Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
376
Reaction score
2.177
Локација
Trstenik
Sve kritike razumem, ali opet kuknjava pojedinaca kako je domaci teren u Aba izgubljen, nakon samo sedam utakmica...
Ove kikseve nadoknadjujemo pobedom nad ciganima (da, u gostima).
Verujte malo u ekipu, imajte strpljenja.
Ako možemo da dobijemo Cigane u gostima u ligaškom delu onda me boli kurac i za prednost domaćeg terena. Mada mi je teško zamislivo da bi ćoravi mafijaš dozvolio to da se ostvari.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Loš pritup stoji, nonšalancija stoji izgubili smo (ne)zasluženo, ali da li se to samo meni čini da je sudijska trojka imala veliki udio u ovoj pobjedi Igokee, lomili su nas svojim odlukama u pravim trenucima, tako da sa moje strane im jebem mater milu.
U svakom slučaju pravi trenutak za razne đuroviće...
Idemo dalje, na kraju se mrtvi broje
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Besmisleno je i da se borimo za tu evroligu da bi posle nju igrali preko kurca kao manje prioritetno takmičenje jer se opet borimo da igramo tu istu evroligu i sledeće godine kao drugo prioritetno takmičenje i tako u krug.
Shvatite da nam pred duplo kolo trebaju sveži i odmorni igrači inače odosmo vrlo lako na 3-6. Hoćete iskorak u evroligi ili se ni mi ne palimo na to?
Cigani ovako raspali neće kiksnuti u Aba? Ne bih rekao.
Mi ne možemo da osvojimo Aba bez prednosti domaćeg terena? Ne bih rekao ni to. Duga je sezona i ko zna na šta će ličiti timovi kada bude najvažnije. Znam samo kakvi ćemo mi biti!
Ja se palim iskljucivo na pisanje u usta ciganima, evroliga a samim tim i finansijska dobit koju ostvarujemo igranjem iste je slag na tortu. Naivni su svi oni koji ocekuju nastavak ovakve situacije u sportu nakon izbora
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
376
Reaction score
2.177
Локација
Trstenik
Za ovakav slučaj se u košarci ne moze tražiti čelendž!
Hvala na odgovoru. Verovatno zato što ne može da se prekida igra. S druge strane može se tražiti čelendž ako sudija svira aut, tako da bi sudije u svakom slučaju kad nisu sigurne uvek trebale da sviraju aut, mada u tom slučaju sprečavaju kontru eventualno oštećenoj ekipi nepravilno dosuđenim autom. Ova situacija pokazuje koliko pravilo čelendža mora da se unapredi.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
To za počinjanje treće ili već koje petorke je ipak do Željka. Ja kapiram da pokušava da odmori najbolje, umor i tako to... ali brate ne kopaju rudnik. Daj kreni najjače što možeš pa napravi neku razliku, ne mora to odmah 20 razlike, ali bar 7-8 razlike čisto da imamo tu neku kontrolu rezultata od starta pa onda postepeno neka se uvode ovi ostali... ovo nam se evo već dva puta obija u glavu. Posle samo bude još gore... juri se ogroman minus pa bude još veća potrošnja i ovih najboljih i šta smo uradili - pa eto izgubili neplanski već dva puta i to Mega i Igokea kući. Naravno, ko sam ja Željku da nešto kažem... ja sam niko i ništa ali laički stičem takav utisak da nas to košta a još se i ponavlja. Pristup je bio sramotan i tu nema dalje. To zameram najviše a ne poraz.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.466
Reaction score
2.240
Nije problem poraz poraz je sastavni deo igre ali kad vec igras za Partizan koi ima najvecu podrsku i igra pred spektakularnom atmnosferom i punom salu treba i ti da das 100% svoih mogucnosti. Nazalost Zeljko nekim igracima 2 godina im daje savete kako da igraju ali nazalost oni nemaju taj kvalitet. Sreca pao gol u 95 minutu pa mi radost i nervoza na 50/50.
 

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.003
Reaction score
2.069
Локација
BGD
Generalno igrači nisu delovali kao da se ne trude ili da igraju nonšalantno realno. Igokea nas je dobro skautirala, u napadu smo bili impotentni skroz, a na sve to njih je šut kenjao neverovatno. Svakako ih ne amnestira da su morali da pobede!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Изгубили смо прво мјесто вечерас. Следеће коло после 2 ЕЛ меча иде Цедевита гдје никада не добијамо једном само их добили прије 10так година оне сезоне када је био Ф4 у Лакташима. Прошле сезоне смо имали укупно 2 пораза, а ове тек треба да играмо са ЦОЛ два путс, са Будућности верло лако на крају 4,5 пораза бити и питање да ли ће то бити довољно и за друго. Ове године да освојимо титулу морамо да срушимо двије традиције. Само освајање гарантује ЕЛ а финале евентуалну позивницу.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.885
Reaction score
7.986
Pa koji onda kurac sede na klupi ako nemaju volje/zelje/motivacije da igraju protiv Igokee kuci…

Pa daj onda da ih otpustimo i podelimo njihove plate…

Stavite se bre u kozu tih igraca sto se lome, i ne moze da ih zameni niko ni jebeno kuci protiv Igokee, kad moze? Protiv reala?

Dajte ne budite takvi, covek ih pedagoski stavlja da pocinju, daje im na znacaju, pokusava od njih nesto da izvucd.. i ono kurac…

Sad je lako pametan biti.. stvarno je sramota na sta smo licili… i naravno fa ce da pogadjaju sve kad im 3/4 ne stanes u odbranu, i dobro je sto smo izgubili, jer da smo pobedili negde bi nam se obilo o glavu.

Ocekujte uzasno teske utakmice i u sredu i u petak a tek u ponedeljak.. posle ovolikog trosenja nosioca, posle ovakvog poraza, ja sad potpisujem samo Albu da dobijemo… bice pretesko
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.038
Reaction score
7.782
Upropastiše Trifi skoro savršenu partiju.
Sramotan pristup većine igrača u većini utakmice.
Sudijama da jebem mater!
Vrv ovo znači da ćemo trofej morati da podižemo pred onom nižom rasom,ako ga ne ukradu, naravno.
Teraj dalje..
:napred-partizan:
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Što se tiče pristupa meču ili motivacije, ako ne zbog dresa, ako ne zbog publike, ako ne zbog istorije kluba, a onda samo zato da onog čoveka mogu pogledati u oči posle utakmice!
Fora je da nema laganog pristupa. Petorka je tako izmešana da igrači ne smeju da se opuste. Tristan nije počeo sa Doužerom, Balšom, Trifom, Aleksom, pa da se od šume ruku ne vidi naš koš, već u postavi u kojoj mora da igra. To znači da nismo mnogo jači od Igokee dok ne eliminišemo svoje slabosti. Tako se uči da se pobeđuje. I opet smo izgubili 2 razlike, nisu nas oduvali. Ali mora još uigravanja, a voleo bih i pleja.
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
437
Reaction score
1.572
Meni nejasno da Jare uopšte pomisli da baci onakav pas, a još gore što Kaminski diže ruku i traži taj pas. U 2 sekunde do kraja... Aman, pa kako?

Poraz, boli, zabrinjava, nema ali... Boli i može opasno da košta.
Zatvorili Nanelija i nije ostalo nista drugo..

Nekad smo pricali za fudbalere da bi trebali da se ugledaju na kosarkase, danas je nazalost drugacija situacija, fudbaleri sa manjkom kvaliteta ginu, a kosarkaski majstori se zajebavaju...
 
Top