Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ko je mislio da ce biti lako u Baru taj se prevario, pa cak i kad smo vodili 15 razlike znao sam da ce doci do neizvesne zavrsnice.

Ne znam zasto, ali kad god neko protiv nas stegne odbranu mi se pogubimo. Da li je u pitanju neiskustvo igranja ovakvih utakmica ili nesto drugo ne znam, na strucnom stabu i Zeljku je da to utvrde kao i na samim igracima na video analizama.

Jos jedna od utakmica iz koje ce se pamtiti samo rezultat bez obzira na prvo poluvreme jer utisak je (bar meni) da su barani vise odigrali lose nego sto smo mi odigrali dobro, da su igrali kao u drugom tesko da bi mi pobedili.

Brat Mozli gledam ga igra protiv nas, zao mi jbt, zao mi sto ne mogu da skocim na njegovu blokadu, da se radujem kad nekog dobro osamari ali sta da se radi sta je tu je zelim mu svu srecu ovoga sveta osim u utakmicama sa nama.

Sve u svemu idemo dalje. Ko je nezadovoljan kako ide sezona i sta radimo neka pogleda pod proslu, ili onu pod Cankom itd...
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
Vazna pobeda u Baru.Kako god smo stigli do nje pise se i to je najbitnije.Prvo poluvreme odlicno,drugo smo takodje dobro krenuli,iskreirali ciste suteve i sve ih promasili i uvukla se nervoza i od nje je sve lose krenulo...Gordic nas je urnisao na pleju.Sreca pa ovi nista nisu ubacili sto zaslugom nase dobre odbrane,sto njihovim losim suterskim danom.
Koprivica i Smajli(u poslednjoj cetvrtini) odlicni,Kuruc odlicna odbrambena rola,Glas vrlo dobar,Mur zabrinjava,kapiten standardno napadacki impotentan,Aleksa...Aleksaaaaa!
Cekajuci Pantera.
 

АнтиРом

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
194
Reaction score
795
Локација
Миљконград
Немам намеру да увредим Загорца, али он више није играч за професионалну кошарку. То је чињеница. Нема ниједан кошаркашки квалитет, и то преузимање од 1 до 5 што му је као предност не ради како треба. Зна само да направи фаул. Он је скроз физички оронуо, не изгледа као кошаркаш него као просечна особа са улице коју је Жељко покупио успут да попуни ростер. Нисам имао намеру да било шта пишем за њега, али ово више не може да се трпи.

Аврамовић је деградација у односу на Јарамаза.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.247
Reaction score
3.620
Jezivo smo loši, nikako da prokinemo.

Očigledno dosta igrača ne može da ispunjava zahtjeve u kontinuitetu, pregorjevaju od silnih informacija od strane Žoca, a i potrebna je nadogradnja tima, treba nam kvaliteta još i škartiranje igrača koji nas čašćavaju svojim prisustvom.

Previše improvizacije nakon toliko vremena zajedno
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.746
Zabrinjavajuće, to je jedina reč kojom mogu opisati našu igru već jedan duži period.
Lepo je pobediti dole, ali od onakvog prvog poluvremena, doživeti ovako nešto u drugom, pa to je za riplija. Gledam u neverici.
Ok, nova ekipa, mladi igrači, stranci, treba to ukomponovati, ali nadaš se da kako vreme odmiče, da će to biti sve bolje, sigurnije. Na kraju, tu je Željko, nema većeg.
Ako ovako nastavimo, neće biti dobro.
Za sada, rezultati u oba takmičenja su sjajni, u odnosu na igru i ono kako izgledamo na terenu.
Nadam se sa svakom novom utakmicom, da su ove muke iza nas, ali...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Oterajte me sada u Q ko god želi i neću se ljutiti. Svi ste primetili razliku između 1/4 i 2/4 u odnosu na 3/4 i 4/4... Šta želim reći? Ova tekma nam pokazuje i koliko možemo dobro i koliko možemo da useremo. E sad, sreća je što ne možemo toliko usrati koliko možemo igrati dobro :D Bar rezultati to govore. Uvek za jednu nijansu odigramo bolje od svega što smo na tekmi uspeli da useremo :D

Igra jeste LOŠA ali jeste i DOBRA, stvar je samo trenutka koji posmatrate. :buhaha
 

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Sad je vec previse utakmica u kojima pisemo pobjedu a zaboravljamo sve ostalo!

Skor koji imamo je nerealno dobar i treba da smo presrecni.. Bili smo zreli za bar jos 2-3 poraza..
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Slažem se da je tako. I ne samo to. Imali bi mi sigurno učinak 50-50 da je na klupi neko drugi a ne Žoc. Dobra ekipa dobija i kada igra loše. Igramo loše i pobeđujemo sve što se može pobediti a to ne treba zaboraviti kada se osvrćemo na igru u nekom kritičkom smislu. Do sada smo izgubili samo DVE tekme koje su MOGLE da se dobiju ali smo zato dobili pregršt nekih za koje smo bili viđeni da ih gubimo. Ništa nije crno-belo osim Partizana samog - valjda je zato prirodno da nam i igra bude crno-bela.

Dakle, kritika igre stoji, samo treba biti pošten i proceniti da li ova igra sa ovom ekipom može biti bolja ili smo kao ekipa dotakli gornje limite? Šta mislite o tome? Jel ovo MAKSIMUM za OVU ekipu? Mislim da nije. Isto tako sam siguran da AKO MOŽE bolje, onda će to Žoc napraviti da BUDE BOLJE.

Problem postoji samo ako mislite ili se složimo da BOLJE od ovog NE MOŽE! U tom slučaju grešim u proceni jbg.

Ovo moje MOŽE BOLJE može da se postigne na dva načina: 1. TRENINGOM; i 2. DOSELEKCIJOM. I nemojte zaboraviti da sledeće godine treba EL da igramo.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Jezivo smo loši, nikako da prokinemo.

Očigledno dosta igrača ne može da ispunjava zahtjeve u kontinuitetu, pregorjevaju od silnih informacija od strane Žoca, a i potrebna je nadogradnja tima, treba nam kvaliteta još i škartiranje igrača koji nas čašćavaju svojim prisustvom.

Previše improvizacije nakon toliko vremena zajedno

E baš si me lepo zabavio, prijatelju. Kapiram da se zezaš malo, je l' da? Posle "toliko vremena"?

Ovi igrači su se prvi put upoznali i rukovali međusobno i sa trenerom pre tačno 119 dana i od tada su imali otprilike šezdesetak treninga sa loptom u punom sastavu i odigrali dvadesetak takmičarskih utakmica.

Genijalni projekat Partizan-ponovo-prvak-Evrope-2023/24 mogu da upropaste samo dve stvari - eskalacija Pussylipsovog ludila (dakle, zabrana finasiranja kluba) ili odsustvo ozbiljne, bezuslovne podrške grobarske javnosti (dakle, kuknjava, zapomaganje i nerealna očekivanja da se za 119 ili 319 dana može napraviti tim u košarci, pa da Željko popizdi i otera sve u majčinu). Srećom, drugi scenario nije mnogo verovatan, Želimir je stara kuka a uz to je i bandoglav, teško da će ga išta poremetiti kada je nešto naumio, a posebno ne ovakve neozbiljnosti.

Ćale mi je pričao da je u proleće 64. bilo zviždanja Matekalu jer smo bili tek peti u prvenstvu i graje kako je budalaština praviti tim od mladih igrača. Začudo, isto se dešavalo u 90. u KK, kada su otišli Paspalj i Grbović, a petorka nam imala prosek od 21 i po...
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Јесте мучно за гледање, претрним док одгледам мечеве Партизана. Много га ми овде кењамо. Не змам шта ми је теже, гледати Партизан или читати ове мрачне и песимистичне коментаре.

Па пре неки дан Дуле рече да је потребно стрпљење и подршка навијача! Е сад, ако ми сви овде знамо боље од Жоца и Дулета, онда нека иде све у ПМ.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Некако Дуле када је стварао екипе оних година много лепшу су кошарку играли.

Seti se kako je krenula godina i na šta je ličila igra 2010-te... Daleko je to bilo od lepog. Mislim čak i poraza nekih da smo ređali više nego sada /ako se dobro sećam/ :D

Ima dva pristupa kod mladih ekipa. Jedan je opredeljenje da se igra brzo i puno trči jer su mladi i daleko brži od protivnika. Ovo mogu samo ekstra uigrani i talentovani igrači.

Drigi način je da se mlada ekipa namerno usporava da bi se smanjila mogućnost grešaka i smanjio broj izgubljenih lopti. A u odbrani kidanje se podrazumeva u oba slučaja. Mada kod brze tranzicije i odbrana izgubi deo...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.437
Reaction score
40.889
Локација
Žrnov
to znam ali Smajli je proradio tek u poslednjoj cetvrtini.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Ja jedva cekam Murov " hold my beer" momenat, nadam se vec u Krasnodaru da ce dobiti minute, ali da ce ih i iskoristiti.
Nije doveden da igra po 30 minuta, i statistika mu je mnogo bolja nego sto se stice utisak gledajuci utakmice ( oko 8 poena sa dobrim procentima ), ali nekako sam siguran da moze mnogo bolje.
Koprivica polece brzinom kojom Rade slece.
Kuruc nadam se ulazi u seriju kontinuiranih igara, a zatim i u seriju kontinuiranih dobrih igara. Da veze deset utakmica bez korone, povrede i nejasnih intervjua i da oslobodi zver iz sebe.
Glas je u EC rutinski isporucio 18 poena. Jeste to neki Slask, ali 18 nije lako ni u kraju dati.
Trifa poceo da daje znake zivota tako sto je prvo zamalo poginuo, pa se vratio sa " major Kursula" staljingom i kupio me, bar do proleca.
Ako imate nekog u apoteci :
Bensedin, bromazepam, kontrolok-nolpaza-ranisan. Betablokator za zlu ne trebalo.
Ako nemate, onda bar dragstor u kraju imate.
Bice ovo krvava sezona.Mrtve brojimo na prolece.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top