Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.821
Prethodne sezone su imali jaci tim i krali. Pa smo na kradju cutali jer i normalnim sudjenjem ne bi uradili nista, delovali smo inferiorno.
Ali dok je lazic mlatarao rukama na perimetru dok su igrali tzv. cvrstu odbranu i nije sudjen nijedan faul, sve se racunalo kao granica, a oni sutirali 40 slobodna bacanja to je bilo fer sudjenje.
Treba da shvatimo da imamo posla sa stenicama koji se nece predati, i sto je najgore imaju metode i lovu u rukama.

Ja tvrdim, da ako im se dozvoli da opet biju u odbrani kao prethodne 2-3 sezone, necemo uraditi nista ni u aba ni u kls. Sad krece borba za titule i coravi je za to svestan i ide sa nozem u zubima.
 

Papaya

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
40
Reaction score
24
Svaka cast na kupu, a sad idemo dalje na nove pobede. Kako volim kad pudla skici kao prase kad zaglavi nogu u tarabe i vice drz'te lopova. Pa picka ti materina ima li veceg od tebe, sve ti pokvareno. No ovo ne treba da baci senku na ovaj lepi uspeh. Jos jednom svaka cast i sve najbolje u narednim utakmicama.

P.s. Buduci da nisam mogao da gledam utakmicu, odgledao sam samo klipove zavrsnice koje su kolege ovde ispostavljale. Ne mogu da se otmem sledecem utisku. Ako sam dobro video, faul svira sudija koji se nalazi iza ledja Dzoka i berona (govedo obrknezevic), a koji pritom najlosije vidi situaciju. Ostala dva majmuna (belosevic i jovcic) ostaju nemi, pritom je jovcic na tri metra od situacije desno pored kosa, a belosevic pored Bandze (i kada se lepo odgleda snimak moze se zakljuciti da i on perfektno vidi situaciju). Sad, pitanje na ovu moju konstataciju (koju smatram tacnom) je da li je ovo uvod u rezirani masakr? Sta mozemo ocekivati, kakvo sudjenje, vec za nedelju dana kada krenemo da plodimo ponovo kucku? Vi ste kao EL sudije, jel smete da sudite posteno, ako ne smete zasto lepo ne kazete NE SMEMO?
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Cestitke svima,pogotovo Trinkijeriju i igracima!
Mnogo vazna pobeda,pre svega da vidimo da mozeemo da ih jebemo kad stignemo.
Zajebana i ne bas lepa utakmica,ali takve najzajebanije su i najdraze.
Trinki je ove nase naspanovao za odbranu junacki,i sta su nam limenkari dali je uglavnom iz nekog individualnog kvaliteta. Sutirali su ko mi kod Mute do besvesti,nista akcija,pozicioni napadi...Da im nije bilo Davidovca u 3/4(covek jednom promasio) i Berona (promasio kad je najbitnije) u 4/4 lagana pobeda.
Iako su gotovo svi zasluzni jednako Brki,Jocku i Novici posebne cestitke,a i Vanji za onu trojku posle njihove serije u 3/4.
I meni smeta sto sam ih izdvojio jer se vidi zajednistvo iz aviona,i bas igramo timsku kosarku, ali ajde ako bi morao njih trojica su lomili i prelomili.
Cestitke Grobari na prvom(ne i jedinom) trofeju ove godine!!!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.768
Reaction score
55.455
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Prvo mi je neverovatno da se raspravlja o sinoćnoj pobedi u smislu sudija, ne znam ni sam dal klub treba da reaguje ili ignoriše ali sramotno je da utakmica gde je bilo više odluka na našu štetu u bitnim trenutcima ( noga u kontri, faul Cirbesa u bloku, nenameran faul na kraju itd) se stavi pod sumnju zbog korektnih odluka na kraju.
Da ne skoče odmah svi povodom sledećeg, ali mislim da je ostrašćenost nešto što više krasi njih nego nas. EL sudije bi trebale uvek da sude naše mečeve. Među njima i Belošević. Znam, znam... Ali recimo ono što znam iz prve ruke da el sudije ne žele da sude derbi jer im to u životu ne treba zbog pritiska. Pogotovo od strane zlog patuljka, gde je svaki meč kao da igraš u sred oake pod raketnim udarima. Opet el sudije bar kolko tolko neće da rizikuju karijeru zbog nekih tendencija u domaćoj košarci i jedini imaju ime da se relativno odupru i sude relativno korektno. Relativno je nama i dovoljno, samo da ne bude sistematskog navlačenja.
Ono povodom čega klub mora da se oglasi je mantra da je košarka pod tenzijom zbog DV. I eto ode DV i dalje ista tenzija. Tenzija postoji kad god smo iole dobri, zbog zlog patuljka i njegovih kompleksa zbog sina.
Dalje ovo je bez obzira na možda uslovno reći nevažnost ovog takmičenja, ogromna pobeda za nas, jer se stvara zajedništvo duh, i Partizan pa posle nekih 5,6 godina igra odbranu kakvu treba ( nismo je igrali ni one sezone s Mačvanom i Pavlovićem).
Lendejlov napredak u odbrani :respect
Kolko ničijih lopti je završilo kod nas, bacanja po parketu, borbe :respect
I za Trinkijerija kako je sakrio neke individualne slabosti, kako je Novica imao ozbiljnu ulogu a nije se gubilo u odbrani, Jaramaz koji je tu nedelju dana itd...
Čini mi se da je timski duh na vrhunskom nivou. Problem je opet što naši stranci nisu igrači koji mogu da urade nešto ekstrakvalitetno, jer Pejdž nema svrhu na terenu ako se ne pravi akcija za njega, ne može sam da iskreira u utakmici jačeg intenziteta, derbi itd. Možda će moći u budućnosti, ali dotle idu plate svakog meseca. Ja bih iskren da budem u tim situacijama kada ne pravimo akcije za njega bih pre dao prednost nekom tipa Gegić, bolje da imamo igrača u odbrani, ali to naravno vuče drugim problem što se s njega može skupljati i pomagati, te razumem i Trinkijerija.
Tu je ono što malo fali ovoj ekipi da melje, samo malo individualnog kvaliteta kad sve stane, samo malo da se povuče da se raširi reket.
I šteta je, jer mislim da bi tako imali ozbiljnu šansu za EL. Imamo i ovako, ali opet smo apsolutni autsajderi dok se bokan i patuljak igraju pijanih milionera. Romuljage imaju još tri stranca koji će im igrati abu.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.181
Reaction score
6.959
Локација
NbG
Kad o regularnosti takmicenja prica gnjida koja u ABA ligi ima 2 kluba u direktnom vlasnistvu, a u nasoj 2-3, ne znam ni sam vise sa svim tim promenama imena klubova. To je kao kada bi Real B igrao Primeru ili Teleoptik JSL. Ako to nije sukob interesa ne znam sta je i onda taj isti grmi i rezi na organizaciju. Al lagano, lepo je taj poleteo, kako ce samo da pukne kada se bude sljokao do kraja.
I kud sinu ne dade jos koji cm, ovako jadan ne moze ni da ispostuje zamisli trenera
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.359
Reaction score
37.686
...Problem je opet što naši stranci nisu igrači koji mogu da urade nešto ekstrakvalitetno, jer Pejdž nema svrhu na terenu ako se ne pravi akcija za njega, ne može sam da iskreira u utakmici jačeg intenziteta, derbi itd. Možda će moći u budućnosti, ali dotle idu plate svakog meseca...

Koliko je po tebi realno da Pejdž napreduje u meri u kojoj je Džok to uradio? I da li je to samo do fizike, t.j. prvenstveno do fizike ili ima tu još nečega što on može da popravi?

...Al lagano, lepo je taj poleteo, kako ce samo da pukne kada se bude sljokao do kraja.
...

Ja samo čekam trenutak kada ciganima na privremenom radu u predgrađu pukne film pa počnu da teraju legendu iz njegovog privatnog kluba. E to će da bude sapunica. :D
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.768
Reaction score
55.455
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Meni je on simpatičan, ima i tu neku želju i borbenost, on će u preuzimanju uzeti Cirbesa i kidati ga, sad zavisi tu i od prilagođavanja i fizike, ima igrača koji mogu te svoje fizikalije da koriste da se migolje, da koriste brz izbačaj i da postanu opasni. A možda postane i Akojon koji može da trpa, ali samo kada se ne igra ozbiljna odbrana nad njim. Opet sve je to manje bitno, mene zanima koliko donosi u ovom trenutku u odnosu na ono što je plaćen.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.749
Reaction score
11.414
Локација
.
U zadnjem napadu na 0.2 sam rekao društvu sa kojim sam gledao utakmicu sad ćete da vidite ko je tata košarkaške igre. Nikad smirenije nisam dočekao takav naš zadnji napad jer sam bio ubedjen da dajemo koš i da se ne ide u produžetak.
I onda mislim da mi je srce stalo na momenat kad je Lendejl ubacio drugo bacanje.

Radujmo se i jebimo cigane na svakom koraku, koliko god sad oni ne pratili košarku svi su kao posrani zbog jučerašnjeg rezultata.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.937
Reaction score
7.347
Локација
Banja Luka
"Godinama prete, godinama seru"

Suncan dan danas, Partizan sa trofejem. Cenim da ce se zivotni standard građana Srbije sada da opadne
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kad svi daju doprinos na obije strane terena i kad imas nekog da povuce i pogodi kad treba, pobjeda ne dolazi u pitanje. Prvo poluvreme je bilo tesko i usporeno pomalo ali je zato drugi dio bio haos. Cips i pivo namenjeno za celu utakmicu sam resio pre pocetka drugog poluvremena, pa odletio u market po novu turu. Nervoza me bas tukla, ali opet ono nekako znas u sebi da dobijamo i kad ne ide i kad smo gubili. Kad vidim momke kako se bore na terenu, iskrenu emociju, jednostavno to je to.

Sudjenje je bilo ok sa obzirom na to kakvo moze biti a to cemo vidjeti vec sledecu utakmicu u ABA sa cigosima iako nece biti iste sudije ali svejedno. Inace bas me zanima sta im prolazi kroz glavu danas, sta im je bolje klanje sa nama ili sa milogorcima u plej ofu. Imaju dobre sanse da se raspadnu, prepun tim stranaca, tatinog sina u timu i trenera bez autoriteta koji osim prgavosti nema nista ljudsko. Uostalom ko ih jebe, mi smo jedini bitni, da svi budu zdravi i u formi, zdrobit cemo ih i ABA.

NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM!
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Ja u Aba ligi ne ocekujem nista drugo sem partizanstine , krvi,znoja i borbe.Jedino mi je bitno sto "Ponovo igra moj Partizan" sa ,vidi cuda, debelim trenerom na klupi.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
gledajuci zavrsetak utakmice, pre svega s idejom da opet vidim "sporne" detalje, mada nisu bili sporni ni sinoc, uocio sam opet nesto sto mi mnogo vise smeta
rec je o Vanji, ne znam u cemu je njegov problem da li nedostatak inteligencije ili nesto drugo... ne, ne smeta mi njegov nekonstantan sut, verujem da ce vremenom (da jos uvek je mlad) to da dodje na svoje, ali mi itekako smeta njegovo gubljenje u pojedinim trenucima :(
doduse sinoc mu se nije desavalo da mu lopta ispadne u aut ili da je baci u aut, ali ako mogu i da razumem da se zaglavio u zirbesov blok pa primismo trojku, tu je i do Lendejla koji nije pomogao, nikako ne mogu da razumem poslednji njihov napad, dobric je skocio posle promasenog bacanja, pao je dole, Vanja je pored njega i ima prednost u pozicioniranju, perperoglu sutira iz okreta i onda dobric ustaje prolazi pored Vanje kao da ga nema, koji umesto da zagradi stoji i posmatra kako ovaj hvata skok i daje na ziceru kos za nereseno...
uzasna dekoncentracija ili sta je vec...
sut moze da se promasi, ovo NE SME da se desava :(
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.883
Reaction score
7.966
Trinki:

“Imali smo srecu, muda i zelju da dobijemo”

Rispekt
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Da, zaboravih na Vanjinu minimaturu i juče i u polufinalu u trećoj četvrtini kad je bilo bitno, bravo.

Jeste povuko sa poenima, ali je takodje i ispao u odbrani vise puta u bitnim momentima.. ne valja to i dalje...

Ja sam prvenstveno iznenadjen kako smo branili pick, sve do kraja je to bilo pa skoro savrseno. Nije bilo preuzimanja, centar iskoci lepo se zagradi play i onda se centar vrati na svog igraca. Delovalo je skoro savrseno. Na kraju su krenula preuzimanja, jer je tako moralo, pick je org Baron, a ne playevi FMP-a. U globali sam jako zadovoljan odbranom. Gresili smo i previse nego sto smo trebali, a jedini razlog je bila trema i vaznost ove utakmice. U EK smo imali i pobede i poraze u vaznim utakmicama, pobedili Buducnost, sada cigane u kupu.. sledi ponovo mozda i najvaznija utakmica protiv cigana u Aba ligi, pa onda i playoff. Kako sto ce se utakmice nizati, tako ce i broj glupih gresaka opadati.

Sada nesto malo o igracima, tacnije o jednom igracu.. Dzok igrac utakmice, njegova posvecenost i koncetracija u vaznim momentima i njegova volja za napredak je nesto sto se ne vedija svaki dan. Imam jakoo veliku zelju da ga gledam i sledece sezone u nasem dresu i nadam se da ce klub uspeti da produzi ugovor sa njim..

Cestitke Trinkiju sto je sve ovo posluzio.. Pravo tek pocinje uskoro..
Srecno crno-beli!!!
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ni meni se ne sviđa Vanjina igra. Od dolaska Trinkijerija je najmanje napredovao. Više puta je trener rekao: " od Vanje zavisi kakav će Vanja biti", ako ne napreduješ kod ovakvog trenera, onda nećeš nikad. Ovo mu je poslednja šansa da uradi nešto sa svojom karijerom. Ili ce da mu zenit bude neki Juve, Paok ili Betis. Ako je mogao Kengur onda može svako.
 

napadaj

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2018
Порука
517
Reaction score
2.415
Локација
Srbija
gledajuci zavrsetak utakmice, pre svega s idejom da opet vidim "sporne" detalje, mada nisu bili sporni ni sinoc, uocio sam opet nesto sto mi mnogo vise smeta
rec je o Vanji, ne znam u cemu je njegov problem da li nedostatak inteligencije ili nesto drugo... ne, ne smeta mi njegov nekonstantan sut, verujem da ce vremenom (da jos uvek je mlad) to da dodje na svoje, ali mi itekako smeta njegovo gubljenje u pojedinim trenucima :(
doduse sinoc mu se nije desavalo da mu lopta ispadne u aut ili da je baci u aut, ali ako mogu i da razumem da se zaglavio u zirbesov blok pa primismo trojku, tu je i do Lendejla koji nije pomogao, nikako ne mogu da razumem poslednji njihov napad, dobric je skocio posle promasenog bacanja, pao je dole, Vanja je pored njega i ima prednost u pozicioniranju, perperoglu sutira iz okreta i onda dobric ustaje prolazi pored Vanje kao da ga nema, koji umesto da zagradi stoji i posmatra kako ovaj hvata skok i daje na ziceru kos za nereseno...
uzasna dekoncentracija ili sta je vec...
sut moze da se promasi, ovo NE SME da se desava :(

Ovo sam i ja odmah primetio. Dobrić na zemlji, ustaje, hvata loptu i polaže, a Vanja sve vreme ukopan, čeka da vidi šta će da se desi. To nikako ne sme da se dešava, mora da mu se objasni da je takvo ponašanje neprihvatljivo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top