Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Da parafraziram Gazdinu parafrazu:

Ko bude dovoljno voleo Partizan i raspitivao se redovno, on će i uspeti da dođe do sezonske.

Molim lepo!
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.280
Reaction score
18.367
Локација
Kej Republika
Pricam nesto sa drugarom sinoc i komentarisemo kakav ce osecaj biti u Pioniru kad na parket ponovo istrci Kapiten Gagi.
Mene od same pomisli na taj trenutak prodje neka jeza.

Znam da je jos rano ali ko ce nas prenositi ove sezone u Kupu Ljiljane Ronketi? Nadam se da nece biti B92. Znam da Eurosport radi EC, ali kapiram da ce neko otkupiti i nas. Ili mozda ne?
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Moze li neko da mi objasni koja je fora sa doticnom gospodjom?
 

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
Pricam nesto sa drugarom sinoc i komentarisemo kakav ce osecaj biti u Pioniru kad na parket ponovo istrci Kapiten Gagi.
Mene od same pomisli na taj trenutak prodje neka jeza.


Koreografiju mu treba pripremiti :clap
najmanje sto je zasluzio je da mu se spremi docek tu prvu utakmicu,da hala bude puna ,transparent podrske i da mu se otpeva pesma koju je mnogo unazad jos zasluzio-Ti si nas kapiten Draganeee,Draganeeee...:napred Partizan
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Moze li neko da mi objasni koja je fora sa doticnom gospodjom?

Kup Lilijane Ronketi je naziv evropskog klupskog takmičenja u ženskoj košarci.
To takmičenje je pandam nekadašnjem kupu Koraća u muškoj košarci, odnosno današnjem evrokupu.
Nekada su u ženskoj košarci bila dva takmičenja : Kup šampiona i kup Lilijane Ronketi.
Što se tiče evrokupa, meni je mnogo draži naziv cipiripi kup nego kup Lilijane Ronketi.
 

Krstajic

Banned
Учлањен(а)
04.07.2014
Порука
552
Reaction score
28
Локација
Stategabri
Da je bar bila dobar komad, pa i da razumem sto su dali ime po njoj.. :confused Pandan zenskog Evrokupa se u Africi verovatno zove "Kup Sandre Afrike".. :D Prethodnih godina su se utrkivali B92 i SK ko ce pre da prenosi limenkare u cipiripi kupu, bas me zanima hoce li nama barem obezbediti radio prenos, pizda im materina.. :roll:
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Partizan je Kup Radivoja Koraća dok je to bilo evropsko takmičenje osvojio tri puta, na ponos našeg kluba. Oni navijači koji su bili svedoci osvajanja ovog trofeja znaju koliko je to imalo značaj za klub.
Bez obzira što su evropska takmičenja u ovom sportu odavno postala izdezavujisana, samim sistemom da su jednim delom pozivni, pa se tako izgubila draž od ranije, učešće našeg kluba u takmičenju koje se danas naziva evrokup,( a koje je neka simbioza nekadašnjeg Kupa Radivoja Koraća i Kupa Pobednika Kupova) ne treba potceniti i sprdati se sa njim. Čisto iz poštovanja prema onim generacijama igrača, koje su ovako nešto osvajali na veliku radost i ponos navijača Partizana.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Appart City Cup 2014

Raspored utakmica


Subota‚ 20.09.2014

Polufinale: Pau-Lacq-Orthez - Partizan‚ 15:30h (tv: L'Équipe 21)
Polufinale: Asvel - FC Barcelona‚ 17:30h (tv: L'Équipe 21)


Nedelja‚ 21.09.2014

Finale‚ 15:30h (tv: L'Équipe 21)
Gala meč: Paris-Levallois - Tony Parker Team‚ 17:30h (tv: L'Équipe 21)

Kompletan program: http://www.appartcitycup.com/programme-appart-city-cup/
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
KK Partizan: Miković otpao, Milutinović ne ide u Francusku

parker-apartkup2014.jpg


Čelnici Partizana bili su zainteresovani za mladog crnogorskog košarkaša Miliju Mikovića, ali on neće moći da pojača redove crno-belih u predstojećoj sezoni.

U Partizanu su bili zainteresovani za krilnog centra barskog Mornara i mladog reprezentativca, krilnog centru visokog 205 cm, za čije usluge je bila zainteresovana i Mega Vizura u kojoj je bio i na probi.

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina Miković je prosčeno beležio 18.3 poena i bio je drugi strelac turnira, dok je sa prosekom od devet skokova bio četvrti igrač turnira u toj statističkoj kategoriji.

Ipak, Miković nije zadovoljio ukuse stručnog štaba Partizana, tako da mu neće biti ponuđen i konačni angažman.

Crno-beli u putuju na turnir u Monpeljeu koji organizuje Asvel, ali u sastavu neće biti Andreje Milutinovića koji je povredio ruku. Pod znakom pitanja je i Nemanja Bezbradica, koji takođe već neko vreme takođe vuče povredu ruke.

Partizan u subotu igra protiv Orteza (15.30h), dok će se od 17.30h sastati Asvel - Barselona. U nedelju će se od 15.00h u finalu sastati pobednici subotnjoh mečeva, dok je za 17.00h zakazan revijalni susret humanitarnog karaktera sa Tonijem Parkerom, Nikolom Batumom i Tabom Sefološom.

( Sportska centrala )

Partizan za vikend kod Tonija Parkera

Prvotimci Partizana NIS putuju u petak, 19. septembra ranim jutarnjim letom za Pariz, odakle će dalje nastaviti za Monpelje. Na jugu Francuske očekuje ih već najavljeni turnir, deo projekta koji će realizovati tim okupljen oko NBA zvezde i francuskog reprezentativca Tonija Parkera.

Međunarodnom turniru će prethoditi Gala utakmici između tima Tonija Parkera i francuske ekipe Pariz Levaloa, koja nastupa u Pro A ligi.

"Toni Parker želi da integriše Partizan u ovaj projekat. Smatra da je to jedan od najboljih klubova u Evropi i ubeđen da će ovaj tim doprineti da sam događaj ima dodatnu vrednost", organizatori su istakli u pozivu našem klubu.

Crno-beli u Francusku idu u sledećem sastavu: Tepić, Dalo, Gagić, Kuzeloglu, Šalić, Andrić, Milutinović, Marinković, Murić, Bogdanović, Milutinov, Aranitović, Glišić.

"Ne idemo u kompletnom sastavu i u odnosu na sastav turnira mogli bismo da izgledamo i bolje, ali iz dobro poznatih problema nismo kompletni. Prvo, ta dva potencijalna stranca nema, a drugo, u jednom sudaru Milutinović je dobio povredu prsta, koji mora da bude imobilisan izvesno vreme. Bezbradica još uvek nije u stanju da trenira punom snagom, jer ima upalu ligamenta na ramenu. Tako da nam je na već neki manji fond igrača svako odsustvo dodatno bolno. Ali važno je da budu prisutni oni koji su tamo. Prvi put nastupa Murić. Veoma sam srećan što je došao u Partizan i njegov dolazak je objektivno veliko pojačanje i poruka da u Partizan, čak i kada ne igra Evroligu i kada nije u idealnoj situaciji, neki od talentovanih igrača žele da dođu", objasnio je trener crno-belih Duško Vujošević.

Partizan NIS u polufinalu igra protiv Orteza (15,30), a u drugom polufinalu se sastaju Asvel i Barselona (17,30). Finale turnira zakazano je za nedelju, 21. septembar sa početkom u 15,30 časova, dok je Gala utakmica u 17,30 časova.

Turnir će biti održan u Monpeljeu od 20. do 21. septembra u drugoj hali po veličini u Francuskoj.

Partizanu NIS ukazana je velika čast. Klub iz Humske će ponovo biti u prilici da promoviše srpsku košarku, kao i brend kluba na jednom jedinstvenom i prijateljskom događaju zajedno sa vodećim evropskim i NBA igračima.

"Veoma smo počastvovani što smo gosti na ovako eminentnom turniru, čiji organizator i selektor je Toni Parker, gde su dva najbolja francuska kluba i Barselona i Partizan. Mi smo ovih godina u saradnji sa Vestermanom, Lovernjom i Daloom došli do igrača koji su vrlo talentovani, ali i upoznali ljude koji imaju zahvalnosti, koji imaju građansko i sportsko vaspitanje. Oni su nas apsolutno ubedili da smo bili u pravu kada smo se odlučili da ne treba da nas interesuje ko je koje nacionalnosti u Partizanu, već kakav je ko čovek i igrač. To što nekim funkcionerima saveza smeta što neki igrači Partizana nisu pravoslavne veroispovesti, to je već pitanje crkve, a ne košarke", jasan je bio šef struke kluba iz Humske i potom dodao:

"Iskoristio bih ovu priliku da i zvanično čestitam stručnom štabu, svim igračima i predsedniku Draganu Đilasu, na rezultatu koji je reprezentacija postigla, svi imaju svoje zasluge u tome. Selektor je svakoga postavio da bude u funkciji tima, a čujem da je Đilas i neke privatne pare davao u određenom momentu da bi pripreme reprezentacije mogle da se obave. Pošto je to stvar značajna za celu košarku, treba imati tačan odnos prema uspehu, a uspeh je veliki napravljen. Treba ga zaboraviti pre nego što to urade ovi drugi okolo", zaključio je strateg Partizana NIS.

Više informacija o turniru na sajtu www.appartcitycup.com

( KK Partizan )
 
Последња измена:

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.610
Reaction score
13.700
Локација
Yaoundé
Hvala, Chalmers. I ja sam prešao na taj link. Onaj mi ništa ne otvara.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.236
Pocelo je pocelo, valjak proradio.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
laka pobeda nad evroligasem 71:57

DALO po meni najbolji, majstorski vodio tim, 10 poena 2/2 za 3poena, jedna u stilu Bogdana sa 8 metara... majstorske asistencije, alej-up sa Muricem...
Gagi i Muric bas dobri . Gagic 20 poena Muric 10,ali bez veze forsiorao trojkke nije dao nijednu 3-4/0.
Luka Bogdanovic 2/2 za trojke taman kad je trebalo u 4/4..
Aranitovic u zadnjih 5 min pokazao da MORA da igra vise, 4p..
Marinkovic - daleke je jos... Ne mozemo previse da ocekujemo od njega u sledecoj sezoni...
Tepic i Salic sasvim OK, Ortez nije smanjioo vise od 13 koseva u zadniih 15 min, vodili smo uglavnom od 15-18 poena..
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Gagula izdominirao, sasvim dobri i Muric, Luka Bogdanovic, solidni Dalo i Salic... Cak smo imali i egzibicije, alej-ap Daloa za Murica... mali Aranitovic lepa rola pred kraj meca... Ne sutiramo puno trojke, ali Luka ubode dve za redom, Dalo trojke 2 od 2... Cekamo da se malo vrate u formu nakon pauza Tepara i Milutinov i na kraju naravno jedan jedini kapiten Milosav... Bice sve ovo kako treba, ne sumnjam...

Pobeda 71:57...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
318
Reaction score
8
Muric pravo pojacanje, odlican u napadu - odican u odbrani. Dalo i Milutinov nista pokazali nisu. Gagicu titula mvp-a prijateljskih meceva. Samo da nastavi ovako kada krene sezona i mozemo da racunamo na njega ozbiljno. Luka Bogdanovic ima mekanu ruku(to svi znamo :D), ako potipise Dule ce mu naci funkciju sigurno.
Dosta se gurala lopta na niski post, to govori i statistika. Cini mi se samo 8-9 suteva za 3. Da li to znaci da se DV vraca staroj ofanzivnoj filozofiji? :D
Uglavnom, lako je primetiti da se ceka cetvorka koja ce biti korektor u pravom smislu te reci, jer ako ovako ostane ne znam ko ce pokrivati reket u odbrani. Dosta lose nam izgleda taj segment. A sto se tice nekog igraca sa poenima u rukama... Sasa... znas ti vec sta :D
Muceni Simonovic ne moze da pobegne od Partizana nikako :D Da ode u Real kantali bi ga!!
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.610
Reaction score
13.700
Локација
Yaoundé
Navikli momci da trpaju timove u kojima igra Simonović :D!

Jeste da je i ovo bio pripremni meč, ali uvek raduje kada momci ovako odigraju. Čvrsto u odbrani, uz izuzetan rad centarske linije. Gagić 20 i to, čini mi se, bez ulaska u igru u 4/4. Šalić 8, Milutinov ne naročito impresivno u napadu - 2, brzo je pravio penale, ali opet dobar posao u odbrani. Murič pravo pojačanje, iako mu je ovo bio tek prvi meč. Dalo proradio na svom terenu, a za onaj alley-up Muriču :clapZnam da ga mnogi vide više kao veseljaka i maskotu tima,ali on je u suštini još uvek dete. Mislim da Dule dobro zna zašto je u timu.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top