Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Kraće rečeno, ono što sam pisao o Brašancu:
Nikad od njega ,,Kecman u Zagrebu,,!
O Saši M. šta da kažem, toliko sam puta...neverovatno da igrač koji samo ,,čačka,, protivnika, a nikad ne uspe da ,,isčačka,, tu loptu, prođe sve selekcije nekog tima, pa čak dospe i do mlade reprezentacije...
Možda je on mnogo dobar momak (samo meni posle prošlog derbija, nikad više ne bi zaigrao u timu), i Kojić izgleda kao veoma fini momak, vredan, borben, i Luka nešto slično...ali osnove fudbala i oni - nespojivo...

Mada, ne mora svako ni da ima osnove fudbala, ako ima neko pored njih ko to ima, pa i ako nema niko takav...šta da se radi...titula se mora osvojiti...
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Што се тиче Лоле, он треба напад почињати, а не Иванов и Пајовић. Лола буде превисоко у почињању напада. Сале се не би требао уопште толико враћати у присуству Лоле. Због тога, немамо довољно нивоа организације напада.

Apsolutno!
Sve mi se više čini da se naši plaše odgovornosti i da se zato Lola ½krije½ kad započinjemo napad.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Можда не би требало спомињати одредницу "никад лошија утакмица", јер ми имамо непресахли порив да вазда померамо границе. Зато је Влајко тако сурово у праву.
После она три бисера у ниски наших суноврата, било је за очекивати да ово буде "Стојкетова" утакмица и тако некако и беше, без обзира на Салетов гол.
Али сад нема пуно простора за велике жеље. Нема чак ни за мале.
Баталите естетику и умирање у лепоти, маните се Европе и самопоштовања.
Ако ћемо давати голове, макар и задњицом, нема везе што нам она истовремено служи и за размишљање, ако ћемо да добијамо мечеве, нема везе што то ни пас с маслом не би појео.
Коме се смучи нека повраћа, па да идемо даље.
Једино је важно да се дочепамо титуле, каквим год стазама и богазама до ње дошли, кад већ нисмо умели ко господа аутострадом.
После тога ћемо све ово и тако препустити старој доброј гробарској амнезији.
Али ће то барем бити шампионска амнезија.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Rutinska pobeda našeg trenera.Posle postignutog gola na samom startu iskusno umrtvio utakmicu, te protivniku dozvolio minimalan broj stopostotnih šansi.

Treba proveriti da li je revidiran ugovor Stojkoviću. Ne ide da imamo po svaku cenu skupe igrače koji će remetiti ovakvu sklopljenu idilu, zlatnih ruku i brade delo našeg vrsnog trenera.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Rutinska pobeda našeg trenera.Posle postignutog gola na samom startu iskusno umrtvio utakmicu, te protivniku dozvolio minimalan broj stopostotnih šansi.

То се ваљда каже "стали на лопту" и "контролисали игру до краја".:D

Сад одгледах на Арени утакмицу. Па шта знам и није било тако лоше као што многи овде рекоше. Шалим се наравно.
Очито је да нас нигде нема на средини. Колико смо пристојно стајали на средини у оној утакмици са Јагодином, толико у последња четири меча не можемо да се нађемо ни у траговима. Маркец је окосница наше игре. Ако икад опет заигра за Партизан то ће бити разлика која ће се видети из авиона. Две трећине наше лиге није у стању да га прати ни погледом.
Лео треба да буде стартер, Волков поготово. Без Митра у нападу нема ништа. И мноооого трчања и кретње без лопте.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Шта смета добро промишљена тактика. Боље чекати својих пет минута, па макар и не дочекали, него безглаво јуришати и трошити снагу на неизвесну борбу за гол више.:roll:
Сасвим прагматичан приступ: када не умемо ми да играмо, неће вала, онда нико. Тако се противник убија у појам и онда он сагори у властитој жељи.
Ако смо хендикепирани, нисмо неспособни. Зато сада лепо пет бодова у џепу.:wink:
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
trcanje bez lopte, trazenje iste, osecaj za prostor...to je ono sto nam najvise fali. u zilion slucajeva ne zameram kad nas igrac ne zna sta ce sa loptom. ostali se ili zavlace ili ne osecaju igru.

pa jebo te sunce, moja smiljka bi se bolje snasla:D
 

Lukas Nil

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
5
Reaction score
0
A vidi ovo:
Protivnički golman na 8 minuta do kraja ide u napad, Sunce ti, koliko li ih ,,Komšinica,, premira kad im i golman igra u napadu?!

Vrlo glup potez golmana Javora, da 7 minuta pre kraja napusti svoj gol i ostavi nam ga na "izvolte". Da budem iskren, ja sam taj njegov gest protumačio kao poziv i raširene ruke da im umuvamo još jedan gol iz kontranapada.
 

Vlada_022

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
669
Reaction score
224
Ajde setite se samo kako smo usli u ovaj 2. deo sezone, kako su igrali protiv Srema, Jagodine, OFK-a, pogotovo protiv Borce koja je protiv nas izgledala kao ekipa amatera koja se tek skupila da igra fudbal. Posle toga Borca je neporazena i na poslednjih 6 utakmica imaju 3 pobede i 3 neresene.
E nije mi jasno posle svih tih navedenih utakmica, kako smo odjednom zaboravili da igramo fudbal ?
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
zato ce ta borca da otkine bod najsrpskijem klubu na svetu i od tada ce se veoma tesko ziveti u srb-ciganiji mrtvoj mutiranoj
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.239
Локација
ante portas
Nismo mi zaboravili da igramo fudbal vec je trener napravio haos raznoraznim pretumbavanjima ,izmenama , promenama formacije . Stalno nesto menja . Ekipa nikako da se navikne na to . Odbrana lepo pocne da gradi tvrdjavu , gomila minute bez primljenog gola on ubacuje Ostoju umesto standardnog Pajovica . Cas igra sa 1 zadnjim veznim cas sa 2 zadnja vezna .Covek stavlja Voju Brisela na beka ,a taj decko je izgubljen u vremenu i prostoru ne zna sta je takmicarska utakmica . Kojic covek taman se zahukta on ubaci Scepinja . Scepinjo ja nemam nista protiv njega , ali on nije trenutno spreman da iznese teret . Kao da je povredjen ili kao da se stedi zbog necega tacnije kao da se cuva . Ova ekipa jeste najkvalitetnija u ovoj ligi i tu nema dileme i tu ne moze niko da me razuveri da ovaj tim ne moze da se proseta ovim livadama sa minimum deset bodova viska.Samo ovu ekipu predvodi magarac koji ne izvlaci iz nje ni 50% sto bi ona stvarno mogla.Jel vi vidite koliko Dule i Vujas izvlace iz svojih ekipa .Maksimume maksimuma .Jer ima jedna izreka - "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav , nego vojska lavova koju predvodi magarac ."
 

Anakin

Početnik
Учлањен(а)
23.12.2007
Порука
117
Reaction score
4
Stojke uhvati loptu, i umesto da im damo drugi, jer nikog nema na njihovom golu, mi...ništa - 'ajde da i ne zamerim tolko Stojketu, ipak je on golman, a ne golgeter, pa je možda prevashodno hteo da čuva loptu, naš gol i rezultat...nego da je nešto šiba u napad, ili da pokuša da sa našeg šutira na njihov gol...

Ali, onda opet slilčna situacija, golman Javora u napadu, mi opet uzmemo loptu, onda dođe lopta do Brašanca - on se misli, misli, misli, i baci pas ka Luki, tj. baci loptu igraču Javora...

Znate šta, kad iz situacije da protivnik nema golmana na golu, a Brašanac ne pokuša da gađa taj gol, svejedno koliko je metara udaljen - ja mogu da vam kažem i tvrdim - nikada od njega neće biti neki veliki igrač...
Nikada.

Brašanac, Brašanac, pa zar ni da ne pokušaš?!

Pa, probaj čoveče, neće ti noga otpasti ako probaš!

Ja primetih isto. Ako je njihov golman u našem šesnaestercu i posle cantaršuta loptu hvata Stojković, ne postoji idealnija situacija u tom trenutku za ekipu koja se brani da organizuje brz kontranapad na "prazan" gol. Ako već nije u stanju da tu loptu ošlajpiči preko celog terena prema praznom golu, pa šta bude, onda ima raspored svojih igrača kao na dlanu.. Previše je čekao i onda rukom loptu uputio prema nekome, pa je i tada još uvek bilo vremena da se lopta uputi ka golu.

Za drugu situaciju kada je loptu dobio Brašanac se ne slažem. Meni se čini da on i JESTE pokušao da šutira prema praznom golu , ali je samo izgledalo kao da želi dodati nekome
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Klubu je definitivno potrebna sveza krv u organizacionom, strucnom i igrackom smislu... Jedan Ivan Tomic, njegova 2-3 igraca koji ce voditi tim u narednih 2-3godine i novi trener, da ne pretjerujem i kazem Stanojevic, ali bi i onaj Milanic iz Maribora bio potaman.
Nadam se da jun donosi bar neke lijepe vijesti, jer ovako se ne moze uci u novu sezonu, sa Tumbakovicem i Djuricem.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nismo mi zaboravili da igramo fudbal vec je trener napravio haos raznoraznim pretumbavanjima ,izmenama , promenama formacije . Stalno nesto menja . Ekipa nikako da se navikne na to . Odbrana lepo pocne da gradi tvrdjavu , gomila minute bez primljenog gola on ubacuje Ostoju umesto standardnog Pajovica .

Posle Kule, Pajović mi nikada više ne bi igrao. Čak bih podneo i Miljka na njegovoj pozicii. Celu utakmicu sam bio ubeđen da nas čovek namešta. Onoliko promašenih lopti od nekog štopera u životu nisam video. Bio sam strašno ljut posle tog remija pa nisam o njemu pisao. Kada je Ostojić počeo narednu utakmicu umesto Tome, pomislio sam da je i Vermezović primetio isto u Kuli.

Ko ima živaca neka ponovo odgleda tu utakmicu. Ako posle toga budete ubeđeni da su reakcije Pajovića bile normalne onda neka ga otkupe na kraju sezone.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Pa primetio je i Vermez, al jbg povredi se Ostoja.

Sad malo hladnije glave, igramo meceve na svaki 7 dana i Vermez nema vise sta da kombinuje, jedan sastav i samo jedna izmena na utakmici tj. Kojic, ostale nema svrhe uvoditi samo da bi se reklo izvrsio izmenu pokusao nesto, Vermeze dozovi se pameti

Stojkovic

Miljkon - Pajovic - Ivanov - Volkov

Lola - Kapiten

Luka - Brasanac

Mitrovic - Scepa

Dok se ne vrati Lazar, mada ne treba od njega mnogo ocekivati preveliku pauzu je napravio, trebace mu par utakmica da uhvati iole ritam.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.239
Локација
ante portas
Posle Kule, Pajović mi nikada više ne bi igrao. Čak bih podneo i Miljka na njegovoj pozicii. Celu utakmicu sam bio ubeđen da nas čovek namešta. Onoliko promašenih lopti od nekog štopera u životu nisam video. Bio sam strašno ljut posle tog remija pa nisam o njemu pisao. Kada je Ostojić počeo narednu utakmicu umesto Tome, pomislio sam da je i Vermezović primetio isto u Kuli.

Ko ima živaca neka ponovo odgleda tu utakmicu. Ako posle toga budete ubeđeni da su reakcije Pajovića bile normalne onda neka ga otkupe na kraju sezone.

1.Prvi bold - Za ovo ti ne verujem :D Jednom si rekao da mrzis Miljka :D :D

Salu na stranu , hteo sam da kazem da je nedopustivo menjati igraca iz zadnje linije tima , pogotovo kada ga menjas sa igracem koji jos nije potpuno spreman , Ostoja jos od priprema vuce neku povredu .
Druga stvar zadnja linija tima je deo ekipe koji se retko menja . Jedino u slucaju povrede , kartona i tome slicno , tacnije kad si prinudjen . Ne kazem da je Pajovic svetac, niti mi je cilj da brojim njegove greske i greske Ostojica .
Hteo sam da kazem . Protiv Donjeg Srema , Bsk-a , Jagodine,Ofke ,Kule bedem su cinili Ivanov i Pajovic i sljakali su koliko toliko pristojno. Dakle od pocetka prvenstva oni su standard . I ti odjednom ubacis Ostojica koji je upitan sto se tice nivoa fizicke pripremljenosti i spremnosti i razjebes stvar .
Nepisano je pravilo u fudbalu da je odbrana deo ekipe u kojem redje treba menjati stvari sto zbog uigranosti , saradnje dva poslednja igraca u odbrani .
Ivanov covek igra sve vreme sa Pajovicem on mu ubaci Ostojica i opet mora da se privikava sa njim .
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
luka nema veze sa fudbalom, zamena bi mu bio eliomar koji je za nijansu bolji.
dalje mitrovic i scepovic po meni ne mogu zajedno, dakle njih dvojicu bih rotirao.
svako ovde na forumu voli da pametuje, pa tako i ja.
i dzabe mi pisemo ove sastave kad ce cika crni opet da dominira.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top