Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Uvek je lepo dobiti ih na svakoj utakmici i poželjno je ugaziti ih, ali mene samo zanima da dođemo do kraja godine i dignemo pehar i njih odvalimo u finalu kao sisice, ovo sutra je čist bonus i gušt. U F4 sezoni smo izgubili od pokojnice na početku sezone i toga se niko ne seća. Shodno tome, nek ih razvalimo i sutra ali i ubuduće.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Zna li se satnica kad igramo protiv Buducnosti? Pitam malo ranije jer mi treba info najkasnije do sutra da znam kako da se isplaniram. Ako je neko izvalio da je izasla tacna satnica i dan neka sibne u inbox ili ovde.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.303
Reaction score
10.824
Локација
Beograd

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bice ono sto biti - mora.

Ocekujem pobedu Partizana ali i ako ne pobedi - pobedice neki drugi put (onda kada bude bilo najvaznije).

Samo neka se bore i daju sve od sebe pa sta god da se desi neka se desi.

Verujem u Zelimira i ovaj tim.

Veceras je tek prva utakmica u sezoni sa njima i uvek je lepo da se pobedi fmp kao nekada nekadasnja prava zvezda.

Ali "bitke" se dobijaju i gube ali uvek je najbitnije sta ce biti ono na kraju i ko ce dobiti "rat" - nadam se mi.

Napred Partizan !!!
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Apropo Buducnosti- Da li trebaju kovid propusnice za meceve u hali?
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.159
Reaction score
3.676
Nemam danas neki dobar osjecaj.. jbg.
Nadam se da cemo napade zavrsavati u manje dodavanja. Bolji smo suteri i bolje bi bilo da igramo na mnogo posjeda. Tesko da sa odbranom mozemo pobjediti jer njihov tim je odbrambeno koncipiran. Hoce da ukradu filozofiju koja je nas proslavila.

Mozda bi bilo dobro da se dozvoli vise lucidnosti Madaru, Muru, Lideju (pored Pantera naravno) i da ako je moguce udju u serije jer ovo ce sigurno biti na malo koseva.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Tesi me to sto je nas Zelimir ovakvih utakmica imao na pretek. Mudra je to glava... Pakao ce biti. Zvizdace se svakom. Vredjace ih sve. A posebno Obradovica i Pantera. Bice svega i svacega. Nisam preterani optimista u vezi krajnjeg ishoda ali sam ipak optimista. Verujem u momke. Verujem u tim i taktiku. Ne sumnjam da je Zeljko snimio i analizirao i mikro detalje. Puno ce zavisiti od toga kolikom broju nasih igraca ce krenuti sut i igra u globalu. Videcemo... Nama je tesko sto iscekujemo utakmicu koju cemo gledati na TV-u...Kako li je tek njima!
 

malimiki

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
227
Reaction score
641
Локација
Beograd
Panter je psihicki spreman, zna sta ga ceka... Msm da je on mislima vec bio u Pioniru jos u ove zadnje dve tekme. Poenta je da ce nas cekati pakao svakako ali igra se i kod nas u Pioniru, a mi smo ipak mnogo jaci u prozivanju i pravljenju pakla.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Najbolji nacin da se pocne povratak na stare staze je igranje u ciganskom oboru. Da momci na delu vide sta ih ceka u PO Aba lige.

Pritisak, navijaci, pune tribine, s tim su se upoznali.

Sumnjam da jesu s covicevim stadom i igrarijama epicentra manguparije. Pa pre sezonu ili dve poslao je kosarkasku sekciju Ultra boysa da zaplase igracee Buducnosti. Zemljaci pikali basket dok su se ovi zagrevali.

Sve za ocekivati od opozicionih mangupa.


Danas je kljuc utakmice u rukama Madara i Smailagica, ako ne upadnu u vatru, srljanje- imamo sanse. Ne sme sve da bude na Panteru. Bez obzira sto smo bez klasicnog centra, ocekujem da cemo odneti prevagu na pozicijama oko kosa.

Vreme je za pobedu, pobedu u "derbiju".
Gasenje kurve, vol.2
 
Последња измена:

-sule-

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
284
Reaction score
1.681
Локација
Beograd
Ima neko preporuku kako gledati? Ne mislim na linkove koji pucaju...aplikacija neka?
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.159
Reaction score
3.676
Zanimljiva diskusija na nuklearnom otpadu o raznim periodima na forumu. Mozda je slucajno ili ne, ali imam osjecaj da je veceras prilika da se zavrsi jedna ciganska epoha.
Ako ih veceras dobijemo na njihovom terenu, pred zvezdinim zbunjenim navijacima, pokrenucemo tocak kosarkaskog napretka u pravom smjeru. Nece se lako oporaviti. Pogotovo jer nam drugi dio sezone ide na ruku + znaju da je Obradoviceva mjera = EL mjera. EL je vec odavno sou i trebaju im poznata lica. Mnogo je tu bitnija reklama nego prisustvo nepoznatog i kontroverznog tima koji ima garancije privatizovane drzave.

Kad smo kod Zeljka, nadam se da je spreman za vecerasnji 'docek' u sanatorijumu. Oni znaju da im je jedina sansa da ga otjeraju iz naseg Partizana i Srbije i da nece birati metode. Pa ko je lud da ocekuje gospodski prijem kod cigana.. Nek bude spreman za najnize uvrede.

Kako stvari stoje, ispasce da je Mur preuzeo etiket najopasnijeg grobara i da ce njemu najvise zvizdati.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Sjećate li se 2012. godine i povratka Duleta u Partizan? Prva utakmica sa Crvenom Zvezdom Beograd u ABA ligi, svi smo mislili kako ćemo im pokazati šta je odbrana, kako smo jači i slično. Izgubili smo ubjedljivo, ali smo ih zato onda uništili kad je bilo potrebno, na kraju te sezone u svim bitnim duelima (osim PP aparata). Iskreno se ne bih bunio da tako bude i ove sezone.
 
Последња измена:

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.800
Локација
"preko bare"
Nemam neka prevelika očekivanja za večerašnju utakmicu. Jedino što zahtevam da momci daju sve od sebe i odigraju čvrsto i borbeno. Da li će to biti dovoljno za pobjedu? Nisam siguran... Ali sam siguran da hoće na kraju sezone, kada je najbitnije.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top