Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.742
"Problem je u samopouzdanju. Naša mlada ekipa nije naviknuta da igra pod pritiskom. Bar 90 posto igrača nije umelo da se snađe na terenu Javora, bili su u strahu, grču, to pod hitno moraju da eliminišu".

Pa kad bi trener znao da ih nauci da igraju pod pritiskom onda bi bila druga prica...ali bilmez to ocigledno n'ume....Stanoje je bio tata-mata za to...ali ...ali...
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Kako vam samo nije dosadno, Stanoje, Stanoje....... ko pokvarena ploca

Shvatite vec jednom, on vise nije trener Partizana i nema svrhe vise ponavljati jedno te isto.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Sa Vermezom nista veliko se ne moze dobiti, zato je 0-0 za nas rezultat ravan senzaciji u derbiju. Nije vrijeme za pesimizam nego za realizam.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Ne znam za vas ljudi, ali meni se cini da je kompletna ekipa psihicki u ku*cu. I to malo sto znaju - ni to nece pokazati.
Ovo se zove stanje depresije.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.324
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Meni je to cudno, jer je do famozne pauze sve bilo ok. 4 uzastopne pobjede, 2 kiksa cigana i +11. Pojacanja opravdala ocekivanja ( Kojic pogotovo), mali Braske se uklopio, Stojke, Ilic i Ivanov standardno dobri...sve je bilo ok. Odjednom posle trt...

Ne znam, nesto se cudno desava...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Vraćam se na fudbalski deo foruma - dok i matematički ne obezbedimo titulu!
Malo i moje energije, one pozitivne, da "poteče" ovde u zajebanoj situaciji...
A posle "overe" titule nastavljam bojkot sve do oslobađanja kluba od lopova i parazita.

Što se tiče najhitnijih mogućih mera, predlažem kao prvu ovu:

Stojković, Ivanov i Saša Ilić da dobiju ekskluzivno pravo da "lupaju šamare" svakom onom iz ekipe za koga oni pomisle da treba da dobije "dandaru"! Dati ovom "trilingu" prava veća nego svim ostalima! Ovaj trio mora da vodi do titule, ovo su 3 naša u svakom smislu najspremnija pojedinca - pre svega mentalno!

Lola Smiljanić ne može da im se priključi jer je previše "omekšao". Mislim, nije on kriv, njega su "pametnjakovići" iz kluba "smekšali" ne kapirajući da to sa njim ne treba da se radi, tako da je i Loli bolje da sluša ovu trojicu da ne bi ion dobijao "dandare"...

Što se igračkih stvari tiče - "Keba" MORA da bude starter i protiv Rada, i u Pazaru itd! Ovaj momak je pokazao neviđenu volju, želju i borbenost i onda kad mu ide, i onda kad mu ništa ne polazi za nogom...ono kako je on izborio penal u Ivanjici - ono je ZA UDŽBENIKE, da sva naša "zlatna deca" gledaju i uče se kako se nikada ne treba predati, pa ni onda kad te protivnik namagarči...ne, tek onda zapneš, ustaneš, otmeš loptu, iznudiš penal, budeš najzaslužniji za gol i vođstvo, tako se to radi! Pa da vidiš na kraju ko je onaj pravi magarac, a ko je onaj koji je namagarčio protivnika!
 
Последња измена:

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Pionir's Law само да не буде да је већ касно :wink:
Кола су нам кренула низбрдо, и то баш брзо...
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Što kaže kolega gore, vermez će da igra na iks, da paceriše i zihera derbi i naravno primiće neka 2 budjava gola zahvaljujući svojoj karmi pičketine i kukavičluka.

Ako kojim božijim čudom dobije derbi, to će da bude najveće iznenadjenje u posledjenjih 10 sezona.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Videćemo i u kakvom će sastavu Rad danas nastupiti.

U subotu ne sme da bude kiksa, igramo protiv klinaca koji svoju jačinu baziraju više na motivaciji nego na kvalitetu. Ako naši budu motivisani i odigraju kako znaju, pobedićemo.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
ČOVEK IGRA BEZ PREKRŠAJA: 73 UTAKMICE – TRI KARTONA

Odigrao je Ivan Ivanov 73 utakmice za Partizan u svim takmičenjima i na njima dobio samo tri žuta kartona! Podatak za svaku pohvalu, pogotovu što igra na mestu štopera, koje iziskuje oštrije startove, prekršaje...
"Ne verujem da to može da se nauči, pre bih rekao da se čovek rađa sa darom da igra staloženo u odbrani. Neko gaji agresivan stil, ali ja nisam takav tip. Ne bi bilo ni u redu prema rivalu da ga grubo zaustavim, a još manje prema saigračima da trpe zbog mojih eventualnih suspenzija. Nikad nisam ima problem sa kartonima. Sve zavisi kako se čovek rodi.


Koliko god da gotivim ovog coveka, meni ovaj deo izjave nije normalan. Pa bolje da je nalaktio Abubakara pa nek dobije crveni. Sta je falilo Krstaji, a znao je da bije ko Sv. Ilija. Jedno je prljava igra, a drugo odigrati muski sto ukljucuje i povremene grubosti, sto je posebno ocekivano od igraca koga ne odlikuju brzinske sposobnosti. Mimo toga, momak je pravi sportista, ljudina i volim takve ljude u mom klubu. Plasim se samo da nam ovaj statisticki podatak o njegovim kartonima nece biti neka uteha ako izduvamo za titulu. Posebno je ovo bitno u derbiju, setite se samo kako su nas prebili u poslednja 4. derbija, i kako je Stanoje njih mlatio. Pre neki dan su igrali PSV Ajaks, mec za titulu, to se nij znalo ko koga bije, ko se sa kime svadja, ali sve u granicama normale. Kod nas vlada neka fama da je svako koskanje nasilje i da je svaka grubost vandalizam. Nije. Sport je muska igra, tako se treba i ponasati. Moj licni stav.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Vi se zajebavajte, ali Keba će da ga utera nekako.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Који комплекси возе ове цигане ово је сулудо, само по коментарима на ову вест коју је колега Влад избацио довољно говоре...
Но да напишем оно што се тиче нас, иако је среда, а утакмица у суботу, мислим да је ова утакмица са екипом Рада од великог значаја за нас. Пре свега због враћања на неки низ победа у првенству, на враћање самопоуздања, на враћање (макар на 24 сата) на +7. Али ова утакмица са Радом има и неки дубљи значај, или само ја то умишљам, али ми ако добијемо Рад, ми 100% улазимо у дерби са бодовном предношћу. Нико са сигурношћу сада не може да каже са коликом предношћу, али као што рекох, улазимо са предношћу, и та предност мора да нам буде и предност у психолошком смислу. Такође мислим да Рад не би смео да нам буде некакава озбиљнија препрека, поготову не на нашем стадиону, плус, Рад игра, у овој полусезони са млађом екипом, а чини ми се, тачније тврдим са слабијом него у првој полусезони. Поред тога Рад у овој полусезони на 4 гостовања има две нерешене и два пораза. Од тога две нерешен са тимовима са зачеља табеле, Смедеревом и Радничким 1923. Друге две утакмице на гостовањима су изгубили од Јагодине и Борче, што указује да су као гости јако слаба екипа. Надам се да се то не мења ни у овој утакмици, и пред нашим играчима је да како знају и умеју узму та три бода.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.037
Reaction score
26.180
Локација
ante portas
Победа у овој утакмици долази под морање , императив као и свака утакмица у ових шест кола до краја .
Мора да се одржи ова бодовна предност , па чак и да се повећа на 6 бодова .
Ту би смо решили ствар .
Највећа предност тима са Бањице је сјајни стручњак Марко Николић и млад тим жељан доказивања.
Марко Николић није тренер који воли да калкулише и верујем да ће нас напасти и да ће играти отворено . Уз то његова екипа је жељна доказивања .Доћи ће он да игра фудбал јер није пичка и смрад као онај говнар Пискавац што је подстрекао играче да се излежавају 20 минута по терену , тако да ће момци са Бањице играти фудбал у то не сумњам . Ту је наша шанса јер не играмо против зазидане тврђаве коју мораш да опседаш катапултима , стрелама , камењем .
Фаворити јесмо , бићемо под каквим таквим притиском , али што рече деда Грант ономад :"Ко није спреман да се носи са притиском нек иде у фабрику да ради " :D , никаквог потцењивања не сме бити , и опет кажем прави приступ .
Одмах по почетку меча може да се види шта нас чека , тачније како уђемо у меч . Ако уђемо млитаво од старта килавићемо се 90 минута .

Ма са центра мора да крене инвазија на гол Рада , агресија , блицкриг , а не млитаво ,маложиво , као у прошлим утакмицама.
Са правим приступом ми проблема нећемо имати .
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Rekao sam vam da će biti rata u Ivanjici i...videli ste, čak i golman im se selio u naš kazneni i to 10 minuta pre kraja!

Biće pravog pravcatog rata i sad u subotu protiv Rada!

Jel znate zašto? Zato što su govna s Banjice htela pomeranje utakmice za nedelju (naložili se posle pobede nad Spartakom, hoće 4. mesto i Evropu), a mi smo ih odjebali. Neka smo ih odjebali, ko im jebe mater, ali da znate da će sad govna posebno da zapnu.
 

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
978
Reaction score
312
E, bas sada ce rad specijalno da zapne, jer ih nismo pustili , a da smo ih pustili za nedelju onda ne bi...ma daj, rad protiv nas uvek kida i redovno pusi ....tako ce biti i u subotu , ako lopovi pozovu publiku na stadion, ljudi ce doci, ako ne nece nas biti ni 4000...toliko o nasem mentalitetu koji se isto tako pokazao i kod KK-a kada god je dule trazio da publika dodje hala je bila puna ...
E, sada bi to moza mogli i da promenimo bar iz inata!!!

Evo ja pozivam sve Partizanovce, Grobare Zabranjene i sve one kojima je Partizan na srcu da dodju u subotu da pokazemo svima koliko nam je stalo do naseg kluba do nove titule i do pokazivanja k... lopovima u lozi na zapadu..braco ne cekajte poziv dodjite po prvi put sami jer ova utakmca moze da nam donese titulu....
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Ako treba da se tresemo od Rada koji je ostao bez 7-8 najboljih igrača od koga su dvojica možda najboljih došli upravo kod nas, onda i ne treba da uzmemo titulu.
Radi ima samo jednog igrača koji ima 24 godi, dvojicu od 23 i ostalo je sve jedva punoljetno.
Ako njih ne omožemo da pobjedimo koliko god zapeli, onda stvarno ne znam šta da kažem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top