Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Igorpg

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
925
Reaction score
76
Ја први кажем да је Саша одиграо катастрофа ове двије утакмице. И јесте, да је могло да се поклопи да он сваку утакмицу одигра у "фул моду", као и осталих 5 играча које користимо на оваквим утакмицама, онда би избацили мутанте.

И ја сам испиздио на његову игру али управо то што је 10 година био у нба, играо са Леброном и зарадио новца од кошарке више него што ће ико од ових индијанаца против којих игра, а имају више ауторитета код судија, га пизди највише. Плус да се не враћамо на причу са Вујошевићем и казненим тренинзима у 6 ујутру због небитне утакмице као да има 17 година. И сам је изјавио прошле године како се разочарао колико је политика умијешана у све и каква се срања раде овдје.
Не можеш њега са свим тим да поредиш са Мачваном, Гагијем, Тепићем (наклон до пода за све што су урадили) који су одрасли овдје и борили се са овим олошем да би успјели у кошарци.

Због тога и ових ствари што сам прије написао га разумијем и не могу да сварим да га неко од наших пљује.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Dobro me podseti na Akojona... kod čini mi se prvog njegovog ulaska u igru, onaj krivousti laziću pokazuje na rame i nepun minut posle toga ovaj mentol razvaljuje Akojona baš po tom ramenu.... pet minuta kasnije (možda nije pet, ne znam, potpuno sam bila dezorjentisana) majmun ga ponovo udara i on posle toga izlazi sa parketa.... mislim da se više nije vraćao...

S obzirom da ja već neko vreme ozbiljno sumnjam da mi u sopstvenom klubu imamo krticu, ništa me ne čudi...
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Igracima svaka cast na svemu, videlo se tokom sezone, da mozemo da igramo sa njima, da mozemo i da ih pobedimo ako se poklope neke stvari, ali da su ipak oni kvalitetniji i da zasluzeno pobedjuju, ja to tvrdim iako sam kosarkaski laik. Jednostavno mi im pridjemo i ne mozemo da ih dokusurimo, oni pogode kad treba i tako u krug. Da prekjuce nismo dozvolili seriju 12-0 nakon sto smo prisli na -1, siguran sam da bi se druga pesma pevala, ali da baba ima muda, znate i sami...Kad se setim na sta smo licili na pocetku sezone a da smo ipak bili dostojan protivnik u ovoj seriji i imali svoju sansu, treba biti ponosan na igrace i Duleta jer su izgurali sve ovo nekako. Naravno da mrzim cigane i Covica a pogotovo njihovu kombinaciju, ali jednostavno objektivno uporedite nas i njihov roster i sve vam je jasno. Neki njihovi igraci se ovde zestoko potcenjuju, a i tako potcenjeni opet vaga vuce na njihovu stranu i mislim da upravo zbog te neobjektivnosti mnogih na forumu ovaj poraz izgleda i mnogo bolnije.

Krivo mi je zbog Sase, sto nije pruzio vise a znamo svi da moze, Gagic nas je veoma poremetio svojim odlaskom, ne kazem da bi dobili seriju ali bi sigurno svojim prisustvom pojacao nase sanse. Akojon je dao neke bitne trojke, ali je realno tempirana bomba. Dve brze trojke a onda proda 3 napada za redom. Ne krivim njega ni za sta naravno, cak mi je i gotivan igrac, ali falio nam je ozbiljniji plej da bi dobili ovo.

Cinjenica je da u zadnjih nekoliko godina, nas tim je sve slabiji, a njihov sve jaci, koliko god mi bili institucija a oni bagra, sa takvim smerom napretka bilo je za ocekivati da nas nekad nadigraju, iako bi na spotskoj pravdi i karmi trebalo da ih gazimo dozivotno.

Sta da se radi, glava gore i da se nadamo da cemo izvuci iz ove sezone najvise sto mozemo, a to je da bar nastavimo niz u domacici. Ja cu navijati za Partizan uvek, cak i ako sledece sezone petorka bude Djumic, Kuzeloglu, Bezbradica, Andric i Dalo.
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
Ma kakav akojon, odbranu ne moze lazica sacuva, a ne nekog drugog..nema on sta da se uigrava kad jedan na jedan ne moze cuva nikog a poziciju za sut ne moze sam da izgradi plus ga polepe svaki treci put ili sutne iz nemoguce pozicije ili iz trka ..ima sjajan sut al sve ostalo je tolko lose da nije za nivo igokee..kad na to dodas ekipu koja igra ozbiljnu odbranu onda ti je jasno koliko je sati
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Svaka čast momcima na svemu što su pokušali danas. Ovi koji vređaju, Gazda banuj ih sve do jednog, botovi jebeni rovare. Igramo sa 6 igrača 4 meča u 6 dana protiv dve postave, 2 igrača ekstra klase, 3 solidna i 4 mesara. Jok letećemo po terenu sa Dretroit odbranom.

Velika je privilegija biti Partizanovac u ovoj zemlji hulja, protuva, kriminalaca i udbaša.

Gagi ljudino, veliki si čovek i veliki igrač. Sam protiv svih. :respect :respect :respect

Poštovanje za Mitrovića, dečko je isto uradio i sada i letos. Svaka čast momčino. :clap
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Danas budimo ponosni na ove momke i Duleta, do beskraja! :respect Ispali smo od boljeg, zasluzeno ispali, i to treba reci. Moglo je i drugacije da se zavrsi, ali avaj...

P.S. Velike pobede i veliki porazi stvaraju legende. Gagi je nazalost veceras okusio ovo drugo, ali se duboko urezao u istoriju KKP :respect
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.336
Локација
Kej Republika
Najveci utisak ove serije na mene je ostavila ova poslednja konferencija i Brat. Pognut pogled na ivici suza.
Kako nasim igracima nesto da zamerim? Kako?

Dosta se cigana nakotilo na ovom forumu. Docekali kerovi svoijh 5 minuta u svojim izopacenim glavama. I ovo zlo ce proci...

Vec sad odustati od ucestvovanja u EC sledece sezone. Nista dobro nam nije donelo. Niti ce...

Drz te se braco. Mrak se nadvio na nasim JSD-om. Ali ogrejace, obasjace kad tad...
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Sutra je novi dan, a ja ću još i više voleti Partizan... Duletu leđa okrenuti nikad, pa makar ne video sreće do kraja života!

Svaka čast i za momke na terenu... Jednostvano ovo nisu bile naše dve utakmice... Razloga je mnogo, a vi ste ih uglavnom sve naveli.

A da se osvrnem na incident u tunelu... Iako sam navikao na spin mašinu kojom rukovodi mali čovek sa velikom torbom, ovo večeras je ipak i za mene čudo!

Da mediji u želji za senzacijom na osnovu 3 sekunde snimka našeg proverenog čoveka zamene za ljigavog Mirka Pavlovića... Ma mrš :puke

Bravo za Duleta i njegovog anđela čuvara bez kose... Tako se brani Partizan od fašista!
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Izgubili smo od uigranijeg i boljeg tima, trenutno. Pamet u glavu pri izboru na koju cemo stranu stati u ovom sukobu Fiba i Uleb... sakate nas sa svih strana, i mi smo potrebi ovom klubu. Sada pokazati koliko nam je stalo. Duletu i igracima maksimalna podrska... rano je pricati o buducnosti, ali je jasno da nam u igrackom smislu treba svjeza krv. Ima svarno koji nisu potencijal i koji jednostavno nisu za Partizan, pa makar i za dzabe igrali. Ovo je surova realnost na kojoj svi zajedno moramo raditi. VOLIM PARTIZAN!
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Da mediji u želji za senzacijom na osnovu 3 sekunde snimka našeg proverenog čoveka zamene za ljigavog Mirka Pavlovića... Ma mrš :puke

Bravo za Duleta i njegovog anđela čuvara bez kose... Tako se brani Partizan od fašista!

A ovaj sto njega napada cini mi se da je onaj lik sto ga je Jasmina danas ili sinoc spominjala kako preti grobarima da ce ih zandarmerija izbaciti. Mozda gresim ali mi deluje da je to on.
 

Kanada

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2014
Порука
417
Reaction score
127
Локација
April? Snijeg do koljena
Kako su starije generacije govorile pjesma nas je odrzala njojzi hvala
tako i mi treba danas

Dok zivim klicacu njemu "Volim te Partizaneeee
DULE JE BOG!!!
 

tommy_johnson

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2007
Порука
240
Reaction score
32
Локација
Dorcol brate Srbija dinamita tona!
Svako ko pljuje igrace Partizana posle ovoga ne zasluzuje ono sto je dobio u poslednjih 13 godina. Izgubili smo i to je to. Jednostavno je, imaju jaci tim duplo i sudijsku naklonost. Onakvo sudjenje nemaju ni amaterske ekipe. Jednostavno naredba je da zvezda mora dalje po svaku cenu i to je to. 5 miliona srba ce lepse ziveti.

I mi smo krivi dosta. Ne moze tim da se pravi u decembru, svake godine do sada je prolazilo ali ove ocigledno ne, ne razumem poentu nekih igraca koji sede na klupi, ne moze da se igra utakmica ovakvog ranga sa rosterom od 8 igraca. Ne moze jedan od nasih najboljih sutera za 3p da pri svakoj pomisli na sut doda loptu jer ne sme da sustne jer ima strah od trenera. Zasto Djumic nije odigrao makar malo vise, da se makar malo Nikola odmori. Opet necu da se pravim pametan, DV sigurno zna sta je radio.

Niti smo se ugasili, niti cemo se ugasiti. Ugasili su se samo oni 2011 godine. Uhvati me transfer blama kad procitam komentare tipa "Ugasili smo", "Ovo je pocetak kraja" "Gotovo" .... alo rodjaci, jel vi navijate za Real Madrid ili za Partizan?!

Necemo crknuti bez evrolige, nadam se da se ove godine vracamo na nulu sto se finansija tice. Sami smo krivi sto smo upali u kanal u kakvom smo trenutno. Izdici cemo se jaci kao i uvek.

Sramota je i da na sandiranje cele gale "Je*o vas Vucic" odredjeni deo dvorane krece neku drugu pesmu.

Sto se tice Sase Pavlovica, pokusavam da nadjem bilo kakvo opravdanje za onako sramotnu igru ali ne ide. Naravno ne pomisljam da kazem bilo kakvu ruznu rec jer decko to ne zasluzuje. Decko je grobar kao svi mi i ocigledno je izgoreo previse jer sto bi rekao nas bivsi golman "To je kad nesto mrzis..."


GLAVU GORE GROBARI! Sledi nam derbi u fudbalu, tu ih treba usrati od zivota , kako na terenu tako i na ulici. Verujem da ste svi puni mrznje posle ovoga koja se treba kanalisati u pravom smeru na jednu stranu, a prilika za to je vec za 6 dana.

Ako hala ne bude prepuna na svakoj sledecoj utakmici u KLS onda i ne treba da postojimo.

NUSKNVP
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Al da dobije smeker preko picke od 30 godina starijeg, sve govori o tome kakav je indijanac. Zasluzeno smo izgubili od boljeg na stranu sta nam je sve radjeno od strane lige tokom cele sezone. Nije EL zivot, ali titula jeste. Simbol nase velicine, tradicije, pobede, instutucije. Dok to ne izgubimo dominacija traje. I trajace ;-) glave gore, mi smo i dalje institucija!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Nije mogao ciganin da prebije Duleta, nije ih bilo 10 na jedan, nije imao noz ili stanglu. Cigansko pseto.
 

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
ali meni nocas nema spavanja....
DULETA ZA DOZIVOTNOG TRENERA

PROKLET BIO PARTIZANE, KOLIKO TE SAMO LUDO VOLIM
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Al da dobije smeker preko picke od 30 godina starijeg, sve govori o tome kakav je indijanac. Zasluzeno smo izgubili od boljeg na stranu sta nam je sve radjeno od strane lige tokom cele sezone. Nije EL zivot, ali titula jeste. Simbol nase velicine, tradicije, pobede, instutucije. Dok to ne izgubimo dominacija traje. I trajace ;-) glave gore, mi smo i dalje institucija!

Pa nije on tu bio da se bije, nego da uradi šta je uradio. Čovićevo i Vučićevo pseto. On je svoj posao odradio.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
veceras sam prvi put u zivotu zaplakao trezan!
posle trece cetvrtine shvatam da nemamo sanse i odlazim da se tusiram, a suza suzu stize.
voda spira suze, al one bole jako, dusa, srce, celo telo.
kada mi je pre 11 godina zivot visio o koncu, kada su mi siptarski metkovi leteli oko glave, suzu nisam pustio, srce mi nije zaigralo, spasio sam svoj i jos dva zivota.
nisam se tada plasio nicega.
veceras me obuzeo neki strah i zastrasujuca jeza.
a onda mi moj jedini iskreni prijatelj, covek koga mnogo volim kaze:
sta ti je brate, pa necemo mi da se gasimo kao oni, partizan smo mi.
ma koliko bili jaki igrackim kadrom, kakvo god takmicenje igrali, mi cemo biti partizan, mi cemo postojati za razliku od nekih.
treba samo izdrzati ovo strasno tesko vreme, ovu nakardnu vlast koja s dusno pokusava da nas ugasi.
a onda vidim duleta koji se u ovim godinama i fizicki obracunava sa bagrom koja je fizicki jaca od njega, ali ne i duhovno, ne i moralno.
i onda shvatim ko smo mi.
mi smo institucija, mi smo porodica, mi smo prava iskrena ljubav.
dusko vujosevicu volim te, partizane volim te, svi iskreni partizanovci volim vas!
i ovo ce se lane zvati, i ovome ce doci kraj.
opet cemo sila biti, opet cemo strah i trepet biti.
ziveli
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top