Žoc je svojim povratkom napravio jedan od ,,najgrobarskijih,, poteza ikada u istoriji našeg JSD-a!
Teška Partizanština.
Ja pamtim ovo:
Moca Vukotić se posle jedne sezone ,,ekspresno,, vratio iz inostranstva u F.K. da Partizan od dna tabele penje prema vrhu - godinama...
Moreira je prvo odigrao utakmicu za Partizan pa tek onda otišao na sahranu svoje majke...
Žoc se vratio...zato što se vratio...sve ste već napisali o tome, pridružujem se oduševljenju, i drago mi je što među našim ,,redovima,, imamo ČOVEKA kao što je to on...
Da, dobro, bilo je još nekih ,,najgrobarskijih,, poteza i ,,teških Partizanština,, u našoj istoriji, ali...
^ Za vikend kad prisupiš forumu - eror 404 fajl tu big for load, ima da skupljamo pare za jači server
Vi za server, ja za kompjuter...
Vidim da su neki primetili da me ,,nema,, - tja - prvo sam bio potrošio internet na mobilnom, e a onda je ,,crkao,, i kompjuter...pa sam onda imao i nekih obaveza na poslu...i...eto tako...sad je taj stari ,,komp,, konačno ,,vraćen iz mrtvih,, ali funkcije su mu tek nešto moćnije od pisaće (latinične) mašine - tek kol'ko da mogu da otkucam ponešto i da odem i do vas na inter(Partizan)netu te da vam poručim:
U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci....došao Željko, budi se nada, prave se rosteri i spiskovi želja...da, jeste, on je svoj ,,najgorobarskiji,, potez u životu na taj neki sudbonosni Vidovdan - ,,povukao,, - a da li je baš svako od vas uradio to isto? Koji je vaš najgrobarskiji potez u životu?
Punićemo Arenu i očekivati uspeh...
A koliko nas je bilo negde i nekada kada je bilo teško, neuspešno i beznadežno?
Da smo živi i zdravi, i da čekamo utakmice naših košarkaša i da nam sve bude lepo i uspešno...
...ali i da budemo uz Partizan i kada nije baš sve tako lepo i uspešno...
Man'te me velikih reči i oduševljenja...budite TU kada je teško i kada nas je malo...
Tol'ko od mene (bar za ovaj put) na temu košarke...
Sa onom temom o K.K. upravi, već sam vam bio napisao (još pre Željkovog dolaska) da sam za ovu sezonu sa tom temom - završio.