Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.814
Локација
Žrnov
Delegirane sudije za meč u ponedeljak :

Sreten Radović
Marko Juras
Uroš Nikolić

sa sajta aba lige...
Malo im se sjebala računica, nisu računali da će morati da angažuju specijalce pre 1/2 finala :buhaha
Ali, s obzirom da im se klima četvrto mesto, za svaki slučaj, ništa da se ne prepusti slučaju....
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.911
Reaction score
21.596
Ovog prvog se sećam, to je bilo baš pred neku utakmicu finala 2018/2019.
Za ovo da ih je krao kažeš ti ili oni?
Ako kažu oni, imam običaj da im ne verujem oko takvih stvari.
Što se tiče polufinala 2015, dobro se sećam.
U svakom slučaju, kad već rušimo negativne nizove, vreme je i da ih pobedimo u gostima u aba.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.270
Reaction score
10.676
Локација
underground
Izbor sudija je uzasan,ne treba puno ocekivati od ove utakmice,jasno je da oni moraju biti u u plej ofu.Samo se nadam da je to to,od domacih sudija u buducim nasim mecevima.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Sa sudijama moraju da se ispucaju sad jer nema vise prostora za rizik.
Navikli smo na te uslove, Branko Lazic je celu svoju karijeru izgradio zahvaljujuci sudijama i kriterijumu koji im se dozvoljava te se eto on racuna u dobre defanzivce, dok se u EL isucudjava kada mu sviraju faul u svakom drugom napadu...

U normalnim uslovima ne bih bio za tucu, bio bih prezadovoljan pametnom igrom i pobedom. Ali je ovaj nas tim pravljen upravo za to, atletski mocni igraci koji mogu da se pobiju sa svakim, pa to i ocekujem. Ovo je prva od mnogo prilika koje cemo imati ove sezone da im se useremo na ovaj preskupi tim i jebemo im mater na terenu.

Svakom njihovom igracu zelim lom potkolenice sutra. Posebno ovom pijanom manijaku koga su neki zalili, a koji je mogao da ubije necije dete i za to nece odgovarati. To su isti oni momci kojima bolesni Covic diriguje sta da rade i oni koji gazdinog sina stavljaju ispred kluba (pa makar bio i ovakav mutant klub). Nadam se da ce neko u klubu to objasniti pre svega stranim igracima koji igraju za nas. Mozda im pokazati sliku Hecera nakon kupa u Nisu, objasniti im da su govna bukvalno spremna da ih potruju.

Ozbiljno bih zamerio da bilo kome padne na pamet da tankuje i cuva se za Virtus i Buducnost. Pravi Partizan nikada nije kalkulisao, to je odlika nekih drugih.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Gledam ekipu sa kojom smo prosle godine uspeli da uzmemo kup,svaka nam cast majke mi. Kolika je razlika u igrackom kvalitetu izmedju prosle i ove godine to nije realno. Sutra ce sudije morati da igraju svoju najbolju utakmicu ne bi li nas FMP dobio.

Razlika je i ove godine indetična barem po individualnim kvalitetima. Razlika je ta da smo ove godine počeli pripreme sa istim trenerom i došli dovde sa njim, on je imao autonomiju u dovođenju (opet većina želja mu se nije ispunila zbog mešanja drugih klubova). Razlika je što svih 12 imaju ulogu, što peglamo odbranu i naša najveća vrlina hemija ekipe.
Sa druge strane oni su na prošlogodišnju ekipu bukvalno ostavili ceo roster i dodali igrače koji su igrali el.
Potpali smo pod spin ciganske novinarske mašinerije kako mi imamo najbolji budžet u istoriji ali u istoriji našeg kluba, ne Srbije, ne aba lige... Klasična sns priča koja se potura da se eto i nama daje. Pa zašto nam nije dozvoljeno prošle godine kad smo i mi i oni igrali EK da imamo ovakav roster? Pregazili bi ih. Mi se pojačavamo srazmerno njihovim pojačavanjem. Oni dovodili igrače iz Himkija, Pao, Fenera, Efesa, Reala, Olimpijakosa... Dok smo mi dovodili igrače koji su prošle godine igrali fiba lš ili fiba evrokup. Ogromna je razlika u iskustvu igranja takmičenja. I da se razumemo ovde ne govorim o potencijalu ekipe koja može da napreduje tokom sezone, već u startnim prednostima koja se vide po cv igrača, nebitno kakve su uloge imali u tim ekipama.

I oni igraju dobru odbranu, među ekipama su koje su primile najmanje koševa u el.
Što se tiče njihove ekipe imaju ekstra kvaliteta na bekovskim pozicijama koji mi nemamo, koji mogu svojim ludačkim večem da reše utakmicu. Pa taj Lorenco je jedan od boljih igrača na 1 u EL , beleži prosečno 14 poena i 5 asistencija po meču u el. On je igrač oko kojeg se sve vrti. beron može da uđe u seriju trojki, beleži 12 poena po utakmici (41 posto za 3). Panter ali ne kevin, još jedan igrač iz spoljne linije koji je nezgodan, u ovih 6 utakmica što je odigrao u el daje 14 poena (44 posto za 3).

Što se tiče visokih, po meni njihov centar u najboljoj formi Štimac, igra baš sa velikim samopouzdanjem. Protiv Asvela je na 2 minuta do kraja 4. četvrtine pogodio trojku, protiv Barselone je takođe šutirao 2 puta za tri i oba puta pogodio takođe u trenucima kad se lomilo. Igra baš dobro, nije ni blizu onom Štimcu mahaču peškira, napredovao je dok je igrao u Turskoj.

Sve u svemu ekipa koja dobija na individualni kvalitet, nekoliko poslednjih el pobeda su ostvarili zahvaljujući triju Panter, Lorenco, Štimac. Našu prednost protiv njih kad se bude igralo za pare vidim u Trinkiju, boljoj hemiji ekipe i mlađoj ekipi.

Edit: Ono što me brine od početka sezone je što na bekovskoj poziciji nemamo igrača koje pojedine ekipe u ek koje pretenduju da ga osvoje pa i ciganpanteri imaju. Takvi igrači itekako su veliki tas na vagi u borbi za trofeje.
 
Последња измена:

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Pred gradsko-prigradski derbi ne mogu a da ne kažem par stvari koji će možda nekima otkriti moj identitet al nema veze, svoji smo! Dalje, možda nije za ovu temu al nisam našao bolju pa eto, ako treba negde da se prebaci neka moderacija prebaci a ja se unapred izvinjavam.

Malo unazad... Prošle godine (sezone) mi se nismo posebno dopadali. Nije tu bilo "mesa" za neki uspeh niti kapaciteta da se pobijemo kao što se bijemo sada. Pa opet, desilo se da moraju da nas POKRADU da bi nas sprečili da se vratimo u EL. Dakle, onakve polovne, moraju da pokradu.... Tada sam nekako predosetio ovu sezonu tekuću. Zamislio sam ekipu koju pravi Trinkijeri od početka do kraja. Osetio sam da je to ono što dugo čekam. Kada se otvorila Arena kao mesto domaćinstva, otvorila se i meni mogućnost da dolazim na tekme.

Kupih sezonsku i to solidnu. Utakmica sezone igrala se 08.01.2020. protiv Virtusa. Arena puna! Sale, Partizan nikad bolji ove sezone. Propustio sam tekmu jer sam bio u tazbini za drugi dan Božića. Iz istog razloga propustih da uživo gledam onu dramu protiv COL i opet fantastična atmosvera, trojka u zadnjoj desetinki...

Darušafaka - opet me nema. Dana 15. januara mi je pukla PLUĆNA MARAMICA. Punih 12 dana sam proveo u Institutu "Kamenica" gde su me posle 8 dana drenaže ipak morali operisati. Dakle, još bolnice - ukupno 13 dana. Leva strana mi je utrnula. Pošto koristim podlakatne štake zbog cerebralne paralize, još uvek ne mogu da hodam (u redovnim okolnostima bih mogao). Trrebaće mi 2-3 meseca do potpunog oporavka i mogućnosti da se nađem u dvorani.

Sezonsku sam dao najboljem ortaku i nadam se da ću u Areni biti za finale EC-a a pripremam teren za kupovinu sezonske karte za sledeću sezonu. Eto, platio sam neki ceh valjda ali nam ekipa igra dobro - Svaka čast momcima! Bolje mi je da to napišem sada. Ponedeljak je posebna priča, čuvam se kako od besa tako i od euforije. Ako dobijemo, euforija je tu. Ako izgubimo, nezadovoljstvo koje preraste u bes je tu. Ni jedno ni drugo nije dobro za javljanje na forum.

Zato evo ovako da se javim sada jer nisam dugo a odigrano je dosta toga, odigrano je dobro i gura se polako ova sezona ka cilju. Želim sve da vas pozdravim i momke pohvalim za sve urađeno do sada!

PS. Kupujem viski za prvu utakmicu EL sledeće sezone (gostujuću). Dvoumim se između johnnie walker (ima ih više vrsta i različitih cena), Chivas ili ballantines ili jack daniels... Totalna sam neznalica pa molim za pomoć oko izbora nečeg što je DOBRO, ima težinu i vredi događaja koji se obeležava (ulazak u EL). Ne znam koji je od ovih viskija bolji za piti? I naravno, ne želim nešto preskupo ali ne želim ni jeftino - već baš onako dostojno EL i Partizana. Ne pijem inače, ali toliko verujem da već pravim izbore u pogledu klope i pića, društva i pratećih stvari za taj dan. Ako mi se ostvare neki planovi, nabaviću i TV za tu priliku specijalno.

Želim da to proslavim kao neku vrstu svetkovine i da cela nedelja bude posvećena isključivo tome. Želim da to bude nešto poput rođendana, slave i sl. samo uz malo birano društvo koje će pre svega gledati košarku.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Šta je u ABA merodavno ako je isti broj bodova na kraju? Koš razlika ili međusobni skor?
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.911
Reaction score
21.596
Međusobni skor...
Budućnost nas je dobila 65:60.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Recimo ja nisam potpao pod taj ciganski spin jer ne kazem da nam je ekipa skuplja,kazem jaca. Imas 12 podjednako dobrih,mozda i 13 i retko ciji izostanak bi nas istinski zaboleo. A realno je jaca. Koliko je ovogodisnji Pejdz bolji od proslogodisnjeg? Lendejl nije imao krstenu zamenu,Jankovic i Zagorac podbacili sezonu. Nikola Jankovic isto napredovao. Imas Pecarskog u rosteru,decko bez energije,onog malog Bosanca iz Bajerna,Aranitovica bivseg kosarkasa i ne mogu da se setim koga jos. Jare napredovao isto. Kakav god bio krajnji rezultat,ovo sto mi sad ne mozemo da docekamo sledecu tekmu je velika pobeda i dokaz da je Trinkijeri dobar trener.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Papirološki, Partizan nema jači roster od ciganskih pantera kevinih. Tačno jeste da je Partizan JAČI i kompaktniji nego prošle sezone ali nijr BOLJI (na papiru). Nismo mi ni jača ekipa od njih u momentima kada su oni ekipa (što je bilo retko ove sezone, hvala Bogu). Trinkijeri je definitivno tvorac svega - Od ekipe poimenično do timske igre i energije. On je čovek koji PRAVI RAZLIKU kako u EC tako i u ABA. Međutim, daleko od toga da smo u ponedeljak favoriti.

Međutim, ako smo bili bolji od njih prošle godine na parketu, ne vidim razlog da ne budemo (opet) bolji na parketu. Kako god... Meni su misli usmerene ka Bolonji. Drugi naš problem su Reding i Page. Nadam se da će biti sve ok što se povreda tiče... Sutra da se opet pobijemo, pa kako bude a ima šanse jer se imamo sa čime tući.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.382
Reaction score
3.198
Локација
Tamo gde su Grobari
Pred gradsko-prigradski derbi ne mogu a da ne kažem par stvari koji će možda nekima otkriti moj identitet al nema veze, svoji smo! Dalje, možda nije za ovu temu al nisam našao bolju pa eto, ako treba negde da se prebaci neka moderacija prebaci a ja se unapred izvinjavam.

Malo unazad... Prošle godine (sezone) mi se nismo posebno dopadali. Nije tu bilo "mesa" za neki uspeh niti kapaciteta da se pobijemo kao što se bijemo sada. Pa opet, desilo se da moraju da nas POKRADU da bi nas sprečili da se vratimo u EL. Dakle, onakve polovne, moraju da pokradu.... Tada sam nekako predosetio ovu sezonu tekuću. Zamislio sam ekipu koju pravi Trinkijeri od početka do kraja. Osetio sam da je to ono što dugo čekam. Kada se otvorila Arena kao mesto domaćinstva, otvorila se i meni mogućnost da dolazim na tekme.

Kupih sezonsku i to solidnu. Utakmica sezone igrala se 08.01.2020. protiv Virtusa. Arena puna! Sale, Partizan nikad bolji ove sezone. Propustio sam tekmu jer sam bio u tazbini za drugi dan Božića. Iz istog razloga propustih da uživo gledam onu dramu protiv COL i opet fantastična atmosvera, trojka u zadnjoj desetinki...

Darušafaka - opet me nema. Dana 15. januara mi je pukla PLUĆNA MARAMICA. Punih 12 dana sam proveo u Institutu "Kamenica" gde su me posle 8 dana drenaže ipak morali operisati. Dakle, još bolnice - ukupno 13 dana. Leva strana mi je utrnula. Pošto koristim podlakatne štake zbog cerebralne paralize, još uvek ne mogu da hodam (u redovnim okolnostima bih mogao). Trrebaće mi 2-3 meseca do potpunog oporavka i mogućnosti da se nađem u dvorani.

Sezonsku sam dao najboljem ortaku i nadam se da ću u Areni biti za finale EC-a a pripremam teren za kupovinu sezonske karte za sledeću sezonu. Eto, platio sam neki ceh valjda ali nam ekipa igra dobro - Svaka čast momcima! Bolje mi je da to napišem sada. Ponedeljak je posebna priča, čuvam se kako od besa tako i od euforije. Ako dobijemo, euforija je tu. Ako izgubimo, nezadovoljstvo koje preraste u bes je tu. Ni jedno ni drugo nije dobro za javljanje na forum.

Zato evo ovako da se javim sada jer nisam dugo a odigrano je dosta toga, odigrano je dobro i gura se polako ova sezona ka cilju. Želim sve da vas pozdravim i momke pohvalim za sve urađeno do sada!

PS. Kupujem viski za prvu utakmicu EL sledeće sezone (gostujuću). Dvoumim se između johnnie walker (ima ih više vrsta i različitih cena), Chivas ili ballantines ili jack daniels... Totalna sam neznalica pa molim za pomoć oko izbora nečeg što je DOBRO, ima težinu i vredi događaja koji se obeležava (ulazak u EL). Ne znam koji je od ovih viskija bolji za piti? I naravno, ne želim nešto preskupo ali ne želim ni jeftino - već baš onako dostojno EL i Partizana. Ne pijem inače, ali toliko verujem da već pravim izbore u pogledu klope i pića, društva i pratećih stvari za taj dan. Ako mi se ostvare neki planovi, nabaviću i TV za tu priliku specijalno.

Želim da to proslavim kao neku vrstu svetkovine i da cela nedelja bude posvećena isključivo tome. Želim da to bude nešto poput rođendana, slave i sl. samo uz malo birano društvo koje će pre svega gledati košarku.

Jameson Original Irish Whiskey

Moja preporuka:ziveli
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top