Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
E jebiga ako ja sada moram tebi da objasnjavam da je Stanoje uvijek igrao da ne primimo gol a da iskoristimo jednu ili 2 sanse sto stvorima. O toj njegovoj taktici smo ispisali prosle i pretprosle sezone bar 50 stranica, mozda i cijelih 100 stranica.

Jebote pa mi smo poceli da ih dobijamo u seriji tek kada smo poceli da igramo ziheraski i glavom. Pusti Spartak ovo je derbi.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Znam jebiga,al ne volim tako da igramo protiv njih. :D
Hoću dominaciju, da Lola posle opet da legendarnu izjavu. Zasluži su da im se poseremo u facu najstrašnije! Zalužili su zbog ½govana koja izlaze iz WC šolje½. Ponovo neverovatno smrde posle pobede u basketu. Daj bre da ih ponizimo kad zaslužuju to. Dugo se već izvlače...

Opet, to bih ja voleo, da ih satremo, ali ćemo izgubiti. :D
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Mislim, kazem SAMO mislim da ce ipak Vermez igrati kao Stanoje. Sigurno je gledao snimke kako smo glupo nasjeli kada je bio Grant.
Ali u fudbalu moze neka glupa odbijena lopta da te potopi ili da ti sviraju nepostojeci penal kada te lopta pogodi u butinu a sudija VIDI ruku. Pisam se na fudbal.:D
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Moje neko misljenje, pricam da sam ja trener Partizana, pokusao bih da rasturim zvezdu na sredini terena, da im ispomeram dupe da izgube i napad i odbranu, nesto sto smo igrali cesto dok su tu bili Zuka i Mo.
A druga stvar, ako oni budu igrali kao protiv Intera u Milanu, ako su dovoljno napaljeni i opaljeni, moze biti trener i Grant dobice utakmicu.
Kod Stanoja smo igrali najlosije mozda derbije za oko, kod Granta je bilo uzbudljivo, kod Djukica smo ih nabusili, ali kod Vermezovica iskreno onako pricam ne kao navijac Partizana vec kao ljubitelj fudbala, uz svu salu na 5+ i te zajebavancije, stavicu neke pare na 0:3 ne znam zasto ali gotovo sam siguran da ce tako biti.
Jednostavno znam da ce tako biti.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Нинковић закаснио на вечеру, Вермезовић га послао на трибине
спортски журнал
Mnogo je lose sto se novinari ovako uhvatili za malog. Sad ce da traze svaki njegov kiks sto napravi i da ga grde.
To samo moze lose da utice na njega. Ok je sto ga Vermez kaznio, ali nista specijalno. Preskocio utakmicu i to je to, ne treba sad novinari da pisu o tome. To je vise interna stvar. Prilicno sam siguran da se to vise puta desava da neko zakasni, ali kad nije Zabija ili Ninkovic u pitanju niko ne pise o tome. Za Zabiju me i briga, ali mali ima stofa i ne bi trebali jos i oni da mu daju dodatan pritisak.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
kartonaši su bili u kanalu i u martu, pa smo ih vratili u život porazom u kupu.
Moja teorija za sada nije opovrgnuta. Partizan gubi ili retko igra nereseno svaki rezultatski nevažan derbi.
Ostaje nada da predstojece gostovanje ima takmičarski značaj...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.797
Reaction score
29.749
Локација
Beograd
Вермезињо је за Прева-Гранта Мурињо...
Станоје је ,,чекалицом,, добијао ,,цигане,, - али, по мом мишљењу, требао је да их добија не ,,чекалицом,, - него да их скоро сваки пут растури и то са осетном гол-разликом, к'о Ђукић на ,,МарОкани,,...
Сва ова тренерска поређења, ионако нису много битна, јер се наш играчки кадар мења из сезоне у сезону, и из полусезоне у полусезону...а и тренерски кадар, можда у нешто споријем ритму...
Победа у дербију, ствар је фактора боље игре, ангажованијих и квалитетнијих играча, бољег и паметнијег тренера, судијских одлука, среће, судбине, навијача, и ко зна још чега-свега...
Колико је само пута дерби одлучио један шут, један потез, један тренутак...
Драго ми је да је бар нешто у нашем фудбалу остало занимљиво, па да може тако да привуче пажњу навијача, те да о тој утакмици расправљамо данима пре, и данима после ње...
Што неко рече, они су никад слабији...
Остаје само да видимо какви смо ми...
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Dvoglavi,tvoja teorija je na mestu ali smo i nju prekinuli.U sezoni 08/09 smo imali osam ili vise bodova(ne secam se tacno) pa smo u rupi dobili 2:0(Dijara,Zuka).U prolecnom delu,prvo kolo 1:1(Doktor 95 min.) i onaj u Hramu 2:0(Dijara,Vujovic),jer se tada igralo trokruzno.Dakle u to sezoni smo od pocetka nabili veliku prednost na tabeli,izlapeli Zeman ih urnisao pa su posle Apoela i cetvrtog kola cini mi se bili zakucani na dnu tabele.Oborili smo i tu tradiciju,tako da to pada u vodu,a i ovo nije takmicarski nebitan derbi jer plus osam nije neka velika prednost,da bi kod nas bila kurcobolja.Pa i taj derbi pod Djukicem u sezoni 06/07 u rupi je bio nebitan za nas jer su mandovi tada imali ako se dobro secam plus 14,pa smo ih otresli.Zelim da poginu u klonjari za pobedu,za teorijsko overavanje jesenje titule,to je dovoljan takmicarski motiv.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Poenta je da ono sto vidim sada kako igramo i mi i oni ,njihova jedina sansa je da nas dobiju na kontre. Zato se plasim totalne ofanzive Partizana, a oni se plase da mi sve zaustavimo jer ipak njim treba rezultat po svaku cijenu ,cigani bi morali naprijed a to nama onda otvara sve opcije.
Mislim da necemo srljati jer tako mozemo samo izgubiti.
 

Jimmy Floyd

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
62
Reaction score
2
E jebiga ako ja sada moram tebi da objasnjavam da je Stanoje uvijek igrao da ne primimo gol a da iskoristimo jednu ili 2 sanse sto stvorima. O toj njegovoj taktici smo ispisali prosle i pretprosle sezone bar 50 stranica, mozda i cijelih 100 stranica.

Jebote pa mi smo poceli da ih dobijamo u seriji tek kada smo poceli da igramo ziheraski i glavom. Pusti Spartak ovo je derbi.

Stanojeva čekalica se savršeno uklapala sa ciganskim besomučnim davljenjem smorene lopte. Stanoje je izuzetan stručnjak koji je transformaciju doveo do perfekcije, svi naši napadi su se razvijali ultra brzo dok je on bio trener.

Ono što je velika mana čekalice i brzih transformacija je da igrači koji imaju manje lopte u posedu ne uspevaju da se razigraju kako treba. Na duže staze igrači nam stagniraju.
 

Chetnik

Banned
Учлањен(а)
27.08.2007
Порука
756
Reaction score
9
Локација
Beograd
Ne znam ni sam sta da mislim o samoj taktici za derbi, mislim da smo igracki od njih jaci da bi mogli da ih ugazimo ako bi ih napali, a opet sa druge strane znamo ih ko zlu paru, i kakve smo srece, izmasacemo sve i svasta u tom slucaju a oni ce naravno dati neku frljoku, zabunkerisati najstrasnije i to je to. Po meni, treba krenuti relativno zatvoreno, znaci pokusati preslikati taktiku k'o protiv Intera u Milanu. Pustiti ih neka oni organizuju igru, faulove u zoni suta ili nabaca svesti na sto manje, ne nasedati na njihove provokacije koje ce biti ucestale a u napadu maksimalno brzo se transformisati. Ako tako budemo igrali, mislim da ce kljucnu ulogu odigrati Lazar Markovic i da rezultat nece izostati.
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Kod Stanoja smo igrali najlosije mozda derbije za oko,

izvini, ali cini mi se da imas pogresno misljenje. Ne racunajuci revans u kupu kad smo izgubili, kad zaista nismo mogli da im ispariramo s obzirom da su ulozili 120 posto svoje snage, kod Stanoja smo ih kidali u fudbalu! ne znam sta si ocekivao, (ne shvati ovo licno) ali mi nismo Junajted ili Celzi pa da ih nakantamo 10 nula, sa sve makazicama, plesanjem po terenu, sprdanju u duelima...

Razlog zasto smo kod Stanoja igrali fenomenalno i doziveli toliko radosti, je zbog toga sto se Ser Aleks spremao za derbije 3 meseca unapred. Iako do derbija ima jos 7 utakmica, on je covek non stop u mislima za derbi, i na terenima uvezbava plan i program kako bi se posvetio upravo toj utakmici, za koju zivi i dise, kao i svi mi navijaci sto zivimo za taj mec. Verovatno nema (to ce stariji da znaju bolje) a niti cemo da imamo, nekog trenera poput njega koji ce toliko da se posveti derbiju kao derbiju. A o motivaciji koja je po meni 30% (cesto prelomnih %) ne bih da trosim reci, jer ja koji sedim za kompom i slusam konf. za stampu pa se najezim.

S obzirom da su cak i vrabci na grani ukapirali da vermez igra 4-3-2-1 ocekujem tvrdu utakmicu, isto tako sam apsolutno siguran da ce Petrovic biti na golu, Ivanov, Miljkovic, Sasa Ilic, Lazar Markovic, Tomic, Stefan Scepovic (ili Mitrovic)...za ostale nisam siguran, verovatno ce nekog da menja. Inace ovi su po meni kao kamen sigurni.

I ne razumem cekalicu, zasto se uopste mora posezati za tim necim. Ako mi ne smemo da krenemo silovito bez bojazni da ga pozadi primimo, onda fudbalski nismo dorasla ekipa. U Evropi ekipe naseg ranga i malo bolje, igraju fudbal, krenu napred pa sta bude, a mi kao da gledamo tenis, samo usporeno. Ovo je derbi, ovo je draz, ovde se ako mozes ponizava protivnik, bez pardona.
Sa druge strane, se apsolutno slazem sa
Stanojeva čekalica se savršeno uklapala sa ciganskim besomučnim davljenjem smorene lopte. Stanoje je izuzetan stručnjak koji je transformaciju doveo do perfekcije, svi naši napadi su se razvijali ultra brzo dok je on bio trener. Ono što je velika mana čekalice i brzih transformacija je da igrači koji imaju manje lopte u posedu ne uspevaju da se razigraju kako treba. Na duže staze igrači nam stagniraju.
Floydom! Predivno receno. Tada su koliko toliko imali jaci tim (cigani) nego ovaj sada sto im je, pa se moralo tako, ali sada je vreme da im saspemo sve u oci.

Za ovo se zivi, i treba kidisati na terenu kao bul terijeri, sa dosta duela ali hladnih glava, ne preterivati, jer imamo mlade igrace koje zar moze da ponese, kao sto su Marko Scepovic, Mitrovic, Sasa Markovic, Jojic, koji bi mogli da planu zbog nekih provokacija i da nastradaju crvendacem!

Kod Ser Aleksa toga nije bilo, tacno su znali da cute i da se ne obaziru na govna ciganska i na provokacije, ali su im se zato "svetili" duelima i borbom na terenu.

Ja licno ne volim cekalice, sem ako protivnik nije izuzetno jaci tim od Partizana. Uzecu primer tekme sa Interom posto je sveza, kada stopostotne sanse nismo iskoristili, a to su bile kontre, i onda ti u zadnjem minutu protivnik zvekne gol, ili udje neka a la pijac lopta u svoj go. Jaci su od nas, ali se na terenu to nije tako pokazalo, i nosili smo se ravnopravno sa njima, a opet smo u nekim trenucima "cekali". Elem, nama treba definitivno nemacki mentalitet igre. Gde igramo 90 minuta, pa makar vodio 6-0 neces da stajes, vec da odrzavas nivo igre, i truditi se da sto duze odrzavas taj nivo, iako ce postepeno da pada, svejedno, da makar i sa 60 posto snage, igras i delujes na terenu kao da je 80 posto. :napred Partizan
 
Последња измена:

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Ovaj derbi moramo dobiti po svaku cenu. Postoji više razloga:

- Pobedom u derbiju idemo na +11, a s obzirom na raspored do kraja ne bi bilo iznenadjujuće da polusezonu završimo i sa više od 11 bodova prednosti u odnosu na cigane (ili Jagodinu). U tom slučaju, možemo da otvorimo šampanjac i da počnemo da slavimo šampionsku titulu

- Vezali smo tri uzastopna poraza u derbijima (doduše dve su u kupu, ali svejedno) i ako nas cigani i sada ovakvi raspali dobiju, to bi mogao da bude tas koji će ponovo prevagnuti u njihovu korist što se tiče derbija. Imali smo odličnu seriju, 6 derbija - 6 pobeda, ukoliko ih dobijemo u subotu, eto nama novog niza nepobedivosti

- Naša pobeda u derbijima definitivno zakopava cigane za ovu sezonu. Oni su sada u kanalu, a našom pobedom mi zatrpavamo taj kanal. Dok se oni konsoliduju na proleće, mi već odosmo na +15.

- Moramo sa što većom razlikom da dočekamo prolećni deo. Njima, po svemu sudeći, dolazi nova uprava na čelu sa gangsterom Stojadinovićem, uz to imaju i podršku Vučića, ima da zatvaraju sve živo na proleće, niko im neće bod jedan uzeti. Moramo se sada obezbediti za proleće.

U ovom derbiju se osvaja titula. Nadam se da je Vermez toga svestan. Po meni, Vermez treba samo da primeni Stanojev oprobani recept za derbi: tuča na sredini i pozadi, čekalica i realizovati šanse koje se ukažu. Ovaj sadašnji tim nije ništa slabiji u odnosu na onaj koji je prošle godine dobio cigane u rupi. Zato Vermeze i igrači, pamet u glavu. Nikako srljanje i totalna ofanziva, kad god smo tako igrali, ispušili smo.
 

c. maltese

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
157
Reaction score
5
Локација
ko ce to znat moj profesore
Peca#

potpisujem sve sto si napisao...imamo veliku sansu da osvojimo titulu 18 kola pre kraja i moramo da je iskoristimo maksimalno,cigani imaju prilicno tezak raspored poslednja 2 kola tako da ukoliko ih dobijemo mozemo cak na +17 odemo do kraja polusezone(iako mislim da je njihova utakmica sa novosadskom kurvom zatvorena).

znamo svi da se ozbiljno politicko vaskrsenje sprema kod njih,nova politicka uprava,novi trener verovatno,novi igraci,novo odlaganje duga-njihovo takozvano "zvezdino prolece" i bice stvaro tesko braniti sve to sa nekom manjom razlikom od +8.

zato vermeze pamet u glavu,bice vremena kada cemo ih i nakantati,sada nam pobeda bilo kakva vredi 25 titule,nikakava drkanja nad Medom,neka odigra ovaj derbi makar mu to bila poslednja utakmica kod nas,nikakvo guranje Scepovica pre Mitrovica,nikako Volkov,maksimalna motivacija Tomicu,Markecu,Loli.Pricati sto vise sa Petrovicem...
Od Saleta,kome ce ovo biti poslednji derbi u rupi ocekujem najvise.

a i mi grobari,moramo da popunimo istok rupe,dugo su nasi momci bez prave podrske u JSL
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
- Moramo sa što većom razlikom da dočekamo prolećni deo. Njima, po svemu sudeći, dolazi nova uprava na čelu sa gangsterom Stojadinovićem, uz to imaju i podršku Vučića, ima da zatvaraju sve živo na proleće, niko im neće bod jedan uzeti. Moramo se sada obezbediti za proleće.

Neće oni apsolutno ništa zatvoriti na proleće, nego će "NAMERNO" sejati bodove kao banatski ratar kukuruz, da bi im se vratilo na jesen!!!

Jasno je njima da je titula izgubljena već sada, a pogotovo ako izgube derbi. U tom slučaju bi proleće dočekali sigurno sa -15 bodova (3 bi sigurno dali vojvodini, namerno malo v).

Znači, pobeda na derbiju, pa na proleće da spremamo tim za napad na Ligu šampiona, sa novim trenerom, sportskim direktorom, predsednikom i UO!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Gazda jesi li taj zadnji pasus napisao samo onako? Ja sam se spremio psihicki da mutavi bude tu jos 5 godina.

Ovaj derbi dolazi i u dobro i u lose vrijeme, zavisi sa koje strane se gleda. Samo ih mi u subotu mozemo vratiti u zivot a mi smo majstori za to.
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Gazda kako bi bilo lepo da se ostvari ova tvoja poslednja rečenica ali koliko je to realno (a pritom ne mislim na pobedu u derbiju) ne znam više ni sam. Mutavom se izgleda ne ide.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.322
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Meni se cini da svi odlaze, samo Djura ostaje. Eno i Lukara ode, i Tole ce otici prije Djure. Mutavi je nesalomiv.
 
Последња измена:

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Tole jedino moze u grob hladni da ode pre nekog, i to ne svojevoljno :D
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Tole jedino moze u grob hladni da ode pre nekog, i to ne svojevoljno :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top