Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.987
Reaction score
26.002
Локација
ante portas
Дакле шут му није јача страна али зато му је Бог дао скок :D . Ако потпише Гринго нама ће дефинитивно требати један бек шутер у овој поставци , неко ко ће да доноси константно сигурне поене и да покрије недостатке стартне четворке у шуту . Очигледно је да идемо на карту атлетицизма и да ћемо ту да остварујемо предност над противницима . Основна карактеристика модерних крилних центара је шут са дистанце , а Гордон и није неки шутер он ће тај недостатак да надокнади кроз снагу,покретљивост коју очигледно има. Мислим да ће бити мало гужвања у рекету када нам буде стигла стартна петица јер као што рече Стојанче овај кампује доле а замислите још кад стигне стартни центар :D .
 

Pablo9

Početnik
Учлањен(а)
18.10.2009
Порука
145
Reaction score
26
Локација
Cacak
Mozda nam je startni centar stigao,a ceka se startna cetvorka.
Niti je nizi,niti je slabiji od Lazmea,a on nam je vec bio prvi centar.(da ne pominjem Dorsija i Hajnca kod Ivkovica).
 

Moraelyn

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
870
Reaction score
40
Na ovo sam i ja pomislio i zato i rekoh da sačekamo da vidimo sa kim će da igra u paru. Nema Gordon baš masu za peticu, ali kao što si i sam rekao - ne bi nam bio prvi put.


@JasminaT

Nisam ja majke mi, Stojanče je kriv! On je prvi počeo! :buhaha
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.336
Локација
Kej Republika
Замислите ситуацију,Дуле зове тајм а у петорци Мексико,Црнац бек,Бертранс,Гордон и Малта :D
И Дуле им на српском јебе милосну мајку а помоћни преводи на енглески... непороценљиво :D
Јбт једва чекам нову сезону,завидим вама из Бг-а што ће те гледати сваку утакмицу ове ''дечурлије''
 

ukotta

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
379
Reaction score
51
Локација
Onamo 'namo, za brda ona...
Nisam gledao Gordona, pa ne mogu da sudim o njemu, verujem Stojancetu u potpunosti, jer se mnogo puta pokazao kao odlican skaut, a vala umeo je i da pogodi pojacanje... :D

Meni se u svemu ovome najvise dopada to sto cemo ove sezone imati 12 igraca koji ce igrati, deliti minutazu, nece biti vise onih koji sede na klupi da popune broj...

To znaci da cemo tokom cele utakmice moci da nametnemo svoj tempo, ne bi trebalo da bude nekih znacajnijih padova u toku igre, niti nekih praznih minuta. Ako potpisemo jos i tog Armstronga i Gutijereza, i ako nam dodje taj bek, imacemo neverovatno jak tim, a ako se sve to obistini, nijedan od nasih ciljeva nije nedostizan, samo da nas posluzi sreca i zdravlje!
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Evo koga zanima i analiza sa stručnih sajtova za našeg novog igrača može je pogledati ovde. Mada se ne može ni meriti sa detaljnošću ovoga što je Stojanče napisao, tako da pošalji ovim ljudima CV, dobijaš posao sigurno :D.

http://nbadraft.net/players/drew-gordon
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Dečko nume da vodi loptu. Tačka. :D (ne mislim da mu bukvalno ispada, ali sve više od jednog driblinga je pod znakom pitanja)

Па ипак, за Џавала Мекгија је Дуле Кецман лично. :D

Иако након пар задњих јебада, избегавам да коментаришем играча док не буде званично, ако га уопште и потпишемо и ако га упаримо са неким лудаком на петици из Стојанчетовог реферата, коске ће да пуцају у радијусу 3.5м око коша. Модерна кошарка је пре свега физика, то нам овај играч може дати.
 

Dr.Hofmann

Guest
Ja bi samo da priupitam, gde se Varda izgubio, da ga nisu greškom zatvorili u Hezonjin frižider, a njemu se ne izlazi, pošto ima dobrog vina ?:D
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
''Е да ај да вас видим информисани, јел зна неко где идемо на припреме?''
:D
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Gledao sam Gordona par puta,dobar je igrač u pitanju ali me plaši kako će se snaći u evropskoj košarci.

Za sada je ovo čime raspolažemo:

Vesterman,Miljenović,Mexicano?
Anđušić,Milosavljević,Bogdanović
Lučić,Čakarević,Bertans
Gordon
Gagić,Musli,Gaučos?,Degara?

Imamo 14 igrača koji su u opticaju,plus dvojica koju još treba da potpišemo mimo igrača na probi.
Verujem da je od igrača na probi najrealnije da zadržimo Gutiereza i da sa njim i Leom uđemo u seonu,uz Anđušića koji može da pokrije neke minute na pleju. Miljenović je tu očigledno višak ali njemu ništa neće faliti i da odmori ovu sezonu i da se maksimalno posveti jačanju tela. Mora da ojača jer ima jednu manu koja se više ne može popraviti a to su spore noge,tačnije rečeno za njegovu konstituciju nedovoljno brze.
Popšto smo se interesovali,ili samo tako kažu,za Ilijevskog samo da kažem da je on slobodan igrač,ali prema nekim informacijama za njega je zainteresovana Diva.Mislim i da nam ne treba takav igrač,ne dovodim u pitanje njegov kvalitet već način igre koji nama ne odgovara u ovom trenutku.
Imamo 3 beka ali očigledno je da Dule smatra da nam treba još jedan.Da li to znači definitivni kraj za Bogdanovića ili Dule ima neku ideju koja nam još nije pala na pamet ovde(a to je zaista teško:D) videćemo.
Čuo sam jedno ime koje se dovodi u vezu s nama na poziciji 2 ali se plašim da će mi MVP opet lupiti poene pa bolje da to sačuvam za sebe.Verovatno ima još onihk oji su to čuli od dosta pouzdanog izvora.

Najveća nepoznanica će mi biti status Lučića i Čakarevića.Mi nemamo mesta za 3 igrača na krilu a Lučić je u reprezentaciji pokazao da mu to mesto itekako odgovara.Ne bi me čudilo da dođe do rokade njega i Čakara i da se ovaj drugi spusti u reket.Uopšte i ne pomišljam da bi to moglo da se desi Bertansu jer bi to bio greh a posle uspešnog eksperimentra sa Veselim i ne sumnjam da će on ostati na svojoj poziciji.

U svakom slučaju,za razliku od prošle sezone sada dovodimo ne ono što je najbolje na tržištu a nama dostupno već ono što nam zaista treba.
Biće zanimljiva sezona ali smatram da ćemo imati bolji tim od Cedevite koja nam je glavni konkurent. Cirkuzante iz predgrađa ne uzimam za ozbiljno.Mogu oni da nam preotmu igrača i da mu daju više novca,ali da bi nas pobedili moraće da postignu poen više a tu im ne mogu pomoći ni Vučić ni Đilas.
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Ja mislim da ce nam ova sezona biti najsladja. To pre svega mislim zbog velikog primanja cigana,meni licno nije slatko kad ih deremo a njih briga jer znaju da smo bolji. Sada su se zesce primili i mnogo ce da boli. :D Sto se tice nase ekipe ja vec godinama u nazad trazim pojacanje u nasim redovima. Mislim da bi ove godine to mogao da bude Bertans. Igrac sjajnih fiz. predispozicija. Smatram da kod Duleta moze da dostigne nivo Veselog s tim sto je Bertans neuporedivo bolji suter. Takodje smatram da Gagic moze da bude veliko iznenadjenje. Ja za razliku od svih ne mogu da kazem nista o pojacanjima dok ih ne vidim u crno-belom dresu bar na dve evroligaske utakmice. Takodje mislim da bi mozda Maltezanin mogao da bude otkrovenje. Ako ima bar malo talenta sa onakvim predispozicijama Dule ce od njega da napravi ako nista drugo bar novog Slavka.
 

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Najbolji su mi ti sto kazu nema sut, nema dribling, ne zna da vodi loptu, pa ni roberts ni gist nisu mogli da vode loptu kako treba pa su odradjivali posao. Ne znamo kakav je igrac u pitanju, zivotinja svakako e sad videcemo kako ce se ta zivotinja snaci. Ocekujem lude poteze :)
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.376
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ispisasmo se o njemu a mozda ga Coki na aerodrom u saceka :D
Ali moram jos malo da dovrsim sa Moraelyn-om

Realno gledano - on ima samo dva poteza sa kojima može da poentira protiv postavljene odbrane. Prvi je drop-step protiv težeg/sporijeg igrača uz završnicu ispod table, koji će u Evropi teže prolaziti uz konstantnu opasnost od koraka. Drugi je polu-horog (u principu desni) koji zaista izvodi sjajno, ali da li je to dovoljno za ozbiljne utakmice?


Njegov izbačaj i nije baš tako lijep, kao na prvi pogled. Ako obratiš pažnju, vidjećeš da je motorika prilikom podizanja na šut uvijek ista, ali da od 5 šuteva, loptu izbaci iz ruke u 4-5 različitih tačaka. Kako i zašto, to samo on zna.




Ovaj boldovani je moj san u KKP. Mislim da bi teško koji centar išao tako dobro uz naš stil igre. Ali nemamo mi para za to. :cry:

Zar nije Akingbala potpisao za Bilbao? Ili je ovo bilo samo poređenje...



Sve će biti mnogo jasnije kad vidimo ko je prva petica, onda ćemo moći da pričamo kako se sve uklapa. Dobili smo MNOGO u skoku, što jako raduje, dobru odbranu na četvorci i prijetnju sa posta.
Prvi
Mislim (nadam se) da mu je taj repertoar dovoljan bar za par poena da sam izgradi, a ostale kao i Li otpaci, ofanzivni skok, dobro kretanje itd.
Drug bold
Apsolutno, ali apsolutno si u pravu, sutira decko van balansa, i cesto drugacije, ali sa istim izbacajem, ali mislim da je to ok osnova ako zeli individualno da radi.
A secam se da je Edin pricao kako mu je procenat sa slobodnih bacanja napredovao sa nekih 50 na skoro 75 procenata ako se ne varam, znaci radi decko na sebi.
Malo individualno da se radi na balansu pri sutu, da nauci da izbacuje loptu sa cela, iznad cela (kako god mu odgovara) ali da je u uvek istom trenutku i to je to.
Ono sto rece VJ@NS moderna kosarka je fizika, i koliko god Macvan bio inteligentan, bez zveri pod kosem nema nista, mi ako nemamo para za vrhunski napad, mozemo da zakljucamo reket.
Sto se tice ovih slobodnih, ono sto je tebi Traore meni je Akingbala :D
Akin je presao u Azovmas , Hamilton u bilbao, a Pops u Makabi...

''Е да ај да вас видим информисани, јел зна неко где идемо на припреме?''
:D
Sa ovim carsafima sam sebe podsecam na njega, fali mi malo boldova i insajderizma :D

Najbolji su mi ti sto kazu nema sut, nema dribling, ne zna da vodi loptu, pa ni roberts ni gist nisu mogli da vode loptu kako treba pa su odradjivali posao. Ne znamo kakav je igrac u pitanju, zivotinja svakako e sad videcemo kako ce se ta zivotinja snaci. Ocekujem lude poteze :)
Ne pisemo to zato sto ga ne volimo ili iz pljuvanja.
To je objektivna analiza igraca, ne mogu da kazem da nesto zna kad ne zna. Isto tako smo naveli i brdo drugih kvaliteta koji su sigurno i presudili u njegovom dovodjenju.
PS
Gist je odradjivao kurac, a ne posao, divljacina.
Roberts je bogotac i cekam ga svake sezone ponovo u KKP.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Mene iskreno plasi samo sto nemamo vise nijednog iskusnijeg igraca koji bi pomogao u neizvesnoj zavrsnici, mi smo cigane prosle sezone maltene na iskustvo Kecmana i Pere dobili, a ove godine ce cigani imati par iskusnijih igraca dok mi ceo mlad tim, videcemo na sta ce sve ispasti ...
 

Pablo9

Početnik
Учлањен(а)
18.10.2009
Порука
145
Reaction score
26
Локација
Cacak
Nece biti neizvesnih utakmica sa ciganima.
 

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Gist je odradjivao kurac, a ne posao, divljacina.
Roberts je bogotac i cekam ga svake sezone ponovo u KKP.

ono sto je gist pruzao bilo je dovoljno za one titule sto smo pokupili kao i uvek, i da se nekako obezbedi top 16, e sad bio je te sezone medjusobni duel gist-roberts, roberts mu jebo kevu u skoku, al obojica nemaju blage veze sa vodjenjem lopte znaci 0, obojica imaju dobar sut za 3...seti se samo pokusaja robertsa da igra ledjima, pa to nikad nije prolazilo, al nikada ...i da sad ne idem vise u off ovaj gordon ima fino kretanje, videcemo kako ce to izgledati, mozda vi gresite, mozda ja gresim, videcemo jbg
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.376
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Roberts je za Gista Karl Meloun licno, bez ikakve subjektivnosti.
Individualno, timski, odbrambeno, napadacki, skakacki.
Gistove banane, zakucavanja, aleji meni bar nisu zamaskirali ocajnu odbranu, jednodimenzionalnost u napadu, nepozrtvovanje, ocaj od timske igre.
Za cirkus and1 divljacke ekipe je odlican. Za tucu, rad i red....
Igrac kao Gist bi kod Duleta zavrsio ispod mosta posle prvog neistrcavanja u odbranu posle promasaja u kontri.
Ali ok bilo pa proslo dosla su druga vremena :wink:
 
Последња измена:

Cober

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
291
Reaction score
7
Svaki put mi je uzivanje citati komentare od Moraelyn i Magnifico.:clap
Vidi se da strucno poznaju kosarku i valjda sve svjetske igrace koji igraju basket.:respect
Jedino Moraelyn se rijetko javlja. Ali zato ga jos i vise postujem, jer pise samo kad ima sta reci.
Ja cu pozeljet dobrodoslicu pojacanjima kad to i zvanicno postanu.
Ali u triling DTD ja ne sumnjam.:napred Partizan
 

Crni Djordje

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
165
Reaction score
5
Апропо ове приче око Робертса и Гиста, и мени је Робертс дражи од њега пре свега због пожртвовања и односа према кошарци како на терену тако и ван њега. Али се не може оспорити Гистов учинак који није био мали, имао је 6,9 скокова по мечу, али још занимљивије шутирао је тројке у групној фази 12/20 илил ти 60% самим тим имао је најбољи проценат у евролиги. Донео нам је нек веома битне победе, против Прокома за пролаз поеном у последњој секунди из офанзивног скока. Али је знао да срља у нападу леђима кад крене, или на продор па изгуби лопту, али још више ме је нервирао што је знао да се не враћа и да клоне духом, а о изласцима и напијању нећу да причам.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top