Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

PATRIOT

Grobar
Учлањен(а)
24.03.2008
Порука
457
Reaction score
1.248
Pokušavaju sada ovim zakulisnim radnjama u trećem poluvremenu i da nas poremete pred utakmicu sa Efesom.
Njih arhivirati do daljnjeg, posvetiti se obavezama u EL, i jebati im mater kada ponovo za to dođe vreme.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.917
Локација
Žrnov

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
112
Reaction score
813
Локација
Krusevac
Koliko je bolestan taj skup saopstenja,gostovanja, izjava, poziva na sve i svasta, toliko su bolesniji slepi sledbenici tog blatista koje neko naziva klubom. S druge strane,
Musici mozes koliko hoces da hvalis i nudis med, ona ce svejedno ici na govna.
3 utakmice nas dele od kraja price sa njima. Kraj im se vise ne nazire, nego je tu iza coska. Najmracnije je pred svitanje.
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Kakav prelep dan... Polako, ali sigurno, idemo ka tome da vampira od kluba vratimo ponovo u kovceg iz kog je izasao! Matijas nas krupnim koracima vodi ka tome, hvala ti dobri covece!!!
P.S.
Kako je dobro, kad sa kolegom cigansturom odvratnom ne progovoris celog dana ni jednu rec o utakmici... Dovoljno je to sto je u kancelariji pusten radio, pa kad krenu vesti i dodje sportski deo odvrnem zvucnik da bolje cujem, a svaki put krenu sa nasom pobedom... Poslednja 2 termina sportskog dela vesti je propustio, srecom zvucnici su jaki, pa se cuje i kad ode do kuhinje da pije vodu :picka-ciganska:

P.S. 2
Coravi, duvaj nam jaja!
 

Kezmanica

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
72
Reaction score
353
Локација
Kraljevo
Krivična prijava protiv gospodina Jakovljevica koji je sinoć prvi iskoristio televiziji i time pokrenuo hajku protiv drzavljanina Francukse . Lesor ne moze biti kaznjen da ne igra za nesto sto se desilo posle utakmice .Novcano da .
I vec je aksiom postao da je Lesor 2puta udario Bugarina on ga je 2 puta gurnuo .Nazalost nije ga udario i to se vidi
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.022
Reaction score
7.654

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Ajde da napisem i ja sta mislim , sada kada sam pogledao mec na miru ... Mi iskreno uopste nismo odigrali dobro , da li je do nedostatka energije ili sta je problem ali mi definitivno prvih 15 minuta nismo izasli na parket , niti su igraci bili na parketu a ni mi na tribinama . Opet u drugom bas zbog nas , dobijaju igraci taj vetar i stvarno u par trenutaka atmosfera kakvu samo mozemo da pozelimo svaki mec u areni , mozda najbolja od onih evroligaskih sa Makabijem 2010 pa ovamo u Areni.
Naravno , neverovatno je koliko Zeljko veruje u ovaj tim , znaci on je sa njima stalno , bukvalno svaki dan , poznaje momke i on im veruje , on veruje da oni mogu ono sto on od njih trazi , a ja verujem Zeljku zato sto je on najveci , i verujem u Partizan !
Sto se tice ovog sada prepucavanja , kuknjave cigana , pretnji o napustanju takmicenja itd... Mi treba maksimalno da ih iskuliramo. Da je posumljeni bot malo pametan on bi na sve ovo izdao jedno jedino obavestenje :
"KK Partizan se zahvaljuje svim svojim navijacima na energiji i vetru u ledja koji su dali svojim igracima da okrenemo jedan jako bitan mec za nas. Takodje oborili smo sopstveni rekord o broju navijaca na jednoj ABA utakmici , i evropa i svet opet imaju o cemu da pricaju . Posebnu zahvalnost za borbu i pozrtvovanost jednom od igraca i puna podrska Matijasu Lesoru , koji je istrpeo sve fualove i prljavu igru protivnika i uspeo da bude nas mec viner.
Vidimo da nasi protivnici imaju dosta slobodnog vremena , verovatno zbog vec zavrsene sezone u Evroligi, pa se sada bave nekim stvarima u koje mi necemo da ulazimo , mi imamo pred nama Efes i jasan cilj u Evroligi , borbu za top8 , da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto. Do sledecg susreta , sportski pozdrav ".
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top