Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.942
Reaction score
26.916
Kuda nestadose clanovi koji do pre pet dana ovde pokusavase da nama zaslepljenima otvore oci?! Jel su zivi?! Kako to dobismo nikad jace i skuplje cigane, i to mi ovakvi, sa promasenim prelaznim rokom, mi koji navukosmo Grobare i "Grobare" da kupe sezonske, mi katastrofalno vodjeni sa klupe, sa igracima ispod evroligaskog nivoa...ajde momcine, sta je sada, pojela maca jezik, aaa?!
Dobro, jedan je u prdekani, on ima opravdanje za nejavljanje, ali ima tih junacina jos, ali ih nema da reknu koju rec.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.084
Reaction score
4.071
Локација
Beograd
Ciganske suze su lekovite, dokazano.
Samo ripit Vladu Đurovića i Jakovljevića i slušam kako kukaju :D .

Mnogo mi drago zbog Kaminskog, toliko da ne mogu opisati. Kao bombona čoveče, a najviše me je plašio, iako sam pisao da se iz aviona vidi da je školovan igrač, ali opustio se i igra svoju igru.
Moj brat Anđuša fenomenalan!!!

Ma svi, bravo Željko, bravo CRNO BELI ŠAMPIONI!!!
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.650
Reaction score
5.497
Kako iskocise ti nikovi posle mege tako u poslednjih 5 dana potonuse. Nema onog iz KV-a da se javi, rekoh ja iskoristio priliku na pocetku jer sto vise ceka manje sansi ima :D

Inace odlicna utakmica nase ekipe , Kaminski, Avram PJ i Zek su nosili ostali su dali svoj doprinos i to je u sustini to. Nadam se da je tacno ovo za Kabloka cekamo i zvanicno.
 
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
kako je ovo lepo, izjebana kurva ciganska iz predgradja drugi put u cetiri dana, ciganske suze na sve strane, ne nazire im se kraj, a na forumu se glavni specijalci i “oni sto imaju drugacije misljenje” ne javljaju nesto…
serem vam se u to drugacije misljenje da znate samo, kao sto Zoc i ekipa seru po ciganima :D:partizan-fan:
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
480
Reaction score
2.641
Jedino cega se bojim kad je u pitanju kosarka je trenutak kad ce Ledej igrati protiv nas i poceti nas da nervira ovoliko koliko nervira cigane sa svojim ludim proslavama. Treba sve uraditi da zavrsi karijeru u Partizanu, ili ga u najgorem slucaju poslati u NBA kao Dantea.

Kaminski postaje zvijer.

Dozer postaje zvijer.

Aleksa ne postaje zvijer. On vec jeste zvijer.

Slusati Metuzalema i Jakovljevica kako ridaju suze nad sudbinom FMPa - neprocjenjivo. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo, tu je MasterCard.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
163
Reaction score
504
Локација
Ruma
Dobro smo odigrali, dižemo lagano formu. Naravno Kaminski pokazuje kvalitet, uplašio sam se na trenutak da ćemu trebati duže da se prilagodi, ali ipak pronalazi svoje mesto. Fine partije i često osporavanih Andjuše i Trife, pogotovo drugi koji je uhvatio neke bitne lopte i koji se odlično krećao i neretko ostajao sam pod košem (doduše tu je i pomogla pogubljena odbrana protivnika). Ostali standardno, nestvarno mi je i dalje koliko mi možemo da naložimo strance da igraju za nas. Kada vidim naše i njihove, nebo i zemlja. Kod njih je još sada gore jer ih imaju previše, a fali im jedan raspoloženi Dobrić, pa i krljač Lazić. Sve u svemu svaka čast momcima, odavno nisam odgledao manje stresan derbi, baš lagana utakmica, odlična za popravljanje raspoloženja nakon teškog radnog dana. Što se tiče novog pojačanja, iskreno nadao sam se da ćemo dovesti nekog ko igra u Evropi ko dolazi iz manje atraktivnog kluba, jer takvi su željni dokazivanja, a lik pritom ima skok što nam je najpotrebnije, plus može da igra i na četiri. Jedino eto ta disciplina, ali srediće to Željko, da ne može ne bi dovodio. Imamo mi visoke Kaminskog i Koprivicu, treba drugog gurati što se češće može.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ja se izvinjavam što se tek sad uključujem na forum ali morao sam da ispratim ono plakanje na ciganskoj Areni. Neprocenjivo. Faca vlada đurovića koja samo ne zaplače, kuknjava jakovljevića... ma predivno i za uživati :D

Partizan - fmp 98:87 (17:25, 30:11, 25:27, 26:24)

Gledalaca: 20,007

Još jedna pobeda Partizana... čuveni stih ciganina Bore Đorđevića odjekuje i ovo veče. Radost Partizanovaca i plakanje cigana koji zdušno i dalje navijaju za taj fmp iz nekog razloga (ah da, nemaju više svoj klub) je uvek bila najbolja moguća kombinacija za osećati se prelepo. Govna su opet izjebana, onako rutinski, iako smo im dali malo nade ovaj put na početku samo, dok ih nismo pregazili u drugoj četvrtini kao brzi voz. Kaminski, onaj što nema pojma, lagano ih izdominirao... posle se nadovezali PJ Dozier, Aleksaaa, Anđuša, Ledej... ma svi su imali neku svoju ulogu pa i Jare i Trifa. Dobili smo bez Ponitke i Pantera koji nisu igrali ali i Naneli se nije "pojavio" onako kako on zna - i eto... opet smo ih dobili. Jeste i njima su falili večiti pobednik nedović pa jedan takav majstor lazić i dobro ajde Hanga. Osim početka utakmice, dok nismo uhvatili ritam, od te druge četvrtine i razbijanja držali smo kontrolu rezultata iako je razlika varirala pa išla i do +19 pa padala na +6 ali ne i ispod toga - sasvim dovoljno da se rutinski dobije limenka iz Železnika.

Timski... za dva smo imali 66% (23/35), za tri solidnih 42% (11/26), bacanja nešto slabija 73% (19/26) i tu mora dosta bolje u idućim utakmicama... skokovi mi 19 oni 26 i tu mora bolje itekako, asistencije skoro egal 23:24 za njih, ali zato ukradene lopte 10:4 za nas i izgubljene lopte mi tek 7 oni čak 16 i to je napravilo dosta bitnu razliku. Blokade 3:4 za njih.

Igrači... Kaminski kakav treba, ofanzivno skoro pa savršen sa samo jednim promašajem iz igre i samo jednim promašenim bacanjem od čak 10 koliko ih je izveo mada zanimljivo je da smo sa njim na parketu imali -3 a imao je najveći index, za 21:46 min dao je 22 poena (za dva: 5/6, za tri: 1/1, bacanja: 9/10 + 3 skoka + 1 izg.lopta + 1 blokada = INDEX: 27), PJ Dozier... isto kakav nam treba, poeni pa razigravanje saigrača i to par sjajnih dodavanja uz samo jedan promašaj iz igre i sa njim na parketu +17, za 24:58 min dao je 12 poena (za dva: 3/4, za tri: 1/1, bacanja: 3/3 + 4 skoka + 8 asistencija + 1 ukradena lopta + 2 izg.loptr = INDEX: 22), pa ponovo sjajni Aleksaaa, iako ga nije išao šut za tri pa i bacanja je mašio ali ta njegova energija i defanziva gde krade lopte pa oni njegovi ulazi a sa njim na parketu +20... za 29:12 min dao je 15 poena (za dva: 4/6, za tri: 1/5, bacanja: 4/6 + 1 skok + 6 asistencija + 3 ukradene lopte + 1 blokada = INDEX: 19), sasvim solidan bio je i Anđuša, koji je sve bolje i u defanzivi, eeej čovek ukrao 3 lopte, za 23:31 min dao je 11 poena (za dva: 1/1, za tri: 3/6 + 3 ukradene lopte + 1 izg. lopta = INDEX: 13), Ledej brat naš klasika mada može i on jače ali opet solidan a sa njim na parketu +16, za 29:08 min dao je 13 poena (za dva: 3/6, za tri: 2/6, bacanja: 1/1 + 4 skoka + 2 asistencije + 1 ukradena lopta = INDEX: 11), pa vrlo dobra rola Trife na oba dela terena, za 16:10 min dao je 6 poena (za dva: 3/4 + 3 skoka + 1 asistencija = INDEX: 8), Smajli ko Smajli uvek borba, iako povređen i on imao udela u pobedu iako zanimljivo nije dao nijednu dvojku niti imao neko njegovo prepoznatljivo kucanje, za 21:20 min dao je 8 poena (za dva: 0/2, za tri: 2/3, bacanja: 2/4 + 4 skoka + 1 asistencija + 1 ukradena lopta + 1 izg. lopta = INDEX: 7), Naneli nam bio slab, rekoh skoro kao da se nije "pojavio" ali zbog toga nam je pobeda još veća, da bez njega i Pantera damo skoro 100 poena i pobedimo, za 17:12 min dao je tek 5 poena (za dva: 1/3, za tri: 1/2 + 2 asistencije + 1 ukradena lopta + 1 izg. lopta = INDEX. 3), Jare jeste bio bolji prošli meč ali imao je i on ulogu, za 16:43 min dao je 6 poena (za dva: 3/3, za tri: 0/2, bacanja: 0/2 + 3 asistencije, 1 izg. lopta + 1 blokada = INDEX: 1)... Nisu ulazili Vukčević i Koprivica.

Opet smo izneli utakmicu sa 9 igrača... ali čak je i minutaža bila jako lepo raspoređena. Niko nije imao 30 i više minuta. Najviše su igrali Ledej i Aleksaaa po oko 29 minuta. Iskupili smo se za taj poraz od Mege i to kako? Duplom pobedom nad najvećim govnima koja postoje. Opet smo i u igri za to prvo mesto u ABA... da se proba sve da se dobije i sigurno smo prvi :) Naravno, lako je to reći ali stvarno verujem da možemo to. Još ako stigne to neko pojačanje kao što se pominje, pa da nam se vrate važni Panter i Ponitka... pa da kidamo. Ajmo dalje... govna su otpisana za sad. Idemo Baskonija pa Split. Bravo za Željka i igrače.
 
Top