Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Vise nego ocekivan poraz.. Bez muda,znanja i inteligencije.

I posle polufinala aba lige rekao sam da ce mi teze pasti gubitak domace titule nego ne ulazak u evroligu. Steta sto je ovako moralo da se zavrsi .. Nekada ni magija nije dovoljna da se suprotstavi mafiji,drzavnim parama ,privatnom klubu i patuljku koji krade pare sa kosova.

Nista,glavu gore idemo dalje..
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Pobedio je tim kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.
Sasvim zasluzeno.
Sto se tice nasih igraca svaka im cast na svemu prikazanom.
Ko ih je selektirao valjda je svima jasno.
Budzet koji imamo tacnije receno nemamo.
Sto se tice navijanja,tacno je da nije bilo uvreda,i verovatno postoji neki razlog zasto je to tako.
Idemo dalje
Neka vecno zivi KKP
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.497
Reaction score
13.555
Локација
tamo daleko...
Bolji su. Imaju duzu klupu, lome nas tempom. Zasto je to tako, ne moramo da ponavljamo - vuci jebem ti pleme i seme. Ulozeno je brdo para u vestacki mafijaski klub, i to im ne bi bilo dovoljno da nas nisu sakatili - vuci jebem ti mater.

Smeta mi neborbenost pojedinaca. Ako moze neko da kaze sta je sa Sasom.

I dalje verujem da imamo sanse. KKP nas je naucio da ga nikada ne otpisujemo.
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
utakmica je odlučena kod rezultata 54:52... prvo Bezbradica gađa za 3 (valjda prvi put u životu) pa njihov #9 gađa slobodno (iako su bili tu pored njega i Mačvan i još jedan naš) za 3 a našima NI NA KRAJ PAMETI da krenu da pokušaju da odbrane... pa onda trojka krivoustog (+faul koji su JEDINO SUDIJE vidjele)...
O sudijama ne bih... sakatili naše kad su HTJELI...
Toliko sam ljut da je bolje da prestanem ovdje...
 

Salesb

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
340
Reaction score
6
Локација
Sokobanja
Svi su veceras podbacili sem Macvana.Igrali smo skroz nekako bez emocija.Posebno losa partija Milutinova,izgleda je mislima vec u Olimpijakosu,NBA-u...
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.502
Локација
Topèidera lepša strana
Cigani nas dobijaju našim oružjem . Hrabrošću i borbenošću .

Apsolutno netačno. U potpuno neravnopravnohj borbi, momci drže moral na maksimumu. Jer da ne drže, gazili bi nas 40 razlike.

Prošle godine odigrali smo jednu 3 na 5, ove godine igramo 5 na 10 cele sezone. Ćoki je uznapredovao u hierarhiji.... Održavanje ritma i svežina. Nema tu nikakve filozofije.

Zašto su nama tih 5 igrača koji fale nezreli za ozbiljnu seniorsku košarku, to je druga tema. Rekao bih godine i godine promašaja u selekciji, počev od 2008me pa na ovamo.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Duža klupa, odnosno veći izbor igrača je odlučio. Ima još da se igra, forma u plej ofu je najbitnija.
Glišić opravdao svoje mesto na platnom spisku ćoravog kriminalca.

Inače su isfrustrirani cigani tokom utakmice gađali Duleta, na šta(očekivano) nije bilo reakcije Vučićevih pandura.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Момци се борили колико су могли. Уз овакво суђење нисмо имали шансу. Кад се врати Саша бићемо много бољи. Милутинов лако накупио пенале.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.174
Reaction score
2.384
Borbenije od ovoga veceras? Tesko. Dali smo maksimum sto se toga tice.
Nije sramota priznati da su za klasu jaci, bez Pavlovica (pravog Sase) i Akojona (kakav god, bio je igrac vise u rotaciji, sa par potencijalnih trojki u rukama), sramota je sta je radjeno u ovoj smrdljivoj drzavi da to bude tako.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.626
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ma kakva dobra partija Macvana, gotivim ga ja maksimalno, ali kolko je doneo u napadu duplo je odneo u odbrani i nije da nece, jednostavno to je to sto se njega tice, krater je u odbrani, strana pomoci ne postoji.
A za nas je problem veci da nam igra pravi svojom losom odbranom up tempo igru jer nemamo ni klupu ni energiju za to, nego da je na cetvorci rudar koji zna ponesto u napadu ali u odbrani kida, jer tako pravimo tempo koji nam odgovara.
Mislim da naredne sezone moramo da prelomimo, bolje napraviti tim koji odgovara nasem budzetu pa makar bio nekvalitetan, nego da pravimo kvalitetniji koji ne odgovara nasem budzetu, pa da ga sklepamo s formatom igraca koji nam ne odgovara ili koji igra iz ljubavi, jbg.
Ne treba biti strucnjak da se vidi da ovo nista ne valja, da nas dobijaju rutinski, da smo u svakoj utakmici prakticno kada ih stignemo promasivali svoje prilike za vodjstvo, nema tu one ludacke energije a i kako da je ima.
Ako nista bar naredne sezone svaki igrac u 12 mora nesto da donosi, bar nesto, ili talentom ili trenutno, ne da se odusevljavamo sa 5 poena Bezbradice sa sezonu, da Djumic ne moze da nam pruzi ni 10 minuta prosecne kosarke itd...
Andric ima taj Sapic sindrom da je tu protiv Tamisa, Crkvenog oktobra, kada je plus minus 20 protiv bitne ekipe, ali malo jaca deny odbrana na njemu i to je to, o odbrani da ne govorim.
Da bi dobili jacu ekipu odbrana mora da prsti, mi ne znamo gde smo busniji, a dobra odbrana unosi nervozu protivniku otvara napad na nepostavljenu odbranu.
Najgore je sto nema kome sta da se zameri, manje vise svi daju neku varijantu maksimuma.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
A,može li iko ko nešto zna oko ekipe,da kaže, da li će se Saša uopšte vraćati ???
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Najvise podbacili Milutinov i Muric,mi njih mozemo da dobijemo jedino ako svako od nosioca igre odigra dobro . Tepic nekako skroz neaktivan u napadu,tek u cetvrtoj dao kos. Svidja mi se kako je Bezbradica odigrao nek ga koristi vise na 4-i,nakupi skokova dao trojku za ono kratko vreme sto je bio na parketu. Zao mi Macvana, ima ogromnu minutazu,igra i 4-u i 5-u,i dosta napada je preko njega,trosi se bas mnogo.

I bas se vide da nas dobijaju rotacijom i tempom,u svakoj cetvrtini su nas poslednja tri minuta gazili. Koliko je odvratna njuska Kalinic samo se buni,a bije malog Vanju govedo jedno smrdljivo.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
@игор
Где да се враћа? Ако мислиш на терен, вратиће се за 7 дана...
 
Последња измена:

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.511
Reaction score
23.407
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Nekako se ovo s Pavlovicem bas oteglo, ne igra vec vise od mesec dana, nadam se da ce biti u stanju da odmah podigne ekipu.

Limeni imaju duzu klupu, to za sad dobro koriste, ali valjda imamo neki specijal za finale, mada...
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
!

@игор
Где да се враћа?

Kako gde , pa da peca ! :buhaha


U tim jebote !

Svi znamo da ovo nema veze sa povredom.
Pretpostavljam da je psihički skenjan ,ali brate,prijatelju , legendo , koliko ti imaš godina , koliko iskustva , sa kakvim si ti sve bajama igrao , pa izadji na teren ,daj sve od sebe ,pa šta bude nek bude .

Ja ću da te obožavam i dalje !
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Sale je povređen. Skočni zglob leve noge. Privodi oporavak kraju. Neće igrati u utorak, posle hoće. Dakle, u subotu protiv Mege. To je zvanično objašnjenje, koje je dato javnosti. Dakle, nije ovo moje saznanje iz nekih lični kontakata, već je to ono što se moglo čuti na konferenciji za štampu.
 
Последња измена:

mr Kiza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
444
Reaction score
16
Deja vu, po ko zna koji put ove sezone. Oni lagano vec u 1. cetvrtini napravili razliku, mi se standardno upinjemo da je stignemo, i bas kada ti se ucini da hvatamo prikljucak i egal, sledi primljena trojka i ode sve u p. m.

Krajnji rezultat otpirilike isti kao i pre mesec dana, kada se oduzmu neki Sasini i Akojonovi potencijalni poeni to bi bilo to. Uvek imamo po jednog ekstra razigranog igraca sa poenima u rukama, ali protiv ovakvih limenki koje takodje standardno kenja sa svega dva nasa raspolozena igraca nazalost ne moze da se igra.

Sta je tu je, nista jos nije gotovo, Sasa bi morao da rascisti neke stvari sam sa sobom i da se i on polako prikljuci ekipi (ako uopste zeli da jos igra), ali sa ovakvim rosterom i igrom bice vrlo zajebano u zavrsnici prvenstva.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top