Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Odgledao sam sad na Sos-u i ne cini mi se toliko lose kao dok sam slusao prenos na MIP-u. Vidi se zelja kod igraca i u prvom pol. je ta prevelika zelja dovela do nervoze plus ovo sto je napisao cika Voja. Drugo pol. sasvim solidno, brze je isla lopta i bili smo mnogo opasniji.
Sto se tice koncentracije i pracenja igre svaka cast Stojkovicu, mada je vec bilo reci o tome ovde na forumu, da se potpuno iskljuci i prati samo ono na terenu. Mogli bi ostali da nauce ili da im kaze kako to postize.
Stanojevic na kzs u Murinjovom stilu:clap
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Ajde da ja kao 'objektivan posmatrač' prenesem utiske sa današnjeg meča, jer sam bio na licu mesta...
Elem, kao prvo nesnošljiva vrućina, nemoguće je bilo i u novinarskoj loži uz upaljenu klimu, a mogu da zamislim kako je bilo na terenu, koji je bio KATASTROFALAN (neravan, tvrd, ne mogu dva pasa da se odigraju). Posebna priča su bili prenapaljeni igrači Jagodine, koji su od prvog zvižduka odličnog Mažića (nije im dozvolio da biju bez kazne, odmah im je davao žute za prva tri brutalna starta sa ledja direktno u tetive). Imao je jednu grešku negde sredinom II poluvremena kada je ubica Dukić sa ledja povukao Necu Tomića koji je već krenuo u 16 metara, ali mu nije dao drugi žuti već svirao samo faul.
Što se tiče igre u I poluvremenu je nije moglo ni biti, jer pored terena i grube igre domaćih, niko nije mogao da 'ostane' na lopti blizu 16 metara osim Nece, ali njega su tukli nemilosrdno. Oni su imali dve mrtve šanse posle dugačkih lopti sa centra, onaj Đenić je odlično primio sam ispred Stojketa, ali je ovaj oba puta fenomenalno odbranio.
Drugo poluvreme, mnogo bolje. Ovi psi su izduvali, povukli se na 20 metara i nabijali svaku loptu na palac i po starom oprobanom receptu izležavali se posle svakog duela kao indijske krave. Jednom im je to foliranje prošlo kod sudije, kada su na centru dvojica popušila u duelu i kada je upućena lopta ka Diari a ovaj sa Markecom krenuo da udje u 16 metara 2 na 1, ova dvojica legoše kao krave na centru i Mažić prekinu meč. Popizdeo sam tada i ponavljam po stoti put: Nikad ne bih kada neko legne stao sa akcijom, već bih im metnuo gol, pa neka posle leže.
Mali Markec je osvežio napad u II poluvremenu, pravio je dar mar levo i desno i na kraju je i odlučio jer je ukrao jednu izgubljenu loptu i onda je šmekerski gurnuo u rupu Mambi, koji je izmedju petorice utrčao u prazno i kada se spremao na šut ono govedo Projić ga je laktom odvalio po glavi i nakon toga pao preko njega, što je za svakog normalnog sudiju na svetu penal. Ne znam samo ko je mogao napisati da je to remplovanje. Taj ili nema pojma o fudbalu ili je debeli plaćenik.
Drugi penal o kome se ovde piše je verovatno onaj koji je bio nad Saletom Ilićem, koji je Mažić okarakterisao kao foliranje i dao Saletu zbog toga žuti karton, iako je bio udaren, ali ne zna da padne kako treba...
Posle meča slušao sam ove lokalne nazovi novinare (mangulice) kako jedu muda svi redom (svi su cigani, boli ih kurac za Jagodinu). Vrhunac je bio na pres konferenciji, kada je dotični postavio intelektualno pitanje o penalu, a Sale ga odjebao kao poslednjeg kulova. Majmun je ostao zatečen 5 minuta i pričao sam sa sobom, a onda su počele ove takozvane kolege da mu daju podršku, a ja sam dodao žišku loženjem da su u pravu. Jedan mi kaže: Bravo, vi ste objektivni! A ja mu onako 'u poverenju' na uvo kažem: Brate, stiglo naredjenje iz Politbiroa da moramo da budemo i ove godine šampioni i tu nema pomoći :) Jao da ste videli to lajanje posle toga, žao mi je što nisam uključio diktafon da ih snimim, uživao sam slušajući ih.
No, ostvarili smo veliku pobedu, a shvatićemo to tamo negde posle derbija kada budemo počistili mandove i kada krene orkestrirano kevtanje iz rupe da smo lopovi i da sve nameštamo. Što se mene tiče, ja svim mandovima koje znam uvek u poverenju šapnem da je i ove godine sve namešteno za nas i dižem im pritisak do nebesa. Treba tu priču stalno potencirati, to delluje ubistveno na njih, mnogo su napaćeni...

E da, Mamba se vraća, vrlo skoro biće to stara Mamba, taman da u novembru turi u rupi 2 komada za veliki povratak.

:buhaha Vojo majstore svaka ti cast.Ziv bio.
 

PimpDaddy

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
539
Reaction score
6
Локација
Borca BGD/Svedska GBG
Bez odgledane ili odslusane utakmice mogu samo reci da sam izuzetno zadovoljan ostvarenom pobedom. Ja zaista ne znam zasto se ovde polemise oko penala. Zbog cigana i ciganske javnosti? Pa oni ne bi nama priznali penal da nam neko na njihove oci ubija igraca u protivnickom sesnaestercu, toliko o ciganskoj objektivnosti.

Ova pobeda je vazna pre svega da bi se vratilo poljuljano samopouzdanje nasih fudbalera a takodje je jos jedna pobeda vise naseg sportskog sektora protiv vampira u upravi. S obzirom da je sportski sektor ostavljen sam sebi ne preostaje mu nista osim da izvojuje pobede kako zna i ume.

Cigani pocrkajte od muke svi do reda jer dok god se mi budemo pitali vi cete i dalje gledati nas kako osvajamo titule.
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Evo i ja malo...

Seljačka atmosfera, cigani u plavom...umrli su kad im ga je Neca metnuo i nama dao priliku da ih na tribini satremo.

Dete iza gola proziva Stojkovića sa mustafa, baca loptu u nebesa...majku im jebem da im jebem...

Pola vremena su potrošili ležeči u travi, u jednom momentu trojica leže u isto vreme, doktorica ne zna kome će pre...i još ih i naši maze, ma dajte im gol, pa neka se valjaju đubrad seljačka.

Vašarska atmosfera. seru celu utakmicu, prozivaju Volkova, Stojkovića, viču lopovi...nije moglo bolje da se završi nego ovako.Gol iz penala, po njima nepostojećeg - umrite, majku vam jebem.

Da se vratim na nas, SS ili ima problem sa sobom ili nas jebe - pa dokle Miljković - dokle više, dokle,dokle...što se mene tiče ja to ne mogu da trpim, i on i Miljko će mi biti na repertoaru u narednim mečevima.

Babović ponovo kapiten - dokle, gde je kraj tome, ništa, ali ništa napravio nije za vreme provedeno u igri...

Neca Tomić - dete gine, tukli su ga ceo meč, jedini koji je odigrao kako treba...njemu daj traku - ako nećeš njemu onda Stojkoviću, spasio nas u prvom.

SS gubi konce, posle pola sata je seo, i nije ustao do gola...jebeni Simo Krunić je celu utakmicu odstojao uz aut liniju i pritiskao sudije.

Lazar je jedva završio utakmicu, nije mogao da se osloni na nogu, nadam se da nije nešto ozbiljno.

Pored njih još je Lola nešto se trudio...i to je to.Bugarin je zalutao kod nas, Rnić standarno kiksa, Volkov se utopio u sivilo, Meda nezainteresovan, Eduardo se krije, Diara nešto pokušavao bez uspeha, Sale Ilić ili buši SS-a ili je zaboravio fudbalsku igru...

Ako SS izvuče od ove ekipe titulu, onda je pravi čarobnjak...deluju na terenu kao da ga buše.

Ova 3 boda su nam kao prolaz u LŠ.
 
Последња измена:

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Aksentijevic, Ninkovic i Markovic su igrali na turniru "Cele Vilotic" za slekciju ispod 19 god. Oni su odigrali za 4 dana 3 meca. Zbog toga Aksentijevic i Ninkovic nisu ni putovali u Jagodinu. Dobro je Stanojevic predosetio i poveo Markovica, koji je uneo zivost u 2. poluvreme. Ali i za njega je to veliko opterecenje, on je za 9 dana odigrao 4 meca.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Meni je samo žao što je penal postojao! Šteta. Da nije, pa da imaju zbog čega da se žale, kukaju i skandiraju, a da nama bude još ljepše.
Kolika medijska hajka na nas posle svakog meča, ovo postaje smiješno i žalosno!
Ali idemo dalje, najvažnije je da mi pobjeđujemo. Da dođemo do naše igre i da igrači povrate sigurnost u sebe, jer se vidi da nije sve kako treba i da smo i dalje nesigurni, najviše u odbrani. Može to mnogo bolje.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Тешко издејствована, али више него важна победа... Доста смо се мучили у првом полувремену, једва направили једну праву шансу, плус Стојковић одбранио два чиста зицера... У другом је то већ изгледало доста боље, нападали смо нон-стоп, и на крају заслужено однели 3 бода, што је и најбитније у целој причи! Идемо даље...


A utisak dana.
Početak meča, izlaze rezerve Jagodine, a naši sa juga aplaudiraju, pola istoka takodje, kažem kolegi do sebe, jbt jel sam ja lud.Pola minuta kasnije izlaze naše rezerve muk, ja ustajem aplaudiram, derem se, oko mene bledi pogledi, tek kad je Stanoje izašao počela je reakcija.

Јбг, помешали смо тотално... Мада сам ја то приметио чим су кренули наши да излазе, али јбг, већ је било касно! :)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Старији брат је све објаснио. Ово је победа злата вредна. 7 дана до Куле , затим Рад , па код цигана у НС. Само храбро Гробари !
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Što se mene tiče, ja svim mandovima koje znam uvek u poverenju šapnem da je i ove godine sve namešteno za nas i dižem im pritisak do nebesa. Treba tu priču stalno potencirati, to delluje ubistveno na njih, mnogo su napaćeni...

:D nisi jedini, i ja to isto radim. Oni da pojedu muda, a ja sa samo smeškam :D

O penalu zaista ne vredi diskutovati, jer je i više nego očigledno da je bio penal. Što se cigana tiče penal nije postojao, jer je to rmplovanje. Naravno, kad se ne sudi penal na gol liniji to je upustvo iz UEFA. Kad ćete da shvatite da su oni (ne svi, ali većina) obična govna i da sa njima nema diskusije. Mi smo dva sveta različita! Meni je drago da je penal čist, a to što će oni sada da kenjaju sledećih nekoliko dana... još bolje!
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Старији брат је све објаснио. Ово је победа злата вредна. 7 дана до Куле , затим Рад , па код цигана у НС. Само храбро Гробари !


Igra je bogu plakati, pobeda jeste zlata vredna, ako izvucemo iz sledece tri utakmice 7 bodova mi cemo biti na konju.

Odbrana, receno vam je sve ranije u postovima, ja to ne znam da objasnim vise. Ovom jos nije narasla noga.
Napred mrtvo more, situacija se menja ulaskom mladjih. Dia mi uliva nadu da ce uz njega ovaj tim smoci snage da zalici na Partizan, barem sto se tice nase domace scene. Miljko mu igra, dva vezna isto, ebem li ga, valjda tako mora.

Igre ni u najavi. Sta je tu je.
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Ne razumem sta ocekujete od ciganskih satelita. Vreme je bilo posto su mirni par nedelja, a to sto smo mi proklet klub I za vreme te mirnoce miniramo sami sebe , to nije njihov problem.

Ove prozivke od strane pobesnele ciganske mase deluju prilicno smesno sa obzirom sta smo sve prosli u poslednjih par godina. Nadam se da ce ona izreka "sta te ne ubije, ojaca te" zaziveti kod nas ako vec nije I iz Dana u dan shvatam zasto smo sebi oduvek bili najveci neprijatelji.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Nisam uspeo ni na koji nacin da ispratim utakmicu ,ali pobeda je najbitnija ,ovo je vruce standardno gostovanje za nas,Jagodina se redovno sklanja komsijama dok se mi tamo uvek koljemo ,setite se onog gola Brane Ilica pre par sezona kad smo jedva dobili .

Aksentijevic, Ninkovic i Markovic su igrali na turniru "Cele Vilotic" za slekciju ispod 19 god. Oni su odigrali za 4 dana 3 meca. Zbog toga Aksentijevic i Ninkovic nisu ni putovali u Jagodinu. Dobro je Stanojevic predosetio i poveo Markovica, koji je uneo zivost u 2. poluvreme. Ali i za njega je to veliko opterecenje, on je za 9 dana odigrao 4 meca.

Ako ako samo nek igra,sto vise utakmica to bolje ,da sto pre stekne rutinu ,a za snagu ne bi trebalo da je problem ,ako je sad nema kad ce je imati ,a i kolko vidim decko leti po terenu ...
 

64

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
67
Reaction score
2
Локација
Novi Beograd
tužna igra.. ništa se nije promenilo.. šamrok se nije ni desio, svako je i dalje na svojoj poziciji, umesto da svi lete iz kluba. Ne verujem koja podrška ovoj tužnoj igri našeg kluba. Od početka sezone su katastrofa i nastavlja se, a priča o igračima mi više ne pije vodu.. pa skuplji smo od svakog tima ove naše usrane lige. Dosta arogancije funkcionera! Stanoje i Djuro mrš!
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
3 BODA su najbitnija!

Da li bi vam bilo lepse da smo igrali odlicno, a remizizrali ili ne daj Boze izgubili?
Igra ce ponovo doci, samo da ekipa vrati samopouzdanje. A koliko je ova pobeda bitna, to ce se videti (neko vec rece), cim dodje derbi! Tad moramo biti ispred ganfera, a onda, da ih dotucemo - hladan tus za "postene ljubitelje fudbala"!
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
vasarski klub jagodina.......sa 200 navijaca,a kad dodje Partizan odjednom 1000 navijaca cigana obucenih u plave krpe koji skandiraju lopovi,lopovi........pu seme vam se zatrlo cigansko

Uslovi za igru nehumani,igra pickasta u prvom i malo bolja od pickaste u drugom.......razdor u upravi ,razdor na tribini.......nek nam je bog na pomoci

Idu losi dani,losi tereni.....sledece 3 ako ne dobijemo zbogom pameti
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
Бодови су Бодови ... !!!

једино што ме брине јесте " игра " коју још увек вучемо још од пролећног дела прошле сезоне ... безидејно, споро и анемично , побољшање у игри нема а следе нам мечеви против најјачих клубова у ЈСЛ ...

сада смо са оваком игром и саставом прошли ... а шта ће бити када ... ?!!
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Ono govedo od predsednika fk jagodina :pickaciganska goran milanovic kuka kako penal nije postojao, "sramna odluka sudije, publika je rekla svoje" :pop.
Ko o cemu kurva o postenju!

Sad mi je pobeda jos draza!:šal
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top