Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.645
Reaction score
5.462
Da,da.Okrenuo je pricu od pre pet godina totalno.Cak su ga i cigani citirali parolom na kraju utakmice.I on mi se smucio.Volim takve igrace,bezobrazne,drske,srcane. Ali,on izgleda svu energiju potrosi u kafani ,za teren mu nista ne ostane.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Титула је освојена победама у Новом Саду 2:1 и на циган-мала-звезданграду од 2:0. То је урадио Александар Станојевић! Ово несрећно, задригло створење је само успело да цигане врати у живот, а да нама убије наду за предстојеће квалификације за ЛШ и предстојеће првенство. У фудбалу, тренер је важан, ФК Партизан нема тренера још од јануара ...
 

shomy87bgd

Banned
Учлањен(а)
26.01.2011
Порука
311
Reaction score
10
Локација
Beograd
Predlažem offline do Jula, ne vredi nam nerviranje kad ništa nećemo promeniti, ama baš ništa, govedo ostaje trener, uprava ostaje u foteljama, a mi da molimo Boga da se nešto pozitivno desi.

Sva je prilika da je pritisak (politički i neki drugi) uspeo i da će sledeća godina biti najverovatnije u znaku nekih drugih boja...Da se ne pravimo ludi, vratimo se malo unazad, kroz istoriju, sve ovo se i ranije dešavalo. Partizan sledeće godine ne sme da bude prvi, to je prevod svega ovoga što se dešava poslednjih 10 meseci.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Џигијеве сузе ... Нема даље ...
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.523
Reaction score
1.320
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Jbt, Stanoje je i Scepovica doveo u red, Vukica vratio iz penzije, Rnic je igrao sasvim solidno.

Djuricu, ostala bagro i Grante - MARS IZ PARTIZANA!
 

Dominus et dues

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.389
Reaction score
168
Локација
"kod proganog forumaša"
Zamolio bih neko ko može da doturi sledeće pitanje "treneru" novinarima, " Da li zaista smatrate da ste vi uzeli titulu, s'obzirom da kada ste došli imali ste 10 bodova prednosti a sada imate 9, jedan manje u odnosu na početnu poziciju, nameće se zaključak da je osvojena titula uprkos vašem minusu"?
 

Che Legenda

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
243
Reaction score
14
Локација
gdje nema ljudi
sad kad sam se malo smirio nako mislim, jebote pa mi nismo u 3 utakmice ni gol dali jebemte zivote...a karleusa debela svinjetina im igra u odbrani....
ostojic za 10tku svaka cast....dzigi je pravi grobar, ima vece srce od nepostojece drzave usizrael....i da jos jednom usput izjebem umrlu majku djuri ustasi
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
jao, izdrkam vam se i na dzigijeve suze.


mi smo zemlja u kojoj je normalnost - vrlina. pa sta je trebalo da radi, da skace od radosti ili i on namesta utakmice ?
svaka cast decku sto je normalan. cak bih rekao da je i naivan. ako mu je vec toliko stalo do partizana bolje nek pljune u lice babovicu ciganinu (obelezio sam ja da ne mora MVP) i mecki bozani na klupi nego sto slini i nervira se. bolje ce se osecati, garantujem.
 

Juca_Moreira

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
204
Reaction score
3
Локација
Zapad Centar ulaz G
Miljkovic, Babovic, Ilic, Medo, Smiljanic, Diara.
Prosle je vase vreme. Sasa fizicki ne moze 20min da izdrzi, Diara bi mogao da hoce (ali nece), za ostale nema potrebe bilo sta pricati, sve su pokazali.
Avram i kompletan takozvani strucni stab, do poslednje osobe su zavrsili svoj deo posla.

Imate 2 nedelje sve to da zavrsite i postavite novog trenera i dati mu ciste ruke da krene u posao. Spisak igraca koji se mogu dovesti postoji, samo neka covek potvrdi koga hoce a koga nece.
Za prvo pretkolo je dovoljno da se uigraju minimalno, za drugo ce verovatno biti dovoljno, a za play-off nam ni Stanoje ne bi pomogao.

Ko god da dodje bice bolji!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Онај одозго види све и ако неко у сред посла крене да поткопава темеље своје куће, наравно да ће бити кажњен за то. Захвалимо мутавој лоповчини за све ово, ова карикатура од Гранта је само последица.

Хвала Станоје за ову титулу јер да није било тебе не смем да замислим шта би се десило...

Овај јад од цигана нам се посрао у пехар, три пута губимо на идентичан начин за непуна два месеца. То није случајно.

Али изгледа да то не брине ову будалетину на клупи, човек је дао три слободна дана играчима!!! Не мислим да их треба стрељати или држати их на хлебу и води (евентуално молитви, ако чује отац Матеја) али три слободна дана??!!

Ах, да, управо чух да су му дошли другари из Израела, њих 12, па ред је да угости људе. Партизан ко јебе. Нека сачека Партизан три дана. Није смак света. Човек је постао легенда цигана, ваља то обележити са другарима ционистима.

Ето, ни криви ни дужни, смрдљиви картонаши су нас победили из једног шута на гол, али ваљда је то нормално кад ФК Партизан схвати дерби као приватну утакмицу бескорисне масе са бројем 25.

Жао ми је једино ове двојице момака који су коректно одиграли али забележили пораз на дебију у дербију, мислим на Петровића и Остојића.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
http://youtu.be/Okb-UZuZhyI

Sta je ovaj kvazi trener poceo da prica igracima na 1:50 m? Gde si bio pre crni Avrame? Ma ne moze bre derbi da vodi stanac i gotovo, NE MOZE i TACKA!

Na 4:03 se oglasio i tatin sin Babetko, najgori igrac Partizana u istoriji!
 
Последња измена:

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Doslo je do toga da me mladji brat proziva zbog retardiranog trenera i uprave. MA TERAJTE SE SVI U KURAC DABOGDA UMRLI BRE!
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Prvo da kazem, uzivanje mi je bilo da utakmicu pratim u dobrom drustvu. Pozdrav drugari, bice bolje drugi put.
Sto se utakmice tice, ista meta, isto odstojanje. Jesmo imali sansi, jesmo bili bolji, i opet smo izduvali. Grant nam je iskidao zivce cekanjem na izmene i ne uvodjenjem Dzigija na koga smo toliko cekali. Vise ni kod mene nema grama kredita, pa makar nas uveo u LS. 3 poraza od cigana, bez datog gola..previse.
Sada je jos jasnije da nam predstoji veliki posao i rekonstrukcija tima, koji u sledecu sezonu ulazi sa bremenom vezanih titula i serijom od 3 vezana poraza u derbiju. Jos koji nam fali pa da vrag odnese salu i vrati nas u neka prosla vremena.
Sekta je na svojim nogama, drzava je opet crveno-belo nasmejana. Posrali su se po nama, prvo nasi, pa njihovi. Dozvolili su da mi osvajanje titule pada kao pobeda protiv Borca. Da kao petostruki uzastopni sampioni budemo nezadovoljni. Da nam narko dileri preskacu ogradu i u nasoj kuci slave pobedu. Da nam se navijaci medjusobno prozivaju umesto da prozivaju one smrdljivce sa severa. Sram vas sve bilo.
Kao sto rece Munja na kraju tekme, onaj gore vidi sve. Oterala je bagra coveka koji nam je doneo titule, pobede u derbijima, LS. Sve se vraca, sve se placa, kao sto deca kazu.
Nema velike ljubavi bez velike patnje.
Mi malo stariji smo sa tom patnjom odrastali. Ipak, docekali smo i mi taj jedinstveni osecaj dominacije i pobeda u derbijima. Bice bolje, ne daj te se.
 

ZHOO

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
232
Reaction score
581
Локација
Bijeljina

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
E,mala smraduljo.Dobio si sta si zasluzio.Jbg,samo si ti grobar i par tvojih drugara sa juga.Jebi se sa njima i povedi brata Babovica.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Sad dosao i samo ovo imam da napisem...

IGRATE KO PICKE, GROBARIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ma bole igrace izgleda (cast izuzetcima) oni svi mogu i da izgube titulu i hop u julu odose oni u inostranstvo a mi navijaci ostajemo uvek uz klub.
 

partizanfc

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
863
Reaction score
11
Локација
Barselona
Šta reći nakon ove komedije.. Ne zna se ko je veće govno trener, uprava, kvazi igrači ili navijači??? Osim par iznimaka(Ostojić pre svega) ovo je bilo jedno veliko govno od utakmice. Izgubiti od propale ciganije je u najmanju ruku smiješno i to 3 PUTA i ne ZABITI GOL!!!! Komedija.. Kad smo opet počeli promašivati nemoguće rekao sam bit će predizbornih 0:0 ali onda nam harmonikaš iz 53(kao što neko reče) uvali gol..

Grant očito radio po naređenju one šiptarčine zato Džigi nije ni igrao, ali važno da je igro babinjo serem mu se u zanat..

A navijanje.. komedija živa, cigani nisu bili ništa posebno a mi smo tek bili kurton i to probušeni.. PA DOKLE VIŠE OVAKO??? Koliko je samo Grobara napustilo Jug i koliko će tek napustiti.. Neka nam je Bog u pomoći..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top