Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.373
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Danas sam pricao sa zastupnikom doticnog pulena,meni je dr ago sto ga nismo doveli,samo iz meni znanih razloga,iako ima sigurnih 15+ poena na svakom mecu u rukama. A evo da vam prenesem da smo mogli da ca dovedemo u avgustu za manje od 200k,posle je dobio tri ponude od 250 i tu se prica zavrsila...
Za ovog odoma mi je njegov menadzer pricao(tj gen.menadzer te agencije koja ga zastupa),da je ogroman potencijal u svakom smislu i da bi kod duleta verovatno eksplodirao... I da je takozvani kombo,a da bi u evropi lagano igrao samo na kecu...
Mada to nista nemora da znaci,isto mi je rekao za njegovog almonda koga zvezda tera da je sa dve akcije i bloka za njega po utakmic na 10+ svaku,dobar u odbrani i skoku,cale mu bio vojno lice i odrastao po vojnim bazama on na toj disciplini,ima vec ime u evropi,spanija,italija itd pa opet corak kod mutiranih limenih ganfera...

Ma definitivno je svaki amer, koji nije vec dokazan u evropskoj kosarci, macka u dzaku. Nema pravila, lutrija prava...treba mnogo stvari da se poklopi da bi se isplatili kako treba...
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Ma jebiga, postoje razlozi zasto neko nije draftovan i zasto ga nije "marnula" neka ekipa puna para kada vec nije draftovan. Uopste nema govora da je uzasno tesko "ubosti" dobrog Amera...
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
;

Ne znam brate, verovatno je postojao četnik Mile, ali i da je Kitić, ne sećam se da smo ga silovali, ali ne garantujem :D.

Sve u svemu, bitna je ta četvorka, toliko vapimo za njom. U igri koju mi forsiramo, gde se dosta gura pod koš, bitno je da ima ko da širi, da se ne spusta sa te 4 na pomoć ostavljajući dotičnu da sam stoji... A i da ume da da kršten lob pas.
Ne sećam se da je Gorodon od početka sezone jednom to uspeo da uradi.

A cetnik Gurovic Suzana Milan, sa mogucim nadimkom Mile?
Slazem se za sve ostalo, i prekidam off.
Greh je ovu ekipu ne pojacati sa dva stranca koja ce pomoci deci da nas dovedu tamo gde nam je mesto.
 

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
Ако Тори може да држи одбрану, умири ритам и погоди за то време погоди коју тројку и упише асистенцију, ја сам презадовољан. Мислим да је Лео видно потентнији и квалитетнији, тако да мислим да ће минутажа прелазити на његову страну како време буде одмицало.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Ne znam šta je planirano ove godine, ali što kaže Grba, ne dovodi Dule strance da budu vodeći igrači, nego da dopune tim sa nečim što tim do tada nema. Konkretno, američki igrači pre svega donose fizikalije, eksplozivnost, brzinu, skok, tranziciju...Tu se Tori potpuno uklapa, a i Gordon je prilično ok što se tiče fizike.
Ono što me iznenadilo kod Gordona je odbrana na granici stupidnosti i potpuna tehnička neškolovanost u napadu. Ipak, i ovakav kakav je, mogao bi solidno da se iskoristi, ako Dule ne nađe bolje rešenje za manje pare. Mislim da ga do kraja oktobra nećemo škartirati, a veoma je moguće da mu Split bude poslednja utakmica za Partizan. Tori je skroz druga priča, nije uopšte sporan, on će njegovih 10-12 minuta da odradi odlično.
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
I ja sam takodje misljenja da ce se Tori bolje uklopiti od Gordona,i mislim da ga ne treba olako otpisati,jer moze da igra odlicnu odbranu(a odatle sve i polazi),da tih 10-15 min koje provede na terenu "udavi" protivnickog igraca,jeste da lose igra pik,da ima slab ulaz,ali opet vise mi se uklapa u hemiju tima,jer je spreman da pogine za ekipu.Sto se tice Gordona,po meni 80% sansa je da ce se raskinuti ugovor sa njim,jer ocigledno on nije navikao na ovakvu kosarku sto mi igramo,a tesko prihvata promenu,posto je doveden na godinu dana,cenim da ga ne treba forsirati do besvesti,jer necemo imati koristi od toga sto ce u maju podici formu,i fakticki naplatiti duplo nas trud koji je ulozen u njega,ja se naravno nadam da ce on proraditi,i da ce biti ta cetvorka koja je potrebna nasem timu,jer nisam pristalica raskidanja ugovora,ali ako bas mora,onda neka bude tako,uostalom sve ove godine verujem u Duleta,pa ne znam zasto sada ne bih...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Вероватно је неко већ поставио ову вест (Је-Не-А ?), што је мени по свој прилици промакло, али ипак да још једном констатујем да је утакмица Партизан - ЦСКА преношена на НБА ТВ, као Euroleague game of the week.
Да на то додам и опаску са једног кошаркашког форума, где неки Амер пише како управо гледа меч Евролиге између неких Партизана и ЦСКА, нема појма о коме се ради ни да ли је исправно написао имена тимова, али да му се чини да та Евролига није далеко од НБА лиге!!
Његову необавештеност је покушао да поправи неки Грк констатацијом да је ЦСКА један од најбољих европских тимова, а да Партизан не прибада баш самом врху, додајући нажалост.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Realno gledano i ne pripadamo samom vrhu... ni finansijski ni po postignutim rezultatima. Kad redovno "prođemo" Top 16 i budemo među osam najboljih, tek onda možemo da kažemo da smo krem Evrope, a to smo uraili samo 2-3 puta i jednom otišli na Final 4. Premalo je to da bi nas bilo ko shvatio kao neki "krem Evrope". Da nas se mnogi plaše, to stoji, jer smo mnogo zajebana ekipa. Nikad se sa nama ne zna i nikad nije sigurno da će nas dobiti makar igrali u gostima, a o Pioniru da ne pričam.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ekipa koja u kontinuitetu postiže top rezultate,koja je u poslednjih 5 godina na svim listama u top 10 koja iza sebe ima 4 f4 i jednu evropsku titulu,šta je nego krem evropske košarke?
Možda nismo klasa Makabija,Pao-a,CSKA i Reala ali da smo u vrhu jesmo!
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
I ne samo to, krem Evrope ne znači samo postignuti rezultat. Klub koji ima trofeje, istoriju, koji je košarci podario mnoge vrhunske igrače i to i dalje čini, koji ima veoma košarkaški obrazovanu publiku, koga poštuju najveći i za kojeg svi znaju je krem Evrope.
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Tesko je sad proceniti sta je to krem ili nije, ali je cinjenica da smo za Duletovog mandata od 2006. do 2010. cak tri puta uzastopno bili u TOP 8 od cega jednom i na F4. Takvim rezultatom i kontinuitetom mogu da se pohvale jos maksimalno dve, tri ekipe poput Barselone, CSKA ili Panatinaikosa (mada oni zbog nas ne mogu :D).

Ako i nismo sam krem, onda smo izuzetno ozbiljan evropski tim, koga niko ne sme da potceni ni najmanje. Narocito od kako se vratio Vujosevic.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ekipa koja u kontinuitetu postiže top rezultate,koja je u poslednjih 5 godina na svim listama u top 10 koja iza sebe ima 4 f4 i jednu evropsku titulu,šta je nego krem evropske košarke?
Možda nismo klasa Makabija,Pao-a,CSKA i Reala ali da smo u vrhu jesmo!

Niko i ne kaže da nismo u vrhu, ali biti u vrhu i biti "krem Evrope" su i te kako dva različita pojma. Da li smo u top 10 nisam baš siguran, ali tu smo negde... među top 16 definitivno jesmo, a to smo pokazali dosta puta.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.373
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ih gazda...pretera ga malo. Nema u kosarci kao u fudbalu iz svake zemlje po nekoliko odlicnih klubova pa da je situacija takva da smo daleko od ostalih.
Cska, Pao, olimpijakos, Barca, Real, Makabi...eventualno montepaski i mi.
To su evropski najbolji klubovi, sa najboljim rezultatima kroz istoriju, sa najvise trofeja, sa jednostavno najznacajnijom ulogom u kosarci. Svi ostali spanci i italijani koji menjaju imena na 2,3 godine+turci, su po pravili samo instant klubovi ispred kojih je pre jedan zalgiris npr.
Tako da itekako da smo u top8 Evrope
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
Gazda :eek::eek::eek:

KKP definitivno po svim parametrima (osim finansija) jeste u top 10 evropskih timova !!!

tu nema nikakve dileme...

uostalom,bilo je neko istrazivanje (mislim da su u pitanju ameri) pre par godina gde je KKP je po igracima i trenerima koji su bili u njemu,po onome sto su oni kroz svoju karijeru osvojili,koje igrace dali u NBA ligu - NAJUSPESNIJI TIM U EVROPI !!!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Mi smo evropski košarkaški GIGANT. I to je jedna skroz realna i objektivna ocena, ovde nema ni trunke navijačke ostrašćenosti.

Mi kao klub postojimo istina od kraja 2. svetskog rata, ali ako računamo period otkad je ZAISTA naš KK krenuo da postaje veliki - to je period od 1973-1974 (kad su došli Kića i Praja i kad smo igrali finale a onda i polufinale izuzetno jakog Kupa Radivoja Koraća) pa do danas. A to je samo nepunih 40 godina. Kažem "samo" jer NIJE NORMALNO šta je ovaj naš KK uspeo da učini za tih 40 godina, koliko je trofeja osvojio, kakve je velike pobede slavio, koliko je izvanrednih igrača i trenera "izbacio", kakav je imidž sebi stvorio - u svim državama u kojima smo živeli, širom Evrope, a vala i u svetu!

Mi smo GIGANT...EVROPSKI GIGANT!

A to što nemamo para, što sečemo dupe i krpimo uši - to je već nešto drugo, ali...to samo još više potvrđuje kakav smo mi GIGANT jer i u totalnoj besparici pravimo tako velike stvari. Tako nešto može samo KLUB-GIGANT!
 

Zagor

Guest
Па ето, видећемо како ће грчки клубови претурити беспарицу преко својих плећа. Истини за вољу, грчка кошарка никада и није имала свој центар у Атини, док новац није улетео у толикој мери, па се надам да ће колега кога помиње Професор имато прилике да упореди ко се како сналази у којој ситуацији и где лежи права вредност...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top