Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

Rub Izuzev

Grobarčina
Учлањен(а)
19.11.2012
Порука
1.807
Reaction score
600
Ko zna šta su sve Džiletu obećavali, razočaran je i on. Verovatno je to razlog, zašto nismo zadržali Robiju. Da ga čuvamo kao malo vode na dlanu, bez njega ćemo upasti u još dublji kanal, ako je to moguće.
 

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
Nisam zeleo da pisem na temama KK do ng, reko do tad ce biti pravo stanje stvari ali jace je od mene. Nista novo necu reci sto svi drugi ne vidite ali ozbiljna kosarka kad imas za spoljnu liniju poluzive Andrica i Vanju, jednog Vrabca(pravog pravcatog) i sa tandemom Birca-Majstor koji su trebali da budu prava pojacanja , ne moze da se igra. Tu dodamo jos Robinsona sa indexom u minusu, Pota i Koprivicu koji realno ne zasluzuju da budu u jednom Partizanu makar i 11 i 12 igrac, i to je to.

Veci poraz po meni sinoc od izgubljene utakmice je bila situacija u hali. Ona najveca bruka sa napadom na roditelje s decom je presekla nesto sto imamo preko deceniju, i sto smo samo mi imali. Uopste nije bio osecaj i energija sinoc u Pioniru kao do sada sto je i razumljivo.

Bilo sta lose reci za Dzikica nema smisla zbog celokupnog stanja, i ako bi mu sigurno s opravdanjem zamerili zbog nekih ne izmena, netrazenja tajmauta i nereakcije kod ocigledne sudijske kradje. To sve komplet od utakmice sa fmp-om1.

Glavni krivac za sve je uprava, tj. stecajna uprava koja cuti. Cute cave na to sto nas romi blate, na to sto nas sudije jebu i na to sto bagra narkomanska samara ljude u godinama koji su esencija navijaca Partizana.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Koliko me nervira to sto se Dzikic abolira za neke stvari jer je uprava ko kurac! Pa ne mora da ima upravu da bi skontao kad da trazi tajmaut! Do sad svaki put kad sam pisao kritiku odnosila se na jebeni tajmaut! Pisao sam da je pitanje vreme a kad cemo izgubiti dobijenu utakmicu jer on ne trazi tajm na vreme! Ok je nekad pustiti igrace da se sami izbore ali da se svaki put kasni to ne mogu da shvatim!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Robinson, Andric, Vrabac, Koprivica out jer nicemu ne sluze osim da mi jebu zivce
Centar, krilni centar, bek suter in jer bi mozda promjenili neke stvari na bolje.

Meni nebi toliko tesko pao poraz da nismo vodili 17 razlike u jednom momentu. Niti bi mi bilo krivo za poraz od Buducnosti da nismo sutnuli trojku preko covjeka 10 sekundi prije kraja u situaciji kad nam je trebalo 2 poena.

@preident skroz si upravu.
 

klavijatura

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
222
Reaction score
32
Локација
Pionir
...

Svi se suzdrzavamo da Pekovicu jebemo majke jer je pozajmljivao pare kad je bilo tesko i proslo leto dosao kad nije bilo lako, ali realno ovo sto radi nema veze sa mozgom.. Zadrzao sve sto nije valjalo u klubu i funkcionisemo sa to malo para sto nam drzava dala..
Imas opciju da ako imas milion(mi toliko dobijamo od drzavnih preduzeca) napravis tim sa 7-8 talenata (jankovic, tejic, avramovic, vanja, glisic, sloba, tanas i jos dva iskopas da ga jebes bez price dinamik, mega, covic kurac palac) i 3-4 iskusna, ugovore na par godina pa znas gde ides..
Ili ako nabudzis dva miliona, onda Kevin, Darel, Rakovic, Dragicevic picke materine i sa jakim iskusnim stokama(jos partizanovci juris tucu i titulu neku).

Ti druže ili nisi upućen ili se praviš da nisi upućen...svi ovi navedeni klinci su SKUPLJI od svih igrača koji su trenutno u Partizanu. Mladi igrač, koji se vodi kao "potencijal" je danas zbog menadžera i stanja na tržištu skuplji igrač nego igrač prosečnog kvaliteta sa 32 godine...Zato nam i igraju igrači poput Hatchera i Ratkovice...nažalost, ali je tako...

A što se tiče svega od sinoć što se dešavalo...Iskreno, sramota je da neko uopšte daje važnost onakvim "navijačima"...Očito neko želi prazne hale, pa makar i na silu, a pošto niko ne reaguje, mislim da će se to uskoro i dogoditi. :(

Džile je nedavno pričao da u klubu postoje problemi, ali niko još ne zna koje vrste i mislim da ćemo uskoro debelo potonuti...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Čisto da ne bi sezona do kraja bila agonija, pod hitno je timu potrebno 2 otkaza i 2 potpisa, da se to malo probudi razdrma.
Naravno, ta 2 nova da budu bolji igači od 2 otpuštena.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.949
Reaction score
26.997
1. Puna podrska Dziletu!
2. Jedan "covek" je glavni krivac ovakvog stanja u klubu, ostali su samo posledica.

Ko to ne shvata, ne vredi mu ni objasnjavati!
 

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Nismo mi krivi...

Jer da nismo krivi...verovatno bi bilo krvi...i tu se ne zajebavam...jer drugačije ne može u ovakvom svetu...

Molim dežurne da se uzmu u pamet i sete se kako je prethodna uprava smenila prošlu...Jel ste se prisetili? A da ne pominjemo, da je ta uprava pre 2000 bila relativno loša u smislu da je bila sps marioneta, ali ne i loša u smislu da su koliko toliko barem mislili da rade u korist Partizana (koliko može podgojeno Dačić govno, koji je krmak koji samo za sebe radi)...

Kakve su šanse za to ponovo. Nula jbn procenata!!! Košarku u Srbiji će da drže dva čoveka (trenutno su to Zalizani i Čović, kome se to dopušta)...Nažalost, to je tako. Ovde iza klubova (ne govorim samo KKP), može da stoje ili jaki privatnici ili jake lokalne uprave. Gde je Hemofarm? Gde je Vojvodina? Gde je Zdravlje? Sloga...Nema! Nije ovo Španija sa jakim gradovima, fudbalskim klubovima iza košarkaših, ili jakih sponzora...

Da li će da se pojave opet neki Divac, Danilović i Paspalj? Neće. Meni lično žao njih (kao i sada Džikića), jer smo videli kako su prošli...bolje da nikad se nisu vraćali, govorim za njih...nisu ni morali...ako ne uzmem to da su vratili KKP tamo gde mu je mesto...

Jedan od razloga zašto oni dalje ne talasaju, jer su uvideli koje je to blato u kom se valja Srbija i što se verovatno i oni sami stide što su morali malo da se valjaju u njemu jer drugačije ne može...

Džiletu podrška jer znam da je 80% drugih trenera na mestu ovakvog tima imali bi drugačiji, gori skor. E sad ovi što su se ložili na upravu...pa...jbg momci.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.293
Reaction score
18.497
Локација
Kej Republika
Glupo mi da ja nesto kritikujem Dzileta. Ko sam ja da kenjam da li je treba da zove tajmaut ili da nasamara Vrapca? Od kosarkaskog staza imam letnji kamp i detinjstvo ispod obruca u kraju.

Jednostavno imamo krajnje limitiran tim. Istina je da je Dzile birao igrace, ali isto tako je istina da para nema. Bar ih nema dovoljno da napravimo iole ozbiljan i talentovan tim.

Sezona je duga, ima vremena da do proleca sve to nekako legne na svoje. Nama je upadanje u 4 obaveza. Pa posle sta bude. Ono cega se plasim je ta mogucnost eventualnog osvajanja ABA lige i onda duvanja za EL. Zamislite nas u EL sa Adinom, Mihom i Koprivicom?

Trenutno ostanak Aleksandra Dzikica treba da nam je prioritet svih prioriteta. Mi jednostavno necemo imati boljeg trenera ukoliko on podigne sidro i zapali.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Pazi, postoje tu dve strane...

Juce na KZS je popljuvao skoro sve igrace, posebno Bircu, kome se nadovezo posle njegove izjave i bukvalno reko da je pickica. Za vreme DV retko ko od igraca je ovako kritikovan javno. Neko ce reci pa DV nikad nije radio sa ovoliko losim igracima, ali stvar je da je on te igrace birao i Birca i Robinson i Majstor su njegovi pickovi. Ako smeta sto nisi mogo bolje igrace da dovedes onda zameri onima koji tu obezbedjuju te igrace, ali nemoj igrace pljuvati javno. Te stvari se resavaju u svlacionicu, ako posle odredjenog vremena neki igraci ponavljaju iste greske onda priznaj gresku i izbaci ih iz tima, ili to ili priznaj da ne mozes da ih naucis gde grese..

Kako god, ovo su sitni problemi, najveci problem je vec i previse puta ovde ukazivan tako da, zavrsili mi u TOP 4 ili ne isto nam se hvata..
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.940
Reaction score
7.931
Partizan nikad nece imati ni kontinuitet ni para da dominira u ABA, a to je parafirano zalogajem na veceri pomirenja sa sudbinom.

Dovedeni smo na neki nivo koji je kombinacija Radnickog i Krke, i iz te pozicije bliza je propast nego povratak na vrh.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Odavno nisam ništa napisao na temu KK ali sada imam potrebu.
Došlo je i to vreme. Da se vidi ko navija za trofeje a ko za Partizan. Zamišljam kako bi ovaj forum izgledao za nekih 10 godina bez titule? Verovatno ne bi bilo nikoga, nuklearna zima.
Ne znam zašto mnogi misle da smo bogom dani i da su titule i El naše rodno pravo?
Vi što pljujete dzileta i upravu mislim da treba da se odaljite i sagledate kompletnu sliku. Najveću krivicu za trenutno stanje je predhodna uprava koja nije uspela da napravi košarkaški zemunelo i na pravi način iskoristi dominaciju. 2010 nam je obećana trening hala koja bi bila deo konačnog rešenja za dugoročno bitisanje kluba. Tu smo izrađeni i to je ono zašto je trebala da se podigne buka. Ćutali su. Trofeji su ih zaslepili. Predugo smo hodali na tankoj žici, srušio nas je jedan ludi šut sa centra jer nismo radili na postavljanju sigurnosnu mreže. Ovi drugi su preživeli i 16 M duga i dva puta ugurani za redom u El iako to nisu zaslužili na terenu. To su uspeli zbog sigurnosne mreže u obliku brojnosti i političke podrške koju mi nikada nećemo imati. To se nikada nije smelo ispustiti iz vida.
Sada je kasno da se plače. Voz nas je udario. Ko je hteo mogao je da ga vidi, ko nije sada neka plače.
Šta nam preostaje? Vegetacija dok se politička situacija ne promeni i fokus na podizanju uslova rada sa mlađim kategorijama ili čekati da se oni samoubiju ili zalizanom dati ključeve da vozi. Odlučite sami. Dane stare slave što pre zaboraviti, to nas neće spasiti. Samo rad, rad i rad!
Manje cike i vriske, histerija nas nigde neće odvesti.
Podrška Pekovicu. Todoricu i silobadu ne, jer nisu radili šta je trebalo, kad je trebalo, kad se moglo. Sad je kasno.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.885
Reaction score
11.033
Хоће ли бити снимак КЗШ?
 

el comandante

Grobar
Учлањен(а)
22.12.2010
Порука
319
Reaction score
73
Локација
Sierra Maestra
Zbog cega? Zato sto je gotivan intelektualac i iskreni Partizanovac? Ako smo mogli svi zajedno (oni koju su cutali, ali i oni koji nisu, svejedno rezultat je isti) da se ... po Duletu Vujosevicu, koji nas je za razliku od Dzikica zaduzio i to ne samo nas, vec citavu ideju Partizana, sto ne bi mogli da kritikujemo sadasnjeg trenera!?

Logicno je postaviti pitanje sta je krenulo naopako, da od +17 dodjes do -10. To je celih 27 razlike za 25 minuta. Razumem da su igraci limitirani, da igraju kao muve bez glave, da nema kvaliteta i slicno, al' logicno je da se potrazi i strucno objasnjenje za tako nesto. Mislim, majstore, kul i i sve to, imas odlican ukus za filmove i muziku, imas taj vic u izjavama i pojavi koja je ortodoksno grobarska, ali moze i malo samokriticnosti. Sta je bilo sa onim - ja preuzimam krivicu na sebe (mada za ono sto rade Vrabac i drugari tesko da iko normalan moze da preuzme krivicu), da ce se jako trenirati i sl.

Nije problem poraz, iako smo morali dobiti jednu od poslednje tri utakmice ako smo imali ikakve ambicije ove sezone. Na kraju nismo, publika se prepolovila, FIBA takmicenje niko ne gleda - pa jbt. sta igramo onda!? Ili treniramo do Kupa, pa cemo tamo da zalegnemo...

Jbg. izgleda da treba namestiti glavu da je "normalno" da ti dodje instant klub kao Cedevita i spremi 97 koseva u Pioniru. Cigani + oni, 83 bacanja na dve utakmice. Za 80 minuta kosarke (ako je kosarka ono sto mi igramo).

Ne bih da glumim Dziletovog advokata, ali imam potrebu napisem kako ja vidim ove stvari.
Prvo, naravno da je podlozan kritici, ima greske u sto je pristao na ovakvu selekciju i ima istine da ne sece serije protivnika na vreme, ali reci ti nama da li mislis da ce na tajm out-u da nauci igrace od 27,28 godina da grade bolje ili da neprave stalno 2+1, ili da nauci hecera i ratkovicu od 32 leta da igraju bolju odbranu, da im ubrza noge posto su prespore i probija ih svaki bolji i brzi igrac, ili da nauci andrica da ide na ulaz ili odigra odbranu(ja licno mislim da ne moze u toku cele sezone ovo da ispravi a ne na tajm out-u).
Jednostavno ima drugaciji stil vodjenja utakmice nego Dule i svi traze od njega da bude on. Bunio se juce vise puta na sudjenje i pricao sa njima, ali nije isao agresivnije jer se videlo da su se ovi pogubili i da bi ga iskljucili kao Mrsica..
Tako nam se namestilo da su svirali sve i realno su nas prvo sjebali sto su iskljucili Mrsica, za koga nemam veliko misljenje ne samo sto je sa ovim timom izgubio od krke, buducnosti i nekih levaka lietkabelisa i po 25 razlike od cigana i herbalajfa, nego generalno mi je tanak u mnogim segmentima vodjenja utakmice i kluba. Bolje da mu nisu dali iskljucenje, onaj mentika Poceko ih je napalio i unistio nas sa onom zonom, a plus su jos sudije napravile totalni haos sa kompezacijama i sta ssu nam svirale posle..
Ovaj tim cedekite nije isti kao pre tri nedelje, krenuli su opasno na gore od kad su se resili stoktona i hopsona, a doveli ovog ludog pjera i tomasa.
Napisacu vam sastave cedekite, cigana i buducnosti cisto na brzinu da vidite koliko su ljudi jaci od nas i da na svakoj poziciji imaju po dva vrhunska kosarkasa a na nekim i po tri,
Ced: Pjer Dzekson-Katic, Dzejms-Musa-Kruslin,-Babic, Tomas-Surna, Arapovic-Zganjec, Bilan-Begic
Cig: Jovic-Volters, Dzenkins-Lazic-Dangubic, Guduric-Simonovic, Mitrovic-Simanic, Bjelica-Kuzmic- +1centar
Bud: M.Williams-Gordic, Reynolds-Popovic-Vranjes, Suad Sehovic-Sead Sehovic, Savovic-Subotic-Ilic, James -Nikolic

plus svi imaju u rezervi spremne mlade za razvoj, ovi preko fmp-a apic, davodivac, lazarevic, buducnost ima cetiri mlada igraca po 20godina(nikolic-popovic-bacovic-ilic) i cedevita ima drugi tim sa 12 mladih igraca!!!!!!!!!!!!!!

Jedini kiks nam je bio sto se buducnost nudila i bilo bi super da smo prelomili, ali nismo imali ni srece sa onom trojikom od tablu, oni te nedelje odmarali i nisu igralu uleb cup, spremali se za nas i jos u hali sportova se igralo. Ostaje nam da se jurimo sa cibonom za cetvrto mesto i tacka.

Da stavim tacku i na pricu oko sastava, sa dve promene koje svi prizeljkuju na petici i krilu bi svakako bili konkurentniji do nekle ovim timovima, da li bi bilo dovoljno-verovatno ne.. Ono sto je pisao i Boksa da se znalo za Bircu i Majstora da su mekani i ja kazem, ali bi svakako bio svrsishodniji Birca da ima na centru jednu zverku koja ce ga rasteretiti malo tamo gde je najtanji u skoku i gradjenju, pa ce moci onda da se izvlaci i igra pop sutira, ide na ulaz.
Generalno je moja filozofija da ti je tim onakav kakvi su ti 9,10,11,12 igraci u timu(to se videlo pre godinu i po kad smo imali sa Macvanom i Pavlovicem dobru petorku a nikog korisnog na klupi), tako da ako bi Andric, Majstor, Vrabac bili 10,11,12 igraci koji ce da odrade po 5 min po poluvremenu i da za to vreme daju svoj maksimum, izgledali bi bolje svakako..

Ti druže ili nisi upućen ili se praviš da nisi upućen...svi ovi navedeni klinci su SKUPLJI od svih igrača koji su trenutno u Partizanu. Mladi igrač, koji se vodi kao "potencijal" je danas zbog menadžera i stanja na tržištu skuplji igrač nego igrač prosečnog kvaliteta sa 32 godine...Zato nam i igraju igrači poput Hatchera i Ratkovice...nažalost, ali je tako...

A što se tiče svega od sinoć što se dešavalo...Iskreno, sramota je da neko uopšte daje važnost onakvim "navijačima"...Očito neko želi prazne hale, pa makar i na silu, a pošto niko ne reaguje, mislim da će se to uskoro i dogoditi.

Džile je nedavno pričao da u klubu postoje problemi, ali niko još ne zna koje vrste i mislim da ćemo uskoro debelo potonuti...


Klavijatura, kako bi ti rekao, upucen sam i vise nego sto bih zeleo. I ja ne pisem napamet, niti imam potrebu da nagadjam..
Ne odgovara istini da je onaj tim mladih sto sam napisao skuplji od ovog tima sto imamo. Znam tacno koliko ko prima sada kod nas i koliko je trebalo za ove klince. Nisu dosli jer smo vec formirali skoro ceo ovaj tim i nismo im ponudili ni minutazu ni platu, jednostavno za njih nema mesta u ovakvoj selekciji..
Nisam napisao da smo trebali da uzmemo Musidija, Kabu, Zagorca, ili cokiju Apica, Davidovca, Lazarevica ili Buducnosti da preotmemo Nilokolica, Popovica(a to smo mogli da smo ih hteli na vreme), nemoj da mi pricas koliko kostaju ovi sto su igrali u Cacku i otisli u Dinamik, Vareze i da nam je to stopirala nemanjina, coki, zalizani, raskovic ili neko..

Aj jos jedared da napisem da ne bude zabune, to su igraci koje smo hteli i kontaktirali i mogli da dovedemo da smo im ponudili viziju ravoja, minute. Mi smo se oducili da skucamo budzet na ove iskusne-ende!
Nije nikakva naknadna pamet niti bi sa ove distance da donosim zakljucak sta je bolje, ja kazem da bi ja vise zeleo i voleo da imamo viziju i da pravimo tim za narednih par godina, da svu svi na okupu dugo i da napreduju:
Avramovic(vareze), Stevanoic i Lazic(dinamik), Jankovic(olimpija), Tejic(mega), nasi Vanja, Glisa, Tanas, Sloba, to ti je 8 i bilo je tu jos par mladjih u opciji, sa 2-3 iskusnija da ima pomognu na treningu, utakmicama, ovaj tim ne bi kostao ni Milion, imao bi za funkcionisanje normalno bez trzavica i stresa i svake godine bi radio doselekciju, rastao bi i kada bude potrebe za sezonu dve na okupu dodas im sva, tri amera koja prave razliku na pozicijama gde si najtanji i udri u meso..
Izadjes i javno kazes jaci su od nas zvezda, cedevita, buducnost, imaju budzete po 5-6 Miliona i nemamo nikakvu pomoc osim dva drzavna i privatna sponzora, nema trofeja dve godine, dodjite da nas bodrite da rastemo zajedno, a ne ovako gubimo trecu godinu za redom, ove smo propustili opet da dovedemo ove igrace i gutamo kitu na svim poljima...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.251
Reaction score
2.843
NE pisem cesto ovdje, pogotovo u ovim mucnim vremenima, prvo jer nisam pametan sta bih, a drugo, jer ni ne znam koliko smo dobri/losi, koliko je do trenera, koliko do njih, i tako dalje. Svi znamo ko je najveci krivac, ali ne moramo mu pomagati i mi, pa bilo to svjesno ili nesvjesno.

Razlog mog javljanja je konferencija.
Pazi, postoje tu dve strane...

Juce na KZS je popljuvao skoro sve igrace, posebno Bircu, kome se nadovezo posle njegove izjave i bukvalno reko da je pickica. Za vreme DV retko ko od igraca je ovako kritikovan javno. Neko ce reci pa DV nikad nije radio sa ovoliko losim igracima, ali stvar je da je on te igrace birao i Birca i Robinson i Majstor su njegovi pickovi. Ako smeta sto nisi mogo bolje igrace da dovedes onda zameri onima koji tu obezbedjuju te igrace, ali nemoj igrace pljuvati javno. Te stvari se resavaju u svlacionicu, ako posle odredjenog vremena neki igraci ponavljaju iste greske onda priznaj gresku i izbaci ih iz tima, ili to ili priznaj da ne mozes da ih naucis gde grese..

Kako god, ovo su sitni problemi, najveci problem je vec i previse puta ovde ukazivan tako da, zavrsili mi u TOP 4 ili ne isto nam se hvata..

Evo snimka https://www.youtube.com/watch?v=F_NlnTFF69s.

Ne trazim da bude kopija Duleta, ali mi je ovo mnogo ruzno. Ovo je trebao biti razgovor za svlacionicu. Ili je shvatio da ce ih ovako vise prodrmati. Ne znam, ali mora biti svjestan sta sad novinari od ove konferencije mogu da mu naprave, tj. da ih ubiju i on i oni u pojam jos vise. Ali dobro, vidjecemo.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.885
Reaction score
11.033
Колико сте и ви међусобно у хаосу када не можете на форум да окачите линк КЗШ...
 

Brabas

Početnik
Учлањен(а)
10.06.2016
Порука
184
Reaction score
279
Verovatno im je u svlačionici ovo pedeset puta već rekao a ponavljaju se iste greške. I ja bih ispizdeo. Pa ne može Džile da uđe i zagradi na skoku ili da odigra odbranu. Pola tima je u debelom autu što se tiče koncentracije. Sećam se i talentovanih ekipa kod Duleta kada smo igrali koncentrisano 38 minuta pa gubili mečeve u Evroligi jer 38 nije bilo dovoljno zbog razlike u kvalitetu i tretmana sudija. Sad imamo ili 8 ili 18 takvih minuta, ako i toliko. Ne verujem da će ova agonija dugo da traje, neko će da leti iz ekipe. A i poruka onom majmunu "idi gledaj FMP, majstore" je sasvim na mestu. Lepo neko reče, i mi imamo sina Dragana na tribinama.
 
Последња измена:

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Mozda je sve to reko, kapiram ja da je popizdeo jer ponavljamo iste greske ponovo i ponovo. Ali ako vidis da sa nekima ne moze dalje, lepo priznas gresku pri selektiranju i lepo mu se zahvalis i kazes cao prijatno. Ne doveo si igraca, vidis da nezna i trazis od njega nesto sto ne moze, pa kad ovaj to ne uradi ti mu se deres zasto ne ispunjava zadatke. Kapiram ja da i da nema preveliki izbor u odabir novih igraca, ali tada trazi krivicu u drugima. Nemoj na igracima svaljivati krivicu sto ne znaju, to je njihov limit i to je to. Gledam Bircu juce posle neke greske na klupi imo facu ko Dzile na kraju tekme. Mucno je to, a nije klinja koji moze to da trpi.

Sa druge strane imas presednika i SD kluba, lepo se obratis njima i zatrazis normalne uslove za rad. Nikad mi nismo imali para za klince i skupe igrace, budzet ove godine jeste manji, ali ni prethodnih godina nije bio nesto prevelik. Klinaca ima samo treba znati dovesti ih. Treba imati njuga i onu stvar. Sve se moze kad se hoce..
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.949
Reaction score
26.997
Alo ljudi, kakva greska u selektiranju?! Koji vam je bre?! Sta Dzile selektirao?!
Budzet deset puta manji od fufice, dugovi ohoho miliona, i kad najavimo mogucnost dovodjenja iole kvalitetnog igraca iz domacice, zavrsi se kao sa vodonosom u kurvi, ili to neko od izdajnika u upravi izbusi iznutra! Dzile odgovoran? Pa gde je uprava mutava da kaze koju rec? Nije da nije bilo razloga. Ovako, kao u slucaju Dula, trener na vetrometini, dok dzukele mirno cute, i masu repom kad im se to zatrazi!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top