Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.308
Reaction score
10.837
Локација
underground

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.067
Reaction score
4.247
Локација
Humska 1
Svi ste vec sve rekli a ja bih samo dodao: sa danasnje tacke gledista tiha jeza me hvata na sam pomisao, da je naprednjacki bot po imenu Jakovljevic trebao biti (mozda) nas trener.

Iskreno, malo su mi i "presele" kokice sinoc. Mozemo mi ovde da se sprdamo i da likujemo ali danas je nov dan i Srbija se probudila (opet) u kandzama naprednjacke azdaje. Ta azdaja poziva na linc jednog sportiste. Ta azdaja suptilno uzivo u programu porucuje da je za scene na kraju utakmice krivac najveci i najtrojfeniji medju nama. Ta azdaja ti nedvosmisleno, jasno i glasno kaze da si udario na nju, da joj time kvaris zurku i da si takav kakav si nepozeljan. Ta i takva azdaja ce te prvom prilikom raskomadati.

Ovo je sinoc poruka za KK Partizan i sve sto ide uz njega a danas, sutra, prekosutra je to poruka za svakog ko se ne slaze sa tom azdajom. Ovo vise odavno nema veze sa sportom. Nema veze vise ni sa politikom. Ovo je borba za golo prezivljavanje i spasavanje jednog oronulog drustva, jedne zarobljenje zemlje. Na nama ostaje da odlucimo, da li se mozemo okupljati oko svega sto moze biti kobno po ovu vlast i njhove sledbenike ili cemo se i dalje deliti.

A tebi Zeljko, tebi jos jednom veliko hvala sto si se vratio medju nas ovakve i sto si nam vratio nadu u bolje sutra i sto svaku priliku koristis da nam delis zivotne lekcije i nacin na koji se treba boriti protiv svega sto nas je snaslo. Sta bude bice ali odavno smo se slozili da je tvoj dolazak konacna crta izmedju jedne i druge strane. To sta je jedna strana a sta druga, znamo mi, znaju i mnogi drugi a pokazace i vreme.

Nama zelim da vec koliko danas smanjimo euforiju jer nismo jos nista osvojili. Mora da skrenemo fokus na ono sto nas ceka i probamo da kolektivno spustimo loptu. Koliko god se nama trenutno cinilo da je Lesor zakucao cigane, toliko sve moze biti i kontraproduktivno. Cigani ce ako nista drugo u plej ofu samo zbog toga da se mobilisu a mozete zamisliti kako ce to izgledati. S druge strane i na njihov tim se sve ovo moze pozitivno odraziti jer iz ugla sportiste ne bi trebalo da manjka na motivaciji, jos ako su digli konacno ruke od EL-a imace do juna vremena da se spreme. Jos uvek je to kvalitetan tim. Mi mora da krenemo opet iz utakmice u utakmicu i podrzimo ove momke i Zeljka. Mislim da je posle svega vidjenog sinoc i prvi i poslednji svestan, da mnogo toga zavisi od nas navijaca. Hala mora uvek biti puna!

Izvanjavam se na malom "kocenju" slavlja.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.359
Reaction score
37.682
Nama treba ovo da budemo svesni da možemo da se pobijemo da trpimo kontakt, da se Vildoza boji Lesora, da bugarin beži da se ne uzmiče.
Ovo ja pričam odavno. Oni MORAJU da osete tvrdo, jer kada se to desi nema ih. Neka ih boli, neka cvile.

I još jedna stvar. Meni nije problem ni kada napravimo glupost pa im damo 2+1. Ali ako ga već udaraš, udari ga kao čovek. Neka ga boli 3 dana, sledeći put kada te vidi ispred sebe ima kolena sama da klecnu.

Obaveštenja radi a za sve koji se pitaju oko onog tvita.... u toku dana biće poslato, kako ambasadi tako i francuskim medijima, pitanje i screenshot sramnog tvita sektaškog majmuna. Toliko možemo da bi zaštitili naše igrače, a pogotovo Matijasa!
Svaka čast. Ako već predsednik KKP ne radi svoj posao, bar će neko stati u zaštitu naših junaka. :clap
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Ta azdaja poziva na linc jednog sportiste. Ta azdaja suptilno uzivo u programu porucuje da je za scene na kraju utakmice krivac najveci i najtrojfeniji medju nama.
To aždaja pišti, kao odraz nemoći. Mogu samo da se sagnu i jednom i drugom, i oni to jasno vide, zato i pište ovoliko. Jebaćemo vas jako, svaki put kad vas vidimo! Svi od Matijasa, preko Jama do Balše i Trife! I nećete moći ništa, pa makar doveli pola Buenos Aires prajda ne bi li nekako zadovoljili ona dva pedera.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
287
Reaction score
1.320
Локација
Čačak
Odlaže li se utakmica protiv Budućnosti ili ne zna li se? Mislim da bi nama to dosta značilo...
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Mali dodatak, tek sad ispratih arenine strucne cigane i komentare "naseg" partnera rafaelo kuglice.

Da je slucajno Madar kod njih, posle one trojke bi sigurno bio David rusi Golijata.
Posle asistencije za Alena bi bio Mojsije koji razdvaja more.

Ovako...

Vratimo se Kampacu i don't cry for me Argentina.
Kako je samo lucidan, a tek kakve listove ima.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.308
Reaction score
10.837
Локација
underground
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Od kraja treće do sredine četvrte četvrtine, za 7 ipo minuta serija 25-4 :respect:respect:respect

Ali ne, problem je lična Kampacu :rolleyes: Ciganska gamad bez mozga...

Mislim da je ključ bio u onih 6-0 pred kraj poluvremena i smanjivanju na -14, mi smo tu videli da ih imamo, oni se raspali kao po običaju u poslednje vreme.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.359
Reaction score
37.682
Na kraju će GOSPODIN Matijas Lesor biti kriv za rušenje vlasti u Srbiji. :D

Nikakva jebena opozicija nego jedan "običan" košarkaš sa ogromnim crno-belim srcem. Dati mu doživutni blanko ugovor, a kada reši da završi karijeru molim kolegu @Oplenac da ga uvede u tajne lova na veštice. Takav talenat ne sme da se izgubi. :D
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Meni je sinoc nastup Dragana Jakovljevica bio vrlo neočekivan. On je sportski radnik, nije tviter nalog, uzivo je u programu. Ovi moji iz zemuna kazu da je aktivan snsovac. On otvoreno napada zeljka za nesportski odnos, nije on navijac nego kolega. Drugo, kaze: da se objasni lesoru da je došo u srbiju i da je napao jednog srbina, reprezentativca. Čekaj bre, da je napadnut 'lenja čamuga Ben Bentil', da li bi manje zlo bilo napasti ga? Jer nije srbin, nije reorezenativac, a nije bas ni beo ko kampaco... Flipnuo lik skroz, poguvio konce. Onda, vlade djurovic koji kao poslednju recrnicu i zakljucak nakon svega ne kaze loša ili dobra igra, sudjenje loše ili dobro itd, nego kaže: videli smo koja je kampaco klasa... Ko robot ponavlja ćokijevu propagandnu poruku, jer nam je omogućeno da se okupamo u svetlosti jedmog takvog igrača. Kao robot koj dobije input za koj nije programiran pa pregori. Ovakavo gubljenje mozga uzivo u progrsmu se skoro nije desilo.

Meni se čini da ćoki gubi konce i biva polako priveden nameni, ili mu se sprema svilen gajtan. Ono ponasanje dvojice sportskih radnika čija se naklonost plaća u vinjacima meni smrdi na očajanje.

Rekli bi ljudi: ne potcenjuj ćokija... Sve više mi ta priča o nepotecnjivanju deluje kao posledica desetogodišnje istraumiranosti. Kad neko kaže 'ć' mi već gledamo iza sebe da nam patuljak nije iza ledja sa sekiricom. Mnogo ga precenjujemo, a sebe podcenjujemo. On jeste zao, al nije sauron.. Zato se bavimo i njim i zenom mu, dajemo mu na značaju, kolko i velikom vodji....

Ćoki je pred derbi natetan na takvu defanzivu, da je svoje medijske spin resurse sve potrosio na blaćenje sopstvenog trenera, a nas pipnuo nije... Neobično, zar ne. Njemu ovaj derbi odredjuje i sezonu i dalju karijeru i njega i sina mu... A nigde kampanje... Sta se to tačno zbiva? Ili ga gazda vraća u kućicu ili ga sprema za ražanj. Živi bili pa videli finale ABA..
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sećam se da sličnog nekog poziva je bilo i da se mali Škuletić nakon penala ne čudi što neće mirno hodati gradom.
Nigde ne može se naći naravno to sada...
I sve prolazi nekažnjeno?
Lepo je što Željko poziva na "Partizan i samo Partizan"
Ali kako ga brane oni koji treba da ga zaštite od ovakvih stvari? Dozvoljavaš da ti prete GAŠENJU KLUBA ,MASAKRIRANJU IGRAČA i očekuješ da navijači ne viču VUČIĆU PEDERU.
Za istog onog pedera za koga specijalna jedinica privodi u sred noći pojedinca koji mu preko tvitera preti
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.253
Reaction score
2.943
Jaoo mamu im jebem da im jebem! I ovom govedu sns poltronu i svima…oni su jedno, sve ih vise mrzim,i upravu su za onaj (prvo mi je bilo smesno) transparent sa utakmice protiv NP, ja bih samo dodao ,,Kad kazem svezda ,mislim SNS,,
Pocrkajte svi mamu vam jebem i botovi snsovski iova stoka ciganska sto sada cita ovaj forum!!!
Partizan sampion! Hvala ti boze sto se razlikujemo ovoliko!
 

Kezmanica

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
72
Reaction score
353
Локација
Kraljevo
To sto je Lesor izveo 16 bacanja do minus 22 a 5 kad smo napravili plus 31 nema veze to sto je Kamapaco izveo 10 od 10 za prvih 8 minuta bacanja nema veze to sto je Bugarin Srbin koji je odjebao Karija ni tom nema veze .To kad se Kanga hvata za penis ni to nema veze to kad u Nisu Mitrovic se hvata za penis ni to nema veze .Mrs stoko jedna
 

baros

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2006
Порука
96
Reaction score
580
Pokazali Kamerunci muda... Problem, a? Matija ti si moj Srbin!
Vrlo smo slicni kvalitetom, ili da ne kazem ukupnom efektivnoscu u ovom sportu batinjanja koji igramo sa njima. ne treba se zanositi da cemo ih odvaliti u finalu tog plejofa, niti ce oni nas.
Nadam se da ce biti pameti i koncentracije svih 12ice u toj seriji, i da konacno budu zgazeni. A kad konacno uzmemo titulu AU REVOIR. Pocinje nova 13odisnja dominacija, pa nek se jebavaju onda sa vrabcima, gagicima i ostalim talentima iz fabrike metalnih proizvoda
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top