Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Sutra dok ne napravimo 2-3 gola razlike igrati kao da je poslednja utakmica u prvenstvu koja nam odlucuje o tituli. Znaci zustro, energicno, jako, brzo, koncentrisano i tacno. Kada ostvarimo povoljan rezultat od tog trenutka mozemo kalkulisati, a do tada zaboraviti na ono sto nas ceka samo gledati kako da razbijemo protivnika da se ne sastave sa loptom. Posle mozemo da se cuvamo za naredne meceve kad povedemo 2 ili 3:0.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Нема опуштања. Ништа још није решено и док и теоретски не обезбедимо титулу нема зајебавања. Ови говнари не долазе да се сами нагузе, имају солидан тим и морамо максимално озбиљно да уђемо у меч.

Надам се искрено да овај Израелски идиот неће опет убацити бека са бројем 2 у састав, јер онда пиши пропало. Од почетка игра са 2 шпица и гази до 2-3 разлике.
У меч ући жустро, без калкулација, фајтерски расположено, ниједног тренутка их не треба и не смемо потценити.

Меч од огромне важности, што очекујем да Гробарски род препозна и испуни трибине Храма Фудбала.
Газимо и даље, по нашем рецепту: Напред Партизан! Управа Напоље!
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Po meni je ovo poslednja utakmica do kraja prvenstva koje se bojim. Ova ciganija 2 mora da se vadi posle tragicnih partija u poslednje vreme. Mutavom ne verujem ni da mi kaze koji je danas datum, a sta moze da se dogovori sa onim pedofilom kan-kanom sam bog zna.
Bilo kakva pobeda sa jednim razlike i ja sam srecan.
Titula je nasa!!!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Novo iskušenje za crno-bele
3. 04. 2012. - 14:55



U sredu je na programu vanredno 22. kolo Jelen Super lige u kome Partizan prima u goste ekipu novosadske Vojvodine.
Novosađani su ovog proleća igrali po receptu toplo – hladno, ali kada se uzme u obzir izuzetan igrački kvalitet ‘Lala’, jasno je da to nema nikakve veze kada je meč sa crno-belima u pitanju, jer protiv Partizana Vojvodina uvek pruža najviše. Trener Dejan Vukićević raspolaže sa timom koji je egal sa najboljima, a pitanje je trenutka kada će Moreira i drugovi zaigrati. Ne bi voleli da se to desi baš u sredu, neka to urade od sledećeg meča.

Što se crno-belih tiče, meč sa ‚lalama‘ je samo još jedan korak koji se mora napraviti. Nema ničega što može biti nejasno, ničega što već nije rečeno, ne postoje dva putića do konačnog cilja.
Staza Šampiona je jedna. Zapravo, sutrašnji meč je još jedna dobra prilika da fudbaleri Šampiona Srbije pokažu da li su dovoljno kvalitetni i odvažni, a suočeni sa takvom činjenicom, crno-beli imaju priliku da naprave otklon prema svom prvom trabantu.
Samo takav pristup daje smisao ovome što se zove srpska fudbalska liga.
Dosadašnji bilans mečeva Partizana i Vojvodine najbolji je pokazatelj kakav meč se može sutra uveče očekivati na travi stadiona Partizana.


Partizan



Vojvodina

Mesto odigravanja Odigrane utakmice Pobede Partizana Nerešeni ishodi Pobede Vojvodine Gol razlika Beograd 66 42 11 13 142:70 Novi Sad 70 31 21 18 105:83 UKUPAN BILANS 136 73 32 31 247:153
Najavu meča na Brdu i očekivanja iz tabora crno-belih čuli smo danas od trenera Partizana Avrama Granta na pres konferenciji upriličenoj pred sutrašnji meč.

Na kraju pres konferencije, PR Partizana Nenad Danilović se obratio novinarima sa izjavom, povodom infomacija koje su objavljene u pojedinim medijima, vezano za dug prema ruskom klubu Alanija iz Vladikavkaza.

FK Partizan je odlučio da svim navijačima koji kupe ulaznicu za revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije Partizan – C. zvezda do početka prvenstvene utakmice sa FK Vojvodina, ustupi besplatnu ulaznicu za utakmicu sa Vojvodinom, koja se igra u sredu, 4. aprila od 18.30h.
Prodaja karata je počela u ponedeljak, a cene karata samo za meč sa Vojvodinom su:
- 200 rsd jug,
- 400 rsd istok/zapad.
Sezonske karte važe za oba meča!
Ulaznice za lože po ceni od 2.000,- rsd za meč Partizan-Vojvodina mogu se kupiti u prostorijama kluba.
Ulaznice mogu da se kupe u TicketLine prodavnici, Gavrila Principa 7 i na stadionu FK Partizan u utorak od 10 do 18h, a u sredu od 10h do početka meča sa Vojvodinom, dok se već od danas mogu rezervisati na telefon 011 20 30 570 ili na sajtu www.ticketline.rs
Sve informacije mogu se dobiti isključivo na tel: 011 20 30 570
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ala se ovaj Topalović nagojio, pa treba to naraniti.
Nije lako mutavom da pravi budžet, kada mora da namiri ljude sa ovakvim apetitom.:D
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Ма добро Топ, али које фаце прави овај Грант ја умирем од смеха :)! На првој слици као кад се ликови из цртаних филмова смеју онако покварено :). Дај Боже да му овакав израз лица буде и сутра после утакмице...
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Da napisem jos neku zelju pa na spavanje: Ako Kuneka moze od prvog minuta da igra 1/4 finale LS protiv Milana mogu vala zajedno Ninkovic i Markovic (Dzigi i Markec) sutra ili u subotu da pocnu, polako da ih spremamo za 11. april.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Bilo bi mi drago da Dijari uručim srpski pasoš!

- Kao prvo, niko iz Partizana mi se tim povodom nije javio, ali ukoliko klub bude izrazio želju za tako nečim, verujem da neće biti nikakvih problema. Lamina Dijaru ne poznajem lično, ali vidim da golovima, odnosom prema igri i ponašanjem zaslužuje ovakvo priznanje. Generalno, drago mi je kada priznati strani sportisti koji nastupaju u ovdašnjim ligama pokazuju takvu privrženost Srbiji. Dobijanjem našeg pasoša oni automatski na pravi način ubuduće reprezentuju i Srbiju - rekao je Ivica Dačić.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Krmak, ne činiš nikome uslugu, nego je čovek zakonski stekao pravo da može dobiti Srpsko državljanstvo.
Mora on svuda se promoviše, kao što sada inspektori jure po lokalima, dok su do sada hvatali zjale i nisu radili posao, a vlasnici preko veze dobijali dozvole bez ispunjenih uslova za rad.
Stvarno je zreo za jabuku u ustima.
 

Cober

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
291
Reaction score
7
(Maradona) i pozdravite doktora kako dolikuje. nemo' se brukate! ne zaboravite, njegov slucaj ima zavidan znacaj na temu" uprava napolje". :respect

Ovo sam htjeo zamoliti sve Grobare sa Foruma koji budu sutra na utakmici da budu pravi i na pravi nacin pozdrave Moreiru. Mnogi su objasnili i zasto on to zasluzuje.
Da nije ovog mutavca,Rase,klempavog Nadja on bi danas bio i dalje kod nas.A manjina koja je branila Djurica mogu mu i zvizdati. Nece se cuti.


Vojvodinu ni slucajno ne podcijenit. Dobri su a uzimanje bod ili tri protiv nas, izbrisao bi njihove sve lose rezultate do sada.
Treneru prepustam tim sa nadom da igra sa dva klasicna spica. Ja bi volio Dijara-Edu a kad drugom ponestane snage onda Markec. Seecno crno-bijeli.:napred Partizan
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Hoce li WebTV prenositi? Nece biti direktnog prenosa

EDIT:

Sada vidim da Arena 1 treba da prenosi. Ako neko ima dobar link preko neta nek mi posalje link.
 
Последња измена:

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Po svim dobijenim informacijama, mi treba ovo da dobijemo bez problema. Jedino ako Grant nekim promenama ne pokvari sve. Markec daje gol :clap!

Moa ću pozdraviti aplauzom i pre i posle utakmice, ne zaboravljam ja lako.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
ja videh sad da na balkanijumu ima prenos to znaci da ce neko iz srbije sigurno prenositi ,mislim da je arena!!!
EDIT: jebiga sad videh ima odlozeni snimak cele utakmice u 18.55!!!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Anthony ценим да имаш добре информације, али уз дужно поштовање за нас ништа више није лако... А сигурно не пре утакмице. После утакмице можемо да причамо да смо прошли лагано, пре текме, они су за нас тренутно најтежи противник!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ma ima bre prenos na Arena Sport 1,kakav snimak. Imam ja jedan dobar link za one koji ne mogu na stadion ali ne mogu sad da postavim posto nisam kuci i na svom kompu pa cu ga postaviti kasnije.

Ljudi, svako ko moze neka dodje u Hram da podrzimo nase igrace na putu ka 5-oj uzastopnoj tituli.
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Arena1 prenosi direktno,a najbolji stream je na sportlemon.tv(nadam se da ce biti linka),jes da kasni jedno 30-40 sekundi,ali je slika vrhunska...
 

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Ovaj drugi podatak je dragocen. Taman kad se vratim iz BG da odgledam.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Када вечерас фудбалери Партизана истрче на травњак Храма наспрам себе имаће противника око чијих "добрих" намера нема никаквих сумњи, баш као што и боја њихових дресова недвосмислено указује ком сестринству припадају.
Сасвим извесна последица реченог је чињеница да нам апсолутно ништа неће бити поклоњено ни опроштено, да је за фудбалере Шампиона Србије крајње беспредметно прилично килаво стање у коме се понос Војводине налази, те да ни једног тренутка не забораве с ким имају посла и куда су се упутили.
Заправо вечерашња утакмица је добра прилика да Фудбалери Партизана закораче још једним степеником успињући се ка циљу, да би када чврсто згазе ногом на тај степеник већ могли спазити крајичак победничког постоља и чути хук слављеничке песме која их скорих дана чека.
Али такође, са тог истог степеника могли би се окренути и уназад и видети још пуно разлога за вечерашњи трјумф.
Видели би прекинуто финале купа, Мариа и Лазу и циганисања најниже врсте, Мрђино утишавање југа, бескрајне тираде о лоповима и покраденима, видели би редове гробара који чекају да уђу на стадион Карађорђе готово до судијске надокнаде времена.......
И сувише је разлога да се вечерас добро озноје црно-бели дресови и нема ни једног који би могао да спречи фудбалере најбољег српског тима да дају све што могу и умеју.
А, ако и буде тешко то је само зато јер никада није ни било лако бити бољи од свих.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top