Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Napisah poduzi tekst sa kritikom za pojedine igrace, ali Zeljko je lepo rekao na presu u jednoj recenici,ono sto sam ja hteo reci kroz ceo esej.
Bitna pobeda, mnogo vazna.
Sudjenje kriminalno! Ovo ne sme da se precuti. Aba liga bi bila go kurac bez Partizana, cinjenica.
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.381
Локација
Kosovska Gracanica
Barem jednako bitna pobeda kao i protiv Olimpijakosa. Odlika šampionskog tima je da pobeđuje i kad ne igra najbolje, a ovaj tim polako postaje to. Ono što je meni mnogo bitnije, još jedna pobeda koja ubrizgava novi talas ogromnog samopuzdanja, na kojem se nadam da možemo da "jašemo" sledeće nedelje u El, baš kao što smo iskoristili prošli talas kada smo pobedili u Splitu, isto ovako "lošom", ali šampionskom igrom.
Cedeviti da jebem mater. Ja mislim da im klub odradi samo 2 treninga godišnje i to kad igraju protiv nas, a bitno da će ciganima da skinu gaće u sred Ljubljanje.
I još nešto... Vidim na društvenim mrežama plač cigana u ogromnom broju zbog nekih navodnih sudijskih odluka. Kažu u smislu - kako nas nije sramota. HAHAH EJ, BREEE!!! U DANU KADA SU ONI TREBALI DA IGRAJU SVOJ MEČ KOJI SU ODLOŽILI, ONI SE JAVLJAJU? Tako da, jebem i njima mater, čisto preventivno.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
160
Reaction score
497
Локација
Ruma
Nestvarno koliko su naloženi protiv nas, jesmo mi veličina i čast je dokazivati se protiv jednog Partizana, ali brate mili mogu jednom da nas puste da prodišemo xD
Mada mislim da i mi igramo stegnuto protiv njih, svesni smo da su uvek potencijalna nagazna mina. Nekako nas i uvuku u taj njihov ritam, dosta trčanja, individualne igre, pogubimo konce pa pravimo i gluposti. Naravno ima ovde i do umora, ali i kada smo sveži mnogo su zajebani. Sve u svemu jako bitna pobeda, možda i najbitnija u regularnom delu (ABA) sezone pre TOP8. Svi su se borili, s tim da su neki razočarali, da sada ne upirem prstom, zna se koje odigrao loše. Nadam se da će makar moći da odmene vodeće protiv FMP-a i ostalih da kažeš malih utakmica. Drago mi je zbog Trife njegov doprinos krucijalan, dečko mora odlučnije. Pohvale što se predodredio timu, odbrani i gradjenju akcije, ali mora ovako, da se puca trica, da se krene ka košu. Dečko može, samo treba imati samopouzdanja, Da ne ostane prosečan igrač, nego da iskorači napred, kad će ako ne sada, 22 godine lomi mu se karijera.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.807
Uf, em teska utakmica sama po sebi, em strim jos tezi, ali uspjesmo dobiti, sto je najvaznije. Ovo za doprinos vec vidim da ce nekima biti cupane usi tako da nek se spreme pa da ih vidimo protiv Spanaca. A i ja da se pridruzim u cestitkama Areni. Ocekivali da cemo pozdraviti psiha pa smanjili odmah na pocetku. Nadam se da je pozdrava i bilo...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Zeljko besan, sad dal ga Bogdan Diklic iznervirao za kljuceve kao za CV ili igraci pitanje je :buhaha .
Salu na stranu, sve sto je rekao tacno je, ocigledno nije zadovoljan nekim igracima i dobro ce da ih izriba.
 

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
60
Reaction score
315
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Ne zalim niti jedan izgubljeni zivac, necu da imam nijedan "miran" vikend bez mog Partizana, ne zelim da moj klub odlozi niti jednu utakmicu zbog "komplikovane zdravstvene situacije".
Zek Ledej, kljucni ofanzivni skok i pogodjena bacanja na minut i nesto pre kraja, ona trojka sa "pola terena" na isteku napada, veceras jedini je gradio kako treba ispod naseg kosa, alal ti vera Zeko za neiscrpnu energiju.
Energiju, koja je bila ispod minimuma, i kod publike i u ekipi. Naravno, nema mesta kritici, nego je emotivno i fizicko praznjenje bilo toliko, da nas je moglo skupo kostati. Posebno sto je preko puta nama bio protivnik koji se na listi ogavnih rivala - mutanta kotira veoma visoko.
Pohvale i za Urosa, sjajno odigrana odbrana i mnogo veca hrabrost od nekih, nominalno iskusnijih saigraca.
Ipak, nema vise pojedinacnih izdvajanja, ovo je musketarski tim, svi za jednog - jedan za sve, to je ultimativni moto.
Upravo smo bili svedoci sta znaci dobro podmazanoj masini odstraniti jedan straf.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.790
Локација
"preko bare"
Morat cu jos jednom da pogledam
I meni se ucinilo da je rekao PET
I meni se u prvi mah učinilo da je rekao top 5, ali mislim da je rekao top eight.

Mnogo gadna utakmica, ali je najbitnija pobjeda. Treba izdržati ovaj tempo, pa makar i "ružno" pobjeđivali. Čestitke igračima uz nadu da će se što bolje oporaviti do utorka.

Ne sumnjam da će im prepuna arena u tomebogo pomoći. Na nama je da budemo tu kada smo im najpotrebniji.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.253
Reaction score
3.717
Sto reče Žoc pobeda, dva bodića i teraj dalje. Nikad ih nismo lako dobijali, danas je bilo realno očekivati da bude teško mučenje. Šteta za taj međusobni što ih nismo prestigli, što bi rekli ganferi novinari, može da bude presudno...
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Videlo se da smo preumorni, ali dobismo ova govna koja ne mogu da podnesem. Samo je onaj ciganski konjusar falio.

Trifunoviceva trojka je preokrenula tok utakmice, siguran sam u to. Papaetru je igrao u peticu jednom trenutku?

Slavlje Zeljka na kraju utakmice je najveci utisak, i iskreno, bas sam se raznezio kada sam to video.

Kosarka, to je Partizan.

Odradismo prvo srpske cigane, pa potom i grcke, a red je da drknemo i spanske mandove.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top