Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Milos NS

Početnik
Учлањен(а)
25.07.2018
Порука
27
Reaction score
102
Локација
SU-NS
Solira jedan, pa drugi pa treći....pa kome krene. Jednom je car Panter, drugi put Naneli, pa Ledej, večeras Smit. Nije problem što ostali promašuju već što mi igramo neke nesrećne izolacije celu sezonu. Niko ne želi da doda, da učini drugog boljim, da se oseti neko zajedništvo, a tada se ne pali mašina.
Dule je najveći košarkaški um ikada.
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
884
Reaction score
779
O da gubimo 20 razlike poslednji minut, ja se i dalje nadam nekom ludilu. Jednostavno, kako smo prošle godine kliknuli, ove nismo, nema one iskre i to je to.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
852
Reaction score
3.039
Kaminski i PJ, ne postaje se veliki igrač pred pozorištem koje viče "difens", nego u divljini poput ove

Aleksa, uz sve svoje mane na terenu i van njega, jednostavno mora da igra više.


Miriše na 3:2 za cigane, jedina šansa nam je da izvučemo naredne dve na buku sa tribina, a onda na prepad da napravimo 8-10 razlike u ranoj fazi pete utakmice i da ih uvedemo u paniku.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
458
Reaction score
2.789
Локација
Trstenik
Sudije opet prave cirkus, ali ovog puta nisu morale toliko da navlače zbog očajne igre naših, te su imale priliku da u nekim situacijama pri njihovom velikom vođstvu i "iznivelišu" kriterijum.

Druga stvar, igra našeg tima. Ne sviđa mi se kakvu Željko forsira igru s ovim timom. Jasno je od početka sezone da tvrdoglavo forsira istu igru, ne menja se ništa značajno, očigledno se nadao da će do kraja nešto da proradi, ali ne ide. Verovatno je tome doprineo Mirotić i poremećen isplaniran koncept tima. Panter je tokom cele sezone očajan, možda je i fizički pao u odnosu na prošlu sezonu, a možda mu i ovosezonski tim ne odgovara. U svakom slučaju, nije opravdao produžetak ugovora (za sada, nikad ne prestaje nada da će u nadajmo se preostale tri utakmice poraditi), ali s druge strane ne znamo kako bi to izgledalo ako bi koncept s Mirotićem prošao. Kaminski je težak promašaj. Čovek je dobar igrač nesumnjivo, ali u važnim utakmicama igra najgore. Uvek promaši kad je bitno, jedan od najvećih bezmudaša u istoriji našeg kluba i zbog toga je težak promašaj. Doužer previše usporen, u ovakvim utakmicama treba da budeš agresivan, nemilosrdan, koristi bre prednost nad tim brazilskim patuljkom, unesi se u njega, nemoj da bežiš od njega.

Naravno, iako sam nezadovoljan kako je Željko postavio igru s ovim timom, ja nikad neću biti za njegovu smenu jer sam svestan šta on sve nama donosi, i da boljeg trenera ne možemo naći. A svestan sam i situaciji gde se on nalazi, gde žele da ga diskredituju, vređaju ga, podmeću nogu. Napraviš koncept oko Mirotića, a onda te država sabotira. Ne postoji čovek koji bi bolje mogao da se izbori protiv toga od Željka. A kako izgleda neće moći ni on.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.728
Reaction score
40.197
Da li sada Naneli zaslužuje ugovor na dve godine i slične priče...
Ono što su on i Panter danas odigrali je za minimum 20% od plate.
Uz izuzetno perfidno suđenje Oberkneževića, početkom zadnje su uključili turbo, ali treba reći da smo u napadu bili bukvalno sramotni...
Cele sezone igramo sa 2.5 igrača baš zato što nikada ili skoro nikada nismo uspeli da "pogodimo" da makar Panter, Naneli i Ledej odigraju one partije na koje smo navikli. Sve ostalo je go k****. Koliko sam tužan bio što prošlosezonska ekipa nije ostala na okupu toliko sada suzu ne bih pustio da svima vidim leđa osim pomenute trojke, a i to samo zbog starih zasluga.
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
151
Reaction score
371
Svakako da Naneli zasluzuje ugovor.Normalno i Panter iduce godine.Mi jednostavno bolje nemamo,niti ih mozemo dovesti.Promasili smo u startu na dvije kljucne pozicije,Douzera i Kaminskog,koji da su pravi ucinili bi i ostale boljim.Ovako se od sredine prosle evroligaske sezone vidjelo da to nije ono sto se ocekivalo.Nastavila se inprovizacija za skok,za pleja ali nije islo.Mi bolje nemamo,neka se ovo zavrsi,nadajmo se karti za EL jer ako bude EC propade projekat Obradovic Zeljko.Ajde da pobijedimo ove dvije doma pa da pokusamo slavlje njihovog FK da im pokvarimo pobjedom.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.309
Reaction score
16.156
Локација
Kipar
Sudjenje je dozirano, taman koliko treba dodaje se gas. Partizan mora biti bolji za 10 razlike da bi se uslo u neizvesnu zavrsnicu ali ove godine mi nismo taj tim. Na kraju krajeva ova titula nam I ne znaci mnogo u ovom trenutku. Mozda je I bolje da ova serija bude pokazatelj ko zasluzuje da ostane sledece sezone.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.239
Reaction score
7.302
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Zeljka treba da bude sramota
Au kakvi komentari, počev od ovog.
Bar si naučio da pišeš Željko velikim slovom.

Hajde sada da pljujemo igrače posle svega.
Svako ko se bavio sportom, igrao iole ozbiljnije utakmice, zna da je teško naći volju, muda, energiju kada te neko konstantno krade.
Da, proradi inat, ali nekada ni to nije dovoljno kada napraviš korak, a neko te vrati tri unazad.
Nekada je bilo 3 na 5, i sada je slično, samo ne toliko očigledno, ali hajde da zameramo igračima što nemaju volje ili šta već.

Protiv ovog zla jednostavno MORA samo podrška.
Daj da u nedelju natrpamo Arenu sa 25.000 crno belih glava, da jebemo čovića, vesnu, ilića, nedu zvanog pakao, kosmatog i ostale.
Da oderemo stoku sa stoka razlikom, u obe utakmice.
Sačuvajte bes za nedelju.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.692
Reaction score
13.508
Локација
underground
Veceras smo bili slabiji, sto sam i ocekivao. Razlika izmedju prosle i ove je npr sut Nanelija koji je proslu pogadjao sve a ovu bukvalno nista.
Sudjenje ovaj put nije bila otvorena otimacina ko preksinoc nego dozirano navlacenje.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.628
Reaction score
3.588
Локација
JNA
Dobicemo obe kuci glat, i onda izgubiti petu deset razlike i to je to. Nemamo muda , ako to promene mozda nesto i bude. U svakom slucaju razocaravajuce
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
469
Reaction score
3.146
Локација
Beograd
Uf probali smo, sudije perfidno ih držale kad god smo mogli da se odlepimo (+5 i +4 kad smo imali) l, ali posle toga "puštaju igru" i u tuči ovog svinjca oni se razmahuju... odvratna liga u kojoj će Željko Obradović prekinuti seriju pobeda domaćih timova pobedom u gostima kad tad... i opet smešna atmosfera...i opet ispodprosečne partije Pantera i Ledeja.
Odvratni su, ciganskim mentalitetom zatrovani, i njih ovakvih pobeda nije sramota. Mi smo jednostavno psihološki labilna ekipa, koja je digla nivo i pokazala znakove stabilnosti, ali u ovom mulju to ne donosi plod. Opet ponavljam njih nije sramota ovakvih pobeda, i žive fatalizam oni ili niko.
Da ne bude da je sve do smradova iz ciganmale, konstantnost je nešto što ovaj tim nikako da napravi, bolji smo od njih, ali nekad znamo toliko neinteligentno da reagujemo na promenu momentuma za nas ili njih da je to neverovatno. Ej Panter koji na plus četri za njih odmah šutira trojku, pa jbt de je glava... Neca mentrualni ciklus se ugasi u drugom, stanu, mi ne znamo da preuzmemo momentum. Kao da liga želi tu odvartnu petu utakmicu, a bojim se da su onom krađom u prvoj i nqvlačenjem u ovoj oduzeli taj scenario sebi.. jer igrom u prvoj smo zaslužili pobedu i direktno su nam je ukrali...
Željko i Savić da sledeće godine biraju igrače i shodno mulju u kojem se završava sezona, ne samo prema taktičkim zamislima.
Na sledećoj da ih ponizimo, samo to želim, znam da će da bude napeto..ali zaslužili su ponižavanje...jer njima je ovo sve super, skup odvratnih bednika zaslužuje bar jedan šamar.
Nema odustajanja, gazi govna!
 

!Rastko!

Grobar
Учлањен(а)
29.01.2007
Порука
448
Reaction score
386
Локација
NBG
Neko ko je trenirao kosarku dugo i igrao amatersku ligu dok sam studirao, nije moguce igrati i ocekivati pobedu. Kad te izbace ovako sa faulovima, dodjes na poen i na tvoju loptu da izvedes aut daju njima, nema poente igrati, naravno da ce ta zelja da nestane, kad te ovako jebu sudije od prosle do ove utakmice, kakva bre zelja, ti igraci isto jedva cekaju da se zavrsi ovo sranje i da odu kuci.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top