Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Sa Anđušićeve svadbe:

2rppb0o.jpg


I ovom čoveku po okončanju karijere treba ponuditi funkciju u klubu... Ma koliko da sam posle cirkusa u Vršcu svojevremeno bio kivan na njega, za ove dve godine me je totalno kupio.

Brat Rale, šta god odluči za nastavak karijere, srećno mu bilo! :clap
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Mi bez Pere i Kecmana ne mozemo kakav god tim da imamo..Bez tog iskustva i bez tih (da me zene izvinu) mu*a ne moze Partizan puno!
dakle, zadrzati doticne kako znate i umete..jedan da fura jos celu seoznu, a drugi da ulazi kao dopuna kad je najbitnije..
a podjednako bitno tome jeste pod hitno naci naslednike ove dvojice...Partizan bez takvih igraca tesko da moze bilo sta...
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Sad sam dosao sa utakmice U20 Reprezentacije u kosarci(Dzikic ih vodi inace), igramo sa Izraelcima, inace Fince razbili sa preko 30 razlike. Naime nz u koju temu da stavim , ali tice se KK Partizan , jer igraju 4 igraca nasa. Miljenovic sasvim solidan mada sam vise ocekivao od njega, ima dobar prodor. Bogdan Bogdanovic , imao jedno brutalno dobro kucanje i odlicno odigrao 1 poluvreme samo mi nije bilo jasno sto nije hteo da sutira kad je sam. Ivan Marinkovic 2 kucanja igrac je odlican, skocan , brz , samo malo je mrsaviji. Jedino je Besovic skroz podbacio , jako slabo odigrao , ali kad je u reketu vidi se strah da se ide na kos :D

Po svemu sto sam video , imamo jaku lepu buducnost!

ps. Ako sam pogresio temu , prebacite :)
 

mr Kiza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
444
Reaction score
16
Ove sezone se videlo da Bozic vise jednostavno ne moze da igra kosarku na zadovoljavajucem nivou. Mudra je odluka da se povuce, u protivnom bi se samo ponizavao i padao u ocima navijaca.
Kecman je definitivno u boljem stanju, on bi mozda mogao da izgura i ovu sezonu, voleo bih da ga vidim.
Rasko je veliki borac, ljudski bi bilo da mu se ponudi da ostane, ali pitanje je koliko pare tu igraju ulogu, a mi nazalost nismo humanitarno drustvo.
Vardu bih voleo da ponovo vidim kako igra, on je pokazao da jos uvek moze da pruzi solidne partije.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
za bozica i za nas bi najbolje bilo da bude pomocnik vujosevicu, a sto se tice kecmana tu je stvar drugacija.
on vise ne moze da igra odbranu na nekadasnjem nivou, ali je jos upotrbljiv u napadu.
dosta bi nam znacilo njegovo iskustvo u trnutcima kada se lomi utakmica.
voleo bih da ostane jos jednu sezonu
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Božićevo iskustvo na terenu je od neprocenjivog značaja. Mi uglavnom igramo poslednjih sezona sa plejmekerima iz Amerike, a oni kao po pravilu ne znaju da organizuju napad na zonu.
Za taj segment igre, Pera je nenadmašan. Uz to postoji milion sitnih detalja, koje Pera rešava i prepoznaje savršeno. Trener na parketu. To ni jedan drugi igrač KK Partizan ne ume kao Pera. Kada smo u minusu, kada nemamo igru, u teškim utakmicama, na gostovanjima, u mečevima protiv Beograd Dive, u svim prilikama kada se američki plejmejkeri izgube i ostave ekipu bez igre, Pera izvadi situaciju. Ako plej ne funkcioniše, cela ekipa ne funkcioniše. Pera kao lažni plej se snalazi maestralno, jer košarka je misaona igra.
Dule Vujošević bi morao bar još dve sezone da drži Peru u ekipi, u suprotnom pravi veliku grešku, ne znam sa kojim pobudama. Ako odluči drugačije, Pera će sigurno izabrati da igra negde drugo, ne verujem da će završiti karijeru bar još dve sezone.
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
850
Reaction score
643
Па сад баш 180к не верујем да ико има у овој нашој кошаркашкој екипи, сигуран сам да се на прсте једне руке могу набројати наши играчи који су пребацивали ову суму у претходних пар година! Што се тиче Пере, не знам, греота ми да га се тек тако одрекнемо, могао би да се врти у екипи, да буде некад у 12, некад не, по процени, али било би лепо да је уз екипу, е сад те паре, не знам како ће се договорити, али неку велику или осредњу лову он нигде не може да узме, што значи да би могао бити уз екипу по овој мојој замисли! КЕЦМАНА би ја задржао, па шта кошта да кошта, он је до сад сваки цент оправдао код нас, а у мојим очима је дубоко у претплати! Морамо га испратити, засдужио нас је!
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Kecmanu je ponudjen novi ugovor i ima ponudu Dodika za njegovo mezimce KK Igokea.

Najverovatnije Varda menja Raska.

Dragance je blizi ostanku nego odlasku.

Sa Bozicem tek treba da budu ponovo vodjeni razgovori vezano za buduci status u klubu.

Da se korigujem oko Bozica i Kecmana. Doslo je do zastoja, zato sto ce nam izgleda uleteti jos jedan talenat spolja.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ma nema sanse da je pera imao 180k... znam da su po forumu kruzile informacije da su roberts i bo imali po 150k godisnje..
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Jos jedan talenat spolja? Da se ne preteruje malo, Andjusic, Bogdanovic, Miljenovic? Ko ce da kontrolise svu tu "decurliju" ako Pera i Kec ne produze, jako je vazno da imaju nekog iskusnijeg pored sebe, pogotovo za bekove? Mogli bismo prvi put da dodjemo u situaciju da nam Milosavljevic i Lucic budu najiskusniji igraci sa 2 godine u klubu...
 

Burinski

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
173
Reaction score
26
Tacno je, talenata nikad dosta, ali ko ce stati na loptu. Narednu sezonu u Jadranskoj i Evroligi je preveliki ulog da mozemo da se oslonimo samo na talente. Ulog je i takmicarski i finansijski.

Pomenuta je ovde i mogucnost povratka Ratka Varde, koji pored igrackih kvaliteta moze doneti i iskustvo i to bas na spoljnoj liniji, jer mnogo voli da sutira trojke. Ne znam dali Dule zeli bas taj profil petice, a isto tako ne znam dali se Varda s godinama i smirio. Mislim da je vazio za izbuvljiv temperamenat koji lako plane, a to ga opet dovodi u klinc sa Vujosevicem.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Ma Pera...Ljudi, neka je on mladji od Kecmana, ali njega su godine stigle i on vise nije u stanju da prevede loptu preko pola protiv malog Cove!!! Treba mu u proseku 12-15 sekundi da stigne na poziciju iz koje moze da se pocinje akcija, i sta onda da pricamo o tome kako on moze da doprinese igri? Kao iskusan, vidi sto drugi ne vide, moguce...ali on to jednostavno nece imati priliku da pokazuje vise jer fizicki to nije u stanju. Isto vazi i za odbranu, Pera je uvek voleo da odbranu igra rukama umesto nogama, ali od kako su noge zakazale, hvatanje igraca rukama je postao njegov omiljeni nacin da zaustavi napad.

Ako Pera hoce da igra jos jednu godinu, treba mu dati sansu...da bude 12. igrac koji ce tu i tamo videti neki minut. Da unese energiju, nabije neku trojku, i to je to. Ocekivati da nam on opet bude rezervni plej je suludo. Samo bih rekao da je to vec moglo MNOGO da nas kosta ove godine u finalu...
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Vesterman prvo pojačanje Partizana mt:s!

v250384p0.jpg


Supertalentovani francuski plejmejker u ponedeljak je raskinuo saradnju sa Asvelom i nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa crno-belima.


Predrag Danilović i Duško Vujošević najavili su prošle nedelje da će Partizan mt:s u sezonu 2012/13 ući sa podmlađenim sastavom, ali dovoljno kvalitetnim da odgovori ambicijama trofejnog kluba.

Temelj takvog tima trebalo bi da bude perspektivni Francuz Leo Vesterman (19 godina, 198 cm), koji je mladi reprezentativac svoje zemlje i legitimni NBA prospekt.

Vesterman je prošao četvorogodišnju školu u čuvenom Insepu - koji je regrutni centar za najtalentovanije francuske košarkaše - a prethodne dve sezone nosio je dres Asvela.

Prema rečima menadžera Miodraga Ražnatovića, Vesterman je "sjajan šuter, sa odličnim pregledom igre i smislom za asistenciju".

Zimus je u Portlandu bio ključni igrač u pobedi Selekcije sveta nad vršnjacima iz SAD u tradicionalnom "Najki Hups Samitu".

Vesterman bi u Partizanu mt:s, zajedno sa Nenadom Miljenovićem, trebalo da formira najperspektivniji tandem organizatora igre u Evropi.

Iz Humske 1 stiže i vest da će prvi Vujoševićev asistent biti iskusni Velimir Gašić.

Pošto je Milan Minić odbio ponudu zbog želje da samostalno radi u inostranstvu, prazninu je popunio strateg koji je u sezoni 1991/92 pomogao Željku Obradoviću da dovede Partizan do titule evropskog prvaka i "triple krune".

(MONDO)

Neki info?Ima li istine, kakav je igrac?
 

Zagor

Guest
А интересантно је и ово за Гашића...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.769
Reaction score
55.461
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Vesterman prvo pojačanje Partizana mt:s!

v250384p0.jpg


Supertalentovani francuski plejmejker u ponedeljak je raskinuo saradnju sa Asvelom i nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa crno-belima.


Predrag Danilović i Duško Vujošević najavili su prošle nedelje da će Partizan mt:s u sezonu 2012/13 ući sa podmlađenim sastavom, ali dovoljno kvalitetnim da odgovori ambicijama trofejnog kluba.

Temelj takvog tima trebalo bi da bude perspektivni Francuz Leo Vesterman (19 godina, 198 cm), koji je mladi reprezentativac svoje zemlje i legitimni NBA prospekt.

Vesterman je prošao četvorogodišnju školu u čuvenom Insepu - koji je regrutni centar za najtalentovanije francuske košarkaše - a prethodne dve sezone nosio je dres Asvela.

Prema rečima menadžera Miodraga Ražnatovića, Vesterman je "sjajan šuter, sa odličnim pregledom igre i smislom za asistenciju".

Zimus je u Portlandu bio ključni igrač u pobedi Selekcije sveta nad vršnjacima iz SAD u tradicionalnom "Najki Hups Samitu".

Vesterman bi u Partizanu mt:s, zajedno sa Nenadom Miljenovićem, trebalo da formira najperspektivniji tandem organizatora igre u Evropi.

Iz Humske 1 stiže i vest da će prvi Vujoševićev asistent biti iskusni Velimir Gašić.

Pošto je Milan Minić odbio ponudu zbog želje da samostalno radi u inostranstvu, prazninu je popunio strateg koji je u sezoni 1991/92 pomogao Željku Obradoviću da dovede Partizan do titule evropskog prvaka i "triple krune".

(MONDO)

Neki info?Ima li istine, kakav je igrac?

Хахахаха
каже ми друг да је прочитао на неком форуму, ја као у фазону, пусти дебили лупају глупости. Знам да му је Мишко менаџер, али ово је превише и за нас.

Ако је ово истина, Дуле за две године напада опуштено ЕЛ :D
Дечко је већ одличан играч, а може само да напредује.
Играчина.
 

Chetnik

Banned
Учлањен(а)
27.08.2007
Порука
756
Reaction score
9
Локација
Beograd
Evo i Tegi objavio za ovog Vestermana, mislim da je onda to to http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8830. Ne znam sta da kazem, cudno mi je malo to sto su i on i Miljenovic tu, sumnjam da ce nasi da se odluce da igraju sezonu sa 2 "klinca" na pleju, a opet nelogicno mi da ce da dovedu jos nekog na pleju, pa da imamo 3 igraca na jednoj poziciji koji se rotiraju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top