Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.983
Reaction score
25.990
Локација
ante portas
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Prva utakmica za koju mozemo reci da nema prevelik naboj niti rizik od poraza.

Nadam se da od veceras postajemo tim, a Vlado trener.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Muricu, pusi ga... Trebalo bi pogledati njegove procente za 3 protiv ostalih u ligi i protiv nas. Smrad se uvek usere od trojki.
Konjusara ne bih komentarisao. Top tri najcignskija njuska ikad.:angry-smiley-002:
Igra solidna, ali previse osciliramo za ozbiljnu ekipu. Nadam se da ce biti bolje vremenom.
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
400
Reaction score
1.503
Ne znam šta bih pre rekao, da li da sam srećan zbog pobede, što smo ovakvu revolverašku utakmicu dobili i izblokirali sve u poslednjoj četvrtini ili to da ako neko poznaje Eda Murića da ga priupita šta mu je Partizan zgrešio da onakve faulove pravi i da ga podseti da je nekad igrao u Partizanu i vola nije mogao da ubode a sad pogadja sa 8 metara trojke pa me zanima kad je naučio sve to i ovoliko bezobrazan da bude.
Klasičan tezgaroš jbt.
Konjušarsko djubre br 2 na doping testu odmah posle tekme poslati, nemoguće je igrati u onakvom ritmu čitav meč.
Mrš!
Bravo Partizane moj!
Mekintajer pokidao a bio sam se iscimao kad je prethodni plejmejker promenio univerzum a Kodi duplo bolji i jebaće ga kad za to dođe vreme.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
793
Локација
Vojvodina
Konjušar kad god igra protiv nas neverovatno je napaljen i kenja ga neviđeno.
Angola i dalje misterija...
Nije to toliko loše izgledalo večeras,KMM zablistao opet uz odličnog Rašona.
Ciganče deluje i uzima šuteve kao prva napadačka opcija,to nikako ne mogu da razumem.
Idemo dalje,pritisak polako opada.
Napred Partizan!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.729
Локација
Beograd
Konjusar i sudije neka se napuse qrca.Poslednja četvrtina treba da nam bude reper kako treba da se igra.Kodi nas držao u životu dok smo igrali staru igru, u poslednjoj svi poludeli i slomili mutanta.Stefan Janković se bukvalno posere po ekipi i treneru čak i kada dobije 15 sekundi da odigra epizodnu ulogu :confused-smiley-013:.Raduje igra Pejdza, on nam treba ovakav kakav je večeras.
 

Jovanka Redzepovic

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
20
Reaction score
16
Локација
Bgd
Kakva hrkljus kosarka, ne zna se sa koje strane grdje. Vazno da Vlado zna u cemu je problem. Anarhija totalna. Onaj osecaj kad se plasis poraza a opet se mislis da ce ga ako izgubimo najuriti.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Cestitke na vaznoj pobedi. No ne treba se zavaravati, odbrana je i dalje losa, i igrali smo je kako treba samo zadnjih 5,6 minuta. Mnogo otvorenih suteva smo dozvolili, pri cemu nasi igraci se cak nisu udostojili ni da podignu ruku. I kad pogledam posle takvih reakcija, na klupu, naviknut na bes Trinkijera, dobijem nista od Scepe. I normalno, posle toga se ista stvar ponovi jos nekoliko puta
 
Последња измена:

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.343
Локација
Brèko, BIH
U zivotu je sve neizvesno osim nekoliko stvari: smrti, nadolazeceg ponedeljka, da cigansture ne prosipaju bodove i da slovenacko djubre jaka odigra ludacki protiv nas. Uprkos tome , moze ga pusiti:picka-ciganska:
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Naravno da nije lose pobediti, ali ne deluje da idemo u dobrom pravcu, naprotiv. Da ne budem grub, pa da ne mora urednistvo da me opet opravdano opomene, ali Partizan je koliko pamtim, a pamtim mnogo, prakticno sve velike stvari napravio na odbrani. Pa cak i u vreme kada su Kica i Praja mogli da daju koliko god treba, igrala se i odbrana. Npr. cuvena je ona Miska Marica I Bobana Petrovica na Cosi kada je igrao za Cibonu. Mi ove godine imamo jacu ekipu nego prosle a igramo mnoogo gore. Ako nije sudbina ili los horoskop, mora biti da je do trenera. Ja bih voleo da ovaj ode u neki manji klub, pa kada navezba da nam se eventualno vrati. A do tada bih se odrekao dvojice najplacenijih igraca (ne znam tacno koji su to) a da imamo ozbiljnijeg trenera. I ovaj njegov intervju ne uliva bas neku nadu, blago receno.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Poverovacu u nekakvo kosarkasko znanje Scepanovica kad Stefanu Jankovicu pokaze trajno put na tribine, ali ne verujem nesto...
Trebace nam carobnjastvo da ove godine uradimo ista ozbiljno.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Pobedi se u zube ne gleda, medjutim jako cudno smo odigrali utakmicu sa puno oscilacija u igri, dozvoljavali smo im da nas vrlo lako stignu kad god smo pobegli malo rezultatski, na kraju cak sam se i malo uplasio kod onih 12 razlike da su pomislili da je gotovo pa krenuli u srljanje. Ovakve padove neke druge ekipe ce znati da kazne i da se odlepe da ih ne mozemo stici, veceras smo imali i malo srece da posle trojke Gordica dobijemo faul pod kosem (mislim da se tu utakmica prelomila) i odemo na vecu razliku, u nekoj drugoj mozda necemo imati.

Sepa i dalje (ma koliko ga gotivio kao igraca i kao nekoga ko nam je mnogo radosti doneo kao igrac) je nekako blag i prilicno stegnut kada vodi utakmicu, ne vidim neki veliki zar kod njega, da podvikne tokom utakmice na igraca poput Duleta ili Trinkija, da se malo i sudijama zameri izvrsi pritisak i dobije mozda i neku tehnicku da urodi plodom i da neki elan igracima, mislim da on jos uvek nema "bezobrazan" karakter koji krasi svakog ozbiljnijeg trenera i da na tome mora da radi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top