Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
485
Reaction score
2.670

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.165
Reaction score
3.693
Split odavno nije neko mjerilo. Tuzno je na sta je spao visestruki prvak Evrope.
Malo jaci trening i jedino za zafrkancija sa Smajlijem brine.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.040
Reaction score
26.194
Локација
ante portas
Split odavno nije neko mjerilo. Tuzno je na sta je spao visestruki prvak Evrope.
Malo jaci trening i jedino za zafrkancija sa Smajlijem brine.
Realno ne samo oni već svi hrvatski klubovi.
Zadar se još "koprca" nešto zbog tamošnje publike.
I juče sam se zapitao koji je intres hrvatskih klubova da igraju ovakvu ligu u kojoj su topovsko meso za nas,cigane,budućnost i slovence.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.395
Reaction score
37.925
Pa i mi smo par sezona igrali EL gde smo (uglavnom) bili topovsko meso, ali ako želiš da rasteš moraš da se takmičiš sa najboljima. Meni nije jasno koji im je interes da trpe marifetluke jednog ćoravog pseta? Taj deo je meni veća nepoznanica.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.635
Reaction score
13.778
Локација
Yaoundé

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Treba mu vremena i čini mi se ukoliko smo doveli brazilca da je Dozer ta karika koja određuje idemo li u top 8 ili ne.
I imam utisak da neverovatno malo deli Tristana od toga da bude konstantno u timu. Ali konstantno pravi gluposti kao da se inati, njegov i Trifin odnos prema igri i treneru je skroz suprotan, kao i talenat na kraju. Trifa je od ofanzivnog talenta prihvatio da bude defanzivac, a Tristan odbija neke sitnice koje bi ga digle u igrača s pristojnim el minutima.
Nekako tebe najvise volim da citiram :), tj da se slozim sa tobom, a ovo sve isto mislim.
Za PJa otprilike isto kao i Exum prosle godine (a i to si tada najavljivao). Mislim prethodne sezone je Panter bio najzasluzniji, ali bez igraca i doprinosa kakav je bio Exumov, mi ne bi videli ni TOP10. Ne moze nam PJ dati iste stvari, ali da je ta karika od koje ce zavisiti idemo li ka gore, ja bih se apsolutno slozio
Za Tristana bih dao neko svoje vidjenje protiv Baskonije. On je napadacki odlicno iskoristio priliku, ali na vidim da je recimo neko napisao da je preko njega ili direktno njegovim greskama i losim procjenama u timskoj odbrani Baskonija dala tri uzastopna kosa (cini mi se 7 poena) u drugoj cetvrtini. On je nakon toga zamenjen, ali je Baskonija sa tim usla u seriju koju je zavrsila sa 13-0 (s toga recimo i njegova +/- statistika u tom periodu nije u nekom minusu ali si protivnicku ekipu uveo u seriju).
Hocu reci da vecina nas, pa i ja sam uglavnom gledamo napadacki ucinak, ali ako ti das 15 poena, a preko tebe se primi isto 15 ili i vise, nisi imao dobar ucinak, cak naprotiv, razigrao si celu protivnicku ekipu.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
U teoriji su zaista kompatibilni Doužer sa našim cetrima.
Njemu je potreban konektor u vidu centra koji može dobro da se pozicionira u reketu, brzo se oslobodi za pravovremeni pas, siguran u prijemu lopte, i sa autoritetom završi na obruču.
Kaminski je pokazao protiv cigana da može nanjušiti pas u prostor... Dobro primiti loptu, ali ako ima čuvara sa dobrim radom nogu samo da ga isprati da bude ispred njega je level noćna mora da završi kako treba.
Balša ima fenomenalan prijem lopte za visokog centra, brzo može završiti kad je blizu obruča ali pozicioniranje kriminalno... Vidim da su protiv Splita pokušavali sa dubinskim loptama kao nekad sa Slavkanom ali ne ide pa ne ide.
Jebeš mi sve, zaista sam pod utiskom da nam ne treba taj centar i da može da klikne svakog trenutka.
 

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
842
Reaction score
3.757
Локација
#вчћпдр
Mislim da PJ-u ne fali sloboda, nego samopouzdanje u napadu na kos. Zeljko ga u tom pogledu sigurno ne drzi pod rucnom.
Meni se on ovako racionalan vrlo dopada. Samo jos malo agresivnije na kos.
 
Top