Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Ni meni se ne sviđa Vanjina igra. Od dolaska Trinkijerija je najmanje napredovao. Više puta je trener rekao: " od Vanje zavisi kakav će Vanja biti", ako ne napreduješ kod ovakvog trenera, onda nećeš nikad. Ovo mu je poslednja šansa da uradi nešto sa svojom karijerom. Ili ce da mu zenit bude neki Juve, Paok ili Betis. Ako je mogao Kengur onda može svako.

Gresis da nije napredovao. Dosta je popravio svoju igru, pre svega u odbrani. Ne siluje previse kad mu krene lose, sada stane i samo pegla odbranu, sto i dalje nije ok, ali se i ne izivljava sutevima. Najveci problem je ponovo glava.
Vanja sada cesto da ekstra pas, kada je sam na sutu za tri, jer njegova logika je ne mozes promasiti ako uopste i ne sutnes. Cesto je tako uvalio kosku svoijim saigraca, a mogao je i sam da sutne/pogodi.
Kako god, ima napredka ali daleko od ono sto zelim da vidim kod njega!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
iako je imao zestokih propusta sinoc Vanju hocu da pohvalim narocito za odbranu u 3. cetvrtini kada ga je Trinki stavio na trojku da juri i prati Davidovca koji od tog trenutka ja mislim vise nije ni sutnuo na kos. Ono sto me je nerviralo kroz celu cetvrtu je ne prilazenje Beronu svih koji su ga branili, covece pridji mu, nek te probije, to mu je slabija strana od suta. I za kraj cestitke nasem Kenguru, koji iz nekog razloga vec konstantno najbolje igra u 4. cetvrtini a ja za to nemam objasnjenje
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.560
Reaction score
921
Za Dzoka interesantno da je u prvom pol bio bas los,u 4/4 kidanje!
Vanjin tezak bag ovo gradjenje na kraju,kako je blokirao...
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
video ga ja u Bandzinom dzepu, znas kakvi su ti migranti, samo kradu
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Situacija za koju pudla tvrdi da Renfro nije preneo loptu za 8 sec.


Pogledajte od 4:10 otprilike i obratite paznju kojom brzinom idensat koji meri napad. Sa 19 na 16 sekundi se spustio za sekund. Sat koji meri vreme utqkmice ide normalno. Na njemu se se vidi da nije proslo vise od 7 sec ni u ludilu.


Svaka cast, sat je ukrao dve sekunde. Ovo nisam ni primetio.
 

FKP

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
8
Reaction score
53
Ma svakako se 8 sekundi svira kad sat pokaže 15 sekundi, ovde je Alex lagano izbacio loptu pre pojave broja 15 na satu.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.600
Reaction score
3.434
Локација
JNA
Ne znam sto polemisemo o tome, ali evo slika..jos jednom bravo bravo..Partizane veliki si!
 

Прилози

  • Screenshot_2019-02-18-14-13-51-370_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-02-18-14-13-51-370_com.android.chrome.png
    1,6 MB · Прегледа: 159
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.787
Reaction score
55.634
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Sada nesto malo o igracima, tacnije o jednom igracu.. Dzok igrac utakmice, njegova posvecenost i koncetracija u vaznim momentima i njegova volja za napredak je nesto sto se ne vedija svaki dan. Imam jakoo veliku zelju da ga gledam i sledece sezone u nasem dresu i nadam se da ce klub uspeti da produzi ugovor sa njim..
Ja se najiskrenije nadam da on ostaje naredne sezone.
Iz više razloga.
Kao prvo, ima potencijal uz rad s Trinkijerijem da postane el centar, kao drugo nama neka uslovno rečeno sića od 300 hiljada ne znači mnogo ako rizikujemo s narednim centrom i opet ga privikavamo na evropsku košarku, neki ciklus tima bi trebalo da bude 3 godine u ovoj situaciji. Kao treće, mnogo je uloženo u njega, mnogo smo mečeva izgubili zbog njega, pa što ne reći i top8, da bi ga prodali kada krene da nam vraća.
A on to može uz prave saigrače.
E sad što on čitave sezone ubedljivo najbolje igra poslednju četvrtinu ( voleo bih da neko izvadi tu statistiku), tu ima i do Trinkijerija. Koristi njegov pik kada intenzitet malo padne, kada se protivnički centri napune faulovima, kada se protivnička ekipa štedi zbog bonusa i štedi ga za relativno lake poene na kraju, e sad trougao njega Renfroa i jednog pristojnog pouzdanog beka sa sigurnim šutem bi bio napadačka mašina.
Takođe on je napadački tehnički podučen centar kome fali četvorka koja vidi igru, samim tim njemu godi da je s Novicom na terenu, Janković ne vidi dalje od koša u napadu i zato s njim to izgleda loše. Snalazi se i s Jankovićem koji može da izmulja neki pas. S druge strane tu trpi igra u odbrani, treba naći balans.
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Kakav divan dan, a ipak nekako kratak. Kao tren mi prodje jutro i po podne uz romalen "ekspertize".
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
NAKLON DO ZEMLJE NA ČELU SA TRINKIJERIJEM, PA REDOM. Raduje Novica i samo bih njega izdvojio jer je čovek odigrao ukupno 40 min za celu sezonu i onda ovo sinoć - kao Bog. Ostali su podrazumevano dobri/bolji/odlični i sl. (da ne ulazimo u detalje). Pobeda kao suza, pa sada neka se limeni frankenštajn češe koliko hoće.

Uvek je dobro i lepo oploditi ih ali da me neko ne shvati pogrešno, sezona tek sada počinje. Cela ova ujdurma Ćoravog jeste jedan običan spin. Nije njemu toliko teško zbog ovog poraza, koliko zapravo priprema teren za sve ono što tek sledi.

Partizan danas može da pobedi svakog (što nije bio slučaj ranijih godina), ali može i da izgubi od svakog. Činjenica jeste da su se usrali, da im se opasno bliži druga godina zaredom bez EL, a to ćoravi preživeti na čelu kluba kojeg zove Zvezda neće. Dakle, drma mu se fotelja. A pare su uložili, to je isto zajeb + za njega. Sada se priprema teren i prave skandali i sl.

Cilj mu je da ekipa ostane "čista", "bez greha" pred odlučujuće okršaje u ABA. Oni su BOLJI NA PAPIRU. Treba to sada materijalizovati u praksi, al ga jebe Trinkijeri jer je iz ničega napravio ODLIČAN TIM. I kako sada da kaže "Tu smo negde egal sa Partizanom, bez obzira što nam je ekipa bar 4x skuplja i 10x iskusnija"? Kako da napuši sopstveni tim ili debila Tomića? Ne može jer žurka tek počinje - znači, krive su SUDIJE, DRŽAVA, MARSOVCI, bla bala bla.

Dovođenje KC Riversa dovoljno govori za sebe. Ćoravi je prepoznao da mu se drma fotelja, da GUBI sezonu. Budućnost se takođe pojačala, došao im Devin Vilijams. Cedevita je u naletu. Promenom trenera su postali konkurentni ako ne generalno onda nama sigurno.

Partizan sa Trinkijerijem može nekome da pomrsi račune, da li možemo i da osvojimo to ne zna niko. Za razliku od kupa, morali bi da dobijemo u seriji 2 (polufinale), 3 (finale). U svetlu njihovih pojačanja (FMP/BUD), to neće biti lako. I bez pojačavanja su realno jači, mada smo ove godine sve rivale pobeđivali i od svih gubili. Biće čupavo u svakom slučaju. Ćoravi ne želi "čupavo", hoće "sigurno" a ne ide mu od ruke.

Partizan ima najbolju EKIPU, relativno limitiranih pojedinaca, pre svega neiskustvom. Budućnost ima najbolje POJEDINCE, ali nema ekipu. Ciganka ima POJEDINCE, koji su bolji kao ekipa od BUD i CED ali imaju KANTU na klupi.

U play of seriji uvek neko iznenadi. Da li će Budućnost iznenaditi neosvajanjem titule, Partizan ili Cedevita iznenaditi OSVAJANJEM titule? Nemam pojma. Imamo se čemu nadati barem gledati i navijati. Struka je bar 50% uspeha a tu smo sigurno NAJBOLJI - Trinki je mađioničar. Igrački kadar je od sjaja do očaja i ponovo nazad. Kako će ko odigrati u kom trenutku, nikad se ne zna. Konstantan je Si i Lendejl u poslednje vreme. Međutim, nama se ne menja situacija samo od utakmice do utakmice već se u toku jedne iste tekme raspoloženje pojedinaca nema. Neki igrač može 3/4 da bude u kanalu pa da odradi ključnu stvar... Nemam nikoga za koga bih rekao: "kad ne znaš kako, daj njemu loptu". Ciganšture imaju bar 2-3 takva, Cedevita ima sigurno jednog, Budućnost 1-2... Sad da li će rešavati pojedinac ili tim, stvar je niza spleta okolnosti.

Sve ovo sinoć je bio dobar nagoveštaj da se mutant može ugasiti, načeli smo ih :D Sad dal ih gasimo mi ili neko drugi, ostaje da se vidi. Meni je najvažniji Partizan i voleo bih da jebeno osvojimo ABA. Zato kažem, sezona tek sada počinje... Biće pakleno.
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
JBT dva levo, dva desno - a sudija NEM :D :D :D Znači crkoh od smeha hahahahahaha
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
514587_trinkijeri-i-lendejl.gif
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Nema koraka Berona, sudije su dobro postupile, preuzimaju se tendencije iz NBA lige.
Isto tako nisu smeli da sviraju faul nad Dzokom, jer se to jednostavno ne svira. Fazon faul je, ali se ne svira, lopta presla gol-aut liniju, nema veze, moze asistencija, Stojkovic je zadrzi na liniji, e to se vec svira kao gol, jer je to jednostavno tako.
Romuljage i njihovo razmisljanje i logicko zakljucivanje.

Svaka cast momcima i Trinkiju na kupu!
Jedan od lepsih dana osvanuce na ovoj planeti kada skvikne pudlica odvratna.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.106
Reaction score
15.895
Локација
Храм фудбала
Da li je Dzok htjeo da pogodi prvi obruc i da lopta sklizne, ili je gadjao i drugo. I ovde mu Trinkijeri govori jedno :)

Tekst novinara Stanka Radulovića prenosimo u celini:

Kada Nebojša Čović kaže da Košarkaški savez Srbije ne postoji moramo mu vjerovati jer on to najbolje zna, on je prekršio sva moguća pravila i još prije dedam godina ugasio ovu srpsku košarkašku organizaciju. Kada Čović kaže da nikada ne čestita ukradeno moramo mu vjerovati, pošto sebi nikada javno nije čestitao za pokraden novac Srba sa Kosova, ali je svakom normalnom čovjeku više nego jasno da njegova čast ne postoji, da su mu sjećanja selektivna, a izjave više nego diskutabilne i pune mržnje i laže, tačnije d aje riječ o čovjeku koji je patološki slučaj i najpogodnija ličnost za detaljnu medicinsku analizu…
Partizan je u finalu Kupa “Radivoja Koraća” pobijedio Crvenu zvezdu 76:74 u dramatičnoj završnici i umjesto čestitki i sportskog odnosa prema protivniku vidjeli smo reprizu događaja iz Atine sa Evropskog prvenstva 1995. godine. Nebojša Čović je sam priznao da je on naredio povlačenje ekipe sa parketa i neprihvatanje poraza, odnosno da košarkaši Crvene zvezde ne prime srebrne medalje za drugo mjesto u takmičenju koje nosi ime jedne od najvećih legendi svjetske košarke Radivoja Koraća. Nebojša Čović, Crvena zvezda kao klub i njeni košarkaši su napuštanjem terena oskrnavili djelo legendarnog košarkaša, pokazali da su klub koji nije dostojan sportskih takmičenja i ne umije da podnese poraz, pa čak i d aje sve što tvrde tačno i da su ih sudije drastično oštetile odbijan je primanja medalja je čin koji je potpuno razobličio patologiju predsjednika kluba koji ima evropske ciljeve do kojih ovakvim odnosom prema sportu sasvim sigurno nikada neće stići. Umjesto čestitki rivala i eventualne kritike suđenja i pokušaja borbe za pošteniji sport, Čović je osramotio klub na čijem se čelu nalazi i sebi nakon svih lopovluka koje je počinio dao za pravo da priča o sistemskoj krađi koja se vodi od strane KSS, a uperena je protiv Crvene zvezde.

Mogli bi da pričamo i raspravljamo danima o dvije sporne odluke sudija, onoj kada Renfo pogađa trojku za novo vođstvo Partizana nakon sudara sa sinom Nebojše Čovića i siguran sam da će tu situaciju većina da vidi drugačije. Jedni će da tvrde kako je riječ o faulu u napadu, a drugi o prekršaju Čovića koji je ušao u putanju košarkaša Partizana i nije na parketu sa obje noge, a pogotovo ne licem okrenut Renfou… Da li je prekršaj u posljednoj sekundi utakmice postojao i da li je Beron nepropisno zaustavio Lendejla? Snimak jasno pokazuje da je ruka košarkaš Partizana povučena u skoku i da sudije nisu pogriješile što su dosudile dva slobodna bacanja, a da li je tokom utakmice bilo grešaka na obje strane. Siguran sam da jeste, ali tako je uvijek i moglo bi se o suđenju dugo diskutovati, međutim ne dešava se često da jedan klub odbije da primi medalje i tako pokaže da sportski duh nije ono što baštini organizacija koja u svojim redovima ima, između ostalog i košarkaški klub.

No pođimo redom. Prije skoro osam godina na čelo Crvene zvezde nakon što je klub sa Malog Kalemegdana ispao iz Regionalne lige i zapao u finansijske probleme zbog duga koji je iznosio 17,1 milion eura. Čović je tada uz pomoć političkih privilegija, aktuelne vlasti, prekršio sva moguća pravila i zamrznuo Crvenu zvezdu Diva,a svoj klub FMP proglasio Crvenom zvezdom Telekom, koja je nastavila da se takmiči u ligi iz koje je ispala. Tako je nevjerovatnom logikom,poznatom samo u Srbiji FMP postao Crvena zvezda, a novi fantomski FMP nastao iz Radničkog, pa je i on nastavio nevjerovatnim bravurama da igra u najjačem regionalnom takmičenju… Fantomski klub vraćao je dugove Crvene zvezde Diva koja je bila zamrznuta od godišnjeg budžeta koji je iznosio prema izjavama Čovića tih godina 5,7, špotom5,6 i na kraju opet 5,7 miliona i za samo tri godine sanirao dugove od 17,1 milion, a ostaje tajn a kako su u tom periodu onda finansirani ukupni troškovi Crvene zvezde Telekom, a pogotovo FMP-a… I umjesto da KK Crvena zvezda bude izbrisana iz registra, pošto je bila zamrznuta tri godine, a zakon dozvoljava da jedan subjekt može da postoji najviše dvije godine, a da pri tome nema nikakve sportske aktivnosti, klub sa Malog Kalemegdana je vaskrsao kršeći sva moguća finansijska, sportska i zakonska pravila sprovodeći sistemsku prevaru koja nije viđena nikada nigdje u svijetu.

Međutim, moglo bi to nekako i da prođe da u ličnoj karti Nebojše Čovića i Crvene zvezde ne stoji i sramota iz juna 2014. godine kada je tadašnji kapiten tima Marko Simonović zajedno sa navijačima Crvene zvezde ukrao pehar namjenjen prvaku Srbije i polupao ga na tribinama dvorane, koja se tada još uvijek zvala “Pionir”. Sramota koja je tada nanesena klubu prošla je nekažnjena, umjesto žestokih osuda i drakonski kazni javnost se svojski potrudila da ponašanje Simonovića i navijača opravda, pa su traženi razni motivi za događaje na tribinama “Pionira”. Simonović je navodno pokušao da spasi pehar, ali niko nije ni pokušao da se upita zbog čega nije sišao sa tribina kada ga je već imao u rukama i vratio čelnicima KSS kakobi on bio dodijeljen pobjedniku takmičenja? Umjesto osuda slušali smo nemušta objašnjenja i opravdanja skandala koji je nezabilježen od kada postoji sport na ovinm prostorima. Pehar je ukraden i uništen,a vinovnici neviđenog skandala prošli su nekažnjeno, čak što više nagrađeni su višemilionskim donacijama od strane države u narednim godinama.

No vratimo se sinoćnjem događaju i napuštanju terena i odbijanju da se prime medalje koje su pripadale poraženoj ekipi u finalu Kupa “Radivoja Koraća”. Osude sportske javnosti i medija u Srbiji ovakvog ponašanja nema, a mnogima je još uvijek u svježem sjećanju kada su košarkaši reprezentacije po nalogu državnog vrha napustili parket u Atini prilikom proglašenja pobjednika po završetku Evropskog prvenstva u košarci. Srpski mediji su taj gest hrvatskih košarkaša osuđivali iz svih oružja, i trebali su, o njemu pisali decenijama nakon toga, a prije nekoliko godina proglasili ga i najsramnijim gestom u istoriji sporta. Međutim ovakve osude nema u srpskim medijima nakon sinoćnjih događaja. Većina srpskij medija u svojim izvještajima prećutalo je taj događaj, a jedan od njih je “Zvezdina revija”, odnosno “Sportski žurnal” koji je već godinama sve samo ne sportska novina, a ponajviše je navijački pamflet klubova iz Ljutice Bogdana 1a.
I naravno Čović će nakonsvega da ispira mozak maloumnih navijača Crvene zvezde koji slijepo treba da vjeruju kako je normalno da jedan klub bude zamrznut tri godine i istovremeno se takmiči kao da se to nije desilo, a vrati 17,1 milion duga za tri godine sa budžetom koji iznosi 5,7 miliona i da nisu prekršena pravila o dužini nefunkcionisanja kluba… Nikada nećemo saznati ko su navijači koji su polomili pehar u “PIoniru”, iako su svo vrijeme divljali pred tv kamerama. Nećemo saznati ni gdje je nestao novac namjenjen Srbima sa Kosova,a nećemo ni čitati osudu zbog napuštanja parketa dvorane “Čair” u Nišu jer je riječ o sistemskoj krađi i silovanju svih moralnih vrijednosti koju uz spinovanje medijske mafije sprovode Aleksandar Vučić, SD Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, Nebojša Čović kriminalne strukture srpskog društva.
Zbog toga me ne bi čudilo ako za nekoliko godina Beograd dobije ulice Nebojše Čovića i Zvezdana Terzića, a to što su svojim postupcima u “Pioniru” i “Čairu” košarkaši Crvene zvezde oskrnavili imena Ranka žeravice i Radivoja Koraća nije ni važno. Važno je da Čović i Terzić pišu saopštenja i drže medijske tirade nakon kojih bi u svakoj normalnoj zemlji bili odmah uhapšeni.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top