Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.544
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Гледајући овај очајни Партизан без Илића капитена, мислим да ћете се већ следеће сезоне многи сложити са пар нас, да је пуштање Кецмана ове сезоне било прави потез и да ћемо више добити у стварању играча који ће бити одговорни у завршници него што смо изгубили и што ћемо изгубити.
 

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
Ne moze Stojance ceo zivot da se vozi bajs sa pomocnim tockicima. Mora jednom da se presece i da se skinu, pa posle toga moze da te ukenja da ne padnes vise nijednom, ali velika je verovatnoca da ces se prosuti nekad. Sad je opet razlika koliko ces srece imati, da li ces se prosuti na mekoj travi svog dvorista ili na nekom raspalom hrapavom putu gde ce ti puci da ne kazem sta, pa ces taj pad pamtiti i godinama.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.544
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
:clap
Управо то сам и говорио и кад је отишао Кецман. Врло вероватно да би много боље сезону одиграли да имамо таквог кошаркашког мајстора у екипи, али мислим да на дуже стазе много добијамо.
Мени је било генијално како су Богдан и Лео изгледали против Воше као неки искусни тридесетогодишњи играчи док су игри били наши клинци, али прави клинци пошто су у нашој екипи сви клинци :D
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
A jesmo li preboleli Gordanov odlazak? Beše ne priliči kluba kao što je Partizan, da mu najbolji igrač odlazi u jeku sezone. Koliko stranica je samo napisano o tome...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.544
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Такве ствари нису мојих руку дело, али и даље стојим иза свега што сам написао тада. То размишљање нема никакве везе ни са резултатима ни тим што сам се надао да ће Жофри позитивно реаговати на минутажу, али нисам имао појма да ли ће...
Нити сам рекао тада да ће цела сезона пасти у воду, нити сам после дербија рекао да освајамо, не концетришем се никад на једну, две, три утакмице.
Видим куда све ово иде ( у позитивном смислу) само ме не знам када ћемо достићи максимум и колико ће од тренутних играча постати играчи у правом смислу те речи, имам неке пикове али да не ширимо безвезе.
Када је Жофри дошао рекао сам да је одличан потез на дуже стазе, али да је ове сезоне мачка у џаку може да сабије а може да не покаже ништа посебно( постоји архива). Чак мислим да ни сам Дуле није могао да зна како ће се пнашати када добије велику минутажу, јер једно су тренинзи, а друга утакмице. Могао је само да претпостави, а у томе је сигурно један од најбољих када се ради о играчима.
 
Последња измена:

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
Pa znas kako, jesmo prividno ozdravili, mozemo da izadjemo napolje na fudbal, ali da li ce da nam se vrati za par dana taj virus kao jos gori, pa da nas sasece ili smo skroz ozdravili, vreme ce pokazati. Prastajte sto kenjam, dosao mi momenat:D Cekam kraj sezone (sa epilogom kojim se nadam od pocetka sezone) pa cu bas onako posteno da se iskenjam, tako da spremajte tone toalet za 2 meseca:D
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.002
Reaction score
3.737
Локација
Normalno je uplašiti se u takvoj situaciji i pisati da smo gotovi bez svog, realno, najboljeg igrača ove godine. Ali niko lud nije mogao da očekuje, odnosno da zna da će Lovernju itekako prijati ova nova uloga i veća minutaža u timu. Sad kad gledam, po meni (nekoliko dana punoletnom momku koji "pika basket ispred zgrade" :D) deluje bolje Lovernj od Gordona. Pogotovo zato što može itekako da opali za tri, pa dobijamo i na širini sa njim.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Mislim da je Dule na treningu mogao videti da li Gordon vredi da dobije dve plate više od ostalih igrača, i da je zato presekao, iako je mogla da se pozajmi kinta. Samo malo strpljenja i vere u nešto, što se do sada ko zna koliko puta pokazalo ispravnim i opravdanim.

Tamo gde je strah, tamo živi mrak.:D
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Steta sto se dokumentarac nije zavrsio posle pobede nad mutantima i tako pokazao svetu da se rad i prelazak u KKP isplati ovako glupi stranci nece shvatiti nista kad vide da smo na kraju ipak izgubili. :D Sinoc kasno odgledah i pod tim utiskom u san mi se stvori Bertans kako odlazi iz KKP nezadovoljan zbog nekih stvari . hahah
Cudi me da je Dule dozvolio da se snima ovakva stvar iako nije nista spektakularno prikazano.
Eh da je pravde na svetu ne bi mi dominirali 11 godina samo u ciganliji nego i u evropi!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.544
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Па то стоји, та процена је сигурно била добра да се џаба не јури нешто на силу ако имамо другу опцију, моје тадашње писаније се на нешто друго односило.
Наравно можда су нам се и силни промашаји вратили у виду среће која нас је погледала у том тренутку. Регистровали смо Гордона, десило се шта се десило улетео Жофри и остало је историја.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Lovernj je na pravom putu. Ne zaboravite da je on prakticno tek poceo da dobija znacajniju minutazu i da tek treba da proigra. Ja ocekujem i siguran sam da ce kosarkaski gledano, eksplodirati. Ima u ovom timu Partizana igraca koji ce nam dati jako puno u buducnosti. Dace nam i na parketu ali i u kasi, sto je jako vazno jer kao sto rece nas predsednik, cilj je da prezivimo....a u tom prezivljavanju kao i do sada pokupicemo po koji trofej...da ponovim, 'po koji trofej' :)
 

klavijatura

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
222
Reaction score
32
Локација
Pionir
Jedna poruka svim našim momcima ! :)
dule-vujosevic.gif
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
KK Partizan za akciju Jedan tim

Košarkaški klub Partizan priključio se akciji Jedan tim (One team) kojom evroligaški klubovi poboljšavaju integraciju dece bez roditeljskog staranja u društvo.

15224806385162bd9c9cae6831981746_640x399.JPG


U akciju Jedan tim uključeno je 15 timova Evrolige, a Partizan će u narednih 12 nedelja raditi sa decom iz doma Drinka Pavlović sa kojom sarađuje više od deset godina.


Štićenici te ustanove, uzrasta između šest i 14 godina, treniraće sa stručnim štabom omladinskog pogona Partizana, imaće priliku da se upoznaju i sarađuju sa seniorskim prvotimcima, a biće i gosti na nekim utakmicama.

Kapiten Partizana Vladimir Lučić rekao je da mu je velika čast što će moći da pomogne tom projektu čiji je ambasador.

„Ovo je novo iskušenje za mene, predstavlja veliku čast. Imao sam sreću da igram pred mnogo ljudi, a najlepši deo publike su deca. Voleo bih da im na ovaj način, pre svega, usadimo ljubav prema košarci“, rekao je Lučić.

Menadžer projekta Partizan Jedan tim, koji se realizuje pod pokroviteljstvom Telekoma, Milan Ćirilović rekao je da to neće biti jednokratan projekat.

„Ovaj projekat neće stati po okončanju 12 nedelja, već ćemo posle letnje pauze naći novu grupu dece za saradnju. Planiramo da sa njima sarađuju i deca iz Drinke Pavlović koja će sad proći i da to tako stalno ide u krug. Oni će u četvrtak prvi put doći u „Pionir“, a mi smo im spremili dresove sa imenima na leđima i patike, tako da se osećaju kao pravi košarkaši“, rekao je Ćirilović.

Predstavnik Telekoma Marija Bošković rekla je da se ta kompanija ni u jednom trenutku nije dvoumila da podrži projkat, pošto ima dugu tradiciju takvih akcija.

Partizan je napravio sajt o tom projektu, a svaki trening će biti otvoren za medije.
Već je Pionirko pisao o ovome.
Svaka čast, sjajan način da se pokaže i humanist i da se pokaže da smo institucija evropske košarke. :clap
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Jeste, pomenuo sam vam pre 7-10 dana nešto na tu temu, eto kreće sve to polako sa konkretnim stvarima...(evo još jednom linka sa sajta Evrolige: http://www.euroleague.net/one-team) ...lepo, lepo...bravo Partizane, bravo INSTITUCIJO naša! :clap

-----------------------------------------

Biće uskoro još nekih lepih vesti iz KK, vesti koje će mnoge obradovati...

Nije vezano ni za kakva pojačanja, nije vezano ni za kakav dolazak nekakvog velikog sponzora, nije vezano ni za nekakvu Evroliginu "A"-licencu ili nešto slično :)D), ali...opet ćete se obradovati...:wink:
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Svaka čast klubu na akciji! Iako nije lepo tako posmatrati, ako gledamo ovaj projekat kroz neku mogućnost osiguranog učešća u Evroligi naredne sezone, ono što mene najviše buni je ovo ‚‚Telekom Srbija". Odakle se oni uglaviše tu? Mi smo mt:s, to je ok, a zna se ko je Telekom... :confused
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.464
Reaction score
41.151
Локација
Žrnov
Pa života ti jesi ti svestan da je MTS i Telekom isto?!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Najtačnije:

mt:s mu dođe kao "dete", a Telekom mu dođe kao "tata"...

mt:s je deo Telekom Srbija...
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Života mi da je ovako kako je Je-Ne-A napisao, što i dalje ne objašnjava kako je ‚‚tata" upao u kombinaciju. Ako smo mi kao gigant izabrani i prepoznati od strane Evrolige, čemu služi satelit? Lepo je što su humani, ali se plašim da to nije glavni razlog.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Nemaš čega da se plašiš, priča je skroz čista a Telekom Srbija značajno finansira tu priču.
Ustvari, ne da nema čega da se plašiš, nego čak naprotiv...:D...ako si naravno navijač INSTITUCIJE, što verujem da jesi...:D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top