Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Ekstravagantno reko bi :D
Napraviti ovakvu seriju i otici :pickaciganska na +10,stvarno je lep osecaj nema sta,al se bojim da ih ne rasteraju tamo iz rupe,mislim na ovu rukovodecu strukturu.Al ko ih jebe,nek rade sta hoce.
Ima dosta igraca koji su odigrali dobru polusezonu,ali 4 igraca koja su nas drzala u igri(mada je glupo da izdvajam) su Tomic,Lazar,Scepovic i Vukic!
Neki od njih su se preporodili a neki izrasli u nove junake crno-belih boja.

Zbog onoga sto sam pricao posle Genka o Vukicu se evo javno izvinjavam istom! Voleo bih da ostane jer sam ubedjen da boljeg od njega, siguran sam ova uprava nece dovesti.
Imace tu prostora Stanoje da kombinuje i isprobava razne varijante tima,i mislim da bi trebalo sad valjnuti igrace na koje se ne racuna u buducnosti,eventualno dovesti nekog dobrog igraca da se uigra i to bi bilo gotovo idealno za (pro)boj u LS.Al to bi verovatno bilo da se Stanoje pita,a ne djurica,al ne bih o toj osetljivoj temi u ovo vreme slavlja.

Cestitam svim igracima:respect, i Stanoju :respect kao i vama braco Grobari,jesenju titulu, lepe novogodisnje i bozicne praznike :D!

DOMINIRAJ! :D::D::D:
 

Zoranis

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
277
Reaction score
3
Sledece sezone :) ce da navijaju za nas u kvalifikacijama za LS samo tako...jer kad ne igramo evropu mi se izivljavamo i vise nego obicno. Malo da skoknemo sredom do Londona,Madrida,Minhena pre nego sto igramo vikendom sa ciganima 1,2,3...mozda izvuku koji remi.
 

mogway

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
229
Reaction score
1.186
Ova razlika je napravljena i velikim delom zbog toga što nismo igrali evropu.

E, ovo mislim da je kljucno! Cak mi se sa ove vremenske distance cini da je dobro sto smo ispali od Samroka. Nekako smo se presabrali i konsolidovali, najvise zahvaljujuci Stanoju. Da smo igrali Evropu sigurno bi rasipali bodove sakom i kapom. I onako mi ta Liga Evrope sve vise lici na rekreativne utakmice. Jedino sto treba da nas interesuje je Liga sampiona.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Da smo igrali LE, i dalje bi bili prvi samo što ne bi bila ovolika razlika. Pa bukvalno nam je Vojvodina veći rival nego cigani, kao što je Stanoje lepo rekao. Ipak, mora nam biti krivo što nismo prošli u grupnu fazu nekog od dva takmičenja (zbog katastrofalnog prelaznog roka). Ne treba omalovažavati LE. Naravno da je daleko bolja LŠ ali ne bih imao ništa protiv da narednih nekoliko sezona budemo stalni učesnici LE i to svaki put sve bolji, krunisano daljim plasmanom iz grupne faze. Jbte, pa kada bi nekim čudom, kada bi se kockice složile i doguramo daleko u LE....glupo je reći ali kada bi to takmičenje osvojili to bi bio jebeno fantastično magičan uspeh. Dakle, ne treba omalovažavati to takmičenje kad ove sezone ni tamo nismo uspeli da se plasiramo. Nema veze što je do toga doveo katastrofalno odrađen prelazni rok i spremanje ekipe za evropu. Sada imamo jebenih pola godine da se uigra tim. Nema zezanja. Jednu godinu nam je evropa propala...taman da se skloni ona tragedija od Zrinjskog a dođe nam ova sa Genkom i Šamrokom...mada, tu smo sami krivi. Ko god da je došao isto bi bilo. Jako je bitno od sada se posvetiti stvaranju svega sličnom onome što imamo u KK.

No, dobro...tema je tu prvenstvo. A upravo prvenstvene utakmice treba da posluže za spremanje ekipe. Uz ovo malo kupa što je ostalo a biće naelektrisano. U prvenstvu mogu da nam duvaju a za kup će da kidaju. Što je smešno ali može biti zaebano jer vidimo na šta su sve spremni. (I vojv. i cig.)
Ubacivati postepeno još neke klince, pokušati ako je moguće probuditi Jovanču, vratiti Diaru u forumu, završiti oblikovanje Šćepovića, mirno privesti prvenstvo kraju i onda u evropu.
 
Последња измена:

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
@dominiramo

Иронија је када Рада Манојловић сними песму " Маракана" , а поред тога пева и песму 10 испод нуле напољу ! :D
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
852
Reaction score
653
Кључна ствар за успех у Европи је константност успеха код своје куће! Дакле како будемо расли тако ћемо играти озбиљнију улогу и у Европи, а домаћа лига ће нам бити чисто рутински одрађивана! Е сад од теорије до праксе пут је трновит!
 

Danijel

Grobar
Учлањен(а)
29.04.2008
Порука
379
Reaction score
6
Локација
Malo tamo malo vamo
Sve cestitke igrachima i strucnom stabu na osvojenu jesenju titulu... Rezultatski smo odlicno prosli +10 za mirniji nastavak prvenstva ali bez opustanja..
SS i igrachi su dobro odradili posao ostaje zal zbog evrope ali to je to sad...
Danasnja utakmica - igrali koliko nam je bilo potrebno....
 

Cober

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
291
Reaction score
7
Cestitka na jesenjoj tituli igracima i strucnom stabu.
Falila je samo Evropa kao slag na torti i lova u kasi (ili dzepovima "honorarca" i nalagodavaca mu).
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Nadam se da ce gol koji je postigao Eduardu dati neki impuls za drugi dio sezone. Decko je misterija, bar za mene.
 

NuSkNvP-PG

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
100
Reaction score
0
Cestitke i od mene za SS i cijelu ekipu i strucni stab (sem SNAJDERA)


DESET ISPOD NULE NAPOLJU . . . . . AJMO RADOOOO
 

Adv.

Početnik
Учлањен(а)
17.10.2008
Порука
119
Reaction score
14
Локација
dorcol
Nadam se da ce gol koji je postigao Eduardu dati neki impuls za drugi dio sezone. Decko je misterija, bar za mene.


Дечко је добар играч и зна фудбал. То је мој утисак. На жалост нема више Мореире који сваког шпица чини много бољим и опаснијим.
Честитке спортском погону, јер требало је снаге изнети ову полусезону у околностима какве су биле.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.081
Reaction score
8.418
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ne bilo lose da neko od gospode koja se bavi time odradi neki video sa svim najzanimljivijim situacijama iz jesenjeg dela sezone, golovi, izvestaji, izjave i sl.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.266
Локација
Žrnov
Niko prokomentarisao nije novinu u jučeršanjoj postvci i stavljanje Volkova na poziciju koja nije bekovska :D

Pošteno, nisam mogla da poverujem... mislim da bi ga i više trebalo forsirati na toj poziciji, bez obzira što i on sam, bekovsko mesto, smatra svojom prirodnom pozicijom.
 

wing

Banned
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
61
Reaction score
5
Локација
Gde god ti da igras...
Za ovaj prvi deo SVE CESTITKE , HVALA i BRAVO:respect , a za prolece zna se , da se stvara tim koji ce nesto i u Evropi da napravi .Prevazisli smo ovo sto se desava vec godinama na ovim prostorima , 'ajde sad da vidimo koliko mozemo i znamo , sa jednim ozbiljnim pristupom ,da napravimo u Evropi i da nam to bude cilj , dok ne dodje dan da je i POKORIMO , red je .
______________________________
Za zivot mi malo treba , PARTIZAN i parce hleba !
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Десетка за шампионе

11 дец, 2011
Доминација се наставља! Четворогодишњу владавину српским фудбалом Партизан је продужио за још шест месеци, са великим изгледима да у мају 2012. низ крунише петом узастопном титулом. Епитет јесењег првака стоји попут украса на Парном ваљку, толико надмоћном током прве етапе да је најближи пратилац иза њега десет корака, па у Хумској 1 већ могу да хладе победнички шампањац.
lucani_13.jpg


Топлу зиму црно-бели су обезбедили низом узастопних победа (16), савладавши 13 лигашких и три куп препреке, заслужено се шепуре на врху табеле и спокојно чекају ривала у полуфиналу масовнијег такмичења.

У поређењу са лањским остварењем данашње се разликује по два основа: тад су отишли на паузу са дупло мањом предношћу и окончаним учешћем у Лиги шампиона, а сад ни до Лиге Европе нису успели да догурају, па је елиминација од Шамрока једина, али велика мрља, ученика Александра Станојевића у првом полугођу.
Показао сам како умем да вратим екипу на прави колосек и сигуран сам да ћу успети и овог пута – изговорио је тренер Партизана јутро после сензационалног пораза од Ираца, иако руководиоци нису веровали у те речи, па су заговарали смену, до које, ипак, није дошло.

И успео је млади стручњак да спроведе у дело замисли, летос реновираном тиму удахне нову енергију и покрене дугачки низ тријумфа, којима прети да свргне са трона свог учитеља Љубишу Тумбаковића (20 победа за редом у сезони 1998/99).

После фаталне недеље у којој су претрпели поразе од Слободе и Шамрока, црно-бели су везали ланац победа и стигли до фантастичног процента успешности (93,3), препустивши бодове само Ужичанима.

О квалитету игре може да се дискутује, међутим, бројке потврђују идеју стручног штаба. Партизан је остварио највише победа (14), постигао највише (36), а примио најмање голова (5), први је и на фер-плеј листи (24 жута картона), а посебну димензију даје податак да је савладао све ривале из врха табеле.
Untitled-4-copy.jpg
sportski žurnal
 

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
Niko prokomentarisao nije novinu u jučeršanjoj postvci i stavljanje Volkova na poziciju koja nije bekovska :D

Pošteno, nisam mogla da poverujem... mislim da bi ga i više trebalo forsirati na toj poziciji, bez obzira što i on sam, bekovsko mesto, smatra svojom prirodnom pozicijom.

Толико о томе колико људи чита моје постове. :D :buhaha
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top