Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Nikad mu nećeš oprostiti ? :D
Elem, na kraju ćemo da plačemo za Lazmijem koiko vidim...Loše vesti,definitivno.Novici sve najbolje,baš mi je drago zbog tog dečka.A imaće priliku da radi sa Mesinom.Dobro je da naši asovi rade sa dobrim trenerima,iako su dotičnog mnogi ovde hejtovali.Kad se Nole pojavio meni nije bio ništa specijalno,dok me je ortak uveravao od prvog dana da će biti najbolji.Al eto,greši čovek čovek neki put :)



Upravo to , pa Nole ce narednih 8-10 godina biti prvi igrac repke . Znaci on Tripko Tepic i jos neki.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Pa ljudi, prilicno je rano da bi se znao novi tim. Za jedno 20-tak dana ce se znati otprilike ko ce nositi sveti dres u narednoj sezoni.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.412
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Bas ce biti steta da Lazme napusti ekipu, previse je to igraca, cak 5, da napusti tim u samo jednom prelaznom roku, od toga su cetvorica nosioci igre. Ipak ja nimalo ne sumnjam da cemo i sledece sezone biti sjajni kao i do sada, mada da priznam, jesam skeptik vise nego bilo koje godine do sada:?!
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
Joj dokle vise sa tim licitacijama,daj iskulirajte malo-prosle godine je doveden Veseli,samo je osvanuo naslov za njega,mnogi su odmah pitali ko je ovaj,sta ce ovaj nama.Tako i Lazme-niko ga nije pominjao i samo bum-Lazme u Partizanu,niko ne znam ni ko je ni sta je,tako i za Mitrovica sad,niko ovde nije njega ni pomenuo,sem cini mi se Bokse koji je rekao da mu se taj igrac svidja...

Ja verujem Duletu-da dovede i dedu od 50 godina i klinca od 12 godina,ja cu da mu verujem.Covek je rekao da nije Bozic nego Vaskrs,nije Unikaha nego Huventud,jednostavno,njegova je poslednja... :)

Izvinjavam se za off.

Sve ce to Dule srediti. ;)
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Inače, u Humskoj danas ili sutra , posle Alaksandra Mitrovića, očekuju potpis još jednog mladog igrača. Ime se drži u tajnosti, a od ranije se pominju Đekić, Torlak…

Ovo je Sport od juce. Pa gde je to pojacanje??? :D Ni juce, ni danas nista od potpisa... Mozda ce sutra. :roll: Ako to nije bas neko skriveno pojacanje, moguce da je to neki momak od ovih koji su bili na probi (Torlak, Lorbek, Lesic...). Ja nisam uspeo nista da saznam, niko nista ne zna o tome :) Pored pojacanja koja ce na stici za prvi tim naravno, kao i svake godine, dovesce se i par igraca koji ce igrati u mladom timu i tamo stasavati i pokusati da se dokazu...
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
eee, evo prvi post u ovoj temi... iz Duletovih usta prenosim...

Sinovec - traze mnooogo para ali jos pregovaraju, znaci zainteresovani....
Dasic - kosta mnogo ali partizan je spreman da odresi kesu (ne toliko koliko traze) pricali su ali ga oni hoce samo na godinu dana a da posle ide...
Riznic - mozda prvi bek, stim sto cemo mozda stranca da trazimo na pleju (ceh je plej a mozda ce i amer umesto Lazmea)!

Ostale stvarcice nisu toliko bitne. To je Dule rekao u Kos. Mitrovici kada je bio na par treninga (moj drug je bio medju njima)

A da, rekao je i da voli pesmu Stoka sa tribine juzne...
 

jedibojan

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2007
Порука
108
Reaction score
0
Jbes ga... Prvi sam se jako radovao Dasicu, ali koji ce nam kurac na godinu dana
 

realno *W

Početnik
Учлањен(а)
03.03.2009
Порука
52
Reaction score
0
Локација
Srbija
Ja sam načuo malo drugačije za Dašića. Da on želi 1+1, a Dule 2+1.
Poenta - i ovako i onako bi igrao dve godine za KKP, samo dali ide sa ili bez obeštećenja
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
Nije to drugacije... to je to...

Partizan plati odestecenje i dobije ga na 1+1 s'tim sto posle prve godine moze da ide (uz naravno obestecenje nama....)

Partizan definitivno zeli da ove godine napravi tim koji bi bio dovoljno jak za nasa takmicenja a da one tamo napravi bum i da prvi put za poslednjih nekoliko sezona udjemo u sledecu godinu bez prodaje igraca...
 

realno *W

Početnik
Учлањен(а)
03.03.2009
Порука
52
Reaction score
0
Локација
Srbija
Pa šuška se, ništa zvanično.
Navodno, ovi iz Hemofarma su baš očekivali onu wild-card pozivnicu za kvalifikacije za EL, a kada je nisu dobili, razočarali se, pa su im i ambicije malo splasnule. A isto tako "navodno" ni pregovori sa Stefanom i Bobijem oko novih ugovora im ne idu najbolje, pa im žao da im dogodine odu bez obeštećenja...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Neverovatno, napisanih 36 strana a da sezona nije ni počela! :banghead
E, da smanjimo "šuškanje", tema ide malo pod ključ, ohladite se i ne pišite baš sve što vam pada na pamet...jer ovde svega ima a najviše "šuškanja" i nagađanja.

LOCK do daljnjeg...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Lorbek i Stojanovski bez ugovora

7711439849e48c06d44b9909637545_big.jpg
Košarkaši Vojdan Stojanovski i Klemon Lorbek, koji su bili na probi, neće potpisati ugovore sa Partizanom, piše "Sport".

Makedonski i slovenački igrač trenirali su od polovine juna sa "crno-belima", ali nisu zadovoljili kriterijume trenera Duška Vujoševića. 22-godišnji Stojanovski je izjavio da je iznenađen razlikom u načinu i kvalitetom rada u Srbiji i Makedoniji, ali i mladih igrača. On je rekao da mu je boravak u Partizanu dragoceno iskustvo.
21-godišnji Klemon Lorbek je najmlađi sin čelnika regionalne NLB lige Radovana Lorbeka i brat košarkaša CSKA i Estudijantesa, Erazema i Domena.

Za sada jedino pojačanje u letnjem prelaznom roku za šampiona Srbije je Aleksandar Mitrović iz Mega Hipo Lizinga. Klub su napustili Milenko Tepić (Panatinaikos) i Novica Veličković (Real Madrid).
SPORT
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
v139381p0.jpg

Stefan Sinovec - novi Uroš Tripković
Utorak, 30. jun 2009. 17:50
Još jedan mladi košarkaš je stigao u Partizan. Posle Aljoše Mitrovića iz Mege, paraf na četvorogodišnju vernost crno-belima stavio je i Stefan Sinovec, koji se u stvari vratio u matični klub.

Sinovec je viđen kao naslednik Uroša Tripkovića, koji bi uskoro trebalo da pronađe inostrani angažman.

Sinovec je rođen 1988. godine, a minulu sezonu je završio kao član ruskog Himkija. Igrao je i za Vizuru, a prethodno je pohađao Partizanovu školu košarke.

Prošle godine igrao je u mladoj reprezentaciji koja je osvojila Evropsko prvenstvo u Rigi
(MONDO, foto MN Press)


Tema otvorena , dobro dosao :pfc:
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
Lepo lepo... Pa jos na 4 godine!:clap
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
v139311p0.jpg

Fredi Haus: Vratio bih se u Partizan

Bivši igrač crno-belih Frederik Haus, koji je okončao ugovor u ruskoj Lokomotivi, izjavio je da bi se vrlo rado vratio u Partizan.

Činjenica je da ni navijači kluba iz Humske ne bi imali ništa protiv jer je prema njihovoj oceni Amerikanac, uz Stefona Lazmija, najbolji stranac koji je nosio crno-beli dres u 21. veku.

"Odradio sam ugovor u ruskoj Lokomotivi. Sada mi ostaje da sačekam nove ponude, ali bih iskreno želeo da se vratim u Beograd, u Partizan. Radovao bih se novom susretu sa Grobarima, a bio bih prezadovoljan kada bi nastavio saradnju sa Duškom Vujoševićem, najboljim trenerom u Evropi",
izjavio je Haus za "Alo", napominjući da svaki put kada svrati u Beograd obavezno prisustvuje Partizanovim utakmicama.

Američki košarkaš, koji je dres šampiona Srbije nosio između 2002. i 2004, godine, izneo je mnogo reči hvale na račun stratega crno-belih.

"Dule je sjajan trener i još pre nekoliko godina je trebalo da dobije nagradu Gomeljski. Istina, mnogima je čudan zbog temperamentnog ponašanja na mečevima, ali za mene je trener iz snova. On iz svakog igrača izvuče ono najbolje", dodao je Haus, koji je shodno svom prezimenu, iz milošte dobio nadimak Gajba.

Мондо
 

Ledolomac

Početnik
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
36
Reaction score
0
Trebalo bi da bude dobro resenje. On i Mitrovic sa Vujanicem ili Gordicem na pleju bi zatvorili solidno gubitak odlaskom Tripkovica i Tepica. Tu su Rasic i Bozic naravno a na Aleksica ja ne bi bas racunao.
Prizeljkujem dolazak Gordica...mada znam da ce biti tesko zbog velikog obestecenja.
Mislim da bi nam Gordic bio mnogo bolje resenje na duze staze od povratka Vujanica koga izuzetno cenim...ali Vujke sigurno ne bi ostao duze od godinu dana kod nas jer bi posle rehabilitacije zapalio opet u inostranstvo kao Drobnjak.
Ostaje da resimo po meni najvaznije pitanje. A to je ostanak Lazmea. Ako on ostane ne treba nam Dasic niti neka druga skupa investicija. Po meni tad bi i onaj Maras mogao da igra uz njega.
 

ludidzukac

Početnik
Учлањен(а)
03.03.2009
Порука
80
Reaction score
0
Локација
Lion
Mislim da bi Vujanic bio idealan zbog svog iskustva koje bi nam jako znacilo u evroligi, a takodje bi mnogo pomogao mladjim igracima, samo je pitanje koliko je to realno.
Sinovecu i Mitrovicu zelim dobrodoslicu, ne sumnjam da ce nam donositi mnogo radosti u narednim sezonama.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top