Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.555
Reaction score
3.892
Локација
Beograd
Gledam slike sa meca protiv Igokee i upada mi u oci dizajn dresa. Da li je to zvanicni dres koji cemo koristiti sledece sezone? Ako jeste, moram priznati da sam pomalo razocaran zadnjom stranom istog, nema onog dizajna broja sa recima himne u istom, sto je davalo i te kako jaku simboliku klubu...


koliko se ja secam takvi su bili samo na nba turu
 

p_dragan

Grobar
Учлањен(а)
18.04.2009
Порука
339
Reaction score
0
Loše se sećaš, bili su i u EL i NLB i u domaćoj ligi
 

nenadblues

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
107
Reaction score
0
Локација
Beograd
Popović: Partizan je institucija

Crno-beli su najbolji klub u zemlji, u regionu, pa u poslednje vreme jedan od najboljih u Evropi



Bojan Popović

Srodne vesti
Partizan pobedio Igokeu
  • Partizan dovodi talentovanog juniora
  • Bojan Popović u Partizanu
  • Li i Dajson na oku Partizana
  • Džavaji: Sve znam o Partizanu
  • Plejmejker Bojan Popović nedavno je pojačao redove ovogodišnjeg učesnika F4 Evrolige, beogradskog Partizana. Posle mnogih evropskih klubova, iako rođeni Beograđanin, prvi put obukao je dres Partizana i kako ističe, za svakog profesionalca to je velika čast, jer u klupskim prostorijama srpskog šampiona nalazi se ključ za velika evropska ali i svetska vrata.- Dospeti u Partizan, znači uspeti - reči su Popovića, koji je u nedelju boravio u Banjaluci, gde je njegov novi tim u revijalnom meču odmerio snage sa debitantom NLB lige, Igokeom iz Aleksandrovca.
IDENTIČAN SISTEM Kakva je saradnja sa novim trenerom Partizana, Vladom Jovanovićem i šta njegov dolazak predstavlja za klub? - U razgovoru sa stručnim štabom i igračima, uverio sam se u to, da je, bez obzira na odlazak Duleta Vujoševića, sistem rada i sistem vrednosti ostao isti. Jak trening, dobra međusobna saradnja i razumevanje je najvažnije. Dule jeste bio sinonim za Partizan, ali i novi trener Vlada Jovanović je perspektivan stručnjak, koji ima svoju viziju, koji se dokazao u svojoj trenerskoj karijeri i treba mu pružiti šansu.
Prvi utisci po dolasku u Partizan?
- Osećam se kao svoj na svom, za mene je ovo veliki izazov, ali i čast. Neke igrače poznajem od ranije, radio sam sa njima, sa Dušanom Kecmanom i Petrom Božićem. Mlađe igrače slabije poznajem, ali brzo se uigravamo. Istina je da su se desile epohalne promene, kako u igračkom kadru tako i u stručnom štabu, ali to nam ne sme biti prepreka u kontinuitetu dobrog treninga i zapaženih rezultata. Što pre uđemo u sistem, pre ćemo doći do prvih rezultata, zato svi „na gas“. Partizan je unazad nekoliko decenija težio uvek prvom mestu u svakom takmičenju sa različitim igračima i trenerima, pa nema razloga da tako ne bude i sada.
U Partizan ste došli na mesto ljubimca beogradske publike, Lestera Boa Mekejleba?
- Partizan je institucija i tradicionalno napada vrh svakog takmičenja u kojem učestvuje sa različitim snagama. Svake godine, neko novo ime „kupi“ srce navijača, oni odu i publika ima nove ljubimce. To je relativno, a opet sve polazi sa parketa. Ako igrač u kontinuitetu pruža dobre partije, doprinosi značajno pobedama tima, i publika ga zavoli. Ne želim da se poredim sa Mekejlebom, on je ispunio misiju u Partizanu, a moja je tek počela. Nastojaću da opravdam poverenje kluba, a samim tim i navijača.
Reprezentacija? Srebro na EP, pa „ruka“ Dude Ivkovića?
SAMO NAPRED Prognoze za plasman Srbije na Svetskom prvenstvu u Turskoj? - Momci sjajno igraju bez obzira na nedaće koje su ih pratile u početku. Uspeli su poneti to breme, i iako su igrali oslabljeni u početku, dokazali su da su intitucija gde izostanak jednog ili dva igrača ne sme imati presudnu važnost. I psihički momenat ostao je stabilan posle kiksa protiv Nemačke, a to je možda i najbitnije.
- Ne posmatram to uopšte kao poraz. Naprotiv, čast mi je što sam u dobrom svetlu počeo da gradim svoju reprezentativnu karijeru. I neću odustati od tih ambicija, ali profesionalac kao što je Ivković najbolje zna svoj posao, u njegovoj viziji svetskog prvenstva nisam viđen, ali u nekoj drugoj, verujem da hoću. Opet se vraćam na klupski dres u tom kontekstu. Što bolje partije budem pružao kao klupski igrač, bilo gde, mogu više da se nadam nacionalnom dresu.
FMP, Dinamo (Moskva), Unikaha, San Sebastian, Lituas Ritas, Efes Pilsen pa Partizan?
- Definitivno korak napred, i ne samo jedan nego dva i više. Partizan je najbolji klub u zemlji, u regionu, pa u poslednje vreme jedan od najboljih u Evropi. Doći u Partizan znači uspeti! Pružiti dobre partije u dresu Partizana znači dobiti ključ evropskih i svetskih košarkaških vrata. Ništa manje zvučno od pomenutih klubova u kojima sam igrao ne zvuči kao Partizan, naprotiv - zaključio je Popović za Sport.

Večernje novosti
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Haha,kakav sam ja idioJot...Ja stvarno pomislio da je ovo Rasic,izvinite za off...
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
3.990
Локација
NBG
Ajde sad pljuvacina

Pripremni period: Treća provera crno-belih

636.jpg
Crno-beli su odigrali svoju treću pripremnu utakmicu. Ovoga puta su se susreli sa ekipom Heliosa koja je u ovom prijateljskom meču odnela pobedu rezultatom 68:78 (12:16, 13:23, 20:10, 23:29).

Košarkaši Partizana su nervoznije ušli u utakmicu pa je ekipa Heliosa već na startu to iskoristila i do kraja prvog poluvremena povećavala rezultatsku prednost i na veliki odmor otišla sa prednošću od 14 poena. U trećem periodu igre izabranici Vlade Jovanovića su pojačali odbranu i uspeli da umanje razliku i dođu na četiri poena zaostatka. Međutim u poslednjoj četvrtini protivnik je imao više snage i osigurao je pobedu rezultatom 68:78.

Najbolji u redovima Partizana mt:s bio je Katić sa 21 poenom, on je ujedno bio i najbolji strelac na ovom meču. Na drugoj strani u ekipi Helios istakao se Bubnič sa 20, a odličlno ga je pratio i Vranjković sa 17.

Lista srelaca:

Partizan mt:s
Popović 8, Jaramaz, Milosavljević 6, Lučić 2, Katić 21, Jawai 7, Lešić 9, Bešović, Mitrović, Božić 6, Vesely 8, Đekić 1.

Helios
Besedič, Person 5, Korošec 6, Ajkić, Vranjković 17, Zagorc 10, Žerak 2, Bubnič 20, Pašalić 8, Balažić 4, Prepelič 8, Lekić.

Sledeći susret zakazan je za petak u 19 časova, a tim iz Humske dočekuje Rogaška.

Nakon tri odigrane utakmice u pripremnom peridu crno-beli su odneli dve pobede, nad OKK Beogradom i Igokeom, i imaju jedan poraz, od Heliosa.
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Raduje partija Katica. Ovo uopste nije realan odnos snaga, bice ovo dobro.
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
Da nije KK Partizan u pitanju reko bih: "Jebes ekipu u kojoj je rasko najbolji igrac"
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Igrali smo bez Kecmana, ne znam iz kog razloga, ali znajuci da nam fale tri igraca (Kecman, Klobucar i cetvorka) i nije strasno! Steta sto ne postoji nigde kompletna statistika da se pogleda kakav je odnos u minutazi, ali mi se cini da Sava Lesic polako gura Djekica na na klupu da mase peskirom ove sezone!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Vidim da nije igrao Kecman,zna li neko zbog čega.Da nije neka povreda?
Tek je početak sezone,igrali smo bez Kecmana,Klobučara i planirane četvorke.Malo me brine učinak Mitrovića i Đekića ali se nadam da će do početka sezone sved doći na svoje.
Lešić izgleda dobro igra,ne mogu to sa sigurnošću da kažem kad nisam odgledao nijednu utakmicu.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Ne verujem da se nesto desava sa Kecmanom,da i mene brine ucinak njih dvojice,ali i prosle godine maric se nije bas pokazao na startu,ali posle se super pokazao! tako da sam ja optimistican po tom pitanju!
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Pripreme i pripremne utakmicu su tu da se probaju razne varijante i uigra ekipa. Ipak, realno, nisam ocekivao poraz od Helisa, cak i ubedljiv, ali jbg. Igra pojedinih raduje (bar po broju poena), ali pojedinih zabrivanjava, da ne pisem sad nesto sto svi vide i znaju.

Nadam se da cemo vremenom biti sve bolji i uigraniji, nismo jos ni kompletni, sad nije ni Kecman igrao, a vec bolje izdanje i rezultat ocekujem u petak protiv Rogaske...
 

Zerocool

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
754
Reaction score
64
Локација
Република Српскa
Протеклих година код оваквих резултата не бих се узрујавао, чак не бих ни обраћао пажњу. Међутим, ове године мало више обраћам пажњу на ове припремне утакмице због новог тренера и морам да кажем да ми ово не мирише на добро највише и због састава екипе али ево и игре су јако лоше, и ове побједе над екипама које су далеко испод европског просјека а ето и сада пораз. Не знам из ког али из неког разлога, за разлику од претходних година, нисам баш миран пред почетак кошаркашке сезоне! Надам се да се варам!
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
ispade katic najbolji .. :)

ocekivao sam vise od jawaia iako je tek pocetak .. maric je prosle godine i protiv nba timova dosta pruzao a ne protiv heliosa iako je start ... ipak bi ti igraci trebali da budu smesni za njega ...

mene samo nervira sto nemamo crnog pleja ... nadam se da ce popovic biti dobar al opet radije bih da smo doveli nekog ex nba ...

cetvorka mora da bude pun pogodak da bi imali jak tim za 4 fronta ...

mislim da je svih 12ak igraca sada ujednaceno ... a to je veoma dobro ... vidite kako reprezentacija igra .. niko mnogo ne oskace svi imaju slicne ucinke ... nikad ne znas ko ce da explodira
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
a kako je Maric igrao na pocetku priprema protiv Okk-Beograda, Radnickog i Metalca? Jel se secas?
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Mene realno plasi mogucnost da se ispostavi da je Katic bolji od Dzavai-a

Mi smo preyhodnih sezona imali najbolje teske centre u Evropi a ako nam ove godine startni centar bude bio Rasko Katic plasim se da ce nas ekipe lako nadskakati i da cemo izgubiti prepoznatljiv smek u igri
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Mnogo vremena treba da se ekipa uigra jer je dosta novih igraca,dobro je da su Slovenci ispali jer ce se Klobucar brze prikljuciti,a za Raska me ne bi cudilo da eksplodira ove sezone,jer sve je na njegovoj strani,ima puno utakmica iza sebei ovo je poslednji stepenik u njegovoj uzlaznoj liniji.Ako slucajno dodje Dasic,moze ali na visegodisnji ugovor,a na 4 su Djekic i Lesic koji je lepo krenuo,a tu poziciju mogu da odigraju i Veseli i eventualno ako dodje Dasic.Ja bih bio prezadovoljan ovakvim raspletom,a ostanak Rasica ako postoji neka sansa bi bio slag na tortu.Znaci trebace mnogo strpljenja,nadam se mnogo manje nego kad je Dule pocinjao.
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
@tootoll

Polako Jawai je tek stigao,pitanje koliko dobro je fizicki pripremljen.Naravno uvek ostaje period adaptacije na evropsku kosarku.Ne sumnjam da ce biti zver igrac.Setite se samo Robertsa tek kad je dosao i uporedite njegov ucinak na pocetku i posle jedno 2-3 meseca treniranja
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Za Robertsov ucinak je najvise odgovoran Dule zato sto ga je doveo u red sto se glave tice. Uz svo duzno postovanje za Vladu !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top