavio je Milovanović u Beogradu.


Duel Partizana i Triglava u prvom kolu igra se u subotu od 17.30 u hali Pionir.

Crno-beli su u odnosu na prošlu sezonu značajno izmenili sastav, a najveća pojačanja su slovenački internacionalci Mitja Stolar i Anže Terlikar. U klub je došli i Kanadjani Met Henson, Patrik Ule i Džeret Konkl, a na golu će stajati Amerikanac Džon Marej.

"U odnosu na prošlu sezonu imamo više iskusnijih igrača, stranaca. Tu je Konkl, slovenački reprezentativci... Mislim da imamo jaču ekipu nego u prethodnoj sezoni", dodao je Milovanović.

Partizan je u novu sezonu ušao i sa novim trenerom, Pavelom Kavčičem, koji je 1986. godine odveo crno-bele do titule šampiona u tadašnjoj Jugoslaviji.

"Vraćam se na dobro poznato mesto, u najveći grad bivše Jugoslavije. Ovde sport ne da nije stao, nego je otišao još dalje. Poznajem veliki broj igrača, jer sam prošle sezone vodio Maribor u finalu protiv crno-belih. Nadam se da ćemo zajedno uraditi dobar posao", kazao je Kavčić.

Slovenački stručnjak čestitao je fudbalerima Partizana plasman u Ligu šampiona, teniserima Srbije ulazak u finale Dejvis kupa, a košarkašima Srbije osvajanje četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu.

Ove sezone u Slohokej ligi takmičiće se deset ekipa, od kojih sedam iz Slovenije: Maribor, Triglav, Jesenice, MK Bled, HĐ Bled, Slavija i
Mladost. Pored šampiona Srbije, igraće i predstavnik Hrvatske, Zagreb i austrijski Grac.

Liga se igra po trokružnom ligaškom sistemu, a nakon 27 utakmica, osam prvoplasiranih ekipe nastavlja takmičenje u plej-ofu. Četvrtfinale i polufinale plej-ofa igra se na dve, a finalna serija na tri pobede.


Video: http://www.mc.rs/code/navigate.aspx?Id=1498
 
Последња измена:

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Jel ide neko u subotu?
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
3000d za sezonsku i nije bas malo za hokej.. a jos ne vazi ni za plej of?
koliko su to uopste utakmica kod kuce?
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.602
Reaction score
3.464
Локација
JNA
13 ili 14 utakmica...
 

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301

Nema Popravka na listi, znas li mozda da li to znaci da je definitivno otpao ili jos postoje sanse da dobije drzavljanstvo? Ja sam shvatio da ce ostati ukoliko dobije srpsko drzavljanstvo, ali da ima nekih problema oko toga.
 
Top