Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.054
Reaction score
26.259
Локација
ante portas
Večeras nam je potrebna velika mudrost i hladna glava. Mora se izvršiti kontinuirani i ravnomerni pritisak na igrače fmp i sudijsku trojku. Na sudijsku trojku pogotovo i to preventivno na svaku odluku u korist fmp . Energiju sačuvati za dešavanja u toku utakmice .To je ključ. Napraviti atmosferu zbog koje će zažaliti što su došli u Pionir. Nek nas ista ona atmosfera iz slavnih godina pakla Pionira vrati tamo gde nam je i mesto u Evroligu.
 

ricpe92pfc

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
157
Reaction score
92
Pozdrav Grobarijo, ustadoh jutros, pijem kafu sa porodicom a mislima sam na utakmici, totalno odsutan, da mi je da sam bar prespavao do 20:30h.
Sve je receno u prethodnih nekoliko strana, svaka rec bi bila suvisna. Ali..
Momci u crno-belim dresovima, ne sumnjam da cete ostaviti srce na terenu, i poslednju kap krvi i znoja, poslednji atom snage u utakmici koja je ciganskim pickama biti ili ne biti, morate biti spremni na svaki vid provokacija. Kakav su olos, i za najmanji detalj ce napraviti sranje pa cak i po cenu prekida meca.
A vi, Grobari, pamet u glavu! I na svako sumnjivo ponasanje navijaca koji stoji pored tebe, obrati paznju i otvori cetvoro ociju. Picke koje se i provuku u Pionir nece birati sredstva u prelomnim trenucima utakmice da nam se useru u zivot (spominju odlazak sa terena ukoliko uleti ijedna baklja). Pa ko je lud od nas da unisti nepromisljenim potezom nasem klubu celu sezonu!? Samo pamet u glavu!

Nek' puknu glasne zice!
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Pa mogli su lepo Čovića delegirati.
Radović... Jel moguće bre ovo!? Za Javora ne mogu da se setim kako nam je sudio do sad ali Belošević i RADOVIĆ!!! Ma daaj!
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.106
Reaction score
15.896
Локација
Храм фудбала
Ја му више не смијем давати позитивне, помислит ће човјек да сам заљубљен :D Али ево нулират ћемо твоју грешку :D

Циганима и да човић суди, они кад изгубе нашли би му мане и гдје је гријешио. Нема њима судије да ваља ако изгубе, неко мора крив бити, а глупо је да ударе на "легенду" или далеко било на Радоњу :pickaciganska
Надам се да ће играчи остати мирни и да неће дозволити да их судије са неким својим грешкама "избаце" из утакмице, и да ће тај дио препустити Дулету, а он је већ научио како са говнима треба поступати.
Кад ће девет у пм :partizan_fan:
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.515
Reaction score
4.772
Локација
Na vještičinoj sisi
Gazi, kidaj, lomi i pobijedi Partizane moj! Sa vjerom u Duleta i momke do konacne pobjede!
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.462
Reaction score
4.867
Vidim da je glavna tema po medijima od juče nekakav video gde pokazuju kako nije svirano Milutinovu 11 faulova nad Bobijem... klasično spinovanje...

Da li je moguće da niko nije mogao napraviti kontra video gde bi se pokazalo koliko su nas pokrali, a materijala je na pretek, od nesportskih Đenke na Andriću i Lazića nad Tepićem, preko faula Lazića neposredno pre obostrane, do nekoliko nesviranih očiglednih faulova pod košem, posebno u situacijama 2+1...

Mislim da bi to mnogima zapušilo usta...

P.S. vrlo rado bih ja uradio tako nešto, ali nisam baš vičan u pravljenju video klipova...
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.296
Reaction score
18.554
Локација
Kej Republika
Jedini klip kojim njima treba odgovoriti je klip iz gaca naših momaka. Dati im taj klip kukuruza pa da ga glođu večeras.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.656
Ciganstine sto navijaju za fmp su takve cave i picketine da to nije normalno. Samo o sudjenju pricaju, placu i kenjaju non-stop o tome... Izvlace neke snimke i traze opravdanje u tome za njihovu kukavicku i losu igru. Neka, samo neka to rade jer ce im se obiti o glavu. To je sve znak nemoci. Dakle, oni kad izgube samo je zbog sudjenja. PICKE. To potenciraju ne samo sad nego citav niz proslih godina dok smo ih silovali i oterali im u zamrzivac pravu Zvezdu, dok smo pravili rezultate i u Evroligi i odlazili na fajnal-forove. Pa sta onda dalje reci o njima? Dno dna su uvek bili i ostali. Usrali su se tako jako i to se vidi iz aviona.

O njima dosta. Opet ponavljam, na nama je sve sad. Iskoristiti pozitivnu energiju i podrsku sa tribina, odigrati pametno i od pocetka jako kao prosli mec... moramo tako uci a verujem da je Dule sve to odlicno pripremio. Ajde bre da zgazimo govna i gotova stvar.
 

Chalmers

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
591
Reaction score
69
Vidim da ce hobit bobi danas sutirati 35 slobodnjaka...
Tokom celog meca a posebno za 1/4 ...zanemariti plej listu pesama i bukvalno na svaki napad pantera stvarati zaglusujucu buku da ne znaju gde su.
Hrabri patuljak coki frodo ce zaobilaznim putem preko zeleznika u drustvu vucica gej carobnjaka pokusati da poturi neku prevaru ali dzaba im sve.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.903
Reaction score
10.105
Ne znam kako neko moze da cita njihov forum. Ja samo od ,,skina'' na naslovnoj, tih nepodnosljivih i neprirodnih boja, dobijem osip, ne mogu ni da trazim da menjam, a kamoli citam. Da ne spominjem sta se cita sudeci po citatima ovde.

Sto se vecerasnje utakmice tice, da ne ponavljam, sve je manje-vise receno. Koncentracija na maksimumu, ne nasedati na provokacije i obratiti paznju da ubaceni elementi ne ubace nesto na teren.

Sto se klipova tice i izjava, ukenjali su se i sada pokusavaju da naprave dodatni pritisak.

Mada, na sudijsku trojku koja je delegirana veceras ne treba vrsiti nikakav pritisak.

Nas ,,brat'' sreten radovic, ilija koji uvek vaga sta je najbolje za njega i javor dokazan u prvoj , a i nekoliko puta ranije.

Da zbijemo redove, kompresujemo i recikliramo.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Srecno crno beli veceras ! ! !
Da imam vremena krenuo bih put pionira ovako vi koji idete odradite posao umesto mene.. :)

Samo jako i u meso,neka na kraju utakmice traze zube po parketu ! ! ! "Kalini" vratiti vilicu u normalu. Sve je to bagra koju treba gaziti i dok se moli za zivot.. Crknite cigani.

Srecno ! ! ! Pa da se pije posle meca :)
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
IMam radnu subotu, vrlo vazan poslovni sastanak, supruzi mi rodjendan veceras :).. Apsolutno ni na sta ne mogu da se koncentrisem danas, od kada sam se probudio samo razmisljam o ovome veceras.. Mada nije to klasicna euforija (sto je i dobro), vec jednostavno zelja da sto pre pocne, da pokazemo da smo bolji, malo euforije, iscekivanje 8+hiljada ljudi, ali malo priznacu i straha..

Cega se bojim veceras. Prvo, onoga sto se svi mi bojimo, sudija i nekog nepredvidjenog ili (ne)ocekivanog scenarija izreziranog sa njihove strane. Druga stvar, bojim se upravo ove i ovakve atmosfere, koliko god to apsurdno zvucalo. Bojim se da se jednostavno ne izgori u svemu tome..

Ako ove dve stvari budu pod kontrolom, ja sam zaista veliki optimista..

Dace Bog da sve bude onako kako ocekujemo...
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
верујем у момке,верујем у Дулета,верујем у хук са трибина
много је Дуле водио оваквих утакмица и зна како играче да припреми
искрено,више се бојим сутрашње утакмице него ове вечерас
верујем у обе победе,али чини ми се да ће ова вечерас бити лакша
карта је у џепу,грло се чува за вечерас,причам само колико морам
:napred Partizan
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Да ли се плашим?
Да, плашим се да нам се не измигоље из руку, да нам не исцуре кроз прсте......него....кад их ухватимо за врат, да стежемо и давимо до краја и онда само одгурнемо, тако задављене поред ногу на знојави паркет.
Да ли сам спокојан?
Да, наравно да јесам, јер ми и немамо куда друго него напред...иза нас је и тако само зид, пред који нас сваки пут поставе на почетку и који на крају, сваке приче, остане празан и безначајан, мали и невидљив, колико су празни, безначајни, мали и невидљиви они који су нас пред тај зид и постављали у јаловој нади да је то последњи пут.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Da ponovimo
Najbitnije stvari za koje moramo da nadjemo resenje ,a da pritom ostanemo bez neke kazne koja ce nas poremetiti

1. SUDIJE (mora da pripremi dv i Sasu ,Milutinova i brata da im je nalozeno da ih napune sa licnama do poluvremena)

2. SUDIJE ( pokusace takodje i sudije da isprovociraju reakciju publike tako da bez upaljaca i raznih sranja na parketu....samo urlanje i pritisak prve linije do terena)

3. SUDIJE :D (govna ce sve uraditi da izbace i DV iz ritma nekim tehnickim ili svesnim navlacenjem za cigane. To moze da bude cak i samo 1 ili 2 faula koja ce cela hala da vidi da nisu ,ili jesu ako je nas napad u pitanju ,a da oni ostanu nemi ,tako nem treba i DV da ostane ,a mi u prvim redovima cemo vec da odreagujemo kako treba )

4. PP -btw ova skracenica ne znaci protiv pozarni a. vec Prljavi Panteri:D . Dogorelo im je i ako vide da krecu kola nizbdo ne bi me cudila opet neka namera Blazica,Lazica i Kalinica sto se da resiti jedino nasom jakom igrom u meso i nasim specijalcima koji moraju da budu stand by , cisto da znaju da i mi mozemo da uvedemo specijalca u igru

and last , but not least:D

MI moramo da nadjemo put do mraka Mordora preko Orka Blazica i Kalinica,
Uruk-Hai Bobija
Sarumana Belosevica i Saurona Covica
Nece to biti ni malo lak put za druzinu prstena:D

Kada se vec frljamo sa mitologijom ne zaboravite da smo MI gospodari prstenova i da je kolega Colovic napravio realno ulje na platnu sa pravim mordorom, a onda ovi preko puta sve iskopirali i okrenuli naravno kao sto uvek i cine
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top