Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.445
Reaction score
12.003
Локација
Beograd
Bravo za Sasu,odigrao je onako kako se ocekuje od njega,Milutinovic i Dalo su me prijatno iznenadili,Luka podseca na nekadasnje dane,Maki standardan.Drago mi je sto nismo zapinjali da odemo preko 20,znaci da tipujemo na limenke u polufinalu :D
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.532
Reaction score
4.165
Локација
Ljubljana
Bravo crno-beli :clap

Odlicno odigrana utakmica i vazna pobeda. Idemo dalje :partizan_fan:
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Uz pomoc stapa i kanapa guramo dalje!!!Neverovatna pobeda,bez pleja,bez Murica,Tepica,Macvan se drzao za rame....

Vujosevic je jos jednom pokazao da je majstor za limitirane sastave i igrace.Ovo sto smo dobili je kljucni korak ka cetvrtom mestu.Svaka cast na velikoj borbi tako se igra za Partizan!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.501
Локација
Topèidera lepša strana
Crno beli bravo bravo!

Mačvan, SP i Gagi vođe kolovođe. Posebno pominjem Andića, to je to, bez mudrovanja, ćoškarenje i pišanje po sirotinji. :clap

Po meni solidna partija Milutinova u najvažnijim momentima, i još jedna obećavajuća partija Milutinovića. Odlična mu je odbrana, ima muda i inicijativu. To se ceni.

Sledeća Olimpija. Pali se mašino, vreme ti je.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.497
Reaction score
13.554
Локација
tamo daleko...
Odusevljavate se sa Dalom koji je tragikomican i koji nas zakopa kad god je na terenu... Nista se nece promeniti ni danas kad bude bio u igri

Lepo sam rekao da ce da ih iznabadabada. Dao je 8 poena, malo li je?:D

Dobrodosli u kliniku Duska Vujosevica. Klinike uglavnom lece ljude, dok ova klinika razboljeva neke neljude (mada su vec dovoljno bolesni, ali od viska glava ne boli), kojih mi nije bas zao. Do kraja sezone povecace se drasticno broj onih sto iz nemoci i zlobe bolesno mrze, jer nekome je zivot majka, a nekome maceha.

Fenomenalna odbrana u vecem delu utakmice, mogu da zamislim na sta ce to liciti kada se bude odlucivalo o trofejima. Sudijama se najebem majke sto su perfidno pokusale da nas ostave bez centara jos u 3/4.

Smrt fasizmu - ziveo Partizan!
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Sada su nam se vratile neke stvari od drugih utakmica u sezoni, i kamari njih kada nam je najvise trebalo nismo mogli do kosa, a veceras obrnuto... Koliko je trica palo bas onda kada nam je najvise trebalo i kada je Cedevita prilazila i pretila. To se zovu muda ko lubenice.

Macvan odlicna rola onako u globalu, Pavlovic i Andric tricama presudjivali Cedeviti i vracali razliku, Dalo i Milutinovic fine role sa klupe, a ceo tim je igrao dobro u celini.

Pravili smo u momentima dosta gresaka, ali smo nekako drzali rastojanje i nismo pobedu doveli u pitanje. Ona licna Gagica je smijurija svoje vrste, pada mu covek na glavu a on dobija licnu a posle i tehnicku... Posle je i Miutinov dobio smesnu obostranu sa Zganecom i to je rezultiralo time da nas je Bilan punio kako je hteo, ali na svu srecu nedovoljno. Sut nije hteo Cedevitu do pred kraj kada im ubacene trice nisu mogle pomoci puno. Sada da se sacekaju rezultati Olimpije i Cibone, pa da se ide dalje.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.636
Reaction score
13.779
Локација
Yaoundé
Odavno nisam bio ovako zadovoljan jednom našom utakmicom, jedino što me je Mačvan isprepadao. Sve vreme smo imali kontrolu meča. Malom Andriću srećan rođendan, čisto da se zna da Dule zna zašto davi :D

Što se tiče sudija, ne volim o njima, ali kada čujem imena ove dvojice Pukla i Bolthauzera, okrene mi se stomak. Večeras sam dobio još jedan dokaz zašto, a upravo sam jutros čuo neke interesantne priče o pomenutom dvojcu i nekim našim prethodnim mečevima.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.081
Reaction score
8.418
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ma tako je bre. sumnjao sam da mozemo do pobede ipak, Dule jos jednom dokazao sta znaci kada je on na klupi! Ovo je jos jedna cista njegova pobeda. Poslao je momke veoma motivisane na teren i oni su pokidali od prvog minuta. Nakon par minuta je bilo jasno d ami ovo ne mozemo da izgubimo. Odlican skauting smo odradili, kada smo na samom startu forsirali brzu igru iz tranzicije sto je ovoj ekipi cedevite velika mana i svi ih trpaju na taj nacin. Dok su se opasuljili i prilagodili vec smo bili na 10+ i to odrzali do kraja.
USpesno smo odbranili njihova dva tri pokusaja da se vrate u utakmicu i jednostavno bili sigurni i stabilni. Da smo pri kraju bili strpljivi i malo pametniji mogli smo da dobacimo i onih -20 iz prve utakmice, nego smo zasrljali i neke igrace sa manje minuta je povukla lopta i zelja da se nametnu.

Veceras su prosto receno svi bili dobri, ali bukvalno svi koji su ulazili u igru. Ovo je bila jedna velika timska pobeda u trenutku kada smo osakaceni povredama na bitnim pozicijama a i dodatno smo bili kada je na 13-14 min. do kraja i Gagic izasao za 5 prekrsaja!
pavlovic je vukao kad je trebalo. Dragan kidisao, Maki razigravao bolje nego mnogi plejevi. Andric ubacivao sve sto je mogao. Jeste on spor i cesto preko njega primamo poene ali njegovi sutevi preko ruke u trenucima kada smo bezidejni i istice vreme su zlata vredni i psihicki ubijaju protivnika!

Bravo momci, odlicna odbrana, velika borbenost, ogromna zelja...nema sta da se zameri!
Idemo dalje, sledeca je Olimpija i nakon 3 vezane pobede sam ubedjen da ne postoji ni 1% sanse da izgubimo tu utakmicu. To ce nam biti 4. trijumf u nizu koji nas vodi do 3. mesta...a i posle toga narendih 4,5 mozemo do pobeda!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Gledam ovu lakrdiju od licne+tehnicke Gagicu...

Nisam mogao da verujem da Gagiću sviraju ličnu. Mada, to je jedino veće sranje sudija na današljoj utakmici. Da čovek ne poveruje, dve utakmice zaredom da nas otvoreno ne uništavaju.

Opet su me naši iznervirali. Ovo je moralo da bude rešeno već u prvoj četvrtini. Očajan napad, a mogli smo imati celih +20. Doduše, kad god se Cedevita tokom utakmice približila imali smo odgovor, tako da nema mnogo šta da se našima zameri. :clap
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.532
Reaction score
4.165
Локација
Ljubljana
Na neki nacin stvarno steta da se nije ganjalo tih +20, to bi verovatno bila jedina sansa za to trece mesto ali sta je tu je... Meni se cinilo da ni nema neke velike zelje da se pokusa :D
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.188
Reaction score
2.829
Локација
Где год ОН да игра!!!
Tako je breeeeeeeeee! Mihajlo srećan ti rodjendan i svaka čast na prikazanoj igri, kako tebi tako i celom timu! O'ladio sam se živ kada je Mačvan sa bolnom grimasom na licu izašao napolje! Ostaje žal što nismo Djetiće dobili, ali što rekao Je-Ne-A, samo neka budemo četvrti ako Bog da, a nema sumnje i da hoćemo!

Samo da nam što pre stigne play i da se vrati rićMu, ima da se "onima" tresu gaće! :buhaha Dule je neverovatno bio smiren na tehničku Gagiću što govori da je svestan da govna mogu da ga drakonski kazne na eventulna istresanja na govna od sudija!

Moraće da nam se vrati ovaj pošten i mukotrpan rad bez dinara u džepu i sa svim problemima koji nas prate. Posle Krke i večeras Cedevite mi je pao kamen sa srca i više ne strahujem za ishod sezone! Radujem se nastavku sezone i narednim mečevima! :napred Partizan
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.081
Reaction score
8.418
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Opet su me naši iznervirali. Ovo je moralo da bude rešeno već u prvoj četvrtini. Očajan napad, a mogli smo imati celih +20. Doduše, kad god se Cedevita tokom utakmice približila imali smo odgovor, tako da nema mnogo šta da se našima zameri. :clap

Ponekad stvarno mislim da nas zebavas i teras kontru!? :D :D
Pa brate nismo igrali sa Solnokom ili MZT nego sa evroligasem koji je dobio Makabi u sred Izraela i imao jos 2 pobede pored. Repesine ekipe su uvek igrale jaku odbranu. Veceras je prstalo u odbrani na obe strane i cim su sudije pustile cvrscu igru odmah smo dobili krila.

Inace, malopre sam zaboravio da spomenem Duleta za dobro ponasanje. Posle kazne je mnogo smireniji i manje divlja nego inace, tako i treba ne nasedati na provokacije. To isto vidim cine i igraci, cim neko krene da ludi zbog sudija odmah mu pritrcavaju da ga smire. Svesni su svi sta nam rade i koji su im ciljevi i upravo to zajednistvo moze biti nasa najveca snaga!
 

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
Odlična odbrana, odličan meč, uprkos tome što smo desetkovani izostancima Tepe i Murića, dva nosioca. Bravo :clap

Svi igrači zaslužuju pohvale. Čini mi se da je ovo jedna od najboljih naših partija ove sezone.

Andreja me baš prijatno iznenađuje. Polako se vraća iz mrtvih, dosta će nam značiti. Vuče tranziciju, odigra solidnu odbranu, postigne poene iz tranzicije, pokupi koji skok. Odlična rola danas. :clap

Idemo dalje, sledeća je Olimpija!

:napred Partizan
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Strasna odbrana,strasan mec !!! Bravo momci.Polako se sklapaju kockice.Ejjjj Evroligasa tuci bez ijednog pleja i to rutinski...Svaka cast momcima
Jedino ostaje zal sto ih nismo nabili preko 20,a realno mogli smo ali onaj raspali Babic poludeo u zadnjoj cetvrtini.
Scena veka...niskoprofilni sudija duva Gagicu faul jer su ga zajahali :prekrsti ,a Boltauzer kaze Duletu da blage veze nema gde je ona budala videla Gagicev faul :buhaha Onda Boltauzer i Pukl krecu da jebu niskoprofilnog i udaraju kontru :buhaha Samo jebi xe xe
Idemo dalje.Neka se spremi Olimpija :napred Partizan

P.S. Ovaj tim +Tepa,Muric i plej...ima da kidamo kad bude doslo vreme samo tako

P.S.2 Andricu srecan rodjendan !!! :ziveli
 

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
978
Reaction score
312
Bravo crno beli!

Odlicna atmosfera u hali totalno je razoruzala Cedevitu u prvih 7minuta, a ostalo je novogodisnja carolija igraca i trenera Partizana...bravo breeee!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Idemo dalje za iste pare , daleko je prolece.:šal
 

Bergman

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2014
Порука
1.059
Reaction score
189
Локација
zapad
Dobro smo igrali, odbrana, naročito iz prve četvrtine za primjer. Nismo "očistili" međusobni skor, a i što bi, možda je slađe ovim putem ići, odlično je ovo, mašina se polako pali.. :D: Vujošević doktor taktike sa limitiranim sastavom kakav je bio danas. Cedevita se jeste dosta ispromašivala, ali ne zaboravite da je ovaj tim evroligaš, dobili su Makabi u gostima. Milutinov korektan, Andrić sve precizniji.. kako rekoh, pali se mašina, a u punoj snazi biće tamo negdje na proljeće, a još ako dođe kasni novogodišnji poklon u vidu pleja, huuh..

Sajt ABA lige nešto koči večeras.. evo ipak statistike, izvukao sam sliku:
http://i.imgur.com/7UYZ30z.jpg
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Nazalost puche mi link na pocetku druge cetvrtine i do kraja utakmice nisam mogao da nadjem nijedan dobar, tako da se nadam da ce ubrzo izaci snimak cele utakmice..

Tako da utakmicu necu mnogo komentarisati, vec samo cestitati na jednoj (ne)ocekivanoj pobedi s kojom smo mnogo blize play offu. Iz komentara ne vidim da se mnogo spominje, ali ja licno sam u toj prvoj cetvritini koju sam jedino odgledao bez problema, stekao utisak da su odziv publike i samo navijanje bili na jako visokom nivou (za ABA prilike).. i mislim da je i to jedan od razloga sto smo vec na pocetku stvorili tu veliku razliku zahvaljujuci kojoj smo i dobili mec...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top