Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Zaboravio si i bivšeg igrača fmp-a kog isto najaviše...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.372
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Očekujem neki napredak, verujem da je za ovaj mali period Trinkijeri mogao malo da primeni neke svoje metode rada donekle ozbiljnije.
Šteta za neko pojačanje, ako sada nije dovedeno, ne znam kada će, očigledno se svi boje da rizikuju, a sada se sigurno rešenje teško može naći. A i ne krivim ih posle ovih Lončarovih debilizama sa raznim igračima, bojao bih se da dovedem i Lebrona.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Danas mora koncentracija da bude na najvisem nivou, pre svega unutrasnjih igraca. Nije neka tajna da ce ovi da opale 35+ trojki, i ako pustimo da ubodu prvih nekoliko dzaba posle da im nabijemo i prst u oko , pogodice-staro basket pravilo.

Sutiraju bas svi, najveca pretnja Zubcic, znaci moramo jako i u meso, po cenu brzog izlaska iz bonusa, moramo da ih uvedemo u nervozu da bi pobedili. Nadam se da ce biti dosta nasih navijaca.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Данас је меч бити или не бити, ако добијемо имамо наде и борбу за ПО, ако пукнемо остаје само да потврдимо опстанак, колико год то драматично звучало. Од 5 до 12 мјеста свако свакога може добити а то смо итекако на сопственој кожи осјетили.
Али вјерујем да вечерас можемо добити са макар поеном разлике. Са јаком одбраном и јаким фауловима можемо им спријечити отворене шутеве и да погоде један број тројки, али свакако ће погађати. Оно што је кључно јесте да не смијемо им дозволити лаке поене испод коша и не смијемо им нашим грешкама омогућавати контре. Ја вечерас очекујем коначно константну игру у нападу Маркуса Пејџа. Такође од троје Гагић, Лендејл и Јанковић зависи много, ако не буду правили глупости одрадиће велики посао. И наравно да се Вања исконтролише и не силује. И на крају Загор мора дати највише јер је он дефитивно мотор екипе и ако он не игра проблем је жесток.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.801
Za ovu utakmicu smo imali malo vise vremena da se spremimo te se nadam da nece biti klasnicnih nasih gluposti a da ce iz toga proisteci i nasa pobjeda.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Momcima i Trinkijeriju svaka cast na utakmici! Malo slobodnog vremena za vise rada u miru i tisini i eto danas konacno necega sto lici na ozbiljnu kosarku, tacnije receno zagrebasmo po njoj!

Vanji svaka cast, zelim da verujem da je ovakva igra danas i pre svega njegova psiha i rezon direktan produkt Trinkijerijevih saveta i kidanja zivaca u prethodnom periodu!

Sve u svemu, pre svega bravo Trinki za rad u prethodnom periodu a onda bravo i momcima za isti taj rad i danasnju partiju!!!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.741
Локација
Beograd
Ma kakav Adamovic.Sralo ga je kao nikad u zivotu.Ovo mu je najbolja partija u karijeri i kada toliko nekoga sere onda to ne moze da se brani...Na proslim utakmicama u Aba nije mogao da prebaci 10 poena.Ima dobru asistenciju i to je sve.Vanja odigrao doktorski.Zagorac iLendejl isto.Dobro je ovo izgledalo,ali kakvo srljanje na kraju umesto da se mirno privede utakmica i ogromni padovi u igri na momente...:confused-smiley-013:
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Odlican mec. Nadam se da je ovo naznaka toga da su uloge podjeljene. Vanjina uloga danas to naslucuje. Spot ap suter, sto i jeste. Tu je najproduktivniji. Idemo dalje.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
u odbrani mora dosta bolje, napad je bio dobar (bar procenat suta jeste)
3-4 igraca su odigrali dobro, 3-4 onako, 3-4 dosta lose
mislim da je Lafajet odigrao najbolju utakmicu za nas od kada je dosao kod nas...
idemo dalje
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.340
Локација
Nickname
Dobra igra, mora bolje.
Timska igra Partizana. Bravo za Vanju, da je dao još jednu trojku, bio bi to šlag na tortu.
Vrlo bitna pobeda, posle ovoga će rasti samopouzdanje kod igrača koje je nedostajalo u prethodnom periodu.
Sudijama jebem ja mater malo.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Ajde ne zajebavajte... za razliku od ranije mec smo prelomili u nasu korist sa istin igracima koji su bili i ovde, hocu reci, nismo nikog doveli sa strane
 

Akila6

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2018
Порука
212
Reaction score
126
Локација
Kragujevac
Svaka cast momcima, odlicna pobeda. Nadam se da ce Vanja da nastavi sa ovakvim partijama. Svi su odigrali dobro, proriv jedne veoma jake ekipe za Aba ligu.
Iznenadio me je jedino Lafajet, bas je slabo odigrao.
Sad da rasturimo FMP2 kod kuce
 

Brabas

Početnik
Учлањен(а)
10.06.2016
Порука
184
Reaction score
279
Pohvale i za Stefana Jankovića. Trinkijeri polako izbacuje bubice iz glave pojedincima. Pokupio je dosta skokova i znači nam dosta u rotaciji, Ali Nikolić je slabo primetan, Paige zna da pročita igru protivnika i ukrade neke lopte, izrotira u odbrani, ne znam šta je sa Novicom, očigledno je obnovio neku povredu. Dobro je ovo, idemo dalje.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Svaka cast momcima, vema vazna pobeda protiv direktnog konkurenta i to na njegovom (nasem :D ) terenu ! Igosi po rosteru nimalo laka ekipa sto jos daje na znacaju nasoj pobedi.

Mene i posle ove pobede zanima cija je ideja bio jankovic i zasto to nikada necemo saznati ?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top