• Pomoć hitno potrebna VK Partizan

  Verujemo da ste već videli saopštenje koje je izbacio vaterpolo klub Partizan. Partizan.net je već krenuo u akciju da se pomogne klub, i javilo nam se par osoba sa foruma koji su voljni i u mogućnosti da pomognu.

  Ukoliko imate želju da pomognete Vaterpolo klubu u ovim teškim danima možete da nam se obratite da zajedno u ime partizan.net sajta pomognemo koliko god možemo, ili pak ukoliko želite individualno možemo vam pomoći oko kontakt informacija i gde da pošaljete uplate.

  Treba da zajedno svi pomognemo i ne dozvolimo onima koji žele da nas ugase da to postignu.

 • Slusaj ti prepametni pametnjakovicu i veliki,, srbine,,....nemoj mnogo da se pravis pametan i da ocenjujes moje pisanje.
  Kad napunis dovoljno godina ...obavezno da mi se javis.
  Ne izigravaj nekog lika!Niko te nista ne dira i ne pravi se mnogo vazan!
  Od vas djivdjana mi je dosta.
  "lomljenje kostiju", "gornji Srem" i "Srpsko Vojvodstvo"...pozivanje na neko nasilje nije rešenje ako si na to mislio. Gornji Srem je šta taèno ? a Srpsko Vojvodstvo kako ga ti nazivaš u ustavu se naziva Autonomna Pokrajina Vojvodina.
  Pozdrav.
  Da ne spamujem temu odlucio sam da ti odgovorim ovako. Akademija jedino od celog kompleksa pripada ulici Dragan Mance, stanari iz "Vojne" koju si pominjao pripadaju drugoj ulici, posto je ulaz za njih s druge strane, preko puta ulaza u restoran "Partizan". Steta i ja bih voleo da mi pise to u lk.

  :ziveli
  Kazne zavisi od tezine, vremenom se brisu. Trenutno imas 6 poena. Sa 7 se ide na kraci odmor. Pa sa 10 itd
  Recimo 3 poena ti se brisu 10.06 a jos tri 17.06
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top