Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.511
Reaction score
41.633
Локација
Žrnov
Ne znam čemu euforija :confused

Zar mi koji smo dobijali Barselonu, PAO, Real, koji smo ne tako davno igrali F4 sad da se nešto kao ložimo što smo dobili FMP, ILR ili kako se već zovu...

To je naša rutina :D

Kako je jedan mudri čovek rekao "Velika sila ne traje dugo" :wink:

A jedan, ne tako mudar "Oni dadu koš, a vi skidate gaće!" :pickaciganska

:napred Partizan
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.359
Reaction score
207
Локација
Република Српскa
Cestitke svima koji su zasluzni za ovu pobjedu.
Cvetkovic kurtonski na kraju ide da polozi ili zakuca kad su se cigani predali i Dangubic ga stize i udara mu rampu.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.320
Reaction score
10.969
Локација
Beograd
I bolesna bila, i do 3 oka nisam sklopila, drugar mi kaže da sam neuništiva... :D Ovo nam je trebalo, više nego 'leba da jedemo, cigani nestadoše sa radara, iz Pionira, birajte... Samo da pitam, jesu li onom njihovom pacijentu što ga zovu trenerom, oči iskočile od Džiletove hm hm, ili pri pomisli šta će ćokilegenda da mu uradi, pod uslovom, jel'te, da ima čime? BORBA, BRE! To je naš zaštitni znak, to čekam da vidim, i ako toga ima - sve opraštam! Uživajmo, Grobari, zaslužili smo!!!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.481
Reaction score
2.270
Da cestitam momcima i treneru pobedu i divno vece koje su nam priredili, opstanak je blizu a dogodine mislim narednu sezonu nadam se povratka giganta na veliku scenu. Jos jednom da im se zahvalim steta sto ne mogu da budem direktan svedok takve atmosfere i igre koja je bila juce u hali.:napred Partizan
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.955
Reaction score
4.898
Локација
Ndžamena
Sad kad su se strasti malo smirile, mogu hladne glave da napišem:

Hvala Džiletu, hvala igračima, hvala grobarima koji su juče bili u hali i svima onima koji su vjerovali u ovo!
Iako pobjeda u derbiju uvijek nosi neku posebnu čar, pa i kada se dobije sa "stoka" razlikom, ovaj put ta pobjeda nosi poseban značaj, baš zato što smo u nikad većim problemima, a mutanti iz Železnika su nikad jači.
Egipćanska priča o puštanju ili o lošem danu (mada stoji da su spolja bili jako loši), a da je nas "sralo" previše je, po običaju, samo pogled na situaciju kroz naočari ćorave spodobe.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
841
Reaction score
2.912
-Sa nama su trener Partizana gospodin Aleksandar Dzikic i kosarkas Cedomir Vitkovac.

-Jel' moze i on da bude gospodin?

- (posle par sekundi bledog gledanja) Gospodin Cedomir Vitkovac

-Hvala


Pa kako posle iko da se cudi sto je ovakav baja i filozof pobedio ono tele Radonjica?Ovo bre nije nikakvo iznenadjenje ili cudo, niti ce ikada biti.
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Ma pustili nas,sta vam je. Pekovic poslao pare da Mica vodi cokija na rucak :buhaha
 

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Reaction score
73
Локација
Sabac
Normalno da je krenuo klasicni ciganski spin- mislimo o srpskoj kosarci, za razliku od nekih. :clap

Velika, velika pobeda, bitna ne samo za kraj jadranske lige, vec i za samopouzdanje za KRK i nasu ligu.
Sve je ovo jos u "naletu" od promene trenera, dve pobede zaredom, ali vidi se da su igraci nekako sigurniji u sebe. Dobiti dve utakmice gde bukvalno igras celu utakmicu bez krstenog centra, sve pohvale.

Jedino mi malo bode oci to sto su nosioci igre igraci koji verovatno sledece sezone nece biti tu. Nemamo neku podlogu za dalje napredovanje. Dzile mora kako zna i ume da digne Vanju, previse je lutao kod Pere, bukvalno se ukanalio.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.511
Reaction score
41.633
Локација
Žrnov
Po cemu to misle na srpsku kosarku sve I da nas puste?

1. U sinocnoj utakmici, tim iz Srbije sve jedno dobija bodove, tako da ne mogu oba kluba da doprinesu nacionalnom koeficijentu (kad se o interesu zemlje prica, misli se na sto veci nacionalni koeficijent odnosno broj bodova).

2. A da su nas dobili, vise bi pomogli "srpskim interesima", jer bi bili u sansi sebi da obezbede bolju poziciju pred play off.

Dakle, te srpske inerese mogu Vesni Covic da zabiju...
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.320
Reaction score
10.969
Локација
Beograd
Jaco, mogu, valjda ima mesta, razrađeno to do neprepoznatljivosti, da l' je bunar, da l' sKeptička jama...
Sorry, morala sam... :D
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.259
Reaction score
1.978
Локација
Подгорица
Каква побједа, браво момци посебно браво Џиле. Што да се не радујемо они су ове године очекивали оних +41. Ово је побједа тренера и Џиле је показао да је за класу бољи о Радоњића. Све је радио како треба све на вријеме.Оно што је мене радовало да није први пут било дебелог пада.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Било је јако лепо и веома пожељно да се догоди оно синоћ, а сада, што би Слоба Милошевић рекао, сада сви на своје радне задатке.
Та констатација да смо победили идући дебело преко сопствених могућности је тачна, али није ништа посебно, ни ново, то смо увек у прошлости и радили на тај начин, само је до некоћ недостајао Александар, да подсети да је права кухиња само када куваш по старом породичном рецепту. Па још после неко пита што нам кувари морају бити толико дебели?!
Та констатација да су они у понечему подбацили, да су били уморни и да брину за национални интерес, једнако није ништа посебно, јер сви ти јачи су од нас увек и губили када би се испоставило да је неко подбацио и није им купио то због чега смо ми одиграли преко својих лимита, за умор не дајем ни пет пара, а за бригу о националном коефицијенту, хвала лепо, не треба, носите све то у Железник па ставите у витрину поред оне бриге за Косово, државне паре и вуковарске фабрике.
Него, чекам сад да видим шта ће тек испасти кад Дебели Господин крене на часове јахања:D, а "сила" из предграђа нека ради оно што силе обично раде, па ако су стварно тако велика сила као што се прича, онда и није остало још пуно времена за сиљење, што би рекао онај мудри човек.
Како год било, силовали смо силу синоћ, за даље ћемо видети, али да је изводљиво, изводљиво је.
 

tomas_zonsa

Početnik
Учлањен(а)
13.04.2008
Порука
48
Reaction score
4
Tesko urednice da ce ti se ispuniti zelja, jer idejni tvorac projeka Bozic je i idejni tvorac projekta Dzikic a u isto vreme i idejni tvorac projekta zblizivanja Francuske i Srbije... a to su dva projekta koji nisu zavrseni, pa on nije voljan da usred projekta napusta klub...
Istovremeno ako nisi obavesten, jos dva-tri projekta su u toku ali tamo "idejni tvorac i lobista" je Nikola Pekovic, projekti koji ako se ostvare dovesce do toga da karanje ciganke bude redovna pojava od jeseni, ovo sada se incidentno desilo mozda malo neplanirano...

Ne racunam ovde nas projekat, Puchista sa sajta, koji je inspirisan licemerjem (da ne upotebim drugu rec) Fondacije Grobari za Nas a to je to:

www.youtube.com/watch?v=2gDx2lv2eEM

Kada sam vec kod "Grobare za nas" moram da kazem da su me prilicno razocarali sto nisu organizovali protesni skup ili ispracaj nase martketing direktorke Sneze, stavise nisu joj ni plaketu "najznamenitija zena Srbije" dodelili...
Molim te nemoj da lazes ljude da je idejni tvorac ,odnosno tvoj dobar prijatelj imao ikakve veze sa dolaskom Dzikica u KKP.
 

grobar91

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
178
Reaction score
12
Spustite loptu ljudi, necemo valjda poceti ponovo da se svadjamo i to posle ovakve pobede... Sve stvari u klubu su krenule uzlaznom putanjom, mislim da stvarno nema potrebe...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.511
Reaction score
41.633
Локација
Žrnov
....projekti koji ako se ostvare dovesce do toga da karanje ciganke bude redovna pojava od jeseni, ......

Samo da ne bude kao one najavljivane petorke- kakve petorke- strasne petorke :wink:

Ili su I ovo te cuvene "male lazi" da se mi - avaj, neinformisani - ubedimo da je ostavljanje ekipe bez trenera samo slucajni zajeb.

A cak I da je zajeb, sve I da je plod greske, nego je morao da odgovara. Jos neko, a ne samo Pera Bozic - koji je tu najmanje kriv.

Eto, makar SIlobad (valjda je spojio vise taj staz, da ga ne u'vati novi zakon :D)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top