Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.261
Локација
Humska 1
Koliko god voleo Zeljka, u ovakvim serijama treba bar na trenutak da udje duh Duska Vujosevica u njega. Hocete da ucestvujemo u vasim igrarijama? Nema problema, eto nas 13. Prvo sranje sudija, prvi prekid, prvo napustanje parketa, prvo upiranje prstom u publiku - momentalno povlacenje ekipe sa terena!

Sta kazete, gubimo u mogucoj majstorici Arenu? Necemo igrati majstoricu do sledeceg slobodnog termina. A ako to bude pocetkom jula a gro igraca ima pravo da kaze da nece igrati, s obzirom da im istice ugovor, majstorice nece ni biti. Pa vi gledajte kako ce te proglasiti pobednika ABE lige.

Ne zelite da obezvredite i ovo malo kosarke sto je ostalo na ovim prostorima? Onda pazite, jer vam disemo za vratom i iskoristicemo svaku sitnicu da vam se popiskimo po ligi.

A posto je Zeljko iznad ovog naseg mulja, zelim mu puno zivaca i njemu i ekipi puno srece u ovoj seriji.

A sto se nas tice: "I zato nemoj brinuti za nas, na sve te stvari mi smo davno navikli!"

Edit: U svemu ovome mi ostaje nejasan deo gde se kaze da obe strane moraju da budu saglasni. Eto mi nismo saglasni i sta sad? Puj pike ne vazi?
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.236
Olos i mafijaska pudlica upropastio je sve vise coveku se povraca od termina kada i gde ce da se igra finale. Valdja ce neko i njemu da stane na put. Jos je neizvesno dali ponedeljak ili utorak u normalnim okolnostima to bi se lako resilo ali ne moze stalno da on bude u pravo. Daj boze da ovo pozitivno se odrazi na igrace i Zeljko da ih rasturie u jednom dahu. Partizan sampionnnnn.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
458
Reaction score
2.444
I sad Vojinovic izdaje saopstenje gdje broji ustupke Partizanu. Sve je protiv nas braco, tad smo najjaci. Uzeti ovo govno od lige jace nego ikad.
 
  • Like
Reactions: BaX

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.385
Локација
Kosovska Gracanica
Mnogo mi se svidja sto je ovako ispalo. Sad ne sumnjam da cemo ih jebati na cisti bes. Pa i sam Naneli pogledajte koliko se nalozio sa tvitovima, i on covek shvata sa kakvim zlom igramo. Kad jedan takav surovi profesionalac koji retko kad pokazivao emocije pre Partizana sada ovo radi, ne sumnjam da cemo ih jako karati.
Svake noci u mom snu, in memoriam za Covic Nebojsu!
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
492
Reaction score
1.766
Sramota me da djelim vazduh sa ovim govnima. Naci soluciju i izaci iz ove jebene lige, igrati bilo sta drugo.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
476
Reaction score
2.630
Nije kraj sveta igrati u utorak umesto u ponedeljak, makar smo ovim našim potezom ogolili stvar za običan narod

To je tacno, s dodatkom da mislim da onima koji su povjerovali da FMP 1 spasava srpsku kosarku time sto ce odigrati citave dvije utakmice u KLS, i to sam protiv sebe, jednostavno nema pomoci. Zanima me samo da li negdje na svijetu postoji liga ili bilo koje takmicenje (izuzev superkupova) koje mozes da osvojis tako sto se pojavis na dvije utakmice. To je, za pocetak, potpuno omalovazavanje svih onih klubova koji su igrali tu ligu od pocetka, da se pojavis u dvije utakmice i uzmes im titulu.

Sto se tice finala, treba ih samo gospodski nalupati 3:0, bez ikakvih incidenata na koje bi se oni poslije mogli pozvati da se predstavljaju vjecitim zrtvama zlog sistema koji im stalno radi o glavi. Naravno da ce oni to uraditi svakako, ali ko ih jebe.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
Gle ti sta on nabraja. Pa normalno da cemo da trazimo pomeranje datuma da bi igrali u areni a ne u nekoj drugoj hali jer smo zasluzeno izborili prednost domaceg terena. Izasli smo u susret u prvoj utakmici protiv SC derbija igrali u drugoj hali i to je dovoljno od nas. Ja ne znam jesi li ti Vojinovicu ili koji si vec kurac racunao da neki klub moze da igra top 8 i sta bi radio da smo kojim slucajemo otisli na f4?
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.163
Reaction score
28.125
Локација
Из Чикага (моји...)
Prošle godine je bilo finale f4 u Beogradu 21.05., 4cellos svirali 23.05., a Maiden 24.05. i sve je bilo ok, ništa se nije odlagalo. Scorpions je planiran za 25.05. znači isto dva dana nakon tekme. Tako da je ovo sa ''zauzetošću'' šuplja priča koja je od početka bila ovako planirana.
 
Последња измена:

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
793
Локација
Vojvodina
Zašto imam utisak da sada "nekome" neće biti u interesu da se Arena tako brzo osposobi za naše domaćinstvo?
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Статус
Затворена за писање одговора.
Top